PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 825.375
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
PES 2012

ma izac ce 100%

0 0 hvala 0
15 godina
PES 2012

drugog dema neće biti na PC-u.To je objavljeno na Facebook stranici PES-a,pisalo je da je demo dostupan 14.9 za Xbox 360 i PS3 i netko je u komentaru pitao jeli izlazi i za PC i odgovorili su da ne,samo Xbox 360 i PS3.Po mom mišljenju ovo je ogromna pogreška KONAMI-ja jer FIFA demo izlazi 13.9,što oni očekuju da ćemo mi kupiti igru a da ni ne znamo kakva je na kraju? Nebi je sad kupio ni da je zlatna.Baš sam se lijepo bio ponadao kad na kraju šipak.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 22:32 (antimadridista).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: PES 2012
antimadridista kaže...

drugog dema neće biti na PC-u.To je objavljeno na Facebook stranici PES-a,pisalo je da je demo dostupan 14.9 za Xbox 360 i PS3 i netko je u komentaru pitao jeli izlazi i za PC i odgovorili su da ne,samo Xbox 360 i PS3.

Sva sreća da imam ps3 :D

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
15 godina

antimadridista šta opet seruckas... šta neces znat kakva je igra... jesi dobio vec jedan demo? ionako da izadje i taj drugi demo za pc niko ti nebi morao garantirati da ce biti potpuno isti gameplay u full verziji

★★★★★☆
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

drugog dema neće biti na PC-u.To je objavljeno na Facebook stranici PES-a,pisalo je da je demo dostupan 14.9 za Xbox 360 i PS3 i netko je u komentaru pitao jeli izlazi i za PC i odgovorili su da ne,samo Xbox 360 i PS3.Po mom mišljenju ovo je ogromna pogreška KONAMI-ja jer FIFA demo izlazi 13.9,što oni očekuju da ćemo mi kupiti igru a da ni ne znamo kakva je na kraju? Nebi je sad kupio ni da je zlatna.Baš sam se lijepo bio ponadao kad na kraju šipak.

Mislim da nije,prvi demo je zakazan bio za x360 a nije izašao.Jebiga,osuđeni smo na fifu <3 :D

15 godina
nani_cropes kaže...

antimadridista šta opet seruckas... šta neces znat kakva je igra... jesi dobio vec jedan demo? ionako da izadje i taj drugi demo za pc niko ti nebi morao garantirati da ce biti potpuno isti gameplay u full verziji

ti si mi fan PES-a,da jesi znao bi da prvi demo nema veze sa drugim,gotovo dvije različite igre,ali nisi čitao vijesti ni dojmove ljudi koji su igrali ni ništa drugo,zato ne seruckaj kako ti kažeš,ponadao sam se da ću zaigrati i napokon uživati u PES-u kad ono šipak.I da,taj drugi demo će imati isti gameplay kao i finalna verzija igre,ja bar čitam neke novosti i dojmove za razliku od tebe koji se samo praviš pametan.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
nani_cropes kaže...

ti si mi fan PES-a,da jesi znao bi da prvi demo nema veze sa drugim,gotovo dvije različite igre,ali nisi čitao vijesti ni dojmove ljudi koji su igrali ni ništa drugo,zato ne seruckaj kako ti kažeš,ponadao sam se da ću zaigrati i napokon uživati u PES-u kad ono šipak.I da,taj drugi demo će imati isti gameplay kao i finalna verzija igre,ja bar čitam neke novosti i dojmove za razliku od tebe koji se samo praviš pametan.

Nebu imao isti gameplay,jesi vidio šta su najavili da će popraviti :D

Smiri se kolega,bezveze se dižu tenzije :)

15 godina
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...
nani_cropes kaže...

krivo si razumio,to će popraviti stvari iz prvog demo-a za ovaj drugi,koji će biti finalni kod igre.

nemogu se smiriti kad mi netko tko nezna što se događa sa igrom dođe pametovati i govoriti mi da seruckam,a naziva se velikim PES fanom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 23:25 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...
nani_cropes kaže...

krivo si razumio,to će popraviti stvari iz prvog demo-a za ovaj drugi,koji će biti finalni kod igre.

nemogu se smiriti kad mi netko tko nezna što se događa sa igrom dođe pametovati i govoriti mi da seruckam,a naziva se velikim PES fanom.

Znam kolega,pusti njih,mi peremo svoju priču i dobro nam je,je ltako? :D

15 godina
PES 2012

dečko dragi nemoj se igrat vidovitog milana i slijepo zaključivat... znam da je trebao bit finalni kod u drugom demu kako je najavljeno al to ne mora značit da ce 100% to tako i bit... da oni pronađu nesto sto bi zeljeli jos promijenit u zadnji cas pitali bi tebe jel smiju? btw. ja pročitam vijest skoro prije nego kaj ju objave tak da pssst

govorim to zato jer niko nije prosle godine najavio da ce poslije dema s*ebat gameplay u punoj verziji u odnosu na demo... i meni je zao sto necu vidjet u drugom demu kolko ce popravit golmane i ostalo, ali kazem da to nemora znacit da nije moguce da opet nekaj s*ebu do pune verzije

EDIT: ja se ne pravim pametan... sorry kolumbo kaj si procital par vijesti

★★★★★☆
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 0:55 (nani_cropes).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PES 2012

joj ko da se neš drastično može promjenit u tom drugom demu...

nebi me čudilo da izdaju ovaj trenutni demo sa više klubova

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ph3nom_gamer kaže...

joj ko da se neš drastično može promjenit u tom drugom demu...

nebi me čudilo da izdaju ovaj trenutni demo sa više klubova

po stoti put kažem,čitao sam dojmove i reviewe ovog drugog dema,i ljudi su rekli da je skoro druga igra,ovo u prvom demu je stari build igre,drugi demo će biti puno bolji ali ga na PC-u nažalost nećemo igrati.

16 godina

Dobro da sam se sjetio da mi PS3 skuplja prašinu. Napokon će poslužiti svrsi! :D

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
14 godina
protjeran
PES 2012

http://www.multiupload.com/0PTW1GF7ZV

evo neki patch,neznam dali je novi,ali neznam kako da instaliram pa ako mi neko moze pomoci

0 0 hvala 0
16 godina
PES 2012

Šteta ako ne dođe drugi demo{#}

baš sam se veselio kako ću si odigrati par rundi sa interom

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PES 2012

http://www.konami-pes2012.com/2011/09/pes-2012-all-details-on-the-2nd-demo/ ipak malo sreće za pc-ovce, btw. fifa izlazi sutra :)

3 0 hvala 1
16 godina
PES 2012

Pročita vijest na fejsu, ipak demo 2 dolazi na PC.

IZVOR : Pes demo 2

kolega prestigao :D

Only real niggaz stay on top&amp;quot;
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 9:44 (jukiii).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!

15 godina
PES 2012
ajde hvala Bogu,nije bilo nikakvog razloga da nas izostave.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
PES 2012

Jack Sparrow evo izlazi drugi demo,moci cemo odigrati sa interom

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2012

Vidio sam na netu nove filmiće u vezi master lige i 'football lifea' pa me zanima ako je netko pronašao informaciju budući da sam vidio u igri da postoji neki graf povjerenja između uprave kluba i tebe pa me zanima jel se može dobiti otkaz i promijeniti klub?

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 21:11 (308gtsfan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

ja mislim da nema tog,ali ima club boss...to je odlicno,ti si sef kluba

15 godina
neaktivan
PES 2012

ili jos bolje uzmes  Football Manager 2012  i deres do besvjesti :P

5 0 hvala 0
16 godina

molio bi da čim neko nađe link za drugi demo PES 2012 da ga podijeli s nama 

hvala

16 godina

sutra tek izlazi

14 godina
neaktivan
PES 2012

hoće li biti dostupan od ponoći?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

po meni je bolja fifa manager

14 godina
neaktivan

Sta je bilo sa onom pricom da izlazi u utorak u 11 ujutro ?

15 godina
anabolicaa kaže...

Sta je bilo sa onom pricom da izlazi u utorak u 11 ujutro ?

pomiješao si,FIFA 12 demo je izašao danas u 11,a PES sutra izlazi.

14 godina
protjeran
PES 2012

moze da neko postavi link kada izadje drugi demo...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice