The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.030.445
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: The Witcher 3
Wack kaže...

Ne hvalim nego kazem da je jedan od najboljih RPG igara IKADA napravljenih to je puno vise od pohvale,sta sad ? treba taj faceclap da me posrami ili nesto...

Cuj cim se nesto svidja masama znaci da ne valja kakva glupa i dijetinjasta logika odrasti molim te i spusti se na zemlju,nisi posebna pahuljica mala pametnija od drugih 99% mene uopste ne zanima jel nesto popularno ili ne igram i dam svoje misljenje argumentirano mojim igracim iskustvom te igre i mnogih igara prije,Witcher 3 sam kupio prije recenzija i gledanja trailera bas zato da formiram svoje misljenje koje sam iznio u prijasnjem postu,i naveo i kritike a ne samo "OMG WITCHER 3 BEST EVER" nego ono sto je i ne toliko super u igri,ali ili ne citas ili ti je koncentracija na razini 9 mjesecne bebe.

Facepalm nije da te posrami nego da naglasim koliko mi je ironicno ono sta si napisao, Witcher upravo i je jedna od tih igara koje su pojednostavile (ili poglupile ako hoces) rpg zanr. Jedna od boljih doduse, al nije nista komplicirano, dubokoumno, da trazi ikakvo razmisljanje itd.

Ovo da sam rekao da ono sta se svidja masama ne valja nije istina, lazes, rekao sam da ne moze biti osobito dobro - velika razlika. Meni je Witcher DOBRA igra, 7/10 cak.

Ako te ne zanima jel nesto popularno, zasto onda popularnost koristis kao argument? A ako mislis da popularnost govori puno o necemu, zasto te onda popularnost ne zanima?

Kontradiktoran si...

11 godina
The Witcher 3

Razmisljanje da sve sto je popularno je lose je dijetinjasto razmisljanje,ali isto tako ne mislim da je sve popularno dobro naravno da ne,ali ima stvari koje su  popularne i medju masama i kriticarima i Witcher 3 je jedna od njih zivio sve najbolje.

0 0 hvala 0
11 godina
The Witcher 3

Aj pustite lika. Trola bez veze a trolova sam se u Witcher naubija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Spacecraft kaže...

Al se moze igrat Witcher na tvom kompu?

17 godina
ansha kaže...
Spacecraft kaže...

Al se moze igrat Witcher na tvom kompu?

Što nebi mogao?

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
Spacecraft kaže...

Ja sam ih sve postedio pa mi je kronicno falilo Cave troll livera za puno bitnih potiona/ oilova. :( Steta sto si prakticki prisiljen ubijati te neke stvari tipa Doppler, Succubus i trollovi inace se gimpas.

15 godina
protjeran
Minneyar kaže...
Spacecraft kaže...

Ja sam ih sve postedio pa mi je kronicno falilo Cave troll livera za puno bitnih potiona/ oilova. :( Steta sto si prakticki prisiljen ubijati te neke stvari tipa Doppler, Succubus i trollovi inace se gimpas.

Nije d aje puno bitno, nisam nikad koristio oilove i decoctione pa nisam imao problema na death march a nisam nesto ekstra spretan igrac..

13 godina
ansha kaže...
Minneyar kaže...
Spacecraft kaže...

Nije d aje puno bitno, nisam nikad koristio oilove i decoctione pa nisam imao problema na death march a nisam nesto ekstra spretan igrac..

Nemam ni ja problema (osim s bossovima iz HoS, za zapca mi je trebalo valjda 2 sata iako bez ijednog reloada ili icega), ali volim min-maxati i biti op. A i ufurati se u Witcher fantasy, nije mi to to bez oilova i potiona :)

Sad sam neki op alchemy+sword build koji builda toxicity i koristi mutagen za +1% sword dmg za svaki point toxicitya. Imam oko 500 toxicitya dakle 500% sword dmg, i sva oprema i ostali skillovi na +crit hit dmg, i skill za +50% crit chance za svaki kill u fajtu. Critam vec sad oko 5-10k a tek sam lvl 50 i fale jos 2 skill slota iz B&W. I jos usput dobivas i benefite 3-4 decoctiona stalno i mozes uz to i 3-4 potiona popiti, prebolesno :)

13 godina
The Witcher 3

https://www.flickr.com/photos/the_school_of_the_wolf/albums/72157680072867345

Malo drugačiji pogled na likove i svijet iz Witchera....

2 0 hvala 0
17 godina
Ahmm...Baldurs Gate, NWN...

1 0 hvala 0
11 godina
Minneyar kaže...
ansha kaže...
Minneyar kaže...
Spacecraft kaže...

Nemam ni ja problema (osim s bossovima iz HoS, za zapca mi je trebalo valjda 2 sata iako bez ijednog reloada ili icega), ali volim min-maxati i biti op. A i ufurati se u Witcher fantasy, nije mi to to bez oilova i potiona :)

Sad sam neki op alchemy+sword build koji builda toxicity i koristi mutagen za +1% sword dmg za svaki point toxicitya. Imam oko 500 toxicitya dakle 500% sword dmg, i sva oprema i ostali skillovi na +crit hit dmg, i skill za +50% crit chance za svaki kill u fajtu. Critam vec sad oko 5-10k a tek sam lvl 50 i fale jos 2 skill slota iz B&W. I jos usput dobivas i benefite 3-4 decoctiona stalno i mozes uz to i 3-4 potiona popiti, prebolesno :)

Ne znaju neki likovi sta je immersion i koliko je to bitno pogotovo za RPG igre,isto da sljepcu boju objasnjavas.

15 godina
protjeran
Minneyar kaže...

Nemos imat 500 toxicity, max teoretski moguc je 300 i nesto.

Ja isto volim min-maxat al u Witcheru to nema nikakvog smisla jer nemas gdje iskoristit lika kojeg se trudis maxat.

Ja sam dosta ginuo jedino na zadnjem fightu B&W-a, u djelu kad ispaljuje one instant-kill sismise, trebalo mi je da skontam kako ih izbjec..

17 godina
iv4n kaže...

Neko se igro pa provlačio screenshotove kroz presete nekih image alata. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina

...pa nije valjda da si mislio da je to rukom rađeno 

...ovo je PhotoShop + razno razni filteri + imam vremena 

...za one koji nisu skloni grafičkim alatima evo alternativa...https://artificialart.co/

17 godina
iv4n kaže...

...za one koji nisu skloni grafičkim alatima evo alternativa...https://artificialart.co/

Naravno da ne, ali ne vidim po čemu je to sada posebno što linkaš...

13 godina
boxer kaže...
iv4n kaže...

Naravno da ne, ali ne vidim po čemu je to sada posebno što linkaš...

pa po čemu je išta posebno??  tema je witcher 3 i pod tu temu idu razno razne stvari vezane uz dotičnu igru (držeći se pravila foruma i podforuma naravno)...ako ti se nešto ne sviđa jednostavno preskočiš...

13 godina
iv4n kaže...

Grubniću, jesil to ti?. Ma, di si modni mačku, kućo stara? Nemoš se samo tako sakrit, prepozno te ja po profi filterima.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
17 godina
The Witcher 3

Witcher 3 - Keira Metz cosplay  - http://imgur.com/gallery/Qsd4S

Witcher 3 - Triss Alternate by Helly Von Valentine - http://imgur.com/gallery/ziOuM

Geralt from Witcher 3 Cosplay - http://imgur.com/gallery/yCo0C

Emilia Clarke as Ciri from The Witcher 3 - http://imgur.com/gallery/MpasMuS

How to play Witcher 3 properly - http://imgur.com/gallery/eJoIXvd

THE WITCHER | Fan Film

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2017 23:34 (boxer).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Perki kaže...
iv4n kaže...

Grubniću, jesil to ti?. Ma, di si modni mačku, kućo stara? Nemoš se samo tako sakrit, prepozno te ja po profi filterima.

Da mi je kuna za svaki ignore na bug forumu ...dijece više samo na forum.hr 

13 godina
iv4n kaže...
Perki kaže...
iv4n kaže...

Da mi je kuna za svaki ignore na bug forumu ...dijece više samo na forum.hr 

I na HCL-u :D

15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Napokon imam računalo koje može pokrenut Witchera...

Može preporuka must-have modova?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ovih dana sam se napokon ulovio Witchera 3 kako spada i krenuo od početka rješavat sve (mada sam imao od ranije kakvih 10-tak sati već odigrano..). 

Igra mi je vrh SP open world igara..  mislim da ću idućih mjeseci provest uz Witchera ;) 

(uz povremeni izlet u Boliviju u Ghost Recon Wildlandsima s frendom..)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Brutal Combat mode - Borba je više tipa dark souls, nema spužva i one shotanje svih stvari nižeg levela(sve protivnike scale-a na oko tvog lvla) . Možeš sam podesiti gotovo sve, ja igram tako da me svaki heavy napad one shota, mogu primiti 2-3 light napada ali zato i ja radim veliki dmg. Kao na Dark Souls-u

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
alscaul kaže...

Brutal Combat mode - Borba je više tipa dark souls, nema spužva i one shotanje svih stvari nižeg levela(sve protivnike scale-a na oko tvog lvla) . Možeš sam podesiti gotovo sve, ja igram tako da me svaki heavy napad one shota, mogu primiti 2-3 light napada ali zato i ja radim veliki dmg. Kao na Dark Souls-u

Djaba to kad se u ovoj igri trebas potrudit da te nesto pogodi.  

11 godina
The Witcher 3

Steta sto prije ovaj Ansel nisam otkrio za SSove dobar je.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wack kaže...

Steta sto prije ovaj Ansel nisam otkrio za SSove dobar je.

Je, bome znam potrošit po pola sata na nekim lokacijama samo se igrajući sa Anselom :) 

Istraživanje scena i uzimanje 'fotki' daje igri dodatnih 10-20% game time-a :) 

Lijep pozdrav ;)
11 godina
The Witcher 3

Bas to :) jucer ga prvi put upalim zaglavim 10min na nekome mostu trazeci dobar kut za SS 

1 0 hvala 0
10 godina
Ja pokušavam igrati witcher 3 jer sam čuo da je igra super, kao "the best game ever". Igrao sam nekih pola sata do sat, i nekako mi se nije svidjela. Jedino ona ženska na početku, ajd barem nesto :)
Ne svida mi se to forsiranje priče, svakih 5 min cut scene pa izaberi odg kao da mi je stalo do tog što on priča, govori o nekim goblinima, zvjerima, trolovima što već a ja gledam neznam ja o čem ti pričas ovo mi je prva witcher igra. Prvi quest je ubiti ptičurinu. Naravno da sam ju ubio bez pol muke, borba nekako prazna i laka. Nekako mi se ova igra čini odviše prevelika za mene, ima tu i čarolija i potiona i armora i svega. Nekako je tesko to sve pohvatati.
Meni je dark souls 3 bolji, priča je u pozadini, borba puno bolja. Kad ubiješ Nameless kinga u ds3 borba u w3 izgleda smiješno.
Jel mi moze tko reći kako igrati witcher, jer treba to sve pohvatati, kojim redom ići na sto obraćati pozornost i tako, zasad nisam oduševljen.
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gogy7 kaže...
Ja pokušavam igrati witcher 3 jer sam čuo da je igra super, kao "the best game ever". Igrao sam nekih pola sata do sat, i nekako mi se nije svidjela. Jedino ona ženska na početku, ajd barem nesto :)
Ne svida mi se to forsiranje priče, svakih 5 min cut scene pa izaberi odg kao da mi je stalo do tog što on priča, govori o nekim goblinima, zvjerima, trolovima što već a ja gledam neznam ja o čem ti pričas ovo mi je prva witcher igra. Prvi quest je ubiti ptičurinu. Naravno da sam ju ubio bez pol muke, borba nekako prazna i laka. Nekako mi se ova igra čini odviše prevelika za mene, ima tu i čarolija i potiona i armora i svega. Nekako je tesko to sve pohvatati.
Meni je dark souls 3 bolji, priča je u pozadini, borba puno bolja. Kad ubiješ Nameless kinga u ds3 borba u w3 izgleda smiješno.
Jel mi moze tko reći kako igrati witcher, jer treba to sve pohvatati, kojim redom ići na sto obraćati pozornost i tako, zasad nisam oduševljen.

Ako ti je borba vaznija od price, witcher nije igra za tebe.

10 godina
Vazna je priča, al ovo je forsiranje priče, pol igre se svodi na razgovor s drugima.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice