da li se moze igrati neki turnir 2x2 online.hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koji je najj. pec koji ispravlja sve greske itd. pripremam se za jedan turnir.
link za novi pec
PES Edit.com Patch 3.4
imam jedan problem nece da mi se otvori igrica kliknem na nju i nece nista se na pojavlja
pokušaj pokrenuti igru kao administrator...
imam orginal pes i riješio bi ga se iste sekunde jer me pravo nervira, pao mi je onaj level na C što mojim odustajanjima što zbog drugih i nema šanse se više vratit na B, i stalno me sad spaja s likovima što su isto na C i u slučaju da pobjeđuješ tipovi odma izlaze van nit se računa meni pobjeda nit njemu, ne znam na koju foru al užas...
imam orginal pes i riješio bi ga se iste sekunde jer me pravo nervira, pao mi je onaj level na C što mojim odustajanjima što zbog drugih i nema šanse se više vratit na B, i stalno me sad spaja s likovima što su isto na C i u slučaju da pobjeđuješ tipovi odma izlaze van nit se računa meni pobjeda nit njemu, ne znam na koju foru al užas...
imas kome dat :P meni ^^
Ako bih kupio samo CD Key, jel njega upišem u piratsku verziju igre i tako ga aktiviram ili treba nešt drugo ?
Ako bih kupio samo CD Key, jel njega upišem u piratsku verziju igre i tako ga aktiviram ili treba nešt drugo ?
Kak to da oćeš kupit ? Kaj ti en igraš fifu :P ?
Nisam siguran da ću kupit, još sam u fazi razmišljanja :)
Da igram Fifu, ali sam se zaželio i Pesa.
A jel ova master liga zarazna.. u 2036 godini sam s Manchesterom :)
Jel igra netko master ligu online? Imam par pitanja. Prva stvar me zanima zasto me cesto spaja sa puno jacim timovima sa kojima nemam sanse. moj team strength je negdje 700, a malo malo me spoji sa likovima od 800-850. Koji vec imaju dosta top igraca, a ja se mucim sa mojima jadnima. Tako da je pitanje onda smo koliko cu golova primiti.
Zanima me da li se vise isplati ici na brze meceve ili turnire sto se tice love, posto mi taj dio ide jako slabo. Ako ima netko kakav savjet u vezi online lige :)
Jel igra netko master ligu online? Imam par pitanja. Prva stvar me zanima zasto me cesto spaja sa puno jacim timovima sa kojima nemam sanse. moj team strength je negdje 700, a malo malo me spoji sa likovima od 800-850. Koji vec imaju dosta top igraca, a ja se mucim sa mojima jadnima. Tako da je pitanje onda smo koliko cu golova primiti.
Zanima me da li se vise isplati ici na brze meceve ili turnire sto se tice love, posto mi taj dio ide jako slabo. Ako ima netko kakav savjet u vezi online lige :)
matchmaking je uzasan,ja iman skoro pa dream team i spaja me sa likovima od 700 -.-
Naručio sam CD key
Jedva čekam da vidim kakav je pes online. I da Master liga je prezarazna. Ja sam se na ML navukao od Pesa 2005 još.
Šta nemaju oni online podršku ?
Evo javio se čoek, kaže da danas dobivam :)
Povratak u budućnost.
Što ima u 2036., ima li kakvih novih izuma, letećih auta ili Ronaldo, Rooney i ekipa po drugi put igraju pomlađeni?
Povratak u budućnost.
Što ima u 2036., ima li kakvih novih izuma, letećih auta ili Ronaldo, Rooney i ekipa po drugi put igraju pomlađeni?
Ze Roberto ima 109,peti put za redom najbolji igrač
moj vratar De Gea ima 106,najbolji golman premier lige i FA cupa već 15g
Chech još nije skinuo onu kacigu
Ronaldinho se vratio u najbolje vode,igra kod mene,106 mu je rank... i tako to :)
Stigao mi Key.
I hvala puno forumašu Kole što mi je pomogao oko registracije
Igrao sam online, ali radi m isamo 1vs1- Trebao bih otvorit portove, ali nemam pojma kako se to radi.
Otvorio sam portove i sad radi. Ovaj tutorial mi je pomogao http://forum.cropes.org/index.php/topic,13063.0.html
kako da imam visse dresova na pesu srveno plavi sa linijama , narandasti i crnii samo dva imaju
ekipa bok
..jel se moze igrat ovaj pes na kompu u 3d
kako da imam visse dresova na pesu srveno plavi sa linijama , narandasti i crnii samo dva imaju
?????
?????
mislio sam npr u pesu baras ima sam narandaste i srveno plave dresove a nema onih crveno plavi sa linijama i onih crni dresova
?????
mislio sam npr u pesu baras ima sam narandaste i srveno plave dresove a nema onih crveno plavi sa linijama i onih crni dresova
stari moj koja si ti glava
nije valjda ovaj ban za cheatere koji su se namjerno disconnectali zauvijek? jel se moze opet igrati na novim id-em?