The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.447.868
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Lord Pero kaže...
Obi Wan kaže...
Prince-Artas kaže...
Obi Wan kaže...

jos nesto... bas sam sad ubio serpentine dragona, ali mu nisam absorbao soul... jer jos netko naisao na takav problem ili to tako treba bit?

Meni se to znalo desit par puta, zadnji put sa blood dragonom.

a evo ubio sam 3 zmaja i jos niti jedan soul. nije sad da mi treba ali malo mi je to cudno. citao sam nesto o respawn zmajevima koji ne daju souls ali onaj dragon koji se prvi put pojavljuje u dragonborn dlc-u mi nije dao soul... svasta

Nije ni meni dao soul, jer ti je Miraak uzeo i nestao... Valjda ga nisi skuzio

da vidio sam njega kako je uzima... vjerojatno dok je on ziv ne mogu soul uzet... vidjet cemo

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

A nakon njega sam jos dva zmaja ubio i uzeo sam soul.tako da neznam

pero
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

3-4 zmaja sam ubio i niti jedan soul

12 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

Ma bug. ima ih skyrim dosta, naprimjer meni kad sam stavio dawnguard kad sam se pretvorio u vampire lorda nisam mogao sa njim apsolutno nista, samo sam se mogao kretat, a onda sam skinuo drugi dawnguard i onda je sve super radilo, krenem ja prelazit i kad sam trebao ubiti onoga most priesta, odnosno napravit vampire seduction, nisam uopce imao opciju vampire seduction, niti feed niti nista... Tako da sve u svemu, ima nekoliko bagova igrica kad se stave dodatci, ali sta je tu je. :D

pero
17 godina
Lord Pero kaže...
Obi Wan kaže...

Ma bug. ima ih skyrim dosta, naprimjer meni kad sam stavio dawnguard kad sam se pretvorio u vampire lorda nisam mogao sa njim apsolutno nista, samo sam se mogao kretat, a onda sam skinuo drugi dawnguard i onda je sve super radilo, krenem ja prelazit i kad sam trebao ubiti onoga most priesta, odnosno napravit vampire seduction, nisam uopce imao opciju vampire seduction, niti feed niti nista... Tako da sve u svemu, ima nekoliko bagova igrica kad se stave dodatci, ali sta je tu je. :D

ma sve je to ok samo samo sto sam ja stavio sve te unofficial patcheve koju su trebali popraviti bugove a na kraju eto zalomio se taj bug sa zmajevima.

doduse stavio sam samo patch za core igru, nisam druge. mozda ako stavim sve onda ce se rijesit problem.

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

Ako je bug, konzola i player.setav dragonsouls x...

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
12 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

ma sve je to ok samo samo sto sam ja stavio sve te unofficial patcheve koju su trebali popraviti bugove a na kraju eto zalomio se taj bug sa zmajevima.

doduse stavio sam samo patch za core igru, nisam druge. mozda ako stavim sve onda ce se rijesit problem.

A moguce i to, makar ja samo imam high resolution texture pack, 2k textures, dragonborn, heartfire i dawnguard. I naravno update 11. Ali puno puta sam ja mislio da je neki bug u igri ali nakraju je bilo nesto sasvim drugo, ustvari, ja sam poceo dobivati souls kad sam unistio ona 4 stupa nekakva. U glavnom wuestu u dragonbornu, pa probaj kad ces prelazit, mozda ti je to rjesenje.

pero
17 godina
donator_bubrega kaže...
Obi Wan kaže...

Ako je bug, konzola i player.setav dragonsouls x...

ako bude potrebno konzola ce radit. za sada je sve ok

13 godina
odjavljen

Inače, Dawnbreaker i Mehrunes' Razor su mi je najljepše oštrice u igri iako ni jedna nije najjača u svojoj kategoriji.

Kako nije? Nisi mi jasan... Dawnbreaker je sigurno najace oruzije protiv undeada (ukljucujuci i vampire), ne mislim na efekat vatre koja zadaje nekih 10% stete, nije taj efekat nesto posebno, ali kad ubijes undeada stvoris jaku eksploziju od koje ostali undeadi oko tebe (a ponekad ih je zaista mnogo) hvataju tutanj, ili jos bolje postoji sansa da ih cak i raznese ta eksplozija, sto zaista nije mala stvar dakle, evo efekta: Burns for 10 points, and when killing undead, a chance to cause a fiery explosion that turns or destroys nearby undead. Uvjeravam te da je ovo najbolje one-handed oruzije u svojoj klasi, zivi mrtvaci jednostavno nemaju sanse... Sto se tice Razora, mogu reci da mi je efekat jako zanimljiv, pogotovo kad dodju bosovi poput Ancient Dragona ili ne daj Boze nekog Dragon Priesta, tu ga maksimalno upotrebljavam i cekam da ih usere taj pisljivi kill iz samo jednog udarca, simpaticno zar ne?

15 godina
neaktivan

Echanting je preeetesko dignit, ima iko kakav savjet?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Neki tvrde da je najbolje enchantat tone ringova, drugi da je bolje ic na Iron dagger.

Iskreno, kad sam sa proslim characterom grindao sam isao na 2-for-1 opciju - tone enchantanih leather bracersa. Skoro sam istrijebio vukove i medvjede :P

Vigilo confido
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Comi123 kaže...

Inače, Dawnbreaker i Mehrunes' Razor su mi je najljepše oštrice u igri iako ni jedna nije najjača u svojoj kategoriji.

Kako nije? Nisi mi jasan... Dawnbreaker je sigurno najace oruzije protiv undeada (ukljucujuci i vampire), ne mislim na efekat vatre koja zadaje nekih 10% stete, nije taj efekat nesto posebno, ali kad ubijes undeada stvoris jaku eksploziju od koje ostali undeadi oko tebe (a ponekad ih je zaista mnogo) hvataju tutanj, ili jos bolje postoji sansa da ih cak i raznese ta eksplozija, sto zaista nije mala stvar dakle, evo efekta: Burns for 10 points, and when killing undead, a chance to cause a fiery explosion that turns or destroys nearby undead. Uvjeravam te da je ovo najbolje one-handed oruzije u svojoj klasi, zivi mrtvaci jednostavno nemaju sanse... Sto se tice Razora, mogu reci da mi je efekat jako zanimljiv, pogotovo kad dodju bosovi poput Ancient Dragona ili ne daj Boze nekog Dragon Priesta, tu ga maksimalno upotrebljavam i cekam da ih usere taj pisljivi kill iz samo jednog udarca, simpaticno zar ne?

Ma mislio sam npr. Chillrend > Dawnbreaker i Blade of Woe > Mehrunes' Razor. Čisto po osnovnom damageu koji zadaju, nisam gledao enchantmente.

I ja naravno koristim Dawnbreakera kada idem na Draugre i slično, tu rastura.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
15 godina
neaktivan

Cim malo ispraznis neko enchantano oruzje odmah ga puni tako sam ja radio, ili college of winterhold i kesiraj za trenera {#}

14 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Echanting je preeetesko dignit, ima iko kakav savjet?

Prstene, gauntletse, daggere, sve to sa petty/common enchantaj i ide to, po meni prilicno brzo. Disenchantaj sta nađes, nabavi oružje sa soul trapom...

15 godina
neaktivan

Da li je neko naletio mozda na mod za full controlu nad zmajem sa Dragonborn DLC-a ako se takav mod uopce moze napraviti...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Par slikica...

Nebo

Zalazak sunca

Valtheim Towers

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ahahah, što sam jučer pronašao, bilo mi je cijelo vrijeme pred nosom. Zglitchani weapon rack postavio luk da lebdi usred sobe. :D

Povezano sa ovim mojim postom

Moj PC  
2 1 hvala 1
17 godina

Miraak ukokan :)

Jel tko pronasel Ancient Nord pickaxe ?

Truth in engineering.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imas quest za njega kod blacksmitha u raven rock-u a naletio sam na njega ne znam tocno di bez questa...

17 godina

ufff koliko sam imao problema sa Karstaago-om... neugodna zvir

16 godina
neaktivan

Sad kad sam instalirao Dragonborn izbacuje me iz igre i piše mi da mi je računalo na low memory i da moram zatvoriti Skyrim,prije mi to nije bilo,mislim da je to zbog Page filea,zna netko kao to rješiti?

You think by killing me tonight my powers will not rise there'll be nowhere for you to run when my hatred comes to life.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 18:29 (Rocker).
15 godina

Jel postoji jace (skuplje ) od ovih predmeta na slikama

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 22:23 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lmutak kaže...

Jel postoji jace (skuplje ) od ovih predmeta na slikama

Moj bow kosta najvise od svega.

Di si nasao ovaj ebony, sam si ga enchantal ili ?

Truth in engineering.
15 godina

Dobis ga takvog (mozes ga upgread-at jednom),i ak se dobro sijecam quest je odlican.

LINK

Jos nisam niogdje nasao nista jaceg od ebony maila

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
17 godina

Hebote, takav sam gamer da ne znam kak screenshotat...

Printscreen bas mi ne pomaze :S

Kako stavit screenshot ??

Moj Daedric helmet kosta skoro 10000, cca 9700, ebony bow - 8800, ebony mail - 8700, daedric sword (2kom) - 7900

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 22:36 (Batista).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Samo prnscr-aj, Skyrim sam sprema slike u root folder, jedino ih skaliraj na poželjnu rezoluciju i promijeni u jpeg (jer ih izbacuje u png-u)

14 godina
suspendiran

jel onaj ludi wizard u dragonbornu kad ga se upita nešto o morrowindu nagovješčuje možda sljedeću expanziju u morrowindu? kaže; "nemojte misliti da morrowind (500 godina kasnije il kolko već) nema zelenih poljana i da nije lijep". Jel nekako mi je lokacijski logicno, prvo skyrim pa dawnguard koji je lokacijski sve bliže otoku di se dragonborn odvija a pak otok skoro uz morrowind, jao to bi bio šlag na tortu. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Cryogenic kaže...

jel onaj ludi wizard u dragonbornu kad ga se upita nešto o morrowindu nagovješčuje možda sljedeću expanziju u morrowindu? kaže; "nemojte misliti da morrowind (500 godina kasnije il kolko već) nema zelenih poljana i da nije lijep". Jel nekako mi je lokacijski logicno, prvo skyrim pa dawnguard koji je lokacijski sve bliže otoku di se dragonborn odvija a pak otok skoro uz morrowind, jao to bi bio šlag na tortu. {#}

Teško, Vvardenfell i mainland Morrowind imaju dovoljno sadržaja za cijeli jedan nastavak TES-a, previše za ekspanziju - barem je tako do sada bilo.

Bit će ti ionako cijeli Tamriel u TES Online-u, jednom kada izađe (iako Bethesda nije developer, ali ipak).

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 3:48 (pr0n_addict).
17 godina

poceo sam igrati sa female likom i normalno sta sam prvo primijetio... moj lik nema ni sise ni guzice. ima li kakav mod da se to ispravi?

zatim, vidim da su svi armori koje female likovi nose identicni sa onim od male likova. ima li kakav spin-off tih armora da izgledaju kao da ga zena nosi?

hvala

17 godina

Pa di idu danasnji igraci, tribaju vam modovi za sve zivo {#}

'ben ti maloga misa, ja bi mod za vecu placu! {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice