The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.452.550
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Jao, potpuno zaboravio... Kolega je u pravu, isprike. {#}

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Imam problem u vezi loading screena,kad sam umro pa je onaj loading screen koji se učitava i vraća te na zadnji save,čekam 10 min i ništa,probam izać iz igre pa ponovo loadat, opet isti problem,jel to neki bug ili,kako to rješiti?

Znam ono što treba da znam,moja snaga je u tome što sam to što jesam!
17 godina
neaktivan
Blazebum kaže...

Ja igram havy armor, shield i one heanded sword. 13-ti sam lvl. Ali sve me nekako proganja misao o nekom assasin tipu. 2 degera i sl. Igra li neko nešto slično? dali ej zabavno, preteško?

Neizmjerno zabavno, barem meni. (Nikad dosta backstab animacija {#})
Preteško nije, samo dosta bodova u sneak i light armor i koristit bodeže, 30x sneak attack critical {#} 

potpisujem se
14 godina
neaktivan
Blazebum kaže...

Ja igram havy armor, shield i one heanded sword. 13-ti sam lvl. Ali sve me nekako proganja misao o nekom assasin tipu. 2 degera i sl. Igra li neko nešto slično? dali ej zabavno, preteško?

Ja sam počeo kao shield and sword tank, ali sam nakon reinstalacije prešao na assasina... totalno drugačiji pristup igri...

Prije bi samo uletio u fajt s dignutim štitom i bez problema mogao popiti masu udaraca i tankati bossove, sad poginem u dva jača udarca {#} Al je genijalna satisfakcija kad se prišuljaš nekome sa leđa i one-shotneš ga... Sam pazi da pomočnika ostaviš negdje gdje neće smetati i uništiti ti sav trud {#}

17 godina

evo zavrsio sam main quest u skyrimu i jos hrpu questova. evo neke brojke iz general stats quest dio:

quests completed 19

misc objectives 307

main quests completed 18

side quests completed 23

the companions quests completed 7

college of winterhold quests completed 10

thieve's guild quests completed 18

the dark brotherhood completed 2

civil war quests completed 0

deadric quests completed 12

questlines completed 4

dark brotherhood sam unistio, ne zato sta nisam zelio, nego su mi digli zivce sa tim nekim napadima na mene, a nadalje mojom otmicom. sljedeci playthrough cu ih sve prijeci.

a civil war me uopce nije interesirao jer sam se opredjelio totalno neutralno po tom pitanju. doduse bilo je par questova koji su bili tipa pomozi jednim/drugima, sve sam ih napravio, jer mi je bila baza pomoc tim ljudima bez obzira kojoj su frakciji pripadali. takav je quest npr kad pomazem majci pronaci sina kojeg su zarobili. quest je iz whiterun-a.

ovo sve je prodeno u 250 dana (dayes passed dio), ne znam koliko vremena u stvarnosti sam stukao, mozda 70-ak sati. nisam siguran.

opcenito igra je fantasticna, ali me nerviraju neke stvari, kao npr: neupotrebljivi konji, nemogucnost uvida koje su knjige procitane a koje nisu, bugovi u questovima.

upitan mi je i kraj main questa, odnosno peace negotiations, kad sam razmjenio riften za markarth, jer nisam radio civil war questove. nisam siguran ali mislim da se taj dio moze direktno preskociti ako niste radili civil war questove, ali ipak sam htio otici na taj peace negotiations. stoga bi bilo dobro da se to moze obaviti tako da obje strane ne mijenjaju nista nego jednostavno prekinu ratovanje. ako ne ubuduce preskacem to jer te me njihove borbe ionako ne tangiraju

level koji sam dostigao je 54, skoro 55. cini mi se da je to tzv ''soft cap''. u pocetku nije tesko dizat lvl buduci da su skillovi nerazvijeni, kasnije se to otegne, buduci da sam ja samo koristio određene skillove i nisam se trudi ''power lvl-ati'' ostale. skillovi na koje sam se fokusirao najvise su: one handed, block, heavy armor, smithing (koji sam furiozno brzo digao). od ostalih vrijedno spomena je restoration, koji sam najvise koristio kad sam trcao kako bih nadomjestio staminu brzo, archery i naravno lockpicking, koji je neizbjezan za dignuti jer ima mali milijun brava za obit u skyrimu, a quick hands perk je zlata vrijedan. od skillova koje su me razocarali definitivno spada speechcraft, buduci da dizanje tog skilla ide tako sporo da sam se neugodno iznenadio. a volim speechcraft jos od star war kotor I i II (force persuade effect) a jos pogotov kad sam vidio da mi to treba kako bi mogao prodavati stolen items.

nadam se da ce buduci patch ispraviti ove nedostatke koje sam naveo.

sljedeci playthrough cu odmah staviti pocetne perkove u skillove koje smatram da su mi vitalni za moj still igre preko console, tako da mogu vise perkova dobiti i rasporediti ih. opcenito ne volim prckati po console, pogotovo kad je igra ovako fantasticna, ali kad su situacije nepodnosljive, odnosno kad quest ne mogu izbrisat iz quest loga. jednostavno mrzim kad mi tako stoji quest, jer po tom pitanju sam perfekcionista, volim zavrsiti sve moguce questove.

uz ove moje opaske, ovo je ipak jedan od najboljih rpg-ova koje sam igrao u zivotu, i mislim da ga jedino moze nadmasiti elder scrolls VI.

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
odjavljen
Obi Wan kaže...

perfekcionista, volim zavrsiti sve moguce questove.

uz ove moje opaske, ovo je ipak jedan od najboljih rpg-ova koje sam igrao u zivotu, i mislim da ga jedino moze nadmasiti elder scrolls VI.

Pa nebi se baš reklo da si perfekcionista koji voli završiti sve moguće questove kad si već završio igru. Jako puno toga ti je promaklo.

17 godina
formula1live kaže...
Obi Wan kaže...

perfekcionista, volim zavrsiti sve moguce questove.

Pa nebi se baš reklo da si perfekcionista koji voli završiti sve moguće questove kad si već završio igru. Jako puno toga ti je promaklo.

pa zato cu igrat opet, po mogucnosti posli patcha, jer i ovako i onako ne mogu sve questove zavrsit zbog bugova

primjera radi ne mogu kupiti kucu u winterhelmu, jer ne mogu pokrenuti quest zbog buga

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan

.{#}

Okupio se narod da vidi zmaja. Okupio se narod da vidi zmaja.
Moj junak. Moj junak.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 23:07 (Hedrick).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

kupio sam kucu u solitudeu za 25 k i odmah upgredao sve osim alkemistri laba i inčentment stola..medutim,oni su mi uzeli pare za spavacu sobu,a nisam dobio upgrade te kad idem opet kod lika upgrejdat kucu,tamo nemam opciju za upgrejd spavace..kad odem pogledat u donji dio kuce,pretpostavljam da je tamo soba, imam jedino onaj sleeping bag na podu.. jel jos netko ima takvu situaciju? utopio sam oko 30k u tu kucu i sad da nemam spavacu sobu kak spada.

jel se to moze kak rijesit?

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

kupio sam kucu u solitudeu za 25 k i odmah upgredao sve osim alkemistri laba i inčentment stola..medutim,oni su mi uzeli pare za spavacu sobu,a nisam dobio upgrade te kad idem opet kod lika upgrejdat kucu,tamo nemam opciju za upgrejd spavace..kad odem pogledat u donji dio kuce,pretpostavljam da je tamo soba, imam jedino onaj sleeping bag na podu.. jel jos netko ima takvu situaciju? utopio sam oko 30k u tu kucu i sad da nemam spavacu sobu kak spada.

Nažalost, samo load, možda možeš što po konzoli isprčkat.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
neaktivan

-

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 23:58 (Zodac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
thuglife kaže...
lollik91 kaže...

