Tople preporuke,koristite malo i manualne šuteve kad ste izvan 16,ali i iz bližeg možete također,samo treba malo prakse.
Ne moraju vam biti uopće uključeni tamo u postavkama da budu stalno manualni,neka ostane Basic,najbolje je,ali možete sa L2 kad je dobra pozicija pritisnuti i ciljati,a pogotovo je najlakše ako ste poravnati bar malo sa igračem u pravcu gola i ima samo malo prostora.
Igrači sa jačim šutem opale je da je to nevjerovatno,daleko jači šut bude nego ovako normalno na Basic gje šutevi iz daljeg idu precizna ali slabi većinom ili prejaki i u većini slučajeva neprecizni,a puno lakše zabiti kad se koristi ovako manual šut izvan 16.
Dosta sam sad usavršio šuteve i sve izglednije prilike kako 1vs1 kao i dosta ostalih većinom ulaze,unutarnjim,vanjskim,sve sam pohvatao i npr.od kako sam pošao sad dosta koristiti i manual šuteve iz malo daljih pozicija zabio sam i par golova sa 20-ak metara.
Npr.sa Gerrardom ide kao podmazano,opali je izvan 16,veoma lako može ući,a kad je sasvim blizu npr.15-16m opali je tako da prodje samo tako lopta pored golmana kroz uši da se on skoro i ne pomakne :))
Uhvatio sam isto foru sa onim građenjem igrača,isto tako prvi kontakt sa loptom,trzaje tijelom da izbaci igrača prije nego što primi loptu i pošalje ga u drugu,isto sam što je najvažnije uvježbao davanje forova sa igračima da iz prvog kontakta sa loptom daje for,a ne da u većini slučajeva prvo primi loptu i dok to odradi igrač te stigne.
To je kod većine slučaj a bio je i kod mene,većina se bune kako su Walcott i ostali igrači prespori,ali daleko je od toga,naprotiv oni su na ovoj igri najveći predatori,Walcott,Roben,Aguero i takvi igrači,nezaustavljivi su kad se malo upraksa.
Sve u svemu igra mi se sad još više sviđa kako sam usavršio neke stvari koje su me do sad zezale,šutevi,to davanje fora,građenje...ali isto tako i defanzivni zadatci,uštimao sam gljivicu na onaj stari sistem skoro,usavršio sam uklizivanja kao i standing tackle pogotovo,što je jedna od bitnih stvari...i sad mi je još veći gušt igrati...ima još nekih sitnica koje me smetaju ali nadam se da će se i to popraviti :))