dali je moguce iskljucit ono da mi dodaje na power,kao kod pucanja,,ja bi recimo da je ko u pes 10 da doda najblizem slobodom igracu
pa najveća čar pesa 2011 je baš to.moš dat kome oš,kako oš,u prostor...etcetc
dali je moguce iskljucit ono da mi dodaje na power,kao kod pucanja,,ja bi recimo da je ko u pes 10 da doda najblizem slobodom igracu
pa najveća čar pesa 2011 je baš to.moš dat kome oš,kako oš,u prostor...etcetc
može li mi tko reći ima li u pesu ovome driblanja,ja pokušavam bilo što pritisnuti gledati u opcijama ništa,u svakom pesu mi je dosad bilo a u ovome kao da nema?
može li mi tko reći ima li u pesu ovome driblanja,ja pokušavam bilo što pritisnuti gledati u opcijama ništa,u svakom pesu mi je dosad bilo a u ovome kao da nema?
pogledaj u kontrolama
sve fino piše
ma gledao sam,ne piše,ne sjećam se kako je na prošlom pesu bilo,ali bi pritisnuo na gamepadu ono R2 i driblao bi mi,a sad ne mogu naći nikako
skužio sam,problem rješen
Jeste naučili pucat penale ?
da
otišao sam na trening i uvježbao se
i ja također na treningu sam uvježbao
Jel izašo pes 11 za ps2?
Master liga je stavrno super, igraće se.
moj frend jučer instalirao pes 11 i ide pokrenut i izbaci mu pes 11.exe error , jel zna tko šta bi to moglo biti ?
moj frend jučer instalirao pes 11 i ide pokrenut i izbaci mu pes 11.exe error , jel zna tko šta bi to moglo biti ?
možda krekana igra
mopožepe lipi mipi nepetkopo napa pm poposlapatipi dopobapar toporrepent sapa dopobropom brzipinopom opod pepes 2011 repelopoapadeped
Hvapalapa!
Izgleda da cu morat kupit gamepad. Jer, koliko vidim, nemoguce je radit finte na tipkovnici. :(
jeli mi može netko dat link na jednostavan patch koji sadrži samo ispravke netočnih imena?
Je li itko primjetio razliku u boji dresova između Demo verzije i konačne verzije? U konačnoj verziji boje su bljedunjave, isprane.
Lijevo je demo, a desno igra.
Pa to je zato jer si u demo dodao onaj mod za više klubova odnosno reprezentacija koji nije napravio Konami nego neki tamo likovi. A ovo u full verziji je napravio konami.
lol.. ali demo nije igra
Vidim hrpa vas igra, pa jel izašla online verzija za X360?
Jel moguce driblat po sistemu kao u PES-u 2010? S navigacijskim tipkama... I sa "C".(na default postavkama tipkovnice)
Jel moguce driblat po sistemu kao u PES-u 2010? S navigacijskim tipkama... I sa "C".(na default postavkama tipkovnice)
nope, samo sa desnim analogom
A u vrazju mater! :(
A kontroler? Koji je preporucljiv? Ali da nije preskup.
najbolje ti je xbox 360 za windowse uzet
možeš ga naći za nekih 300-tinjak kuna
ako ti je i to skupo, neki logitecov će ti rješit problem :)
A u vrazju mater! :(
A kontroler? Koji je preporucljiv? Ali da nije preskup.
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=102010&id_artikl=102.010.020
ja sam kupio ovakav sam crne boje za 75kn i igram s njime f1 2010 i pes 11 i zadovaljan sam snjime.
Ne vidim da taj ima analog.
ah onda ga hebi.
http://www.links.hr/index.php?naziv=Gamepad+GENIUS+Blaze+3,+PC/PS3,+vibro&option=artikl&id_kategorija=102010&id_artikl=102.010.072
lol.. ali demo nije igra
Baš si plitak.
J**** vas u usta škrbava oće više neko reć kad dolazi beta verzija PES-a za xbox?
J**** vas u usta škrbava oće više neko reć kad dolazi beta verzija PES-a za xbox?
Nece.