Oblivion

poruka: 318
|
čitano: 119.965
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Oblivion
MegaMass 2000 kaže...

Stvar je u tome što ja mogu staviti samo jedan enchantment npr. fortify personality, a imam grand kristal sa grand dušom u njemu. Pored toga vidio sam kacige sa dva ili više enchantmenta ali ja kao što sam rekao mogu staviti samo jedan. u čemu je štos?

Pogledaj modove, mozda ima neki koji to omogucuje.

Inace vidim da su ljudi napravili zaista predobre modove koji mijenjaju gameplay i grafiku. Razmisljam da ponovno instaliram igru sa nekim od tih modova.

15 godina
neaktivan
General Zed kaže...
Legolas-2 kaže...

Molim vas neka mi netko kaze jel ima jos kakva igirca sa slicnom temom kao oblivion ili temu iz fima gospodar prstenova????nadam se da me razumijete..Smijeh

Budući da baš neznam ove novije koje se trenutno igraju jer mi je komp do sad bio preslab za to nabrojati ću neke koje sam odigrao i pregledao dok je moj sinek igrao:Gothic 2,Gothic 3,Overlord 1,2,Assassins creed.Eto trenutno kaj sam se sjetio sa questovima kao Oblivion...

Ne smije se ni Morrowind zaboraviti sa svoje dvije expanzije.

Starije od Obliviona, al opet...

17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Da li je moguće u Oblivionu staviti dva ili više enchantmenta na kacigu/kapuljaču i kako? Htjeo bih staviti fortify personality i fortify magicka/int.

To možeš jedino preko Construction Seta, ali ako prvi put igraš bolje nemoj da si ne pokvariš doživljaj koji Oblivion daje

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
15 godina
neaktivan

šta mislite o ovome liku

Orc

THE MAGE

Speciaizacija: Magic

Artibuti: Willpower i Endurance

Skils: Mysticism, Destruction, Illusion, Block, Haevy Armor, Blunt

Hoće li mi smetat kod Illusiona i Mysticisma šta su mi Intelligence i Personality samo 30? Hoću li ih moć razvijat dalje od 30.-og levela, hoće li bit slabji efekt zbog toga

I za šta točno služi Armorer, jel bi bilo dobro to stavit u ovoj kombinaciji (umjesto Illsiona i Mysticizma, al mi se baš nekako više igra sa magic)

15 godina

Znam da je cudno, ali ja Oblivion nikada nisam zaigrao.....ne znam zasto, a znam da je ok igra po onome sto sam vidio.

Sada....imam Oblivion, dali mi mozete reci sta sve instalirati tj. koje sve najnovije patcheve, DLC-ove ili sta vec sve treba da igra ima sve najnovije ekspanzije i sve....

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan
TALONS kaže...

šta mislite o ovome liku

Orc

THE MAGE

Hoće li mi smetat kod Illusiona i Mysticisma šta su mi Intelligence i Personality samo 30? Hoću li ih moć razvijat dalje od 30.-og levela, hoće li bit slabji efekt zbog toga

I za šta točno služi Armorer, jel bi bilo dobro to stavit u ovoj kombinaciji (umjesto Illsiona i Mysticizma, al mi se baš nekako više igra sa magic)

Nemamo mi što misliti, izbor je samo tvoj. Ako voliš prvenstveno dobar fajt i samo tu i tamo nabaciti neki dobar spell ovo je i više nego dobro.

Neće ti ništa smetati niski Intelligence i Personality jer se i oni treniraju samo ćeš malo duže morati trenirati te skillove dok ne dođu do 100. BTW. s ovim likom max level ti je 48.

Armorer ti omogučava da kvalitetnije sam popravljaš vlastitia oružja i oklope. Kod skilla 75 moći češ popravljati stvari na 125% i s time poboljšati ukupne statistike oružja i oklope. A kod skilla 100 više ti se nikad neće potrošiti čekić za popravljanje pa češ uštediti masu love i mjesta u invertory-ju.

I ne trebaš od skillova ništa izbaciti je si ti naveo samo 6 glavnih skillova a moraš ih odabrati sedam pa samo dodaj Armore na listu.

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 16:49 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
Oblivion

Gdje bi mogao skinut neke patcheve za Oblivion...........

Igrica je odlicna........

The quieter you become the more you are able to hear...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
TALONS kaže...

šta mislite o ovome liku

Orc

THE MAGE

Nemamo mi što misliti, izbor je samo tvoj. Ako voliš prvenstveno dobar fajt i samo tu i tamo nabaciti neki dobar spell ovo je i više nego dobro.

Neće ti ništa smetati niski Intelligence i Personality jer se i oni treniraju samo ćeš malo duže morati trenirati te skillove dok ne dođu do 100. BTW. s ovim likom max level ti je 48.

Armorer ti omogučava da kvalitetnije sam popravljaš vlastitia oružja i oklope. Kod skilla 75 moći češ popravljati stvari na 125% i s time poboljšati ukupne statistike oružja i oklope. A kod skilla 100 više ti se nikad neće potrošiti čekić za popravljanje pa češ uštediti masu love i mjesta u invertory-ju.

I ne trebaš od skillova ništa izbaciti je si ti naveo samo 6 glavnih skillova a moraš ih odabrati sedam pa samo dodaj Armore na listu.

Zaboravio sam još dodat Restauration gore, zato ih je bilo 6

Zašto samo do 48. levela, čuo sam da su se neki razvijali i preko  50. , hoće li mi zato bit teže igrat pri kraju, kako, jel mogu to nekako ispravit?

Jeli isti omjer jačine Blunt i Blade oružja, tj. jel ih ima brojčano slično u igri pošto sam stavio samo Blunt, a Blade mi je nikakav?

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 18:59 (TALONS).
17 godina
neaktivan
TALONS kaže...

Zaboravio sam još dodat Restauration gore, zato ih je bilo 6

Zašto samo do 48. levela, čuo sam da su se neki razvijali i preko  50. , hoće li mi zato bit teže igrat pri kraju, kako, jel mogu to nekako ispravit?

Jeli isti omjer jačine Blunt i Blade oružja, tj. jel ih ima brojčano slično u igri pošto sam stavio samo Blunt, a Blade mi je nikakav?

Neko najjednostavnije objašnjenje za max level je da on ovisi o broju međusobno nepovezanih skillova koje si odabrao. Ti si se bazirao samo na borbu i magiju pa je max level izračunat po ovoj stranici 48.

Ja sam u jednom od prolaza igrao s: Redguard, The Steed, Stealth, Personality, Strength, Alchemy, Mysticism, Restoration, Sneak, Blade, Armorer, Heavy Armor pa mi je max level bio 51.

No to ni nije toliko bitno jer ako igraš bez dodavanja neslužbenih modova na srednjoj težini poslje 40 lvl-a više manje nema neke bitne razlike.

Kad biraš uzmi ili Blade ili Blunt, imati oboje nema smisla. Na kraju ćeš se ionako vjerojatno odlučiti za jedno oružje koje će ti najviše odgovarati i koristit ćeš ga do kraja igre.

Blunt oružja imaju veći krajnji damage (npr. Deadric Warhammer ima damage 28, a Deadric Claymore 26) i ako hoćeš čistu orcovsku borbu onda su blunt oružja dobar izbor.

Recimo ja sam favorizirao mačeve, točnije one-handed longswords. Igrao kao neka vrsta ubojice i lopova i obično sam se prvo prišuljao žrtvi iza leđa i potom napravio sneak attack. Rezultat koji sam s tim dobio je bio instant kill kod 70% neprijatelja. A ni direktna borba nije bila problem jer sam imao oklop koji me u potpunosti štitio od magije, štoviše reflektirao ju je natrag na napadača. A svi ostali neprijatelji su padali pod Umbrom ili Goldbrandom.

A sad što se tiče brojčane količine mislim da ima više boljih mačeva u igri, ali to ti neće biti tolko bitno jer ako ti je Blunt skill veći od Blade skilla i ako prođeš Shivering isles ekspanziju na levelu 30+ dobiti ćeš sjekiru koju više nećeš ispuštati iz ruku.

17 godina
neaktivan
Oblivion

Ja uopće ne kužim ljude koji igraju sa magovima itd. Ma mač u ruke i deri.

Ja sam bio Khajiit heavy swordsman, znate vi kako kulno izgleda Khajiit u oklopu samuraja i sa akimura dai katanom? Smijeh

Imao sam do kraja heavy armor skill, blades skill do kraja i armorer do kraja.

Ajd' biž' kućć'! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oblivion
Da, ova se igra uglavnom temelji na melee-u, zato je najbolje uzeti nekakvog warriora ili barem strijelca. Uglavnom jucer sam skinio Shivering Isles i jako sam dobro dogurao. Stvarno je odlicna expanzija i u njoj sam obavio jednog od najzabavnijih questova u povijesti mojih RPG igara :D Kad pređem ovo skinit cu Knights of the Nine.
Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Ja sam bio Khajiit heavy swordsman, znate vi kako kulno izgleda Khajiit u oklopu samuraja i sa akimura dai katanom? Smijeh

Istina s čistim magovima je malo glupo igrati jer su prilično slabiji od drugih klasa pa je možda najbolje uzeti nekakvog battlemagea.

Kad se već hvalimo koje smo skilove imali istrenirane do kraja, ja sam ih imao sve na 100.

Lol sad kad sam počeo ponovno pričati o Oblivionu skužio sam baš bi dobro sjeo jedan TES5.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 3:20 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan
Oblivion

Kako ste mogli dignit maceve, heavy armor ili block na 100? Koliko vec ovu igru igram sa svim tim expanzijama tek sam otpilike na pola...

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
AlienWare1 kaže...

Istina s čistim magovima je malo glupo igrati jer su prilično slabiji od drugih klasa pa je možda najbolje uzeti nekakvog battlemagea.

Kad se već hvalimo koje smo skilove imali istrenirane do kraja, ja sam ih imao sve na 100.

Lol sad kad sam počeo ponovno pričati o Oblivionu skužio sam baš bi dobro sjeo jedan TES5.

jel se može ikako postić 100 nevidljivost ili cameleon bez korištenja magija ili alchemy?

S magovima je najteže igrat, ali mi se čini da su baš zbog toga najjači kad ih nabriješ

Imaš reflect demage i reflect spells na 100 i jak destruction  i ko ti šta može, sami sebe ubijajuIzlanuo se

Još ubaciš cameleon spell i parylize, okrećeš ih da se bore međusobno itd. , samo je to valjda najkompliciranije pa se malo ljudi jebe s tim, ali čini mi se da je jak mag jači od wariora, ako znaš igrat s  njim

P.S. Jel lako istrenirat armorer i jeli za jednog batllemaga korisnije mysticism ili illusion

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 20:58 (TALONS).
17 godina
TALONS kaže...

jel se može ikako postić 100 nevidljivost ili cameleon bez korištenja magija ili alchemy?

Bila je fora s enchantanjem ako se dobro sjećam. Trebalo je enchantati cijeli set npr. mages clothes recimo one koje dobiješ u Mages Guild i cipele i kapu.

Najlakše bi to bilo napraviti u Archmage toweru u Imperial City-u kad postaneš Archmage u Guildi ili u onom tornju u nekoj od ekspanzija.

Ako se dobro sjećam morao si imati najkvalitetnije soul gemove.

Znači svaki komad odjeće enchantaš na 25% nevidljivosti i dobiješ 100%.

Neka me netko ispravi ako sam rekao što netočno jer prošlo je par godina otkad sam to prešao.

17 godina
neaktivan
TALONS kaže...