Nažalost, samo load, možda možeš što po konzoli isprčkat.

a jbiga..nisam se sjetio loadat,bio sam u fazonu rijesavanja questova i nisam sejvao kad sam isao kupovat kucu,a zadnji sejv prije tog mi je bio 2-3 sata prije 

nadao sam se da bi se moglo preko konzole nesto slozit,al nisam bas tip koji ide "prcakt" po takvim stvarima, da si ne za*ebem igru na neki nacin...mislio sam ak netko ima vec rijesenje preko konzole, pa da mi objasni kako..jer mi jako ide na zivce

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
neaktivan

A joj ne mogu prestat misliti na Skyrim a moram lektiru da citam :( malo citam lektiru pa imam osjecaj  isto da citam neku knjigu u Skyrim-u, pa mi se onda igra ahh... Moram malo jos thieves guilda preci pa onda :D

Btw. Nightingale Armor precool izgleda 

!SPOILER! 

:) :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

Probaj ovdje potražiti pomoć, ili ovdje.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina
neaktivan

Koje magije najviše koristite?Zna netko koliko ih ima sveukupno?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Koje magije najviše koristite?Zna netko koliko ih ima sveukupno?

Healing i frost ( mada i ostale iz destruction katergorije ) magije, conjuration uopće ne dižem, a ilusion mi je skrot malo dignut.

Destruction i restoration zato dobrano nabijam.

16 godina

Inace, nisam bas neki pretjerani obozavatelj ovakvih igara.... probao danas i igra je ludnica, definitivno jedna od boljih igara sto sam u zadnje vrijeme probao/igrao...

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Necu spojlati koji sam stil igrao premda se moze vidjeti u videu da mi je glavni spec Archery i djelomicno Sneak, no vise neam nikakvog izazova u igranju - pogledajte video - MASTER difficulty! :(

Iskreno igru u kojoj se mehanika igre moze toliko masivno exploitati jos nisam vidio, ne gledam Skyrim kao LOSU igru, ne, igra ima fenomenalan potencijal al hebemu mater barem su mogli ukljucit te mozgove dok su radili igru, Master tezina je teska jedino na pocetku, i to za one koji neznaju kako exploitati mehaniku, za one koji znaju sto raditi izaci ce iz prve tamnice i biti oko lvl40 ... ma bem ti ko da su kineze zaposlili hebo ih pas bas mi je zao jer je inace super odradjeno ostalo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na lvl 71 i sa najboljom opremom si ocekivao što tocno?

16 godina
neaktivan

Ne one shotat dragone na master difficulty. NIKAKO! Ono nikako! :S

16 godina
neaktivan
Chdtf kaže...

E sad, da ti olakšam, zamisli da je zmaj straight i to bez ikakvih pitanja, ako ga pitaš jel' peder, ubit će Boga u tebi, a ako je peder, ubit će se sam, no tvoja strijela ima gay vrh, pogodio si ga u najbolniju tačku, odlučio se sam ubiti padajući na pod.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Chdtf kaže...

E sad, da ti olakšam, zamisli da je zmaj straight i to bez ikakvih pitanja, ako ga pitaš jel' peder, ubit će Boga u tebi, a ako je peder, ubit će se sam, no tvoja strijela ima gay vrh, pogodio si ga u najbolniju tačku, odlučio se sam ubiti padajući na pod.

16 godina
neaktivan
Chdtf kaže...

To je elder dragon, ne ancient dragon. To ti je ista stvar kao da na levelu 15 odeš u prvu tamnicu koja ti se pojavi pri izlasku iz Helgena. Evo ja igram sa Battlemageom ( lvl 22, igram na onoj default difficulty, neznam koja je točno ) i prelako mi je ubijati Dragone, bez obzira što ne igram OP kombinaciju i što su zapravo magije manje efikasne sa Heavy Armorom ( ovo sam od nekog čuo, sad neznam dali je istina ).

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
14 godina

Kako screenshotat jel ja jos nisan skuzio ? Htio bih vam nesto pokazat :) 

ShadowWLordD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MasterOdisasteR kaže...

Kako screenshotat jel ja jos nisan skuzio ? Htio bih vam nesto pokazat :) 

F12

14 godina
neaktivan
Chdtf kaže...

Necu spojlati koji sam stil igrao premda se moze vidjeti u videu da mi je glavni spec Archery i djelomicno Sneak, no vise neam nikakvog izazova u igranju - pogledajte video - MASTER difficulty! :(

Iskreno igru u kojoj se mehanika igre moze toliko masivno exploitati jos nisam vidio, ne gledam Skyrim kao LOSU igru, ne, igra ima fenomenalan potencijal al hebemu mater barem su mogli ukljucit te mozgove dok su radili igru, Master tezina je teska jedino na pocetku, i to za one koji neznaju kako exploitati mehaniku, za one koji znaju sto raditi izaci ce iz prve tamnice i biti oko lvl40 ... ma bem ti ko da su kineze zaposlili hebo ih pas bas mi je zao jer je inace super odradjeno ostalo.

pa normalno da ti nije zabavno kad exploitaš igro ko ku*va ku*ac.

Baš sam fora, udaram lika u tamnici 5 sati i sad sam lvl 40 kad su ostali 1. Iss kako sam dobar, sad je čak masteri laki.

Ako želiš igrati sa zabavom igraj normalno... ako si pročitao na netu o exploitima ne znači da ih moraš kroistiti.

Ja sada igram na master magea bez ikakvih exploita i baš je bomba. Teško jer me melee likovi 2 shotaju ali tu je zabava :)

16 godina
neaktivan

Odje**te više vi koji ste nabrijavali sneak, archery, smithing i enchanting pa se sad ko fol "žalite" da vam je prelagano. Da znamo kako se može upropastiti ova igra, hvala, samo to ne želimo jer nismo blesavi. Igram sword/bow lakog pješaka i mogu vam reć da me igra vrlo često namuči (level 25 redguard, težina 4/5; mace,shield, light armor; health stamina omjer 60/40) i poginem svako tolko. Magovi me zašamaraju u sekundi. Neki dan sam morao pobjeć iz dungeona punog magova jer su me ubijali na sve moguće načine. Gadni su kad ih je više u grupi. I na nekog kostura licha sam naišao na questu o nekakvom maču kojeg sam kukavički morao ubit strijelama bježeći stalno. Dakle nije lagano, taman je - čak je i prilično izazovno. Samo treba igrat u karakteru svojeg lika, a ne silovati igru do besvijesti. 

Moj PC  
21 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ja sam također na čistom mageu, lvl 33, destro/conjuration/alteration i igra je još uvijek popriličan izazov (na masteru)....rekao bih da su čak puno bolje izbalansirali težinu nego u ranijim igrama...što bi tek rekli na Morrowind, u kojemu si, u približnom roku od 2 sata od početka igre, mogao imati relativno najbolju opremu ako si znao gdje tražiti? A da ne govorim o exploitanju 100% chameleon ili 100% reflect efekata....kao što je kolega rekao, igraj igru na realan, ili normalan način bez exploitanja.

Meni su  meele/archer protivnici još uvijek pakao...nisam našao bolju taktiku od kitanja uokolo i spamanja fireboltova (s impact talentom koji je malo op)...ni alteration shield ne pomaže da me ne rješe u 1-2 udarca!

Još sam i podizao health do nekih 200-220, ali ako se nađe lik s ebony bow onda sam gotov :)

0 0 hvala 0
17 godina

Jutro svima, sinoc sam OPET zaglavio do 3.30, nisam dobar nikako.

E nakon 20+kusur sati igranja i 17 levela sam naletio na bug :), imao srece do sada, onaj quest, kad trebate izvuci nekog lika iz zatvora da vam pokaze di je drugi da ga ubijete. Uglavnom nekoj zenskoj radite uslugu. I kad platim cuvarima u zatoru 100 golda nista se ne desava. bljak.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
goodye kaže...

Jutro svima, sinoc sam OPET zaglavio do 3.30, nisam dobar nikako.

E nakon 20+kusur sati igranja i 17 levela sam naletio na bug :), imao srece do sada, onaj quest, kad trebate izvuci nekog lika iz zatvora da vam pokaze di je drugi da ga ubijete. Uglavnom nekoj zenskoj radite uslugu. I kad platim cuvarima u zatoru 100 golda nista se ne desava. bljak.

Nakon što im platiš, oni ga neće pustit već moraš otić do tog zatvorenika i reć mu da si platio. Onda ti on kaže informaciju. Zašto ste svi zapeli na ovom questu? Jeste li skinuli patch?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice