The Elder Scrolls: Online

poruka: 1.842
|
čitano: 315.918
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Liku je očito krivo što igra nije f2p ili ne znam šta, inače nebi smarao u temi, čuj da je meni neka igra smeće sigurno nebi dolazio u temu više puta i trošio vrijeme da napišem to

Dodajte me nick Daramo, vidim da ste vi veći leveli dobro će mi doći pomoć za bossove i dungeone.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: The Elder Scrolls: Online
zrimo kaže...

Liku je očito krivo što igra nije f2p ili ne znam šta, inače nebi smarao u temi, čuj da je meni neka igra smeće sigurno nebi dolazio u temu više puta i trošio vrijeme da napišem to

Dodajte me nick Daramo, vidim da ste vi veći leveli dobro će mi doći pomoć za bossove i dungeone.

igrao ovu igru,evo tek 4.ti post u ovoj temi i prvi u kojem nešto protiv ove igrice

15 godina
neaktivan
Igra je predivna.
Loše revenzije su dali ljudi koji su uz igru proveli dva sata i u samome startu, ali na kraju je to "smeće" proglašeno najboljim MMORPG-om u 2014.
Igra je sada predivna, ispolirana do savršenstva i da se mene pita, nikada ne bi išla ni u b2p.
Oni koji pljuju po igri su oni koji nemaju par eura za sub. Jadno.
No ok, neka igraju neke f2p naslove i bok.
Kako gid bilo, stavio sam sada opciju neka mi naplate svaki mjesec s PayPal-a jer vidim da se sada teško kupe time card-ovi (oni od 60 dana postižu cijenu i od cca 60€....bogme dosta pa sam stavio opciju neka mi svaki mjesec skinu onih cca 13€ s PayaPal acccounta (makar imam još oko desetak dana od starog suba)).
Nego, jeste li kupili koji time card u zadnjih par dana po pristojnoj cijeni i gdje (ok, uvijek mi ostaje sub na službenoj stranici).
Vidim da su mmi već napunili i određenu količinu crown-a (ili kako se već zove valuta).
Kada store kreće u pogon?
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan

Igra uopće nije loša ali ja osobno nikada nebi plaćao mjesečnu pretplatu za neku igru kao i većina gamera na PC-u, što je i bio glavni razlog za prelazak u B2P gdje barem ima neke šanse da okupi bazu igrača i da igra ne zamre brzo.

Ovaj model je najbolji plati jednom i igraj koliko hoćeš, samo da ne postane p2w s mikrotransakcijama ali nadam se da neće.

Nekome ne odgovara jer previše oskače od drugih mmorpg-ova, igra na trenutke izgleda kao da igraš neki obični sp rpg s co-op funkcijom, što meni i odgovara.

Samo se nadam da se će skupiti više domaćih igrača za grupno igranje i da će nastaviti poboljšavati igru u budućnosti i dodavati nove stvari.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2015 9:13 (zrimo).
Moj PC  
8 1 hvala 0
12 godina
protjeran

ovakvi kao ti su najgora vrsta

12 godina

Poz !

The Elder Scrolls Online + Explorer's Pack PC

Da li je tko kupovao kod njih ?

Cijena je čudna i trenutko kao nemaju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2015 11:32 (Audacity).

0 0 hvala 0
17 godina
windforce kaže...

igra netko ovo smeće

Može li jadniji post od ovoga biti?

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Virty kaže...
windforce kaže...

igra netko ovo smeće

ovaj tvoij

17 godina
windforce kaže...
Virty kaže...
windforce kaže...

igra netko ovo smeće

ovaj tvoij

Super si.

12 godina
protjeran

s kim se ti svađaš,ajd naberi

15 godina
neaktivan

Od sinoć je igra službeno The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimitedi i evo skida se neki patch to je valjda prilagodba na B2P mod ili još nešto konkretno dodaju?

Isplati li se ovaj Explorer's Pack DLC za 1,5$?

https://www.g2a.com/the-elder-scrolls-online-explorer-s-pack-dlc-cd-key-global.html

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Od sinoć je igra službeno The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimitedi i evo skida se neki patch to je valjda prilagodba na B2P mod ili još nešto konkretno dodaju?

Isplati li se ovaj Explorer's Pack DLC za 1,5$?

https://www.g2a.com/the-elder-scrolls-online-explorer-s-pack-dlc-cd-key-global.html

Cijena nije velika ali postoji rizik kod takvih prodavača.

Taj DLC mi djeluje ok ako te takve stvari zanimaju.

Pet - rekao bi ništa posebno, ali ako ti se sviđa zašto ne.

Bonus mapa - s obzirom da je to "samo" par itema koje ionako brzo prerasteš rekao bi da nije vrijedno. Nabrzinu sam potražio

.

Mogućnost da sa bilo kojom rasom odabereš bilo koji savez - e to je već nešto. Ali meni osobno se sviđa što sa nordom "moram" igrati u EP. Daje malo na imerziji (ne znam koja je riječ na hrvatskom). Ali za one koji bi htjeli igrati Orka u nekom drugom savezu zajedno sa prijateljem, e to već nešto znači.

Ja imam osnovnu verziju, ali bi i sam rado uzeo ovaj ili Imperial dlc kad bih našao povoljno.

Ako kupiš javi kako je prošlo i jesi zadovoljan. :)

12 godina

Pozzz...U planu je mojim frendovima i meni da kupim igru.Pa vidim da su podjeljena misljenja.Ali posto smo vecina nas fanovi Skyrima,ja cu uzeti igru.Pa me zanima kolika ce biti cijena sada kada predje u B2P?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Pozzz...U planu je mojim frendovima i meni da kupim igru.Pa vidim da su podjeljena misljenja.Ali posto smo vecina nas fanovi Skyrima,ja cu uzeti igru.Pa me zanima kolika ce biti cijena sada kada predje u B2P?

Cijena je ista, vec je presla u B2P

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina

Vidim da su ljepo dignute vec neko vrijeme cijene igre,ima gdje jeftinije malo ?

Joj dok se skine update pa laganini u igru ... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa na temi isključimo li forumske trolove i većini ljudi po internetu je zamjerka bila visoka mjesečna pretplata sad kad je to ukinuto igra po meni nema većih mana, tko je igrao prethodne naslove osobito Skyrim svakako će uživati.

Igra nudi brdo sadržaja i provedenih sati po Tamrielu, svakao vrijedi 20$ ako je nekome to puno vjerujem da će se kasnije moći uhvatiti i po nižim cijenama kao i GW2.

Onaj Kinez na ebayu nije bezobrazno signuo cijenu, podigao je za dolar mislim.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

jel moze link ako nije problem, ja samo nasao ovak postranicam po nekih skoro 40 ojra.... thx

ma da sad bu super kupis igras ko gw2 bez pritiska zurbe, uzivancija pa kolko potraje/ kolko se ekipi svidi. Ja osobno vjerujem da bum utrosio dobro svoje vrijeme u igri :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

ajmo sad trolati ostale u igri

0 2 hvala 0
12 godina
zrimo kaže...

Pa na temi isključimo li forumske trolove i većini ljudi po internetu je zamjerka bila visoka mjesečna pretplata sad kad je to ukinuto igra po meni nema većih mana, tko je igrao prethodne naslove osobito Skyrim svakako će uživati.

Igra nudi brdo sadržaja i provedenih sati po Tamrielu, svakao vrijedi 20$ ako je nekome to puno vjerujem da će se kasnije moći uhvatiti i po nižim cijenama kao i GW2.

Onaj Kinez na ebayu nije bezobrazno signuo cijenu, podigao je za dolar mislim.

Ma di imas za 20$ LOL, najmanje sto sam vidio jer 36EUR.

13 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

Prije mjesec dana bilo za 18 evra na g2a.com rip

12 godina
chaselol kaže...
Diazz72 kaže...

Prije mjesec dana bilo za 18 evra na g2a.com rip

Ha prije mj. dana da, bilo je i na steamu...ali danas neces naci, a i iduca tri mj. siguirno.

13 godina
neaktivan

A g2a.com je currently out of stock 

Sve se rasprodalo strasno brzo a gledam na steamu 55 evra kosta igra, to bi se moglo naci mozda za 40-tak evrica......

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Tu sam ja kupio i platio $17.75 (GBP11.99) prije 2 tjedna, kao što sam i pretpostavljao cijena je nenormalno narasla, Kinez namirisao lovu i digao cijenu duplo na 22 funte.

Prekjučer mu je cijena bila 20$ dok igra nije prešla u B2P.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ma pastio ce to sa vremenom, ae koliko je SWTOR bio kad je presao na F2P, a danas ga kupis za 6$.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mi koji smo prije kupili igru, nama je sada po novom onda besplatno? Posto vec imamo kupljeno
battletag:MasnaKrvavic#2275
16 godina

da, samo ti se apdejta , igra koji sat i to je to, slobodno igras

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

poklanja netko ovu igricu?i naravno još da plati kome da jer toliko je dobra

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
windforce kaže...

u so poor u cant even pay attention  gtfo 

17 godina
windforce kaže...

Nekima je toliko dosadno u životu da moraju smetat drugima 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice