Men je ovo daleko bolje od onog hokeja Fife. Al fifa ima srtece sta ju fut prodaje a ne gameplay, zato ce pes opet bit nikak prodavan bez obzira sto je gameplay bolji od fife.
Dobar je demo ali ja bih tu napravio par kozmetičkih izmjena i bio bi još bolji. Usporio bih dodavanja i udarce po golu. Neki put ne vidim kako je lopta ušla u gol jer prozuji ko špriher. Kod dodavanja bih napravio da lopta usporava što duže putuje po travi jer nije realno da se kreće istom brzinom cijelo vrijeme. Smanjio bih i preciznost dodavanja jer neki put se iznenadim kako lopta prođe kroz par igrača a da je nitko ne dotakne. Ne sviša mi se sistem ispucavanja golmanske lopte i korneri. Pojednostavio bih to. Nisam imao još prilike izvesti slobodnjak dok ai svaku tekmu dobije bar jedan slobodnjak tako da ne znam kako se izvode slobodnjaci. Iritiraju me česti replay-i i dok ih preskočim moram par puta stisnuti gumb na gamepadu. Oduzima bezveze vrijeme... nisu neke zamjerke, no da to riješe bilo bi još bolje iz moje perspektive. Možda nekome ovo uopće ne smeta već mu odgovara. Teško je svima udovoljiti...