Pro Evolution Soccer 2015

poruka: 1.902
|
čitano: 274.229
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Konami je skroz nespreman dočekao trenutak kad je ogroman dio igrača počeo gledati na PES i FIFU kao online igre, a ne isključivo single player i coop iskustvo. Koliko čujem njihovi online modovi su i dan danas ni 20% kvalitete koju nudi FIFA i to je ono što Konami košta svake godine. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
6 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Cek cek gdije je onaj trailer koji je bhatti najavio?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

3.7 izlaze sve vijesti i trailer.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2015

wohoooo ???

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 9:31 (Ismirko).
15 godina
Konami has just released official first details:

PES2015 will have weekly DLC - including player data
PES2015 player data will be updated based on current performances every week
PES2015 MLO overhaul allows players & managers to be added using accumulated GP points or via micro-transactions within club dealings.
PES2015 You can tailor any part of your stadium to suit your playstyle.
Your opponent prefer to play a passing game? You can set your stadium grass not too short in #PES2015
In #PES2015 you can have your stadium watered to speed up your team’s passing play
Stadium edit mode is back in #PES2015

Source : https://twitter.com/winning11asia
15 godina
neaktivan
soja kaže...
Konami has just released official first details:

PES2015 will have weekly DLC - including player data
PES2015 player data will be updated based on current performances every week
PES2015 MLO overhaul allows players & managers to be added using accumulated GP points or via micro-transactions within club dealings.
PES2015 You can tailor any part of your stadium to suit your playstyle.
Your opponent prefer to play a passing game? You can set your stadium grass not too short in #PES2015
In #PES2015 you can have your stadium watered to speed up your team’s passing play
Stadium edit mode is back in #PES2015

Source : https://twitter.com/winning11asia

{#}

14 godina

Napokon nešto korisno da iskopiraju od FIFE. Samo se nadam da će to bolje odraditi od EA-a jer tamo su ti updateovi katastrofalno odrađeni. Ovo sa stadionima zvuči fora, ako će se vidjeti stvarna razlika, ali pretpostavljam da neće biti te mogućnosti online pa me ne interesira baš.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

@Tanzen
#PES2015 Press Pass. At 2 PM (3 PM Italian time) The embargo will lift and a lot of information will came out.

15 godina
neaktivan

Rekli su da neće bit embarga. Kakav idiotizam.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 13:08 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Jel ovo sa travom vrijedi za multy ili samo za single ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nezna se još, moguće da je sp only.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Super dodatak, ali onda ne vrijedi nicemu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

A zavisi kako kome, onaj tko ne igra online njemu vrijedi , ima turnira koji se offline igraju ap se može upotrijebiti, s ekipom se može također.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 14:48 (Tommy_123).
14 godina
Tommy_123 kaže...
SimeKZ kaže...

A zavisi kako kome, onaj tko ne igra online njemu vrijedi , ima turnira koji se offline igraju ap se može upotrijebiti, s ekipom se može također.

Klasičan primjer onog što sam gore rekao o nespremnosti za prelazak u online. Previše se fokusiraju na offline only dodatke i tako će teško povećati prodaju i dignuti igru na veći nivo koji svi priželjkujemo. Teško mi je za povjerovati da bi se na turniru omogućilo jednom igraču da odlučuje kakav je teren osim ako se ne igraju dvije tekme. 

Ali definitivno mi nebi smetalo da je po defaultu neki stadion bolji za pas igru, neki za brže pasove i kontre i tako dalje. To bi moglo biti i u online zanimljivo.

15 godina
neaktivan

https://uk.games.konami-europe.com/posts/The-Pitch-is-Ours-KONAMI-announces-PES-2015

http://winningelevenblog.com/blog/pes-2015-old-trafford-preview-event-podcast-adam-bhatti/

Here my impressions on new code. Bit better than E3 code, still room for much improvement. That's my general feeling. #PES2015

R1 dribbling has been tightened up, but needs variation between players. Fletcher shouldn't move like Pogba. #PES2015

Normal left stick dribbling is a delight. Love it. Beautiful stuff. Told Adam to tell dev team not to fuck up, lol. #PES2015

Passing still needs work, ball physics okay, but need to be less predictable and generally more realistic. Dep on touch, pitch etc. #PES2015

Shooting is good, better than passing, but could do with variation. That will come in when stats are properly there. #PES2015

Keepers, still dodgy as hell. Need work. De Gea palmed a random, harmless long ball in my first match, lol. #PES2015

Visuals, slightly better. Seemed to have sharpened up a little. Still not a huge jump from PS3 for me. Animation issues there. #PES2015

Some great animations, some good, but transition/stitching from one to another on most is quite bad. Frustrating. #PES2015

Player reactions still not up to scratch, just as I mentioned in my E3 impressions. Need work. #PES2015

That said, still bit better than E3 code and I'm having fun with it. Player ID, building up play and creating chances, fun! #PES2015

Asim 'Ken' Tanvir ‏@AsimTanvir  38s

Hope they keep on improving the game based on feedback from code to code. All you can ask. Next up, Gamescom. Big. Huge. #PES2015

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 15:22 (Tommy_123).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Ako je sve ovo istina kao sta pise u na prvom linku bit ce bomba. Mada opet je tako isto pisalo i za PES 14 pa je bio promasaj.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da, sve odlično zvuči, čeka se i prvi gmeplay da vidimo kako to funkcionira. NAdam se da nećemo ostat razočarani.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Na papiru uvijek sve zvuči fino i krasno. Da se ovo iznad pisalo prije 2-3 mjeseca onda bih bio nešto optimističniji. Ovako nema baš tako puno do izlaska igre, a zvuči da su neki stari problemi još uvijek tu. 

Malo me čudi da nema nikakvog značajnog napretka u grafici. Nije da mi je to bitno, ali nekako se to očekuje kad pređeš na duplo jači harver.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Malo me čudi da nema nikakvog značajnog napretka u grafici. Nije da mi je to bitno, ali nekako se to očekuje kad pređeš na duplo jači harver.

Gledam ove slike kaj su pustili kao da su s PS3? Onako na prvu, po viđenom, grafički će biti pometeni... igrački su to odavno...

15 godina
neaktivan

Izgleda ko Pes 14. Ea ove godine može biti sretan...

Moj PC  
0 1 hvala 1
14 godina

Oni mogu, ali mi baš ne jer FIFA 15 izgleda ko 14/13/12...

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 20:13 (Hexfire).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina

I dalje isto smece... pogledaj samo pokrete igraca... 

15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

Nije loše. Igrači su puno responsivniji i nekako je sve glađe.

13 godina
Tommy_123 kaže...

Ma daj ne pricaj covjece. Pa ovo je isti klinac. Daj samo pogledaj kako mjenja smjer. Tocno ima 8 odredenih pravaca i to je to. Jos kad sam vidio udarac to je katastrofa. Isto je ko PES 14, nista nisu promijenili. Nema te fluidnosti pri udarcu i mozes se slikat. 

11 godina
neaktivan

što se mene tiče neka se ostave gameplaya i neka počnu radit na online modovima jer ako im ove zadnje vjerne mušterije otkriju kako je to u fifi napravljeno neka nerade pes15  nego volleyball 2015

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Tommy_123 kaže...

Ma daj ne pricaj covjece. Pa ovo je isti klinac. Daj samo pogledaj kako mjenja smjer. Tocno ima 8 odredenih pravaca i to je to. Jos kad sam vidio udarac to je katastrofa. Isto je ko PES 14, nista nisu promijenili. Nema te fluidnosti pri udarcu i mozes se slikat. 

fakat.koda puca kantu punu vode,a ne loptu {#}

17 godina
SimeKZ kaže...

. Nema te fluidnosti pri udarcu i mozes se slikat. 

nema tu tečne igre, nema tu zaokruženosti, nema tu karlovačkog kornera .... nema, pa nema... izgleda da je golman popio koju pivu više jer samo pijan čovjek onako pada...

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 22:35 (movie).
13 godina

Bitno je da se travica moze šišat kako treba za single player, jer online nitko ne igra... e moj KONAMI nikako da se raspametis. Danas moras biti lud da iscjedis kojih 40€ za single player igru. 

Uostalom nisam se niti obaziro na golmana. Ali to su jedno te ista kvazi bacana jos od 2013... 

Moj PC  
1 1 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice