Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.389.889
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
13 godina

Nece patchom nego PES Edit timom, jer je Konami nesposoban to sam napravit kako treba.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
sstrmi kaže...
ph3nom_gamer kaže...

Kakav bi to bio PES da su ocjene realne? Bar taj "feature" nikad nisu pogodili {#}

znam,ali pogotvo su nabrijani ovi u Barci i Realu.A vise mi se i sere on Buffona,sigurno je zadnji 6-7 godina ima najvecu ocjenu od golmana,ma daj vise kad je on zadnji put proglašen najboljim golmanom.Je*o ih Buffon više
Vidić 93,Terry 92,D Militi 92,Higuain 92.Robinho 91 koji ne igra zadnjih 3 godine skoro ništa,onda ovo je žestoko - Ribery koji je prije 2-3 tjedna proglašen najboljim igračem Europe ima 91 ali Neymar ima 92 samo zato što igra za Barcu.Odgledao sam 1:20 videa i dosta mi je,valjda ce to pesedit srediti s patchom

Možda bi Diego Lopez trebao biti jači od Buffona po tebi? Ili "naigrani" Casillas?  {#}

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 23:57 (dreammaker).
13 godina

Neuer mozda ? 

Moj PC  
7 1 hvala 1
16 godina
SimeKZ kaže...

Neuer mozda ? 

Neuera možeš staviti uz Buffona, ako ne i iznad malo, ali ostali su ispod njih. 

šumski put je bio ravan.
15 godina

Ne kuzim zas su tako face lose, sta su ih sve nanovo morali radit, valjda ce pesedit popravit to jer ovo je kao da gledam pes 2004 a ne 2014

Moj PC  
3 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Dosta su face igrača promašene, pa čak i od poznatijih igrača. Kak su to tak traljavo odradili, gore nego u prijašnjim Pesovima.

Obzirom da je novi engine i da su sve radili "od nule" logično je da će mnoge face biti promašene i da će situacija na tom planu biti gora nego na prošlom PES-u (koji je neke face vukao još od PES-a 2010) ali će zato one koje odrade kako treba biti "iste prave" (kao što je neki kolega postavio in-game sliku Thiaga Silve), svake naredne godine će biti mnogo bolja situacija na tom polju i gotovo svi poznatiji igrači će biti kvalitetno odrađeni jer će Konami imati više vremena a i dosadašnje face će moći samo copy-paste. Treba imati razumjevanja, znate koliko je Konami imao više posla ove godine. A osim toga pesedit team svake godine uradi preko 500 novih i boljih faca i tako će sigurno biti i ove godine i ne treba bez potrebe dizati frku. Ono što je najvažnije da Konami odradi je dobar gameplay, grafička prezentacija i ostalo što ide uz to a čini se da su sve to dobro odradili (obzirom da sam PC-jaš još nisam lično isprobao) a pesedit će se pobrinit za ostale sitnice (licence, face,... čak i muziku) a na nama fanovima je da igramo i uživamo.

i didn't ASK fOr this
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 0:11 (Adam Jensen).
15 godina
neaktivan

Važno da je gameplay dobar a i je. Modding zajednica će se za sve ostalo pobrinuti. Čak je i community maanager Adam Bhatti rekao da su dodana 2 nova slota fake liga da bi mogli napravit pomoču patcha "orginal" ligu tipa bundesliga itd. Neznam zašto cijepidlačite.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
7 1 hvala 1
15 godina

Još uvjek su ova 2 klauna komentatori. Imao sam neku nadu da će ih promjeniti al ajd...

"I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are." -Mewtwo
Moj PC  
9 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Čim izađe skinut ili japanske koji su brutalni ili čekat da netko porta fifine.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Edge kaže...

Daj od*ebi s tom arogancijom vise neodgojeno bahato stlaceno dijete. Od kad si doso u temu nisi reko ni jednu pametnu, osim kaj valjas gluposti.

Kultura na nivou... najbolje stvari naučimo doma...

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 0:23 (movie).
Moj PC  
2 10 hvala 0
16 godina
movie kaže...
Edge kaže...

Daj od*ebi s tom arogancijom vise neodgojeno bahato stlaceno dijete. Od kad si doso u temu nisi reko ni jednu pametnu, osim kaj valjas gluposti.

Kultura na nivou... najbolje stvari naućimo naučimo doma...

There, I fixed it..

šumski put je bio ravan.
13 godina
dreammaker kaže...

Možda bi Diego Lopez trebao biti jači od Buffona po tebi? Ili "naigrani" Casillas?   {#}

pa buffon nije zaslužiio biti najbolji svih zadnjih 6-7 godina ako ne i više,ispada da je najboji ikada.Prije godinu-dvije je Casillas morao biti najboji,sada ne.Sada je očito da je Neuer n1.Zato što navijam za Real neznači da nisam objektivan

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 0:25 (sstrmi).
15 godina
neaktivan

Movie has arrived. The party has just begun {#}

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 0:31 (Tommy_123).
Moj PC  
9 1 hvala 2
14 godina
neaktivan
sta je ovo ljudi igraju full na xboxu i ps3 izgleda da mi pc igraci kud smo zakinuti za demo tud moramo cekat sluzbeni izlazak pes-a?!
izgleda ovi mladji narastaji pisu o facama i grafickom djelu, kao sto su neki napisali u roku 7 dana izlazi vec prvi patch po izlasku igre tako da ce biti korigiranih stvari svakom verzijom patcha vise i vise.
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina

Odličan mi je taj "sve će to patchevi riješiti" argument/izgovor.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 8 hvala 0
14 godina
neaktivan
nikakav "argument/izgovor" vec cinjenice.. ljudi srede stadione,transfere,embleme,dresove,face itd itd ne govorim o "code-u" kosookih programera..
Moj PC  
6 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
jedan clan mi napisa na "pesserbia" forumu..

"igrao sam kod prijatelja u ingolstadtu pes pc verziju i da je vjerovali i ne graficki bolja i od xbox kao i ps3 verzije, slika je dosta realnija"

"htio je uraditi upload ali kad je malo pročešljao zakon o pirateriji, sjeo je s mirom, pa nemoguće kolike su kazne :o "
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina

Mene vise fascinira taj pogled na to sve kako to nema veze sta Konami ne moze izbaciti potpunu igru van, nego se i dalje ceka hrpa ljudi koja radi u PES editu da sve slozi i napravi i na kraju opet to ne mozes koristit u Online ( ovisi sta ). Mozda PESedit team slozi i kisu pa ce se moc igrat i po kisi, pa naprave bolju fiziku mreze skupa s loptom i tako u nedogled. A sve godine jedno te isto, osim ove ajde su promijenili engine pa to lici na nesto i nije onako nakazno ko u 12-13. 

EDIT: Kad bi netko napiso konstruktivno nesto i dokazo zasto se ne slaze s mojim postom to bi jako pomoglo u komunikaciji na ovom forumu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 1:16 (SimeKZ).
Moj PC  
1 10 hvala 1
15 godina
SimeKZ kaže...

Mene vise fascinira taj pogled na to sve kako to nema veze sta Konami ne moze izbaciti potpunu igru van, nego se i dalje ceka hrpa ljudi koja radi u PES editu da sve slozi i napravi i na kraju opet to ne mozes koristit u Online ( ovisi sta ). Mozda PESedit team slozi i kisu pa ce se moc igrat i po kisi, pa naprave bolju fiziku mreze skupa s loptom i tako u nedogled. A sve godine jedno te isto, osim ove ajde su promijenili engine pa to lici na nesto i nije onako nakazno ko u 12-13. 

EDIT: Kad bi netko napiso konstruktivno nesto i dokazo zasto se ne slaze s mojim postom to bi jako pomoglo u komunikaciji na ovom forumu.

pa eto ja se ne slažem. Te stvari nisu besplatne, da samo uzmeš sliku dresa/grba ili nečeg trećeg i staviš to u igru. To košta dosta novca. Teško se Konami može u tome nadmetati sa EA-om koji je puno bogatija tvrtka. Jedino se u vezi kiše mogu složiti da je glupo to što nisu uspjeli to riješiti.

PES je uvijek imao više problema s tim stvarima, ali je uvijek imao i bolju modding zajednicu.

i btw. mislim da sa PES Editom možeš online.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan

Problem je tako ocigledan a to je nisi igrao PES,iskreno da li ce neymar imati ovu ili onu frizuru ili da li Bale imati istu kosu kao i sada, totalno mi je nebtino ali znam kada vodim loptu sa njim da je to on bez obelezja i da je gameplay vrhunski , dok u fifi je to katastrofalno a face su zaista fantasticne.....al dzaba kad jedino osim ronalda svi na terenu izgledaju isto ali opet se vracam gameplay je extra sto se tice demo verzije,znaci bolji fudbal nisam igrao ,sto se tice fife kao i za pes 14 na konzoli demo 2.....

Videces i sam kad budes ispobao pes 14 da ces sam reci koliko je to dobro ma sta dobro vrhunski ,za fifu sam vec rekao ,a i ima svoju temu ,mada kako vidim fullll ce biti razoacrenje,dok za pc vec imam info da nista nisu dirali cak neke stvari su i popravili....

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 1:28 (Red_Star_Forever).
13 godina

Ti ga red star deres u prazno konstantno. Tamo u fifa temi napises kako neces kupovati ako mjenjaju, ovdje velis da imas informacije da nebudu sigurno mjenjali i da budu jos poboljsali. Hebe lud zbunjenog direktno u bulju...

Bilo bi hebeno kad bi EA zabranio modiranje i koristenje licenci besplatno od strane pes edit teama. Sta onda ? Samo offline ? Yep.

Moj PC  
1 9 hvala 0
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ti ga red star deres u prazno konstantno. Tamo u fifa temi napises kako neces kupovati ako mjenjaju, ovdje velis da imas informacije da nebudu sigurno mjenjali i da budu jos poboljsali. Hebe lud zbunjenog direktno u bulju...

Bilo bi hebeno kad bi EA zabranio modiranje i koristenje licenci besplatno od strane pes edit teama. Sta onda ? Samo offline ? Yep.

Ajde pali laganini, možeš u paketu s moviem, taman je mir kad vas nema.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina

Ti tommy bas si karakter onako fanboy teski i vec prelazi u bolest kada netko nest napise krivo protiv tvog dragog PES.a. Vise ne mozes niti normalno komunicirat. Ja i movie nemamo nista tako da ne znam zasto stalno njega spominjes, valjda kad i u skolu ides pricas o njemu koliko si napacen.

Jedva cekam da probam taj PES 14 pa da vidimo to epic remek djelo KONAMIA sa kyborgarom, olembeom i ostalim....

Moj PC  
0 9 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kao sto sam rekao imam info da pes 14 ostao isti gameplay tj brzina i da su neke stvari ispeglali a za fifu znam ono sto sam upar navrata procitao ea forumu je da se mnogi zale na brzinu tj sporost i da moze da se desi kao prosle godine .....kupujem za razliku od mnogih ovde obe igre a sta cu da radim sa njima to je samo moj problem ...rekao sam pa sam porekao i u cemu je problem,ja bar znam da budem iskren i da priznam kad nisam upravu,kupujem fifu i pes jer mi se svidjaju a za fifu se potajno nadam da nece je unakaziti sa ubrzanjem gameplay-a a ako se to desi tu je pes 14 .....
12 godina
neaktivan

Ti i movie pogotovo konstantno dolazite u ovu temu i trazite mane igri i razloge sa svade i prepiranja

ne znam cemu to... a kad neko nesto protiv fife spomene odma drvlje i kamenje na njega ok vama je bolja fifa shvatili smo sto ne znaci da se drugi trebaju sloziti

Ja mislim da svaka igra ima svojih vrlina i mana, vjerojatno cu obje uzet

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 2:27 (kresix).

2 0 hvala 0
13 godina

Uopce ne dolazim se svadat i trazit mane. Ovo je tema o PES.u ja pricam o PES.u, usporedujem sa trenutnim glavnim suparnikom FIFA.om. To sta sam nakon 5-6 godina PES.a izabro igrati FIFU ne znaci nista drugo nego da je PES za mene proslost, osim kada se igra sa ekipom ( Mada i oni lagano odustaju jer vide da slabo to ide naprijed ). 
Dakle ja ne pricam ko neki padobranci ovdje, pricam sa stajalista da igram PES od kad je bio ISS. I imam jos doma taj CD.e ( original ) pozutio je vec od stajanja a trebo bi stajati uramljen koliko ga se igralo :D Ne znam zasto smo ga onda u to vrijeme jos zvali FUDO :)

Dam se kladiti da pola ekipe sta je tu niti ne zna kako izgleda PES 6 i kakva je to igra bila.

Koliko sam pljuvo po PES.u toliko sam i dobrog iznio sa svojeg stajalista i nemoj mislit da samo pricam lose o PES:u, o FIFI sam govorio u pocetku losije nego o PES.u. Ali eto FUT me je pridobio svojom zanimljivoscu tog nicega takvoga u PES.u trenutno nema.

Za razliku od vecine ovdje ja cu uzeti obje igre, a neki nece niti jednu nego ce opalit torrent i to je to. I onda takvi lupaju TD na svaki post, cak budu i na ovaj jer se ocito s necim ne slazu ili ne znaju desifrirat ISS i takve stvari.

Ja u ovu temu nec vise nista pisati da Tommy moze drzati red i red ovdje u PES temi i govoriti kako je sve super i bajno jer nisam niti jedan kriticki nastrojen post prema PES vidio od njega a to dovoljno govori o njegovoj objektivnosti.

Ovo je zadnji post od mene u ovoj temi jer ovdje je ocito da kvalitetan razgovor ne mozes vodit. 

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...
Ovo je zadnji post od mene u ovoj temi

One down, one to go. :)

Svi smo mi Mentalist // R.I,P. EP
13 godina
SimeKZ kaže...

Ovo je zadnji post od mene u ovoj temi jer ovdje je ocito da kvalitetan razgovor ne mozes vodit.

Arhivirano,nadajmo se tome  {#}

14 godina
antimadridista kaže...

pa eto ja se ne slažem. Te stvari nisu besplatne, da samo uzmeš sliku dresa/grba ili nečeg trećeg i staviš to u igru. To košta dosta novca. Teško se Konami može u tome nadmetati sa EA-om koji je puno bogatija tvrtka. Jedino se u vezi kiše mogu složiti da je glupo to što nisu uspjeli to riješiti.

Ali gledaj na to s ove strane. Ima novih igrača koji će tek krenuti igrati nogometne igre. Ogroman broj sigurno ne zna da se PES da toliko modificirati, pa će kad u FIFI vide Olića, a ovdje Olembea možda ipak dati pare EA-u. Dio igrača sigurno ne želi modificirati igru koju kupi, ili im se jednostavno neda s tim gnjaviti pa će opet, možda kupiti FIFU. Prodajni rezultati PES-a opadaju svake godine i kad tad jednostavno moraju uložiti više da bi dobili više, ali oni su zadovoljni s tim da uštede jer community radi dodatni sadržaj. Konami je isto bogat, pa nije to neka indie firma pa da nemaju para. I oni godinama nemaju važne licence. Uvijek je izgovor, ima ih EA. Kao da se EA doživotno pretplatio. 

Ne vidim kojom logikom je bolje da kad kupim igru sve bude kako treba, nego moram čekati da 3 lika u podrumu poprave igru. Uvijek je lijepo da igra ima community sadržaj, ali poanta istog je da obogati igru i donese nešto novo, a ne pa igru popravi jer izađe u poludovršenom stanju. Licence su ogroman dio takve igre, bez obzira što fanboy ekipa na to zatvara oči i tvrdi da to nije toliki nedostatak PES naspram FIFE. Konamiju je takva situacija ok, a radi toga sigurno gube nove igrače. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 10:44 (Hexfire).
15 godina

Kad ce vise taj PC leak. {#}

Moj PC  
10 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice