PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.531.220
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
15 godina
neaktivan
PlayerUnknown's Battlegrounds

A ste probali dodat -runfaster? Kad vec stavljate krafne u command line mozete i to probat, siguran sam da ce nekom bolje radit. Btw. ovi Arma entryji ne rade nit na RV engine-u vec stoljecima, a kamoli na Unreal-u lol i koliko god puta developeri ponove ljudi i opet nadu nacin da prenose netocne podatke dalje. Cari interneta. Kaj je najbolje ima tu neki placebo efekat pa nekima igra uvijek *malo* bolje radi nakon svake takve promjene, u stvarnosti vjerojatno se nije promijenilo nista a ono sto eventualno jest nije posljedica promjene launch argumenata... Al ok, ak vas to veseli mozete dodat i -maxpowah -hentaiftw itd. 

I possess a skill to google.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds

imaš pravo. upisao sam -hesoyam i ne znam kud bi s parama.

7 godina
neaktivan

A jbg , nasao sam taj fps guide na youtubu pa sam isprobao , mislim da cu ubacit ssd mozda ce igra bolje radit.. 

0 0 hvala 0
11 godina
S tom konfom bi trebao imati više fps-a. Kad ti je sve na very low onda je opterećenje relativno veće na procesoru nego na grafičkoj. Probaj se igrati s podizanjem nekih postavki, npr tekstura i aa i prati opterecenja cpu i gpu.

Možda imaš i neki kripto mining malware koji ti zdere gpu, provjeri opterecenje gpu-a kad ti je samo desktop otvoren (treba biti 0).
8 godina
neaktivan
bik kaže...

Tebe muci hit detection i lag a to je problem internet veze ne hardwera kojeg imaš. 

Tu imate za izmjeriti ping prema Eu serverima:

https://pubg.disquse.ru/

kod mene to ovako izgleda:

Nije mi jasno kakva to logistika nalaže da se serveri zabiju u jebenu Irsku koja je otočje i za ostatak Europe stavi samo u Njemačku.

Jer takav i sličan raspored imaju i svi ostali poput EA koji obavezno server moraju imati u Iskoj!? i u Njemačkoj. Znači cijela Južna, Jugoistočna, Istočna i Centralna Europa se spajaju na servere u Njemačkoj. Pretpostavljam da se i Skandinavci spajaju na Njemački server, pa koji k... im onda trebaju serveri na otočju?

Pa Rusija i ostatak Istočnog bloka imaju skoro 200 milijuna potrošača, pa nije to neko bezvezno tržište koje možeš zanemariti. Ako je nama skoro 50 ping iz CRO, pa nekom liku iz Moskve je 100+ da ga jebeš.

Dobro, u Irskoj su vjerojatno zbog ekonomskih olakšica, poreznih malverzacija i sjedišta firmi, ali ne vjerujem da je to tolika ušteda naprema tome da stave sve svoje server lokacije u kontinetalnu Europu i time gotovo svim svojim korisnicima pruže podnošljiv ping.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.1.2018 23:54 (D-wook).
10 godina

weird bug od danas. Znaci kad letim bez padobrana za sto dalje jel gledanje u vis i drzat naprijed...odjednom mi lik pocne dropat kao da gledam prema dolje i pada sa oko 200kmh...i naravno padnem pol km prije mojih na zemlju.anyone else ?

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
sseennoonn kaže...

weird bug od danas. Znaci kad letim bez padobrana za sto dalje jel gledanje u vis i drzat naprijed...odjednom mi lik pocne dropat kao da gledam prema dolje i pada sa oko 200kmh...i naravno padnem pol km prije mojih na zemlju.anyone else ?

Meni se ne događa, al jednom kolegi se uvijek događa.
Ja to povezujem s alt-tabanjem.

Ako ti igra nije stavljena na fullscreen -> probaj staviti.

jedino što sam na netu našao je ovo

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
17 godina

PUBG vs Fortnite vs H1Z1 Netcode Analysis

Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

ovo mi je kad je sve ugaseno: http://prntscr.com/hw8bnk

a ovo s upaljenim pubg: http://prntscr.com/hw8dli

14 godina
sseennoonn kaže...

Meni se to se to desilo neki dan. Isto tako ostao daleko od svojih :)

You should never underestimate the predictability of stupidity
12 godina
neaktivan

Meni se to jučer dogodilo, prvi puta i jedini. Nije neki big deal, ako se neće ponavljati...

16 godina
najjakiji bug u pubg je kad nemoš izaći iz auta, promatras squad kako gine a ti zaljepljen za sjedalo xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Kad ste već kod bugova, u La Cobreri ili Torre Ahumadi (nisam sigurna više) su kuće koje u podnožju imaju šankove i barske stolce. Iza šanka je najčešće loot, topla preporuka je da ne preskačete preko barskih stolaca već idite okolo.

Pozapinjala sam zadnji put i sve taktike (ff, granate) ne pomažu :)

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

GUIDE: How to RANGE FIND with the NEW 4X SCOPE (THE SNIPER 4X) in PUBG

https://s10.postimg.org/51nc5rx95/Sniper_4x_range_finding.png

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.1.2018 14:30 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 4
17 godina

Kinezi nas tuku ko male mace, i to sve više i više. Pa dokle... Trebaju stavit Kinu pod ključ.

U dva klika se stavi no recoil skripta u Logitech G miš, imam osjećaj da svi to imaju, a gdje su tek pravi no recoil hackovi.

Zadnja partija..

BF3 [G] Pamark

0 0 hvala 0
15 godina
D-wook kaže...

Nije mi jasno kakva to logistika nalaže da se serveri zabiju u jebenu Irsku koja je otočje i za ostatak Europe stavi samo u Njemačku.

Jer takav i sličan raspored imaju i svi ostali poput EA koji obavezno server moraju imati u Iskoj!? i u Njemačkoj. Znači cijela Južna, Jugoistočna, Istočna i Centralna Europa se spajaju na servere u Njemačkoj. Pretpostavljam da se i Skandinavci spajaju na Njemački server, pa koji k... im onda trebaju serveri na otočju?

Pa Rusija i ostatak Istočnog bloka imaju skoro 200 milijuna potrošača, pa nije to neko bezvezno tržište koje možeš zanemariti. Ako je nama skoro 50 ping iz CRO, pa nekom liku iz Moskve je 100+ da ga jebeš.

Dobro, u Irskoj su vjerojatno zbog ekonomskih olakšica, poreznih malverzacija i sjedišta firmi, ali ne vjerujem da je to tolika ušteda naprema tome da stave sve svoje server lokacije u kontinetalnu Europu i time gotovo svim svojim korisnicima pruže podnošljiv ping.

Zato što sve it/telco linije idu kroz njemačku, najbolji ping za cijelu EU. Njemačka se isplati i zbog najveceg sustava podzemnih voda koje puno datacentara koristi za hlađenje.

Irska je, osim poreznih olakšica, zbog svoje klime idealna lokacija za datacentar/serversku farmu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.1.2018 15:10 (KIKI3ooo).
13 godina
pamark kaže...

Kinezi nas tuku ko male mace, i to sve više i više. Pa dokle... Trebaju stavit Kinu pod ključ.

U dva klika se stavi no recoil skripta u Logitech G miš, imam osjećaj da svi to imaju, a gdje su tek pravi no recoil hackovi.

Zadnja partija..

Nije ovo nikakav No Recoil skript za mis, ovo je cisti AimBot.

16 godina

Da to je aimbot samo što već u Rainbow Six Siegeu bilo čiteva di naštimaš da svaki metak pogađa u tijelo, kolki želiš sensitivity i fov da locka. Na taj način su izbjegavali to da ih fairfight banira na osonovu stalnih headshoteva, a opet im cheat pomagao dovoljno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xpider kaže...
pamark kaže...

Zadnja partija..

Nije ovo nikakav No Recoil skript za mis, ovo je cisti AimBot.

ma ovo je aimbot ka kuća

lol
17 godina
moderator
Ukulele kaže...

Kad ste već kod bugova, u La Cobreri ili Torre Ahumadi (nisam sigurna više) su kuće koje u podnožju imaju šankove i barske stolce. Iza šanka je najčešće loot, topla preporuka je da ne preskačete preko barskih stolaca već idite okolo.

Pozapinjala sam zadnji put i sve taktike (ff, granate) ne pomažu :)

Isto vrijedi za gradove s onim golemim kaktusima između zgrada. Već sam se dvaput nasukao na to sranje. Ne pomaže ništa, za popizdit...

Never put Dolby on snake detectors, that's what we must remember.
14 godina

također u blizini jednog grada (ne znam kojeg) ima kao mali trokut-rupa u koji se možes sakriti. 

ali cim udes unutra zaglaviš. a drugi mu je išao pomoc pa je umro od padanja...

ja ih nisam htio lootat da i ja ne poginem... :D

12 godina
neaktivan

Savjeti za novopecenog igraca PUGB-a ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
PiDzI kaže...

Savjeti za novopecenog igraca PUGB-a ?

سمندری ڈاکو
17 godina

samo polako, što više igraš to će ti igra bit razumljivija i lakša :D

Bok, ja sam sharyn
13 godina
protjeran
zeryx kaže...

također u blizini jednog grada (ne znam kojeg) ima kao mali trokut-rupa u koji se možes sakriti. 

ali cim udes unutra zaglaviš. a drugi mu je išao pomoc pa je umro od padanja...

ja ih nisam htio lootat da i ja ne poginem... :D

i kod srusenog aviona

kad sam htio sici dolje zaglavio izmedu trupa aviona i nekakve drvene grede(znaci dio na kuci)lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.1.2018 15:52 (Stjepanj).
14 godina

jel ima neko 1050ti ili 1060 3gb? zanima me ako je moguce igrati na 60+fps bez stekanja

imam 1680*1050 pa neznam sta da uzmem

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.1.2018 16:19 (dustY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
dustY kaže...

jel ima neko 1050ti ili 1060 3gb? zanima me ako je moguce igrati na 60+fps bez stekanja

1050ti i 1060 ni ne treba porediti, ogromna je tu razlika.

14 godina
Xpider kaže...
dustY kaže...

znam, no zanima me mogu li sa 1050ti ostvariti preko 60fps, a kod 1060 je problem 3gb pa bi moglo stekati zbog toga

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.1.2018 16:23 (dustY).
17 godina
Ja imam 1050gtx Ti, i možeš vrlo lako ostvariti iznad 60 fps i čak dosta više, oko 90 i više.
Ja imam sve na verylow osim distance view koji je na medium i AA koji je na medium.Fov i onaj drugi slider na low, u biti igraj se s postavkama kako tebi odgovara.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
dustY kaže...
Xpider kaže...
dustY kaže...

znam, no zanima me mogu li sa 1050ti ostvariti preko 60fps, a kod 1060 je problem 3gb pa bi moglo stekati zbog toga

Nikakav problem kod 1060 nisu 3gb, ako biras izmedju te dvije grafike, obavezno uzmi 1060.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice