Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 781.482
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

da li se moze igrati neki turnir 2x2 online.hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

koji je najj. pec koji ispravlja sve greske itd. pripremam se za jedan turnir.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

link za novi pec 

zokii

0 0 hvala 0
15 godina

PES Edit.com Patch 3.4

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

imam jedan problem nece da mi se otvori igrica kliknem na nju i nece nista se na pojavlja 

zokii

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2013

pokušaj pokrenuti igru kao administrator...

15 godina

imam orginal pes i riješio bi ga se iste sekunde jer me pravo nervira, pao mi je onaj level na C što mojim odustajanjima što zbog drugih i nema šanse se više vratit na B, i stalno me sad spaja s likovima što su isto na C i u slučaju da pobjeđuješ tipovi odma izlaze van nit se računa meni pobjeda nit njemu, ne znam na koju foru al užas...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zaki23 kaže...

imam orginal pes i riješio bi ga se iste sekunde jer me pravo nervira, pao mi je onaj level na C što mojim odustajanjima što zbog drugih i nema šanse se više vratit na B, i stalno me sad spaja s likovima što su isto na C i u slučaju da pobjeđuješ tipovi odma izlaze van nit se računa meni pobjeda nit njemu, ne znam na koju foru al užas...

imas kome dat :P meni ^^

Zan klo van dam
15 godina
neaktivan

Ako bih kupio samo CD Key, jel njega upišem u piratsku verziju igre i tako ga aktiviram ili treba nešt drugo ?

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ako bih kupio samo CD Key, jel njega upišem u piratsku verziju igre i tako ga aktiviram ili treba nešt drugo ?

Kak to da oćeš kupit ? Kaj ti en igraš fifu :P ?

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan

Nisam siguran da ću kupit, još sam u fazi razmišljanja :)

Da igram Fifu, ali sam se zaželio i Pesa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A jel ova master liga zarazna.. u 2036 godini sam s Manchesterom :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Jel igra netko master ligu online? Imam par pitanja. Prva stvar me zanima zasto me cesto spaja sa puno jacim timovima sa kojima nemam sanse. moj team strength je negdje 700, a malo malo me spoji sa likovima od 800-850. Koji vec imaju dosta top igraca, a ja se mucim sa mojima jadnima. Tako da je pitanje onda smo koliko cu golova primiti.

Zanima me da li se vise isplati ici na brze meceve ili turnire sto se tice love, posto mi taj dio ide jako slabo. Ako ima netko kakav savjet u vezi online lige :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Jel igra netko master ligu online? Imam par pitanja. Prva stvar me zanima zasto me cesto spaja sa puno jacim timovima sa kojima nemam sanse. moj team strength je negdje 700, a malo malo me spoji sa likovima od 800-850. Koji vec imaju dosta top igraca, a ja se mucim sa mojima jadnima. Tako da je pitanje onda smo koliko cu golova primiti.

Zanima me da li se vise isplati ici na brze meceve ili turnire sto se tice love, posto mi taj dio ide jako slabo. Ako ima netko kakav savjet u vezi online lige :)

matchmaking je uzasan,ja iman skoro pa dream team i spaja me sa likovima od 700 -.-

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
15 godina
neaktivan

Naručio sam CD key {#}

Jedva čekam da vidim kakav je pes online. I da Master liga je prezarazna. Ja sam se na ML navukao od Pesa 2005 još.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Naručio sam i uplatio Cd Key za Pes 2013 još u subotu, ali mi kod narudžbe cijelo vrijeme stoji da čekaju na uplatu???
Šaljem email Base Hostu, ali nitko ne odgovara.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Naručio sam i uplatio Cd Key za Pes 2013 još u subotu, ali mi kod narudžbe cijelo vrijeme stoji da čekaju na uplatu???
Šaljem email Base Hostu, ali nitko ne odgovara.

Šta nemaju oni online podršku ?

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan

Evo javio se čoek, kaže da danas dobivam :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 17:49 (Praetorian1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Povratak u budućnost. {#}

Što ima u 2036., ima li kakvih novih izuma, letećih auta ili Ronaldo, Rooney i ekipa po drugi put igraju pomlađeni?{#}

14 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...
DuMe kaže...

Povratak u budućnost. {#}

Što ima u 2036., ima li kakvih novih izuma, letećih auta ili Ronaldo, Rooney i ekipa po drugi put igraju pomlađeni?{#}

Ze Roberto ima 109,peti put za redom najbolji igrač

moj vratar De Gea ima 106,najbolji golman premier lige i FA cupa već 15g

Chech još nije skinuo onu kacigu {#}

Ronaldinho se vratio u najbolje vode,igra kod mene,106 mu je rank...  i tako to :)

15 godina
neaktivan

Stigao mi Key.

I hvala puno forumašu Kole što mi je pomogao oko registracije {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Igrao sam online, ali radi m isamo 1vs1- Trebao bih otvorit portove, ali nemam pojma kako se to radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Otvorio sam portove i sad radi. Ovaj tutorial mi je pomogao http://forum.cropes.org/index.php/topic,13063.0.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

kako da imam visse dresova na pesu srveno plavi sa linijama , narandasti i crnii samo dva imaju 

zokii

0 1 hvala 0
13 godina

ekipa bok 

..jel se moze igrat ovaj pes na kompu  u 3d {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
zoookss kaže...

kako da imam visse dresova na pesu srveno plavi sa linijama , narandasti i crnii samo dva imaju 

?????

12 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
zoookss kaže...

?????

mislio sam npr u pesu baras ima sam narandaste i srveno plave dresove a nema onih crveno plavi sa linijama i onih crni dresova 

zokii
15 godina
zoookss kaže...
Praetorian1 kaže...
zoookss kaže...

?????

mislio sam npr u pesu baras ima sam narandaste i srveno plave dresove a nema onih crveno plavi sa linijama i onih crni dresova 

stari moj koja si ti glava {#}

17 godina

Kada igram online maltene svaka tekma mi pokazuje da je veza slaba. Znam da to ovisi i o vezi drugog igraca. Imam net preko Optima ovo je rezultat speedtesta:

Neznam da li je preveliki ping?

Hvala. :)

speedtest speedtest
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.4.2013 9:02 (kule).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nije valjda ovaj ban za cheatere koji su se namjerno disconnectali zauvijek? jel se moze opet igrati na novim id-em?

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... - Louis Hector Berlioz

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice