Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.020.376
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Pro Evolution Soccer 11

Jel izašo 0.5 ptach?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
tonyx1209 kaže...

Jel izašo 0.5 ptach?

jeste, evo ti i link

link

14 godina
neaktivan

Oce doc taj dan kad ce napokon HAJDUKA  staviti !? koga briga za oovu 2. bundes glupu rade sve timove koji igrau u europi !!!

15 godina
protjeran
Ivkosich kaže...

Oce doc taj dan kad ce napokon HAJDUKA  staviti !? koga briga za oovu 2. bundes glupu rade sve timove koji igrau u europi !!!

Neće da ga naprave zato što je malen i nevažan klub............

Dinamo živi vječno
17 godina

Nije istina, u PES-u 2010  u PES edit patch-u je bio,ne vidim razlog zasto ne bi bio ni sada...

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Može li mi netko molim vas reći kako mogu pronaći talenta puem scouta jer kad mi izbaci list of targets izbaci sve velike afirmirane igrače?{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

zasto bezveze izbacuju ove patcheve svi su skoro isti. bolje da naprave jedan koji ima dosta toga novog a ne ovo poneke face i dresevi

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

mene zanima samo patch sa 2. eng. ili ita. ostalo me nezanima..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ja imam jedan problem u pesu 2011, kada idem u setings i na specifications i on mi prikaže moj procesor ali sa krivim taktom, imam AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+   2.10 GHz   ali mi usetins prikaže isti taj proceor ali sa 1,66 GHz ili 1,01GHz ..... i piše mi bad, ali mi je prije pisalo OK kad mi je bio 2,10GHz, kako to riješiti?

0 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

radi li ovaj patch 1.02 na piratu ?

meni ne zeli instalirat :(

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Meni je internet krepao i sad ulazim u PES sa popravljenim internetom i nemogu uci u njega. dakle onaj dio kada pregledava dali imam posljednji konami patch dakle pocetak tu se zamrne i nemrda. imam PES edit patch 0.3 imali neki nacin da pokrenem i da popravim ili moram ponovo instaliravat igru naravno saveajuci saveove????????????????

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Pulja kaže...

ja imam jedan problem u pesu 2011, kada idem u setings i na specifications i on mi prikaže moj procesor ali sa krivim taktom, imam AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+   2.10 GHz   ali mi usetins prikaže isti taj proceor ali sa 1,66 GHz ili 1,01GHz ..... i piše mi bad, ali mi je prije pisalo OK kad mi je bio 2,10GHz, kako to riješiti?

Vjerojatno energy saving koji ti spušta brzinu procesora dok ne poraste opterečenje.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
15 godina
neaktivan

KingNothing

radi ali moras imati update 

http://www.pes-patch.com/2010/11/pesedit-2011-patch-0-5-1-with-1-02-patch-compatible.html svi ga hvale ,svima radi ,ali meni avira javlja da je trojan i blokira ga.mogu igrati samo sa ugasenom avirom a to me iskreno strah pa cekam pesedit patch 0.6  gdje ce oficial update 1.02 biti ubacen(mislim 04.11 da izlazi)

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 23:29 (Blue2).
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

moj vratar faila

4 0 hvala 0
17 godina

Izasao je vec PESedit patch - 5.01 verzija koja je komaptibilna sa zakrpom i to je jedina promjena. Meni radi sve bez problema.

16 godina
Blue2 kaže...

KingNothing

http://www.pes-patch.com/2010/11/pesedit-2011-patch-0-5-1-with-1-02-patch-compatible.html  svi ga hvale ,svima radi ,ali meni avira javlja da je trojan i blokira ga.mogu igrati samo sa ugasenom avirom a to me iskreno strah pa cekam pesedit patch 0.6   gdje ce oficial update 1.02 biti ubacen(mislim 04.11 da izlazi)

imam ja taj PESEdit patch, al ne mogu ovaj official update uopce instalirat

16 godina
neaktivan

mislim da niti ne treba instalirat taj 1.02 jer on dolazi s tim pes edit patchem 5.1 kad instaliras odma dobijes i patch instaliran

SUICIDE-because the world is better place without you
17 godina

ne, mora se instalirati posebno.

15 godina
neaktivan

kule nije mi jasno kako tebi radi a meni javlja da je trojan?

17 godina
KingNothing kaže...
Blue2 kaže...

KingNothing

http://www.pes-patch.com/2010/11/pesedit-2011-patch-0-5-1-with-1-02-patch-compatible.html  svi ga hvale ,svima radi ,ali meni avira javlja da je trojan i blokira ga.mogu igrati samo sa ugasenom avirom a to me iskreno strah pa cekam pesedit patch 0.6   gdje ce oficial update 1.02 biti ubacen(mislim 04.11 da izlazi)

imam ja taj PESEdit patch, al ne mogu ovaj official update uopce instalirat

KINGNOTHING... imam isti problem. Mi smo prije pesedit patcha editirali sa editorom osnovne img fajlove. To je bila pogreška. Zato nam neće dati da uopće instaliramo ovaj patch. Nadam se da će peseditov patch 1.o zaobići moj problem (jer nemam diska da povratim originalne fajlove)

17 godina
Kora kaže...
Ivkosich kaže...

Evo najave za PESEdit patch 1.0, ubačen je i Hajduk:

http://pes2008editing.blogspot.com/2010/12/peseditcom-2011-patch-10-coming-soon.html

14 godina
neaktivan
kule kaže...
Kora kaže...
Ivkosich kaže...

http://pes2008editing.blogspot.com/2010/12/peseditcom-2011-patch-10-coming-soon.html

a kad bi to moglo bit ????

17 godina
Ivkosich kaže...
kule kaže...
Kora kaže...
Ivkosich kaže...

a kad bi to moglo bit ????

mislim da će biti 4.12., negdje sam to vidio...

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

kako da pravi te finte na pesu 11...

kao na ovom videu...molio bih za pomoc..:DD

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

i izadjeli taj patch ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jos ne

17 godina
Pro Evolution Soccer 11

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

da vas pitam  re-instaliro sam  pes jucer pa  sad me zanima   jel moze odmah ovaj   1.0 patch ili moram    neki prethodni  zbog oni  stadiona  i sl. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nemoras nista osim ovog novog.on ti ima sve

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice