Mislim da ti je i procesor pregazilo vrijeme. Ako se ne varam fali mu instrukcija da bi uopće pokrenuo igru.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da ti je i procesor pregazilo vrijeme. Ako se ne varam fali mu instrukcija da bi uopće pokrenuo igru.
Yap ne varaš se. Plavi bumo koju friendly? Nismo niš od 2017.
Lol, nepošteno. Pa tko ih je silio kupiti po 500kn? Slijedeći mjesec će i FIFA biti 250kn, dal ćeš se i onda javiti da je nepošteno? I šta sad. Hoće oni koji su dali po 700kn na debilane tipa icon edition, ronaldo edition i ne znam kakve sve ne gluposti, plakati? Pa neka plaću.
Fifa ima puno više aktivnih igrača. Zbog toga uvijek možeš naći nekog po mjeri, iako i tamo 90% ljudi forsira samo ove najjače.
problem sa divizijama u fifi je u tome sto kad dodes do 2, onda krecu problemi.... ili se zalecu sa centra da daju gol (sto je vidim rijeseno u fifa 18)
ili ako povedu onda jajare, te svi igraju sa realom ili barcelonom...
ove godine nisam uzeo niti jednu nogometnu igru, iako mi je igrivost pesa ove godine bolja nego fife...
Slijedeći mjesec će i FIFA biti 250kn, dal ćeš se i onda javiti da je nepošteno? I
Neće, nikada nije tako rano bila po toj cijeni. Pratim to stalno.
Slijedeći mjesec će i FIFA biti 250kn, dal ćeš se i onda javiti da je nepošteno? I
Neće, nikada nije tako rano bila po toj cijeni. Pratim to stalno.
Ma nemoj. Prošle godine je bila na Winter Saleu za cca te pare. Znam jer sam kupio. Dajem bubreg da će i ove tako.
Ma nemoj. Prošle godine je bila na Winter Saleu za cca te pare. Znam jer sam kupio. Dajem bubreg da će i ove tako.
Ok, pratit ćemo pa ćemo vidjeti. No opet nije isto srezati cijenu početkom 11 mjeseca i krajem 12 mjeseca. I još je bitno što cijena pesa ostaje ovakva dok se fifa spusti na par dana pa opet cijenom ode gore. No kako rekoh, pratit ćemo pa ćemo komentirati. Ako se ne varam prošle godine je za vrijeme trajanja WS bila oko 350 kn?
Evo našao sam. Prošle godine za Trajanje WS bila je 33, 48, i 58 funti. Ovisno o verziji igre. Tada je funta bila osjetno jača nego danas tako da je najjeftinija verzija igre bila nešto preko 300kn. No to je za Božićne praznike kada svemu pada cijena. Kaj je ovih dana osim dana mrtvih bilo prigodno za spuštanje cijena? Možda flop prodaja kao i svake godine?
To je isto kao da se čudiš zašto LG/Samsungu pada cijena s vremenom puno brže nego Iphonu. I zašto nemaju prodaju kao Iphone.
Nije da su ovi prvi lošiji telefoni, nego marketing radi čuda
SolidSnakeCRO gužva, ne igram online zasad jer ne stignem. Samo sa kolegam offline.
To je isto kao da se čudiš zašto LG/Samsungu pada cijena s vremenom puno brže nego Iphonu. I zašto nemaju prodaju kao Iphone.
Nije da su ovi prvi lošiji telefoni, nego marketing radi čuda
SolidSnakeCRO gužva, ne igram online zasad jer ne stignem. Samo sa kolegam offline.
Ne čudim se ja ali prepoloviti cijenu niti dva mjeseca nakon izlaska igre nešto govori a to što govori nije dobro po konami. Nije uobičajeno u industriji toliko srezati cijenu tako kratko nakon izlaska igre. Opet su pregaženi od konkurencije.
Aj, sve mogu shvatiti i s većinom se složiti ali reći da su modeli igrača užas je neozbiljno.
meni je upćenito tragično da su ljudima bitni paketići i kartice,a da ih gameplay (koji je katastrofa) gotovo ni ne zanima...pa svrha pesa/fife mi je igranje igrice dakle gameplay...za sve ostalo imam football manager
Ne mogu shvatiti kako to ne vide ljudi diljem svijeta već konami mora nakon tridesetak dana igri prepoloviti cijenu? Čudno mi je da bolji nogomet gotovo nitko ne želi igrati? Ja stvarno ne vidim ta široka ramena i krakate ruke kako sugeriraš i taj užasan model igrača koji je u pesu savršen. Grafički fifa izgleda odlično, gameplay je druga priča.
meni je upćenito tragično da su ljudima bitni paketići i kartice,a da ih gameplay (koji je katastrofa) gotovo ni ne zanima...pa svrha pesa/fife mi je igranje igrice dakle gameplay...za sve ostalo imam football manager
Gle, kada ti neka igra ne odgovara naći ćeš joj tisuću mana, pa tako i ja pesu baš kao i vi fifi. I nitko nije u krivu. obje igre daleko su od bilo kakve simulacije. To su arkadni nogometi koji nekome više a nekome manje odgovaraju. Stoga nema smisla polemizirati, svatko igra kaj mu više odgovara. Činjenica je da pes odgovara malom broju ljudi. Vidim da neki nakon dva mjeseca prelaze s pesa nazad na fifu. Pitaj ih zašto?
Samo bih napomenuo da ja ne branim gameplay fife jer se to ne može braniti. Kritičan sam od izlaska igre i nisam na fifa temi napisao niti jednu lijepu riječ o gameplayu. Moj osvrt ovdje je bio samo na grafički prikaz fife koji je stvarno odličan i nemam nikakvih problema s modelom igrača.
Ne mogu shvatiti kako to ne vide ljudi diljem svijeta već konami mora nakon tridesetak dana igri prepoloviti cijenu? Čudno mi je da bolji nogomet gotovo nitko ne želi igrati? Ja stvarno ne vidim ta široka ramena i krakate ruke kako sugeriraš i taj užasan model igrača koji je u pesu savršen. Grafički fifa izgleda odlično, gameplay je druga priča.
Gle, kada ti neka igra ne odgovara naći ćeš joj tisuću mana, pa tako i ja pesu baš kao i vi fifi. I nitko nije u krivu. obje igre daleko su od bilo kakve simulacije. To su arkadni nogometi koji nekome više a nekome manje odgovaraju. Stoga nema smisla polemizirati, svatko igra kaj mu više odgovara. Činjenica je da pes odgovara malom broju ljudi. Vidim da neki nakon dva mjeseca prelaze s pesa nazad na fifu. Pitaj ih zašto?
Samo bih napomenuo da ja ne branim gameplay fife jer se to ne može braniti. Kritičan sam od izlaska igre i nisam na fifa temi napisao niti jednu lijepu riječ o gameplayu. Moj osvrt ovdje je bio samo na grafički prikaz fife koji je stvarno odličan i nemam nikakvih problema s modelom igrača.
Kolega, kad je izasla Fifa 08, mogao sam izgubit glavu jer sam rekao da je bolja od PES-a.... sad to sto sam ja igrao PS3 a masa je igrala PS1 te PS2.... nije bilo bitno...
I igrao sam od tada Fifu sve do 17... no ove godine sam isprobao obje verzije i PES ima bolji gameplay...
Fifa ima licence iprezentaciju te definitivno bolje online iskustvo... divizije i to... PES toga nema...
no PES 2018 jednostavno ima bolji gameplay... obje u PS4 verziji
Ne, ja uopće ne govorim o pesu, samo se osvrćem na tvoju tvrdnju da su modeli igrača u fifi grozni, što nije točno. Ako te ne interesira fifa tema niti fifa igra zašto je uopće spominješ i pokrećeš nepotrebnu raspravu? Možda bi bilo dobro da niti ti ne "smaraš" ovu temu osvrtanjem na igru koja nije tema ovog foruma?
Kolega, kad je izasla Fifa 08, mogao sam izgubit glavu jer sam rekao da je bolja od PES-a.... sad to sto sam ja igrao PS3 a masa je igrala PS1 te PS2.... nije bilo bitno...
I igrao sam od tada Fifu sve do 17... no ove godine sam isprobao obje verzije i PES ima bolji gameplay...
Fifa ima licence iprezentaciju te definitivno bolje online iskustvo... divizije i to... PES toga nema...
no PES 2018 jednostavno ima bolji gameplay... obje u PS4 verziji
Ajmo još jednom, ja ne govorim koji je gameplay bolji. Ja sam se samo osvrnuo na tvrdnju da su modeli igrača u fifi grozni i ništa više. Meni osobno je gameplay u fifi 18 loš i o tome sam govorio na fifa temi više puta. O gameplayu pesa ne mogu govoriti jer cijelu igru osim demoa nisam igrao. No uvijek kažem, svatko igra ono što mu više odgovara. Inače, bolje je subjektivan dojam.
Odgovorio sam ti u tri rečenice i ako je to jedini komentar koji imaš, ok. Kraj priče.
izasao nekakav ''PES 2018 Lite'' besplatno za PS4...
koja je razlika ove igre i full game? što ova nema,što full igra sadrži??
to nije odgovor na pitanje :P
ovo sam i pitao nakon sto sam procitao ovaj clanak :P
jel imaju sve ekipe?
to nije odgovor na pitanje :P
ovo sam i pitao nakon sto sam procitao ovaj clanak :P
jel imaju sve ekipe?
U članku kažu:
"U svojoj recenziji Pro Evolution Soccera 2018 bio sam previše optimističan u predviđanju da će Konami za pola godine izbaciti besplatnu verziju te igre. Naime, prošla su svega dva mjeseca od izlaska, a PES 2018 Lite već je dostupan, pa ako ste kupili PES 2018 zbog online komponente – možda ćete sada pomisliti kako je to bila glupa investicija. Jer, u Lite verziji PES-a dobivate isti engine, istu prezentaciju, Online myClub mod, PES League, offline exibition mečeve, trening mod, co-op igranje, sve momčadi i igrače, uključujući i veterane… Zapravo, bilo bi lakše nabrojati što u Lite verziji fali".
Očito je da je serial izgubio tlo pod nogama. Može li niže?
ma ja bi ga uzeo samo zbog offline igre...bmk za bilo kakve online modove,paketiće i gluposti...
ali opet ne daje mi se 40€ jer vjerujem da će mi i to brzo dopizdit...možda kad još malo cijena padne,vidjet ću
ma ja bi ga uzeo samo zbog offline igre...bmk za bilo kakve online modove,paketiće i gluposti...
ali opet ne daje mi se 40€ jer vjerujem da će mi i to brzo dopizdit...možda kad još malo cijena padne,vidjet ću
Ovo je ironija?
Znaš da je sad free offline bar za exhebition jedino ako voliš ML.
sta da radim sa 7 klubova?
+ to sto nemogu igrat ono najbitnije...ML
U međuvremenu su popravili to pa igra radi sada i na starijim (intel core 2 ) procesorima. Skinuo sa steama ovu lite verziju te se ugodno iznenadio kad je proradilo. Još me iznenadilo što Core 2 quad Q9450, 8 gb ram i 750ti vrte igru na najvišim detaljima u 60fps na 1080p
Dostupni klubovi za prijateljske utakmice: Barcelona, Inter, Borussia D, Liverpool, Corinthians, Flamengo, Boca Juniors, River Plate, Colo Colo, Brazil, Njemačka i Argentina.