Tomb Raider Underworld pomoć

poruka: 53
|
čitano: 10.259
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

aaaaaaaaaaaa ja sam isto u mexicu i sad evo screenshot !!!!!!!!!!!!!! prva slika napravim sve kako treba i udem unutra, ali kada udem nema one rucke da zavrtim onaj veliki krug, molim vas pomagatePlač

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

dajjj nemojte me zaj***vat da nitko nije dosao do tu Viče

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Tomb Raider Underworld pomoć

moras se vratit, zaboravio si pokupit neku glavu, bude ti na podu.. kad dodes na to mjesto, bude ti kao film i bas ti pokaze to i bude ti onda ona ruka za use.. bude ti kao ispred nekog zida, ne sjecam se tocno..

16 godina
neaktivan

pa to sam napravio na onom prvod djelu, ovo je sa druge strane preko i nema one klipe koja vrti veliki krug!

16 godina

a moras jos jednu takvu glavu pokupit, ona ti bude negdje izvan i kad ju pokupis moras se vratit i stavit ju i onda ti to izađe iz poda..

16 godina

evo di sam ja zapeo..

popnem se na jedan od ova dva kamena sto idu gore/dolje, onda skocim na one sipke sto su na onom mehanizmu i kada treba skociti na one lance gore da mogu prec na drugu stranu, oni idu u suprotnom smijeru, tj. idu prema zidu.. pokuso sam i stati na lance i trcati, ali lara odjednom stane i lanci me gurnu u zid i lara padne..

Pa ako mi moze pomoc netko tko je ovo presao..

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2008 18:46 (steve90).
16 godina
neaktivan

ali ima glava na onom u sredini kruga!!! btw dje je ta glava tocno, meni treba sipka za onu rupo pogledaj sliku dva!

17 godina
neaktivan

@ steve90

kad dodes na lanac stisci "e".

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2008 19:11 (r420r).
17 godina

imam problem u "meksiku" kada treba okretati krugove, drugi sam uspio bez problema stavio sam lubanju i namjestio krugove, dok onaj prvi nemogu okretati mada sam stavio lubanju? dali sam nešto propustio? neznam!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hvala ti steve brateeee najjaci si!!! imao si pravo za lubanju, ja sam proso kraj onog drugog grada!1! zivio 101 god

16 godina
r420r kaže...

@ steve90

kad dodes na lanac stisci "e".

E hvala ti..
16 godina
Miha LA kaže...

imam problem u "meksiku" kada treba okretati krugove, drugi sam uspio bez problema stavio sam lubanju i namjestio krugove, dok onaj prvi nemogu okretati mada sam stavio lubanju? dali sam nešto propustio? neznam!

aj stavi sliku tog prvog kruga, ako ti nije problem..
16 godina
neaktivan

Prosla... Nije bas nesto dugacak kako su najavljivali, ali mi se svidja.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

znate onu misiju kad je Lara na mediteranskom moru tamo mora naći blago kralja Arthura tamo sam zapeo prvo ubijem morske pse i dalje ne kužimPlač

pc,ps3 igrac

0 0 hvala 0
16 godina

Ne znam na sta tocno mislis.. Ali ako imas neke kipove sa macevima, moras uci u svaki od njih, tj. u njihovu glavu (jednostavno, samo doplivas do nje :) ) i povuci polugu da svaki podigne svoj mac tako da se lanac u kojem su zabodeni njihovi macevi moze kretati.. Sad ne znam jesi ovo napravio, ali moras i u onim kulama sastrane naci neka kamenja i staviti ih u ono nesta, ne znam kako da to nazovem, al stoji ti sa lijeve i desne strane od one poluge koja je iznad vrata, sto sluzi za otvaranje njih..

16 godina
neaktivan

dobar dan,  vidim da si zapeo na istom problemu kao i ja pa te molim za pomoć , ako znaš . hvala

16 godina
neaktivan

meni je jako potrebna pomoć......kada ukljucim tomb raider underworld sve je normalno kada idem new game sve pocne onaj krug vrtiti i kad pocne igra onda mi svake 2 sekunde blokira pa opet se pomakne pa opet blokira....molim pomoć stvarno mi treba jer obožavam tomb raider...help!!!Mršti se

Tomb Raider

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ovaj novi tr mi se nikako ne sviđa...

AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel može mala pomoć? u underworldu kako složiti drugi mehanizam na nivou mexico ako netko zna .na njihovim stanicama za prolaze nivoa nije baš to dobro objašnjeno.Ako netko zna please help.SmijehRadi se o kalendaru maja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imaš i na youtubeu prohode i također napiši u google tomb raider chronicles pa tamo pronađi walkthrough

AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Jeli moguce da je igra teska svega 3.4 GB

PS

Kontam da slucajno ne fale neki dijelovi pa da je djaba ne skidam s tim da mi quiskpar isto javlja da je kompletna igra teska 3.4 GB

Edit

negdje sam na netu procitao da je komplet igra oko 6 gb

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luxman kaže...

Jeli moguce da je igra teska svega 3.4 GB

PS

Kontam da slucajno ne fale neki dijelovi pa da je djaba ne skidam s tim da mi quiskpar isto javlja da je kompletna igra teska 3.4 GB

Edit

negdje sam na netu procitao da je komplet igra oko 6 gb

možda se radi o rip verziji igre. ja imam verziju koja teži svega cca 2.7 GB

15 godina
neaktivan

pozdrav,e ovako igram underworld i super mi je,i sad sam zapeo radi gluposti,onaj dio na snježnom otoku,dio di je srušen put iznad kojega se njišu veliki čekići,i sad došao sam do zadnjeg djela-prostorije u kojoj je onaj mehanizam šta diže kamenje pa spušta,još sam u toj prostoriji ubio ono neakvo čudovište,po prvi puta veće za razliku od ostalih prije,i popnem se ja na kamenje,koje se diže,skočim ja na one cijevi koje kruže,al nikako ne mogu kad skočim još iznad cijevi na onaj lanac koji ide unatrag,nikako ne mogu kad sam na tom lancu krenut prema onoj novoj prostoriji baš iz tog razloga jer lanac ide unatrag,pokušavao sam sve i svašta,pleas help!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice