Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.392.844
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
đontra kaže...

E da vas pitam,  koji imate PS3... Jel to samo meni ili svima onak malo igrica laga?? ne dok igram, makar mi se čini sve usporeno, al to je valjda takav gameplay, nek kaj ja znam dok igrači ulaze na stadion, onak sve trza ili kad otvorim gameplan pa ona strelica skroz sporo ide( neznam jel treba tak bit) onda kad igrače uspoređujem pa mu treba par sec da učita facu. Sad neznam jel do plejke ili to tak mora bit... aj ko ima ps3 nek odgovori, hvala.

Ista stvar i kod mene... no i u fifi se to događa tako da to nije ništa novog..

16 godina
neaktivan
robimarko kaže...
E za ovakve situacije mi je žao što nemam PS3
Izađe demo,a ja moram čekati još 8 dana do izlaska igre za PC

Ma nabijem ja KONAMI, kao da nisu mogli pripremit neki demo, neka si onaj koji izlazi nakon izlaska igrice nabiju u bulju, ovako se ubijam čekajući :)

13 godina
neaktivan

Citam sada, navodno spremaju neka iznenadjenja za full igru i to je razlog, jer bi im developeri razbili celu igru na PC-u pa zato ne pustaju demo.

Kada su nesposobni da zastite te fajlove nekako ili da ih uklone pa da i mi malo uzivamo, a ne da se samo zivciramo i odgovaramo na Movijeve komentare{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 20:33 (Zoki Mpek).

10 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Evo odigrao jedno 15-20 tekmi protiv kompa i ovo mi se čini odlično.

Počet ću od same grafike. Čim se uđe u tekmu, PES vizualno odlično izgleda, svaki detalj se vidi, kako na licu tako i na cijelom tijelu. Bio sam malo duže u replayu poslije nekih situacija i evo nekoliko primjera.

Slika1, trava izgleda doslovce savršeno, gusta, fina zelenksata boja, istvarno dok se gleda replay imam osjećaj da ju baš fino zagazi.

Slika2, tu sam napravio krvnički start na Balotelliju mislim, nisam točno siguran i odmah nakon tog starta sam uočio da na dijelu šorca i štucni je zemlja. Jako fini detalj.

Stadioni nevjerojatno izgledaju, doslovce sam ostao paf kada sam vidio Allianz Arenu i Konamijev stadion. Osvijetljenje je odlično Praetorian da {#} 

Što se tiče samog gameplaya. Bio sam jučer isprobao fifu 14 demo i fifa je dosta sporija i tromija, ali i pes je sporiji i tromiji nasprem pesa13, puno više opcija ima u samoj igri kad je gameplay sporiji, bolja je preglednost i sama učinkovitost igre. MASS je jedan od odličnih novina koje su uveli u pes. Znači, sad masa tijela ima nekakvu svrhu dok u prijašnjim pesovima to nije bila nekakva stvar. Duel igrača se stvarno čini stvarnim i jako lijepo izgleda, baš se lijepo vidi kad igrač pokušava uzet loptu, kako ga vuče za sami dres, imao sam priliku s Balotellijem ući u duel i bez problema rolat loptu s r2 i oslobodit se igrača i dodat i napravit višak. Pun pogodak. Heart mi je isto odličan, recimo igrao sam sa Colo Colom i napravio sam grubi start ali uspiješan i cijela publika je podivljala, osjetiš i sam nekakav boost kad svi navijači počnu navijati onako iz duše :D

Htio bih se osvrnuti na slobodne udarce. Znam da su one crte i kružići debilne ali nije to toliko loše. Imao sam preko desetak slobodnih udaraca i jedva sam 2 prečke pogodio. Hoću reći, nije to toliko lagano kako se činim kad se izpraksaš, makneš tu crtu i to je to. A i postoji dosta velika mogučnost da golman to obrani. Nisam imao prilike isprobati penale, danas ću se kršit pa ću vidjet.

First Touch mi se jako sviđa i moram reć da mi je bolje napravljen nego u fifi. Recimo, idem po boku s Varelom i dodam Ronaldu a na njemu je stoper i iz prve si prebacim fino u prostor i stopera ostavim a ja slavim gol :)

PlayerID. Jedna od najboljih novina koje je pes ikada stavio u pes. Imao sam prilike to vidjeti na Robbenu, Ronaldu, Pirlu. Svatko ima svoj način trčanja, ponašanja na terenu, udarca, dodavanja. To utakmicu učini puno boljom i realističnijom.

Dotaknuo bih se i golmana, golmani su jako popravljeni, doduše su i jako dobri. Odigrao sam jedno 2 utakmice u kojoj su me golmani spašavali da to nije istina. A zna se i desit da nekad zaribaju. Nisu savršeni ali su jako dobri. Reakcije su odlične kao i same animacije ali znaju nekad shebat.

Malo sam se poigravao s combination playom i to mi je odlično izvedeno. S pritiskom 2 puta L2, aktivirate tu opciju gdje 2 igrača mogu se križat ili uć u prostor itd itd. Treba to izvježbat i usavršavat.

Sama fizika lopte je odlično pogođena, nije recimo kao u prijašnjim pesovima da kad pukne ko da ju iz topa pošalje, nego baš je fini osječaj navineš recimo bar do pola da toliko i pukne. Još se nisam navikao na udarce jer su dosta popravljeni i igram na advanced pa je malo teže.

Pasovi mi se čine odlični, ali jako drugačiji nego u 13 također. Nisu više labavi, kad dodaš ko da si lupio po vreći krumpira.

Sve tekme su igrane na superstar.

Jedino što me zasmetalo što gljivicom nemogu ručno prebaciti igrača nego moram s L1 a za to treba vremena kad ga ja prebacim oni su meni komotno već pred golom.

I da, imao sam jedno 2, 3 puta delay button foru. Stisnem da pukne i  bar se napuni a on samo čeka. To će bit popravljeno do finalne igre.

Jako sam zadovoljan i igra vrijedi svake lipe. Danas ću još s frendom igrat, to će bit još veći užiitak :)

Pa nemoj me zezati da toga više nema,ccc koja glupost jbtttt ako su to isključili!!
Na 13 mi je to bilo nešto premoćno,još kad igram protiv nekih prijatelja koji neznaju uopće za to ma vrh!! I takodjer  me zanima da li rade i dalje oni dupli pasovi kad sa L1 + X odigraš i desnom gljivicom usmjeriš igrača da ide gdje želiš da mu proslijediš loptu?? To na FIFI gledam takodjer nema niti mislim da nije nikad bilo??aa sa tim se mogu raditi prelijepe akcije i sl...
I zanimam me isto ima li ona mogućnosti isto da gljivicom biraš igrača prilikom prekida  kojeg želiš,sa njim se postavljaš gdje želiš da mu možeš dodati,nabaciti itd,???

I što se tiče grafike neki pišu bezveze,nikakav napredak,ovo ono,ništa bolje nego u FIFE,travljak kao bilijarski stol,trava se ne primjeti itd.. paaa ljudi to je tek DEMOOO i na svakom demu bude tako dosta lošije,sjećam se i 13 isto! Bit će skroz druga priča kad izadje igra u full-u,sad je u 13-ke ja mislim bolji travljak,bolja fizika mreža itd.nego na 14 demu,to treba biti jasno,ali kad full verzija izadje bit će puno punoo bolje,a pogotovo uz patcheve koji budu izlazili :)

12 godina
neaktivan

jos jedno pitanje u vezi online kako je sad preko steama oce se morat ponovno skidat oni patchevi ili ce i to izbacit

to bi bilo extra jer me u zadnjih par pesova stvarno smetalo i ponekad bi mi pokvarilo igru

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ima manuelno menjanje igraca, drzite LB+RS, znaci umesto da samo na RS, morate sada drzati i LB {#}

14 godina
Zoki Mpek kaže...

Ima manuelno menjanje igraca, drzite LB+RS, znaci umesto da samo na RS, morate sada drzati i LB {#}

To mi izgleda kao nepotrebno kompliciranje. Dal RS služi za nešto u obrani sad? 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina

Ok, neki su već dosta odigrali Demo pa da jednu anketu napravimo pa da vidimo kako ocjenjujete Konamijev novi uradak. Budite objektivni u ocjenjivanju i cjelokupni dojam uključite, od gameplaya, grafike, ponašanja protivnika pa do famoznog golmana :D Ovi koji su tek počeli nek malo više odigraju i onda daju ocjenu.

Najjednostavnije, ocjene su po školski od 1-5 pa pucajte...

3 1
1 2
4 3
3 4
15 5
Moj PC  
1 0 hvala 2
12 godina
neaktivan

Zna se ko je jedinicu dao {#}

Movie predpostavljam

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 21:58 (kresix).
13 godina
neaktivan
ko?
17 godina
kresix kaže...

Movie predpostavljam

Ako znaš, zašto predpostavljaš a ako mi ne vjeruješ pitaj moderatora tko je dao ocjenu 1, možda on može vidjeti, ne znam..

Evo sad sam ocjenio i ako te interesira dao sam ocjenu 3. Mogu ti reći i zašto. Danas sam se naprimao tako glupih golova a i dao ih sve zbog golmana koji nije previše bolji. Koliko god vi to negirali mene smetaju prebrza dodavanja, uvijek točna i uvijek ista primanja lopte od strane igrača. Fizika lopte mi je loša. Lopta nema onaj svoj volumen i težinu i ne osjetim je na travi. Nekako mi lebdi... Sve ostalo ok.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 22:37 (movie).
12 godina
neaktivan

Ma sala mala

ne znam sto ste svi tako ozbiljni neki mi zvuce ko da su se spremni pobit za ea odnosno konami

inace nisam jos igro demo jedva cekam 19 sada imam velika ocekivanja

igro sam pes od 5 pa sve do 13... fifu 2005 07 08 i 12 i najvise 13

16 godina

Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Sviđa mi se grafika na PES-u,ali golmani su mi čudni...igro sam malo na onoj težini super star i golman mi se prekasno baci,na Fifi su golmani puno bolji.

1 1 hvala 0
16 godina

Za Vas koji posjedujete DEMO

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
hrcak1 kaže...

Sviđa mi se grafika na PES-u,ali golmani su mi čudni...igro sam malo na onoj težini super star i golman mi se prekasno baci,na Fifi su golmani puno bolji.

Ozbiljno? Pa FIFA je poznata po tome da se golman baca par sekundi prekasno jer su golovi premaleni, pa često intervencije izgledaju ko da svaki golman ima reflekse Čeha ili Casillasa. Golman reagira tek kad je lopta praktički u golu i skine šut. Ne vidim kako bi taj dio u PES-u mogao biti još gori.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje...posto imam ps3 zanima me da li na PES-u isto nadopunjavaju roster kao na Fifi kad dođe do transfera?

0 0 hvala 0
16 godina

Mogu golmani i fail-ati, izgleda da ipak nisu roboti {#}

Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
hrcak1 kaže...

Ozbiljno? Pa FIFA je poznata po tome da se golman baca par sekundi prekasno jer su golovi premaleni, pa često intervencije izgledaju ko da svaki golman ima reflekse Čeha ili Casillasa. Golman reagira tek kad je lopta praktički u golu i skine šut. Ne vidim kako bi taj dio u PES-u mogao biti još gori.

Zadnji PES koji sam igrao je 2011 i do tad sam se nagledao svakakvih čudnih golova,pa sam prešao na Fifu i mogu reći da sam bio oduševljen s golmanima,probao sam Fifu 14 demo i dosta sam zadovoljan,ali priznajem da PES ima bolju grafiku i da se jako popravio :)

12 godina
neaktivan
movie kaže...
kresix kaže...

Movie predpostavljam

Ako znaš, zašto predpostavljaš a ako mi ne vjeruješ pitaj moderatora tko je dao ocjenu 1, možda on može vidjeti, ne znam..

Evo sad sam ocjenio i ako te interesira dao sam ocjenu 3. Mogu ti reći i zašto. Danas sam se naprimao tako glupih golova a i dao ih sve zbog golmana koji nije previše bolji. Koliko god vi to negirali mene smetaju prebrza dodavanja, uvijek točna i uvijek ista primanja lopte od strane igrača. Fizika lopte mi je loša. Lopta nema onaj svoj volumen i težinu i ne osjetim je na travi. Nekako mi lebdi... Sve ostalo ok.

Pa jesi isprobao ove sve nove stvari koje se sad  mogu raditi sa golmanima,ti ili netko drugi,kako funkcioniraju??

Do sad je bilo da zaobidješ golmana kako želiš,prodješ kraj njega a on se i ne pokuša baciti na loptu,dok sad gledam ubacili su npr.to ili kad ide igrač na golmana 1vs1 možeš izletiti i zaleći sa golmanom kako želiš i prilikom nekih visočijih šuteva baciti se u koju stranu želiš takodjer,gledao sam baš neke tutorijale po yt i čini mi se super :)

Drugo ako nisi znao,oko tog primanja lopte,kao i njene fizike i fizike samih igrača sad možeš sam birati kako želiš da primiš,već prije nego igrač primi loptu možeš se sam odlučiti šta želiš u ovisnosti od situacije (i to je davnih dana pisano o tome i prikazivano u raznim videima).Primiš loptu drugačije,možeš odma dati neki for,da napraviš neki trzaj tijelom i tako izbaciš igrača iz takta...puno puno novih mogućnosti,bilo je nešto od toga i na 13 ali ovdje se vidi dosta velik napredak u svim segmentima igre

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 0:02 (picija21).
14 godina
hrcak1 kaže...

Zadnji PES koji sam igrao je 2011 i do tad sam se nagledao svakakvih čudnih golova,pa sam prešao na Fifu i mogu reći da sam bio oduševljen s golmanima,probao sam Fifu 14 demo i dosta sam zadovoljan,ali priznajem da PES ima bolju grafiku i da se jako popravio :)

Ok, ali ne kužim zašto si sad sa postom otišao na drugu stranu. Nisam igrao demo pa me baš interesira pojašnjenje ovog što si napisao. Znam da u FIFI golmani prekasno reagiraju, pa mi nije baš jasno kak u PES-u mogu još kasnije. Po tome onda vade svaku loptu iz gola praktički.

16 godina

Zamrzil budem tu FIFU jer mi siluje PES temu {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Meni fife je sf za meni pesa. Grafika su tu negde. Barem sto se tice konzola. Iskreno, ocekivao sam vise, ali izgleda da to vise cemo dobiti tek na novim konzolama. Ovo je daleko od nekog next gena. Gameplay? Svida mi se od obje igre. Fifa 14 mi je dosta bolja od 13 i mogu reci da s se iznenadio jer sam ocekivao istu igru. Pes 14 je sasvim drugacija igra nego Pes 13. Stvarno sam odusevljen sa gameplayom i nadam se da ce ovo biti temelj za next gen. Svi ti dueli igraca izgledaju tako stvarno  Meni je pes sporiji od fife. Jednostavno sasvim neka nova igra za razliku od fife. Taj I.D. je nesto sto u ovakvoj igri daje poseban gust za razliku od fife kojoj upravo to fali da bi bila za desetku. Uglavnom veliki plus sto se tice same igrivosti za Fifu 14 i PES 14. Sto se tice grafike po meni minus za obje igre. Tu mislim npr. na izgled navijaca,teren i dr. Ipak je 2013 i zeljni smo next gena{#}

Moj PC  
1 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
ti onda otidji na stadion i eto publike ,terena,navijaca,igraca,sudija,dimenzije terena po propisu uefe itd itd
13 godina

Pocele su se traziti dlake u jajetu bzvz. Obje igre su genijalne. Najveci je problem sta je KONAMI imao na cemu raditi pa je svima super PES 14 jer je 13 bio blaga katastrofa i zato je svima super ovo. Sta samim tim i je, odlicno je sve napravljeno no i dalje PES boluje od istih boljki. 

Hebes ti sve njihove stadione i atmosferu na stadionu ako je gameplay jedno te isti, jednostavno se okrecu nepotrebnim stvarima. Da i levitiraju oni fcking papiri ko u FIFI -.- nebi nista reko da je gameplay bolji.

I ne znam zasto idete u krajnost sa tim sporim gameplayom. Nevalja ovo jer mora biti jos sporije, ja ne znam koji vi nogomet gledate kad sve mora biti sporo. FIFA i PES su sada tu negdje po fluidnosti na terenu i odlicno su pogodene brzine. Nazalost ne mogu PES sibat, no kad izade full morat cu ga skinut i probat i vidit jel to, to.

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Spustit cu se na tvoj nivo int. pa ti odgovorit na ovaj nacin{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

Pocele su se traziti dlake u jajetu bzvz. Obje igre su genijalne. Najveci je problem sta je KONAMI imao na cemu raditi pa je svima super PES 14 jer je 13 bio blaga katastrofa i zato je svima super ovo. Sta samim tim i je, odlicno je sve napravljeno no i dalje PES boluje od istih boljki. 

Hebes ti sve njihove stadione i atmosferu na stadionu ako je gameplay jedno te isti, jednostavno se okrecu nepotrebnim stvarima. Da i levitiraju oni fcking papiri ko u FIFI -.- nebi nista reko da je gameplay bolji.

I ne znam zasto idete u krajnost sa tim sporim gameplayom. Nevalja ovo jer mora biti jos sporije, ja ne znam koji vi nogomet gledate kad sve mora biti sporo. FIFA i PES su sada tu negdje po fluidnosti na terenu i odlicno su pogodene brzine. Nazalost ne mogu PES sibat, no kad izade full morat cu ga skinut i probat i vidit jel to, to.

po čemu je tebi gameplay isti kao prije? PES 2014 praktički ni po čemu nije isti PES-u 2013, a najmanje po gameplayu.

a sad, pitanje je kome se što sviđa. Ovo je definitivno veliki korak naprijed za PES. Mene zasad šutevi brinu, nekako mi nema težine u njima. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 0:56 (antimadridista).
13 godina

Ja nisam nigdje naveo da je gameplay isti, jos sam pohvalio PES 14 kako izgleda i da je bolji od PES 13... 

Moj PC  
0 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

13 godina

Krivo sam se izrazio i u pogresan kontekst sam stavio taj dio... 

Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice