Ratne igre war zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 5.027
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Ratne igre war

ja bi htjeo za preporuke za neku dobru ratnu igru pucacine comp mi nije bas jak evo 512 mb rama 1.3 mhz 1300 ghz ili vidi osam jednu igru sto se plackaju banke al isam zaboravio ime pa bi htjeo pucacine za moj comp osi cod i moha hvala unaprijed samo neke igre dobre ratne ali sa prijateljima misije i tako te hvala

pozz coky1

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Ratne igre war

prvo, sinko, navedi točnu konfiguraciju :-))

15 godina
protjeran
Korny1603987 kaže...

prvo, sinko, navedi točnu konfiguraciju :-))

?????

17 godina
neaktivan
coky1 kaže...

ja bi htjeo za preporuke za neku dobru ratnu igru pucacine comp mi nije bas jak evo 512 mb rama 1.3 mhz 1300 ghz ili vidi osam jednu igru sto se plackaju banke al isam zaboravio ime pa bi htjeo pucacine za moj comp osi cod i moha hvala unaprijed samo neke igre dobre ratne ali sa prijateljima misije i tako te hvala

pozz coky1

Bole me oči od ovog upisa, zlo. Ova komunikacija, ako je došlo do presretanja, vjerojatno izazvala totalni kolaps Echelon sustava pri pokušaju dekrpicije.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
15 godina
protjeran
PureEntity kaže...
coky1 kaže...

pozz coky1

Bole me oči od ovog upisa, zlo. Ova komunikacija, ako je došlo do presretanja, vjerojatno izazvala totalni kolaps Echelon sustava pri pokušaju dekrpicije.

nekontam

16 godina
protjeran
Ratne igre war

operational art of war

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
coky1 kaže...

pozz coky1

1.3mhz 1300ghz? Sto bi pobogu to trebalo znaciti?

17 godina
neaktivan
Ratne igre war
World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice