The Witcher 4

poruka: 90
|
čitano: 16.097
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: The Witcher 4
Kill Frenzy kaže...
Kill Frenzy kaže...
I najbitnije pitanje…
Za koliko godina ce igra izaci…2,3,5,10

i kao sto se dalo naslutiti netko iz razvojnog tima je rekao da se igra ne treba očekivati prije 2027 godine.još kad ubrojimo sve odgode...ne znam samo koji kurac uopće puštaju bilo kakav trailer

vjerojatno radi pumpanja dionica

14 godina
Pa Cyberpunk teaser je izašao 10 godina prije igre.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 4

Pa sramota.Takva praksa je totalno u kurcu i gejming koji lagano ide u kurac.čast izuzetcima kao sto je larian

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...
Kill Frenzy kaže...
I najbitnije pitanje…
Za koliko godina ce igra izaci…2,3,5,10

i kao sto se dalo naslutiti netko iz razvojnog tima je rekao da se igra ne treba očekivati prije 2027 godine.još kad ubrojimo sve odgode...ne znam samo koji kurac uopće puštaju bilo kakav trailer

a sta tek rec za bethesdu i elder scrolls 6 trailer?

It is not who you are, it is who you know.
16 godina

Kada su prikazali prvi put Cyberpunk 2077 tada je još bio tech demo koji nije bio još u tom momentu u punoj produkciji.

Da ne govorim da je u razvoju bio totalni kaos sa veliom rotacijom ljudi i da su jedino gotovo imali demo koji su ispolirali i cijelo vrijeme puštali.

Ljudi koji su iza zatovrenih vrata mogli vidjeti igru su govorili da su uvijek vidjeli isti demo sa promijenama u gameplay-u i značajka koje su dodali.

Ako su naučili lekciju onda je igra već dulje u produkciji, a navodno da su krenuli u razvoj nakon izlaska CP 2077.

Ono što je sigurno da neću preoorder igru dok ne vidim više recenzije.

fluffy_inside
16 godina
Wolf88 kaže...

Kada su prikazali prvi put Cyberpunk 2077 tada je još bio tech demo koji nije bio još u tom momentu u punoj produkciji.

Da ne govorim da je u razvoju bio totalni kaos sa veliom rotacijom ljudi i da su jedino gotovo imali demo koji su ispolirali i cijelo vrijeme puštali.

Ljudi koji su iza zatovrenih vrata mogli vidjeti igru su govorili da su uvijek vidjeli isti demo sa promijenama u gameplay-u i značajka koje su dodali.

Ako su naučili lekciju onda je igra već dulje u produkciji, a navodno da su krenuli u razvoj nakon izlaska CP 2077.

Ono što je sigurno da neću preoorder igru dok ne vidim više recenzije.

recenzija ti danas ne znaci nista

one likove koje ja bar pratim u to doba su svi hvalili igru. i iako sam odradio preorder za cyberpunk i igrao igru, te je presao u roku naglo dva puta i u konacnici uzivao, istog momenta sam rekao da ne bih preporucio ljudima da je kupuju dok ne servisiraju probleme koji su bili vise nego ociti. zato cu bit malo oprezan sa witcher 4 pa cemo vidit

16 godina

Nisu sve recenzije bile pozitivne za CP 2077.
Bilo je nekih koje su bile odmah sumljive ćim su prvo rekli da nekoriste svoje snimke gameplaya.

Ako si pričekao par dana nakon izlaska bilo ih je sve više negativnih oko bugova i loše potimizacije.

Kao i u svemu pokušaš uzeti iz više izvora recenzije i onda samostalno donjeti zaključke oko igre.

fluffy_inside
13 godina
The Witcher 4

Ovo sa Ciri mi se ni malo ne svidja. Vise bio volio da igram sa witcherom (muskarcem).

0 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 4

Kakva je sad situacija all around budi sretan ako Ciri bude uopće žensko kad igra izađe za tri četiri godine a ne neki New wave hybrid

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
The Witcher 4

Da ne postane slučajno Ćiro

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
DarkoKwon kaže...

Ovo sa Ciri mi se ni malo ne svidja. Vise bio volio da igram sa witcherom (muskarcem).

vjerojatno bude opcija da može postat muško ingame :)

13 godina

Trump dolazi, tako da cisto sumnjam, morace mijenjati dizajn :D

16 godina
DarkoKwon kaže...

Trump dolazi, tako da cisto sumnjam, morace mijenjati dizajn :D

nema to veze sa trumpom. stvar je vrlo jednostavna, a to je ako os zaradit lovu i imat dobar pr, onda ces pravit igre koje ljudi zele igrat, a ne koje ti ideologija (i to ideologija suklano svijetu u kojem se radnja odvija) sugerira jer u protivnom ces zavrsit ko ubisoft. nitko ne zeli igrat cokoladnog samuraja, kao sto je svakome dopizdio igrokaz sa zamjenicama i spolom.

to sto je ciri main characher, to nema nikakve veze. bitno je kakav je lik, sta nju kao cini likom koji je uvjerljiv. ima igara di su zenski likovi i niko nikad nije kukao. problem je sto ti napravis zenskog lika a u sustini se ponasa kao muskarac, pa jos malo gore.

15 godina

A kak se to ponaša Ciri u Witcher 4?

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2025 12:57 (forumaš).
16 godina
forumaš kaže...

A kak se to ponaša Ciri u Witcher 4?

sto se mene tice njene reakcije su bile ok. medutim, trailer je jedno, igra je drugo i za mene trailer nije mjerilo onoga sto mene zanima u ovoj situaciji.

15 godina

A što te konkretno zanima u ovoj situaciji?

16 godina
forumaš kaže...

A što te konkretno zanima u ovoj situaciji?

konkretno me zanima oce li ciri demonstrirati neke "mary sue" tendencije, hoce li se kao lik razvijati na logican nacin (u smislu kakav je njen lik bio u witcher 3 pa neka progresija koja ima veze s mozgom) i u konacnici hocemo li imati priliku gurati je prema nacinu kako witcheri postupaju (dakle, neutralno, bez emocija) ili cemo je gurat prema drugom ekstremu. mozda cak i nesto izmedu.

ovo sve ce bit vidljivo tek kad igra izade tako da, trebat ce pricekat koje vrijeme.

15 godina

Sudeći po traleru nije neutralna nego je emotivno, zaštitnički i nesutrašvo na starni žrtve. Rekao bih osobine sa kojima se lagano povežeš.

13 godina
The Witcher 4

CDProejctRed je izgubio respekt od mene sa Cyberpunkom. Imam osjecaj da su se founderi odjavili i da ih ne zanima development, nisu investirani kao kod izrade Witchera. Tako da je jako tesko predpostaviti kakav ce Witcher 4 biti. Jedina gora stvar od izgorjelih developera su izgorjeli founderi. Izgorjele developere mozes uvijek zamijeniti, ali foundere koji su odrzavali smjer kompanije i developmenta je jako tesko zamijeniti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2025 13:49 (DarkoKwon).

0 3 hvala 0
5 mjeseci
The Witcher 4

Čitao sam knjige i nigdje se u knjizi ne spominju ženski witcheri, biti će ovo jako "zanmljiva" igra.

0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 4

Sudeći po Cybepunku i posebno zadnjem DLC-u koji je odličan i te kako znaju posao. Imam neki filng da bi ovo moglo biti još i bolje.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
filip_medo kaže...

Čitao sam knjige i nigdje se u knjizi ne spominju ženski witcheri, biti će ovo jako "zanmljiva" igra.

da, ja sam mislio da ih ima ali ispada da su to djela fanova a ne originalni izvori. Očito igra za nas koji nismo čitali knjige i koji to pratimo površno tj. kroz igre gdje je Ciri već bila praktički witcher u nastanku i kao takava igriv lik u trojci.

16 godina
forumaš kaže...

Sudeći po traleru nije neutralna nego je emotivno, zaštitnički i nesutrašvo na starni žrtve. Rekao bih osobine sa kojima se lagano povežeš.

moglo bi se tako zakljucit, samo je pitanje jel to genuine ili ima nekih motiva iza toga

DarkoKwon kaže...

CDProejctRed je izgubio respekt od mene sa Cyberpunkom. Imam osjecaj da su se founderi odjavili i da ih ne zanima development, nisu investirani kao kod izrade Witchera. Tako da je jako tesko predpostaviti kakav ce Witcher 4 biti. Jedina gora stvar od izgorjelih developera su izgorjeli founderi. Izgorjele developere mozes uvijek zamijeniti, ali foundere koji su odrzavali smjer kompanije i developmenta je jako tesko zamijeniti.

ja sam odradio prednarudzbu za cyberpunk i iako mi se igra svidjela odma na pocetku, bilo je itekako vidljivo da je nedovrsena. zato ovaj put nema preordera

filip_medo kaže...

sva radnja koja se desava u witcher igrama nema veze sa knjigama u smislu price. tamo gdje su knjige stale sa pricom, tu su igre nastavile. u tom smislu moguz radit sta hoce. e sad, ciri ima elder blood tako da je moguce da ce joj to pomoc prezivit transformaciju. to me zanima kako ce ukomponirat jer ona je na kraju trece igre bila teski overpower mode. vjerojatno je izgubila dio potencijala kad je prosla kroz trial of grasses. to je neka moja teorija.

forumaš kaže...

Sudeći po Cybepunku i posebno zadnjem DLC-u koji je odličan i te kako znaju posao. Imam neki filng da bi ovo moglo biti još i bolje.

oni su uvijek bili dobri po pitanju likova i price. malo tko se u cyberpunku zalio na pricu i likove. jedino sto sam primijetio je da su ljudi bili nezadovoljni sa duljinom main questa, sto je i meni bio jedan od problema. mada ajd, neki elementi side questova su fakticki main quest. primjer je cijeli quest chain vezan za silverhanda.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2025 18:13 (Obi Wan).
11 godina
Ćiril.
9 godina
The Witcher 4

Ne sjećam se točno koliko su to u igrama potencirali, ali Ciri je u knjigama bila u romantičnoj vezi sa nekom curom, tako da je ona ili lezba ili biseksualka

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 4

Witcher doslovce znači vještac, tj. muška vještica, navodno po slavenskoj mitologiji.

Nešto što se u engl. ugl. zove warlock. Dakle muška verzija vještice.

U knjigama su witcheri malo specifično prikazani, odnosno witcher nije muška verzija vještice, već mutirani lovac na nadnaravna bića, sterilan i lišen emocija.

Ciri nikad nije prošla ritual, ali ju witcheri "vole kao svoju" , a kompenzira činjenicu da nije prošla ritual sa svojim posebnim moćima... ono manipulacija prostorom (teleportacije) , ako ste ju učinili sigurnom u sebe sama spasi svijet i preživi trojku itd.

Ja ne vidim problem da ona bude lovac na... štogod. Ako je suditi po kraju trećeg djela, moćnija je od ikoga koga smo upoznali u igri do tada. Ne znam samo kako to mogu pretvoriti u igru, jer biće njenih sposobnosti se neće mučiti sa nekim botchlingom, ghoulom, basiliskom... njoj ni zmaj ne predstavlja neki izazov, djin i slično...

Kao da igramo klinca sa povećalom, u svijetu mrava na sunčan dan, može ih palit, gazit, gnječit, a kad mu dosadi otiči i zaboravit da postoje.

Toliko su ju napuhali u kraju trice da mi je fascinantno da misle da mogu napraviti uvjerljiv nastavak u kojoj se opet mučimo sa lvl 1 Ciri sa nekim štakorom ili nećim sličnim u tutorialu...

Ili će opet biti neki glupi prijelaz kao W2 -> W3 u kojem su nebitne sve odluke iz prethodnih naslova jer je netko zamislio novu epsku prilu, pa ćemo u 3 rečenice izbrisati prošlost i krenuti od nule.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2025 23:59 (Rhodin).
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
The Witcher 4

Malo offtopic

Nego sigurno znate da bivsi Witcher 3 devovi su u drugom studiu

Ovo je njihova nova igra

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
5 0 hvala 3
9 godina
Santana kaže...

Malo offtopic

Nego sigurno znate da bivsi Witcher 3 devovi su u drugom studiu

Ovo je njihova nova igra

ovo izgleda stvarno zanimljivo i zaslužuje svoju temu, zadnja scena baš previše podsjeća na W3 

A što se tiče W4, bojim se da će tu CDPR igrati previše ziheraški, već su to pokazali sa izborom lika i vremenom i mjestom radnje. Mislim, odnosno očekujem da inovacije u gameplayu neće biti gotovo nikakve, da će biti prilično dobra priča sa jakim likovima i teškim izborima, ukratko vrlo slično onome što smo gledali u W3, a s obzirom na to da nas od igre sigurno dijeli nekoliko godina, mislim da bi igra ipak trebala otići korak dalje, u smislu bolje AI NPC-eva i ponašanja svijeta općenito, pogotovo nekih monstera. Možda bude tako, daj bože, ali očito je da već godinama AAA studija idu na zicer, bez pokušaja ičeg novog. 

Osobno sam već neko vrijeme u fazi da me priče u igrama puno slabije zainteresiraju, vjerojatno zato što su slabije kvalitete nego prije, a s druge strane uživam u gameplay mehanikama indie igara koje su napravila 2-3 developera

16 godina
Rhodin kaže...

Witcher doslovce znači vještac, tj. muška vještica, navodno po slavenskoj mitologiji.

U knjigama su witcheri malo specifično prikazani, odnosno witcher nije muška verzija vještice, već mutirani lovac na nadnaravna bića, sterilan i lišen emocija.

Ciri nikad nije prošla ritual, ali ju witcheri "vole kao svoju" , a kompenzira činjenicu da nije prošla ritual sa svojim posebnim moćima... ono manipulacija prostorom (teleportacije) , ako ste ju učinili sigurnom u sebe sama spasi svijet i preživi trojku itd.

Ja ne vidim problem da ona bude lovac na... štogod. Ako je suditi po kraju trećeg djela, moćnija je od ikoga koga smo upoznali u igri do tada. Ne znam samo kako to mogu pretvoriti u igru, jer biće njenih sposobnosti se neće mučiti sa nekim botchlingom, ghoulom, basiliskom... njoj ni zmaj ne predstavlja neki izazov, djin i slično...

Kao da igramo klinca sa povećalom, u svijetu mrava na sunčan dan, može ih palit, gazit, gnječit, a kad mu dosadi otiči i zaboravit da postoje.

Toliko su ju napuhali u kraju trice da mi je fascinantno da misle da mogu napraviti uvjerljiv nastavak u kojoj se opet mučimo sa lvl 1 Ciri sa nekim štakorom ili nećim sličnim u tutorialu...

Ili će opet biti neki glupi prijelaz kao W2 -> W3 u kojem su nebitne sve odluke iz prethodnih naslova jer je netko zamislio novu epsku prilu, pa ćemo u 3 rečenice izbrisati prošlost i krenuti od nule.

zato kazem, jedini nacin kako ona moze postat witcher je zbog elder blood. i u tom procesu ce izgubit znacajan aspekt svojih moci prvenstveno jer u traileru koristi odredeni element svojih moci.

ne bi me cudilo da pocetak odradi neki recap kako se to dogodilo kroz neki flashback cisto radi definiranja njenih moci i sposobnosti

5 mjeseci
Rhodin kaže...

Pogledaš samo tko je napustio CDPR, koga su zaposlili pa ti bude jasno zašto je glavni lik Ciri i fokus na nepravdu žena u ta vremena kako je rekao direktor studija...
 U svakom slučaju očekujemo nešto slično concordu, dustbornu, outlawsu, dragon age-u... Ne znam tko se više danas veže za ime studija i igre, to danas više apsolutno ništa ne znači.
 Očekujem više floop nego nekakvu izvrsnu igru. Nažalost

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice