Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 720.745
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Starcraft 2

gdje kupiti povoljno starcraft2?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
16 godina
dj_renny kaže...

najjeftinije je kupiti rabljeni account od 150kn se kreću cijene. Ovako keyevi se nabavljaju od 250kn ja mislim

14 godina
acca kaže...
dj_renny kaže...

najjeftinije je kupiti rabljeni account od 150kn se kreću cijene. Ovako keyevi se nabavljaju od 250kn ja mislim

našao sam na plati.ru za 212 kn  163kn EU key...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 17:53 (dj_renny).
16 godina
dj_renny kaže...
acca kaže...
dj_renny kaže...

našao sam na plati.ru za 212 kn

onda ga uzmi ;)

16 godina
dj_renny kaže...
acca kaže...
dj_renny kaže...

našao sam na plati.ru za 212 kn  163kn EU key...

e, samo pazi kod ruskih keyeva: oni su jedini imali foru da SC ključ možeš kupiti na 4 mjeseca, godinu dana ili trajni. 

14 godina
Tomo Yoda kaže...

e, samo pazi kod ruskih keyeva: oni su jedini imali foru da SC ključ možeš kupiti na 4 mjeseca, godinu dana ili trajni. 

znam kod ovog piše "doživotno pristup starcraft 2 eurposki server"

16 godina
Starcraft 2
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran

hahahaha

www.mmo-balkan.com
14 godina
neaktivan
Starcraft 2
LOL ovi bi da platim da gledam mlg puj smradovi jedni americki
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zaba88 kaže...
LOL ovi bi da platim da gledam mlg puj smradovi jedni americki

gledao sam restream ali nisu mi baš bili zanimljivi mečevi pa kod idra-oz matcha sam već zaspao

16 godina
Starcraft 2

Gleda li itko matcheve osim mene - ASUS ROG turnir?

Trenutno su live..

http://www.twitch.tv/setttv

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 14:58 (xxxxx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pogledao sam sad Mana vs Lucky i Stephano vs Elphi.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
16 godina
Starcraft 2

Kako god polufinali završe samo se nadam da neće final biti zvz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Starcraft 2
Super je ovaj asus turnir
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Starcraft 2

Da, dobro je što su organizirali ovaj turnir sad kad je MLG kojeg treba plaćati da bi uopće gledali stream. Bezobrazni Ameri.

Ovako na Asus turniru imam free HD stream.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)

0 0 hvala 0
16 godina
Starcraft 2

OMG stephano uništio pumu 3-0, sad ćemo vidjeti tko dobija turnir u finalu su stephano vs polt, bit će tijesno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Starcraft 2
Jbt nisam imo vremena za odgledat finale, ko je pobjedio? pretpostavljam stephano :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Polt 4-1 Stephano

17 godina
neaktivan
Keops kaže...

Da, dobro je što su organizirali ovaj turnir sad kad je MLG kojeg treba plaćati da bi uopće gledali stream. Bezobrazni Ameri.

Ovako na Asus turniru imam free HD stream.

Mogu ti rec da vrijedi svaki $ odlicne igre, odlicni story iza kulisa i produkcija je bolesno dobra, ako zelimo ESPORTS onda nekad moramo i platit za to.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
14 godina
neaktivan
Opa! polt dobio, znaci Ipak moze se pobjedit stephana...

izgeda da se polt vodio po onoj: Good zerg is dead zerg :P
16 godina
Starcraft 2

Ma polt je totalno lud, nikada nije ušao u borbu a da nije u boljem položaju, uvjek stoji uz rubove da ga lingovi ne mogu okružiti, nevjerojatno pozicijoniranje, zaslužio je pobjedu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Starcraft 2

Bok svima, ako hoce netko mijenjam BF3 standard i SW:TOR Deluxe sa 4 lika od lvl 0 do 30 :P za detalje PP trazim ne koristen starcraft 2 key! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jel ima negdje replay od matcheva?
16 godina
Zaba88 kaže...
Jel ima negdje replay od matcheva?

Odeš na stream gdje su bili uživo, ispod imaš arhivu svega snimljenog što je bilo.

EDIT: ako tražiš baš replaye da možeš proučavati mečeve mislim da su rekli da će ih izbaciti za tjedan dana od eventa, tako da se strpiš.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 22:37 (xxxxx).
17 godina
Starcraft 2

Dva "bitna" turnira, a ja nisam gledao niti jedan u živo. Damit morat ću se zadovoljiti gledanjem arhive.{#}

Polt dokazuje da ako igraš terana i imaš dobar micro/macro da puno lakše postaneš "dobar" u SC-u, nego igranjem druge dvije rase. On je najednom postao "slavan". Ne kažem da je loš, baš obrnuto, dečko ima savršene timing-e.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski

0 0 hvala 0
16 godina
dado2202 kaže...

Dva "bitna" turnira, a ja nisam gledao niti jedan u živo. Damit morat ću se zadovoljiti gledanjem arhive.{#}

Polt dokazuje da ako igraš terana i imaš dobar micro/macro da puno lakše postaneš "dobar" u SC-u, nego igranjem druge dvije rase. On je najednom postao "slavan". Ne kažem da je loš, baš obrnuto, dečko ima savršene timing-e.

Ček, misliš da je sad odjednom postao slavan? On je pobjedio GSL superturnir prošle godine ... just saiyin ;)

Ja pogledao finala oba 2 turnira (mlg restream {#})

17 godina
acca kaže...

Ček, misliš da je sad odjednom postao slavan? On je pobjedio GSL superturnir prošle godine ... just saiyin ;)

Ja pogledao finala oba 2 turnira (mlg restream {#})

ikn, ali do onda ga nije bilo nigdje. Postao je slavan zadnjih 6 mjeseci. Ne zovu ga bezveze "the new superstar"

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
Starcraft 2

Neznam koliko je dugo slavan ali ima nevjerojatan micro, ni jedan nekorejanski player kojeg sam vidio nije mu ni blizu, lik je u par igara nakon što je skoro izgubio shebao protivnike.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
xxxxx kaže...

Neznam koliko je dugo slavan ali ima nevjerojatan micro, ni jedan nekorejanski player kojeg sam vidio nije mu ni blizu, lik je u par igara nakon što je skoro izgubio shebao protivnike.

Ne kažem ja da je on loš, čak nasuprot, mislim da tip igra jako dobro, samo želim naglasiti da je odabrao bilo koju drugu rasu, sumnjam da bi mu uspon bio tako "strelovit". Rijetko koji nekoreanski igrač je blizu kojem koreanskom.

Ja igram skoro godinu dana samo ekskluzivno sa zergom.

Sad nedavno opet počeo random tu i tamo zabaciti i sa tossom masno pušim(timing najbitniji, a moji su u banani kod toss-a) dok su mi zerg i teran skoro pa isti (jedino na t-u još ne znam timinge tako dobro). Mislim da se prebacim full time na terrana. High diamond.

16 godina
Starcraft 2

Ja kad idem na random s terranom neznam ništa, nevjerojatno sam loš kako god buildove pratio, u mid gameu totalno zakažem, sa zergom sam ok i sa protossom, iako sam zerga igrao 95% vremena, toss mi uopće nije težak za igrati, trenutno igram s njim, vjerojatno ću se i prebaciti na njega jer mrzim zvz, pvp je postao ok jer nije teško counterati 4gate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice