Pro Evolution Soccer 2010

poruka: 1.067
|
čitano: 282.020
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Detalji za PES 10
Jack Sparrow kaže...
zabranjeniples kaže...
Jack Sparrow kaže...
luckyluke kaže...

Izasao je novi patch evo sto poboljsava

* Kits for all European national teams
    * updated league and cup logos
    * Bundesliga teams basis
    * updated German national team
    * replay logos for all leagues & cups
    * original league, cup and team logos
    * correct kits for all EPL and La Liga teams
    * faces for some players
    * correct team names

Ja ga imam i prezadovoljan sam.Licenzirana je cijela Bundesliga,cijeli Premiership i gotovo svi klubovi.

Ako netko hoce link neka me obavjesti preko PM-a Namigiva

Još fale samo transferi i onda bu savršeno!

Pa i transferi su tuBelji se

Kaj sad jesu transfer ili nisu? Jer ja tu nevidim da piše!

Jesu ili nisu?

16 godina
Detalji za PES 10

Jesu,transferi su tu Belji se

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Patch 0.6 instalirao, licence su sad tu, Xfire napokon podrzava igru.

E sad je vrijeme za Master Ligu :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

instalirao sam pes2010 i kao i u pesu 2009 nema rezolucije 1280:1024

u pes09 sam namjestio preko kitservera, a kako na pesu 2010? isto sam instalirao kitserver, ali opet nema... jel treba još šta napravit, zaboravio sam...

Atomska bubamara. | http://tinyurl.com/erepNA

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

u pes09 sam namjestio preko kitservera, a kako na pesu 2010? isto sam instalirao kitserver, ali opet nema... jel treba još šta napravit, zaboravio sam...

Kod mene ima:

16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
Kod mene ima:

kod mene nema

16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
jurluk kaže...

Kod mene ima:

Jel se može nekako riješiti da nemam na gornjem i donjem rubu ekrana crne pruge

16 godina
Detalji za PES 10

kod mene postoji reza 1280x1024 neznam zasto ne postoji kod vas Neodlučan

Luckyluke!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Detalji za PES 10

oćel men neko objasnit kako da sam nudim eure za igrače klubovima i to koliko ja eura hoću  a ne onaj scout glupi i dali se to uopće može

0 0 hvala 0
16 godina
308gtsfan kaže...

Samo makni kvačicu sa LBSmijeh

16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...
VirtUoso kaže...
jurluk kaže...

Kod mene ima:

idi u settings i isključi onaj LB. to je meni barem pomoglo i u ovom i u prošlom PES-u..

16 godina
Detalji za PES 10

Nakon ovog patcha dobio sam istinsku volju za igrati PES vise od tjedan dana.

Sad uzivam u svakom trenutku igre.Osmijeh

Luckyluke!
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

nadam se da ce i meni tako biti..uskoro cu instalirati patch Namigiva

16 godina
stipica_zd kaže...
luckyluke kaže...

nadam se da ce i meni tako biti..uskoro cu instalirati patch Namigiva

Digne ti osjecaj igranja za bar 50 posto.

Je.es ono kad vidis Marseyside Blue,East London,South London...

Nije to to onda.Ovako ko da TV prijenos gledas hehehehe Belji seSmijeh

Luckyluke!
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Ja sam instalirao ovaj patch ali ne vidim promjene!

EDIT:Proradilo je! A da li su i vama samo 4-5 njemačkih klubova??

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2009 22:58 (Arai).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
josipjoso1000 kaže...

oćel men neko objasnit kako da sam nudim eure za igrače klubovima i to koliko ja eura hoću  a ne onaj scout glupi i dali se to uopće može

U youth timu ti je budućnost. Neće ti trebati kupovanje igrača kad od svoje i mlađe momčadi možeš napraviti poštenu ekipu. Ove godine u pesu kada ideš kupovati igrača pošalješ ponudu na tu određenu vrijednost igrača i obično ti krajem transfer mjeseca odgovore. Možeš najviše 5 ponuda poslati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2009 22:57 (308gtsfan).
16 godina
protjeran
308gtsfan kaže...
josipjoso1000 kaže...

U youth timu ti je budućnost. Neće ti trebati kupovanje igrača kad od svoje i mlađe momčadi možeš napraviti poštenu ekipu. Ove godine u pesu kada ideš kupovati igrača pošalješ ponudu na tu određenu vrijednost igrača i obično ti krajem transfer mjeseca odgovore. Možeš najviše 5 ponuda poslati.

oprosti ali ja nisam pitao za youth tim, ya jednostavo želim kupiti Aguera i Silvu i ponuditi novaca koliko ja hoću za njih, međutim čini se da ta opcija ne postoji, a ovoga glupoga skauta svi klubovi odbijaju......e sad, ponovit ću pitanje: da li postoji opcija da ja ponudim novaca koliko hoću za kojeg god igrača hoću?

16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Gle, ne znam za koji klub prvo igraš. A što se tiče skautera na početku sezone možeš kupiti boljeg skautera u opciji operating costs (kao i trenere i sve ostalo,ALI SAMO NA POČETKU SEZONE). Više nema licitacija oko kupnje igrača. Kupiš ga onoliko koliko klub u kojem je taj igrač vrijedi. Dakle, ne licitiraš ti sa novcem, nego klub od kojeg kupuješ igrača.

Normalno, ako si slabiji klub teško da će ti doći neke velike zvijez

Budi racionalan s budžetom i razvijaj momčad koja ti je na raspolaganju uz mladi pogon, to ti je moj savjet.

TU MIJENJAŠ STRUČNI STOŽER (SAMO NA POČETKU SEZONE) TU MIJENJAŠ STRUČNI STOŽER (SAMO NA POČETKU SEZONE)
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2009 23:24 (308gtsfan).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Detalji za PES 10

Ma i ja sam sa Realom pokusao kupiti aguera, rooneya i slicne, ali nedaju ih i gotovo ....

Sto se tice igre, nevjerovatno je kako me sudzenje ono zivcira, polome mi igraca kao budalu, a sudija nista Smijeh

Imao sam i jedan fin slucaj sa Ronaldom, polome ga, on se valja ali ipak ustane, drugi put u istoj tekmi, kad je bio sam pred golom polome ga, valja se i lopta nekako udze u gol, a on sam ustade i slavi, a da nije bio gol siguran sam da bi bio "zuti plus" Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2009 2:16 (frenky17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
frenky17 kaže...

Ma i ja sam sa Realom pokusao kupiti aguera, rooneya i slicne, ali nedaju ih i gotovo ....

Sto se tice igre, nevjerovatno je kako me sudzenje ono zivcira, polome mi igraca kao budalu, a sudija nista Smijeh

Imao sam i jedan fin slucaj sa Ronaldom, polome ga, on se valja ali ipak ustane, drugi put u istoj tekmi, kad je bio sam pred golom polome ga, valja se i lopta nekako udze u gol, a on sam ustade i slavi, a da nije bio gol siguran sam da bi bio "zuti plus" Smijeh

kao da si kopirao mene sve sam i ja to pokušao kupiti i također mi lome igrače sudac ništa ne svira a ovi ih kose kao travu, a moj kad dotakne njegovog  dlanom on svira.......i još treba mu 100 godina da doda nakon što ja stisnem X, ma.......to mi je glupo nemogu kupit igrače koje hoću.........

15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Evo pozz,imam samo jedno pitanje igram sad PES10 pa me zanima ,ovaj 0.6 patch dali je to sa HRV klubovima,dali barem igraci iz ENG i NJEM lige izgledaju dobro kao ovi orginalni,i dali dolaze kakve promjene u trenutno klubovima ( ovim sta su u igrici kao orginalni) ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Taj patch 0.6 je super, ali mi transferi opet nisu dobri, npr Schevchenko mi je jos u chealsiju, Kranjcar u porthsmoutu, ima jos igraca koji nisu u klubovima u kojim igraju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Za one koji su kupili original (ako je uopće netko kupio Smijeh): kakav je online? Ima li problema s lag-om?

You only got one finger left And its pointing at the door
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

jel zna tko ovo?

btw koji je zadnji kitserver? možda je u tom problem... može link?

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2009 14:08 (jurluk).
16 godina
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Evo ovako. Ja sam instalirao ovaj 0.6 patch ali... imam problem. Pa ovako imam njemačku ligu ali grbovi i dresovi nisu kao i u stvarnosti.

Na primjer Bayern ima drsove od Barcelone i neki grb N. Molim vas za pomoć, kako to mogu popraviti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arai kaže...

Evo ovako. Ja sam instalirao ovaj 0.6 patch ali... imam problem. Pa ovako imam njemačku ligu ali grbovi i dresovi nisu kao i u stvarnosti.

Na primjer Bayern ima drsove od Barcelone i neki grb N. Molim vas za pomoć, kako to mogu popraviti?

ja isto ima slican problem, 

a oko 20% domacih klubova znaci kada igram ekzibicije i ako stavim klub od tih 20% ( tipa arsenal ) imaju bijele dresove s crvenim prugama 

15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Znaci po ovom patch nije dobar,tj ima puno problema xD ,nista trebamo cekat da dode nesto novo,evo da pitam samo jos jednu stvar ,znaci nemogu igrat PES10 preko interneta ako nemam orginal igricu?

0 0 hvala 0
16 godina
Detalji za PES 10

I da imaš orginal igricu nebi mogao

Za sad je igru nemoguče igrat online bez orginalaNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Ja sam tek jučer nabavio PES 10 i mogu reći da sam jednostavno oduševljen.

Usudio bih se reći da je PES 10 najbolja simulacija nogometa za PC ikada napravljena. Da krenem od početka.

Igra, kao i većina drugih, započinje

. No to nije onakav intro kakav prekinete svaki put kad krenete igrati. To je, po mom mišljenju, najbolji intro ikada napravljen.

Meni je, kao što smo mogli vidjeti i na demu, također izvrsno napravljen. Više je interaktivan nego menii u prijašnjim nastavcima PES-a. Glazba je napokon licencirana i od poznatijih bendova i paše uz igru.

Ja obično ne brinem za grafiku, ali ova grafika me očarala. Svi elementi u igri izgledaju savršeno. Od lica igrača, do dresova i kopački, pa trava na stadionu, osvjetljenje (reflektori i sunce) te 3D navijači. Konami je stvarno pazio na detalje, pa se iza gola mogu vidjeti npr. kamere ili fotoreporteri.

Gameplay je za pohvalu. Riješili su one probleme s vsyncom tako da sad više nema kasnih reakcija na kontrole. Igra teče sporije nego u prijašnjim nastavcima te je zbog toga teže preći cijeli stadion s jednim igračem (iako nije nemoguće). Bugovi s golmanom mi se dosad nisu dešavali tako da mislim da su i oni ispravljeni.

Razlika između jakih i slabih klubova (igrača) je sad još veća tako da će biti teže pobijediti jaki klub sa slabim.

Ligu prvaka također moram pohvaliti, ali to je bilo super napravljeno i u PES-u 9 tako da opet sjajno izgleda.

FIFA se zasad jedino drži s tim licencama, a to je zato što EA puno ulaže u FIFA-u. Konami se penje i u boljoj je financijskoj situaciji od EA te je samo pitanje vremena kad će ponuditi više novaca za licence.

Mogu samo reći da je ove godine PES pljunuo FIFA-i u lice i pokazao ko je gazda na PC-u. Za konzole neću komentirati pošto nisam igrao.

Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Moj PC  
5 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice