Mene najviše smeta što je konfiguracija tipaka izvan igre. Par puta sam morao izaći iz igre da bih se podsjetio na neke tipke, a bogami, nema ih malo.
gdje se to konfigurira?
Mene najviše smeta što je konfiguracija tipaka izvan igre. Par puta sam morao izaći iz igre da bih se podsjetio na neke tipke, a bogami, nema ih malo.
gdje se to konfigurira?
koji je ovo port,grafičkih opcija nema u meniju a ni key mapping,zašto ne radi tab pa ti lagano blješte predmeti u blizini kao u npr neverwinteru ili DaO,zašto za boga miloga kad si u shopu ne mogu vidjeti šta imam equipped i statistike pa da lakše usporedim dali da kupim ili ne nego moram van pa unequip pa natrag na animaciju razgovora,jedna jedina kamera,šta je bio problem satviti s pogledom sa visine da imaš nekakvi osječaj prostranstva i orijentacije, a tek mapa aha jedino tu scroll za nešto služi..niti nema skočni prozor da prođeš mišem po itemu pa ti da karakteristike nego ti scrolla dolje lijevo...ooohhhh!!!!!!
uglavnom trebali su nam pustiti W1 meni i malo ga srediti i pravi RPG sistem tipkovnica-miš kako svaki RPG naslov mora imati ali neeeeee pa kako bi to onda konzolaši na kontroleru sve stigli pritisnuti.
90% igrača kečine je igralo s "over the shoulder" kamerom. Ostale su bile neupotrebljive za ovakav tip igre. Logično da su izbacili to.
Cvilite oko pojednostavljanja igre, a htio bi da ti itemi bliješte, da nedaj bože moraš se malo potrudit oko igre.
Key mapping postoji, isto kao grafičke opcije koje su iznimno bogate, na launcheru.
Kaj je toliko teško pri pokretanju igre naštimat si kaj ti treba?
Ovo je sve, samo ne običan port.
Nemogu zamislit igranje ovog na kontroleru...jednostavno nema dovoljno tipki.
čudni su putevi friziranih likova koji staju u obranu igre kao da su je oni pravili, smiješno. ako netko ima drugačije afinitete i ako mu je u jedinici bolje sve izgledalo i sjelo, ne shvaćam od kud poriv za zapjenjivanjem oko toga. taman i da većina misli da je bolje ovako, to ne mora značiti da se ostali trebaju prikloniti tome radi toga, kao u onoj izreci s ovcama jel..
Znam da je zabranjen razgovor o tome ali bi li mi netko mogao pomoći sa yogurt igrom?
Molim vas na PM trebao bih pomoć što prije :S
čudni su putevi friziranih likova koji staju u obranu igre kao da su je oni pravili, smiješno. ako netko ima drugačije afinitete i ako mu je u jedinici bolje sve izgledalo i sjelo, ne shvaćam od kud poriv za zapjenjivanjem oko toga. taman i da većina misli da je bolje ovako, to ne mora značiti da se ostali trebaju prikloniti tome radi toga, kao u onoj izreci s ovcama jel..
Ti si ocito dosao na ovu temu da pravis frku, skontali smo tebi se nije svidjela i idemo dalje. Samo se pitam odakle toliko pljuvanje igre od strane tebe, ti bas najvise napadas, ali necemo vise o tome da ne bi bezveze temu poremetili.
Triss je svetinja, Geralt je pravi srecnik.
Ti si ocito dosao na ovu temu da pravis frku, skontali smo tebi se nije svidjela i idemo dalje. Samo se pitam odakle toliko pljuvanje igre od strane tebe, ti bas najvise napadas, ali necemo vise o tome da ne bi bezveze temu poremetili.
pričaš gluposti žešće, a posebno ne pratiš što se piše, jer sam postavio pitanje da li se može primjeniti stvari koje su bile u prvom dijelu i da mi je manje dobra ako ne, i u ćemu je tu problem?
isključivo sam rekao da mi je prvi dio bio savršen jer je nudio opcije za igranje kako želim, a drugi to nema, ali sam naveo da je i dalje zadržalo one neke dobre stvari.
i sve se svodi na to da igra ne treba svoje forumske odvjetnike, igra tko kako voli, a kome to smeta se treba zapitati zašto.
pričaš gluposti žešće, a posebno ne pratiš što se piše, jer sam postavio pitanje da li se može primjeniti stvari koje su bile u prvom dijelu i da mi je manje dobra ako ne, i u ćemu je tu problem?
isključivo sam rekao da mi je prvi dio bio savršen jer je nudio opcije za igranje kako želim, a drugi to nema, ali sam naveo da je i dalje zadržalo one neke dobre stvari.
i sve se svodi na to da igra ne treba svoje forumske odvjetnike, igra tko kako voli, a kome to smeta se treba zapitati zašto.
Onda se ZAPITAJ. A nemoj na svačiji post odgovarat s glupostima i nebulozama, i po neznam koji put pljuvati po nečem kaj ne razumiješ očito. Ko da je naš problem ka jtebi igra ne radi/ne sviđa se. WE DON'T CARE!!!
Jel je probao itko na Insane? Ovo na normal nije normalno :D.
Onda se ZAPITAJ. A nemoj na svačiji post odgovarat s glupostima i nebulozama, i po neznam koji put pljuvati po nečem kaj ne razumiješ očito. Ko da je naš problem ka jtebi igra ne radi/ne sviđa se. WE DON'T CARE!!!
Upravo to sto si naveo, kazem ti ja da je dosao da pravi frku.
HAHAHAH super recenica, a mislim da jos uvijek niko nije dovoljno lud da isproba na Insane.
vidiš kako si friziran, lol.
isto tako mene ne zanima što ti voliš pa se nisam našao prozvanim da se kao ti zapjenim ako netko voli drugačije, bolesno.
ali da ti ponovim, moje prvo pitanje na ovoj temi je bilo može li se primjeniti neke stvari, a ako ne to mi smeta, a zašto nekog (tebe) smeta ako meni smeta, to je pitanje za stručne osobe. ako već nisi znao reći normalno, može se ili ne može promjeniti/primjeniti, onda ćemu izljevi smiješni nervoze.
opet ona s ovcama izreka..
Dobro, dobro necemo vise da spamamo ovu temu bespotrebnim postovima. Necemo vise da raspravljamo i ajmo pokusati da sto vise pricamo o igri, a ne ko je sta mislio. I "shimanu" krati malo citate.
Shimano, DOBIO SI ODGOVOR...ODAVNO. Samo spamaš i trolaš, nikoga ne zanima tvoje plakanje.
Eto, xfire uvalio update i podržava TW2, i sad vidim kolko imam FPS. Kreće se 30-60. Nikad ispod 30. Uber postavke, jedino blur i ubersampling isključeni. Nativna reza od 1680x1050.
Taman sad se nadam da ću proletit igru za cca 30 sati. Onda se bacam ja jedinicu, i idem na ponovni prolazak dvojke s importanim saveom, baš da vidim koja i kakva je razlika.
U početku imam nenormalan dojam da je igra iznimno opsežna.
eto, i kako da ti se čovjek sad ne smije? pjeniš se i galamiš a nitko te nije ništa pitao. lijepo je ovaj ranije napisao da nema smisla spamati i ti opet uletiš.
ali nisi samo meni glumio odvjetnika već tko god bi nešto rekao da mu smeta ti si uletio, pa daj dečko smiri se, nisi je ti pravio.
ali nema stvarno smisla više pričati o tome jer ti nisi ni svijestan očito toga, pa je sve uzalud i spam. ostavit ćemo sad prostora ljudima da pričaju o igri baš kako sam i ja počeo prije odvjetničke komore. valjda više nećeš imati poriv da spamaš? nadam se.
Ma igra je za 10 ;) !!! Mene bi zanimalo koliko to ima poglavlja ? jer ja voilm rastegnut igru pa pitam da je nebi prebrzo prešao ...
I dali postoji neko bolje riješenje za skupljanje itema od umrlih (ljudi, stvoreva...) jer kad se u šumi fajtam protiv njih 3-4 i kad ih sve ubit skoro je nemoguće naći njihove ostatke :(
Može li mi tko pomoći što se tiče torrenta od witchera 2 kupio sam original key ali nigdje mi neće da skida nemam pojma dal je do seedera al ima ih jako puno a htio bih šta prije zaigrati igru molim vas pomozite :(
Ma igra je za 10 ;) !!! Mene bi zanimalo koliko to ima poglavlja ? jer ja voilm rastegnut igru pa pitam da je nebi prebrzo prešao ...
I dali postoji neko bolje riješenje za skupljanje itema od umrlih (ljudi, stvoreva...) jer kad se u šumi fajtam protiv njih 3-4 i kad ih sve ubit skoro je nemoguće naći njihove ostatke :(
Pritisni Y ili Z (zavisi kako ti je podesena tipkovnica) i svijetlice ti svi itemi koje je moguce pokupiti.
Ja jos nisam nabavio igru ali jedna informacija koja mozda pomogne nekome
Navodno GoG-ova verzija igre, koja nema SecuROM zastitu, se puno brze ucitava, kako igra tako i saveovi, a neki dobiju i vise fps-sa tom verzijom igre nego sa retail ( i Steam valjda). Ali za te ostale verzije ce to valjda srediti u nadolazecem patchu.
ljudi u onom prvom gradu jel ima tamo kava banka za pospremiti stvari?
daj mi recite kod downlod verzije gdje se mogu pronaći oni dodaci koji se dobiju sa igricom.
Što se tiče nemogućnosti podešavanja postavki ingame... mislim da bi im to moglo biti vezano uz engine.
Vjerojatno bi bilo kakvo mijenjanje postavki tražilo restart, pa su jednostavno stavili izvan.
Nadam se da će prodajni rezultati biti u skladu sa ocjenama, te da će nastaviti sa štancanjem witcher
franšize. Atmosfera im je ubitačna i totalno opravdava 18+ rating.
lol
Jel treba da citiram svaki od tvojih 50 postova u Black Ops temi o tome kak ti igra ne radi/ne valja il buš se sam pokril ušima i prestal srat ljudima kojima nešto smeta u igri. Mislim ono, sam pitam...
Klinac, razlika je enormna...u BO 90% ljudi igra ima OZBILJNE probleme...u TW2 90% ljudi igra radi bez pardona, dok ostalih 10% ima problema radi shebanog PC-a ili winsa.
bla bla bla nasli se hejteri i igraci kojima sve zivo smeta pa seru i po witcheru....
kao prvo to nije ea, activision ili neka druga ultra bogata produkcijska kuca, to je hebeni cd project i napravili su najbolje sta mogu i siguran sam da ce u buducnosti i te neke greske ispravit...
ne mogu promijenit postavke u igri, ne mogu mjenjat kameru, ne mogu si napravit sendvic jer sam glup ko hurac...
haloooo?
glavna priča i ostali questovi su zakon a i atmosfera je super...
grafika je 20 puta bolja nego u dragon ageu koji je izaso prije mjesec dva dana...
i sta je najbitnije igra te tjera da ju igras, nije ti dosta sat vremena ili dva, jednostavno hoces još..
mislim igra ima neke nedostatke ali to su fakat male stvari kad se uzme sve skupa...
Pa i ne baš. Meni je nakon 2-3 fajta u kojima poginem 10-20 puta u 15 minuta sasvim dosta za jedan dan :)
Pritisni brzo ovu tipku, pritisni brzo onu tipku... meh... istina, imaju više od jedne tipke, ali je isto zamorno.
hvala !!!
Ajde nak mi netko kaze da li ce moja kanta mocu ovo cudo vrtit
na VeryHigh (bez motiona shitare) jer ne volim to smece.
Stalno čitam kako svi cendraju, nema već dugo pravog RPG-a, sve prelagano, prekonzolaški, loša priča, loša izrada igre.
Sad dođe igra koja ima sve, i još više...i nađe se par mamlaza koji plaču oko stvari koje nisu ni problemi niti bugovi, nego plodovi njihove nesposobnosti.
Po netu, ko i ovdje par iskompleksiranih starih nadrkanaca kojima je brodić predugo na suhom, i traže samo probleme i izmišljaju gluposti plaču (cca niti 10% igrača, s tim da velika većina igra piratsku verziju). Ja sam mislio da odrasli ne plaču, očito sam u krivu bio.
Istina je, malo na momente je teška, i puno se gine...al to je dobra strana.
Istina je, malo na momente je teška, i puno se gine...al to je dobra strana.
Dobra strana je kad nakon što umreš možeš promijeniti taktiku pa prođeš. Ovdje to baš i nije slučaj. Eto, dospio sam negdje (da ne spojlam previše) gdje su 4 normalna protivnika, 2-3 u oklopu i jedan vitez. I uvijek poginem tu. Jedno deset puta. Pa probaj ovo, pa probaj ovo, pa blok, pa kotrljaj se tamo, pa vamo... ništa. Onda spustim težinu s normal na easy i prođem bez da se crtica pomakla na mom zdravlju. Wtf?
I ne, pravi rpg doživljaj nije ko jastreb gledati u ekran kad će se koje slovo pojaviti na ekranu kako bi ga stisnuo što prije :)
Ali ako netko uživa u tome, dapače - game on!
Pa i ne baš. Meni je nakon 2-3 fajta u kojima poginem 10-20 puta u 15 minuta sasvim dosta za jedan dan :)
Pritisni brzo ovu tipku, pritisni brzo onu tipku... meh... istina, imaju više od jedne tipke, ali je isto zamorno.
a gle sad ce ti izac Dungeon Siege III, tam ce ti fajt bit lagan i sigurno neces morat previse razmisljat kad ces igrat...
meni je gust kad moram naucit nesta o cudovistu protiv kojeg se idem borit, znaci koje potione moram popit da ga lakse ubim i slicno..
ekipa je malo zaboravila cari rpg, svi bi nesta nabrzaka, mislim takav je danas cijeli svijet ali witcher ipak ima neke elemente old school rpga i zato mi se i sviđa takav kakav je...
Definitivno old school. za minor bosseve čak treba strategija i taktika, koji potioni, kaj kad i kak napraviti, ovdje ako želiš stvarno odigrat kak treba, moraš čitat journal, istraživati i učiti.
Ovo nije ono kaj bi svi htjeli..DA2 za djecu, ili neki bezglavi hack'n slach.
Jel to pričaš za monastery prije bijega iz zatvora? Fakat me namučio onaj s rogovima vitez.
Smiješno je kako se sere po konzolitisu, a onda bi htjeli da se igra maltene sa jednom tipkom..
Smiješno je kako se sere po konzolitisu, a onda bi htjeli da se igra maltene sa jednom tipkom..
Dvostruki standardi stari.
Ekipa ni sama ne zna kaj oće.