Ne hvalim nego kazem da je jedan od najboljih RPG igara IKADA napravljenih to je puno vise od pohvale,sta sad ? treba taj faceclap da me posrami ili nesto...
Cuj cim se nesto svidja masama znaci da ne valja kakva glupa i dijetinjasta logika odrasti molim te i spusti se na zemlju,nisi posebna pahuljica mala pametnija od drugih 99% mene uopste ne zanima jel nesto popularno ili ne igram i dam svoje misljenje argumentirano mojim igracim iskustvom te igre i mnogih igara prije,Witcher 3 sam kupio prije recenzija i gledanja trailera bas zato da formiram svoje misljenje koje sam iznio u prijasnjem postu,i naveo i kritike a ne samo "OMG WITCHER 3 BEST EVER" nego ono sto je i ne toliko super u igri,ali ili ne citas ili ti je koncentracija na razini 9 mjesecne bebe.
Facepalm nije da te posrami nego da naglasim koliko mi je ironicno ono sta si napisao, Witcher upravo i je jedna od tih igara koje su pojednostavile (ili poglupile ako hoces) rpg zanr. Jedna od boljih doduse, al nije nista komplicirano, dubokoumno, da trazi ikakvo razmisljanje itd.
Ovo da sam rekao da ono sta se svidja masama ne valja nije istina, lazes, rekao sam da ne moze biti osobito dobro - velika razlika. Meni je Witcher DOBRA igra, 7/10 cak.
Ako te ne zanima jel nesto popularno, zasto onda popularnost koristis kao argument? A ako mislis da popularnost govori puno o necemu, zasto te onda popularnost ne zanima?
Kontradiktoran si...