S magovima je najteže igrat, ali mi se čini da su baš zbog toga najjači kad ih nabriješ

Imaš reflect demage i reflect spells na 100 i jak destruction  i ko ti šta može, sami sebe ubijajuIzlanuo se

Još ubaciš cameleon spell i parylize, okrećeš ih da se bore međusobno itd. , samo je to valjda najkompliciranije pa se malo ljudi jebe s tim, ali čini mi se da je jak mag jači od wariora, ako znaš igrat s  njim

P.S. Jel lako istrenirat armorer i jeli za jednog batllemaga korisnije mysticism ili illusion

Chameleon je spell pa je po defaultu nemoguće bez magije i allkemije (magije u bočici) doći do toga. Imaš na prvoj stranici ove teme moj post (peti po redu) s kratkim objašnjenjem kako doći do "legalnog" god moda.

Ja sam prošao i s čistim magom i teže je nego s ostalim klasama, jer konstantni reflect spell ili reflect damage iznad 100%  možeš imati s bilo kojom klasom, samo treba znati gdje tražiti, no to je već poslovna tajna pa se potrudite i nađite to sami. A svi nestrpljivi to vjerojatno mogu naći na www.uesp.net.

Meni je za armorer trebalo najduže da istreniram, ali mislim da se definitnivno isplati jer kad postaneš master armorer uštediš masu love na nižim levelima i prilično vremena koje potrošiš na putovanje do okolnih smith shopova.

15 godina
neaktivan

Jel komplicirano koristit alkemiju tj. jel teško skužit šta služi za šta i jel zajebano tražit te djelove

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 22:33 (TALONS).
15 godina

Imam Olivion GOTY.....ok, sta da jos instaliram da imam full Oblivion sa svim stvarima koje mi trebaju tj. svi patchevi i dodaci koji ce mi malu uljepsati igranje?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
win32 kaže...

Imam Olivion GOTY.....ok, sta da jos instaliram da imam full Oblivion sa svim stvarima koje mi trebaju tj. svi patchevi i dodaci koji ce mi malu uljepsati igranje?

na prvoj stranici imaš link sa puno modova pa instaliraj šta ti se svidi

15 godina
TALONS kaže...
win32 kaže...

na prvoj stranici imaš link sa puno modova pa instaliraj šta ti se svidi

Ok, sve to stima.....ali me zanima uz GOTY verziju, koji sve patch moram instalirat i sta sve moram staviti gore da "sluzbeno" imam sve...znaci bez modova vec samo sve patcheve, DLC-ove i sl.

17 godina
neaktivan
TALONS kaže...

Jel komplicirano koristit alkemiju tj. jel teško skužit šta služi za šta i jel zajebano tražit te djelove

Pa nije uopće teško samo moraš imati malo strpljenja i ne koristiti stalno fast travel i konje. Znači dok ideš na npr. lokaciju neke misije idi pješice i usput beri čim više biljki na koje naiđeš i obavezno opustoši svaku farmu i stol s hranom na koji naiđeš. Naravno nabavi što kvalitetnije dijelove za mješanje i uvijek ih nosi za sobom. Kad se nakupiš sastojaka otvori alchemy meni i samo štancaj napitke. Ovim pristupom češ si jako brzo istrenirati skill i napraviti stotine bespotrebnim napitaka (npr. Resore Fatigue) na kojima češ zaraditi masu zlatnika prodavajući ih. Ako baš hoćeš neki specifični efekt kombiniraj dva sastojka koja ga imaju u sebi i to je sva mudrost.

Uglavnom komplicirano nije, napraviš si masu korisnih napitaka (ja sam najviše koristio Feather i Damage Health) i zaradiš tolko love da se osiguraš do kraja igre. Jedino što moraš uložiti je vrijeme.

win32 kaže...

Ok, sve to stima.....ali me zanima uz GOTY verziju, koji sve patch moram instalirat i sta sve moram staviti gore da "sluzbeno" imam sve...znaci bez modova vec samo sve patcheve, DLC-ove i sl.

Patcheve ne trebaš nikakve. A sad ako imaš Oblivion GOTY DELUXE verziju onda imaš sve što ti treba, a ako imaš samo običnu GOTY verziju onda ti fale još neki DLCovi (Fighter's Stronghold Expansion, Spell Tome Treasures, Vile Lair, Mehrune's Razor itd...)

I btw. ako prvi put igraš preporučam da ne koristiš modove. Njih ostavi za drugi prolaz.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2010 22:02 (ZC_Someone).
15 godina
ZC_Someone kaže...

Patcheve ne trebaš nikakve. A sad ako imaš Oblivion GOTY DELUXE verziju onda imaš sve što ti treba, a ako imaš samo običnu GOTY verziju onda ti fale još neki DLCovi (Fighter's Stronghold Expansion, Spell Tome Treasures, Vile Lair, Mehrune's Razor itd...)

I btw. ako prvi put igraš preporučam da ne koristiš modove. Njih ostavi za drugi prolaz.

Imam obicnu GOTY verziju koja izgleda ni ne radi kako treba. Oblivion nisam igrao....no Morrowind sam igrao i to poprilicno dugo vremena...i predugo izgleda, samo sam Oblivion "preskocio" jer sam na Morrowindu proveo malo ipak previse vremena.

Ok....ako imam GOTY verziju, moze mi netko napisati koje sve DLC-ove redom da instaliram?

TNX unaprijed!

17 godina
neaktivan
win32 kaže...

Imam obicnu GOTY verziju koja izgleda ni ne radi kako treba. Oblivion nisam igrao....no Morrowind sam igrao i to poprilicno dugo vremena...i predugo izgleda, samo sam Oblivion "preskocio" jer sam na Morrowindu proveo malo ipak previse vremena.

Ok....ako imam GOTY verziju, moze mi netko napisati koje sve DLC-ove redom da instaliram?

TNX unaprijed!

Evo ti popis službenih pluginova (DLCova). Mislim da nije bitno kojim ih redom instaliraš jer je GOTY edition već patchiran na završnu verziju 1.2.1.
Ovdje imaš na početku stranice popis neslužbenih zakrpi koje isto nije loše instalirati jer su kvalitetno napravljeni i ispravljaju puno stvari koje je Bethesda previdjela.
Također tu imaš i modove za User Interface, Graphics and Visual i Sounds and Music koje možeš instalirati odmah jer ti neće promjerniti orginalno iskustvo koje igra daje, eventualno će ukloniti neke iritantne stvari.
Sve ostale modove navedene na ovoj stranici kao što sam rekao preporučam za drugi prolaz jer prilično promjene doživljaj. Javi se ovdje ako hoćeš preporuku neki zbilja must-have modova.

BTW. Oblivion se zbog fast travela i konja puno brže prolazi. Ja bi rekao da za vrijeme koje meni treba da završim večinu Morrowinda prođem kroz cijeli Oblivion oko 3 puta.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.3.2010 19:37 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
Oblivion

OBLIVION moja prva igra instalirana na kompu <3 i najbolja Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.5.2010 16:34 (The White Wolf).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Oblivion

Mah...Oblivion je daleko od atmosfere koju je imao Morrowind..Al opet evo par preporuka za one koji zele novo Oblivion iskustvo.Guglajte Oscuros Oblivion Overhaul-Modifikacija koja Obliviona daje puno novih stvari ukljucujuci i NPCove koji vise nece pratit vas level, onda za ljude s malo jacim masinama Quarls Texture Pack-koji sve texture u Oblivonu zamjenjuje s onima koji imaju samo mnogo vecu rezoluciju.Bannana Split Better Cities-Stvarno radi odlican overhaul na gradovima te sada gradovi nisu odvojeni od ostatka svijeta s Loading tockom vec su potpuno otvoreni te se moze u grad bez Loadinga.Te Really AEWVD koji skoro citav svijet prikazuje bez potrebe prebacivanja na Texture nize rezolucije bez znacajnijeg pada frameratea (bar je tako na mom Kompu).

Ja sam toliko cool da ne trebam potpis

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

daj neka mi neko kaže kako Enchtamentat na oružje i oklope, jel istina da se baš svaki predmet može i jel se može više od jednog na jedno oružje i jeli se mogu zamjeniti npr. da na istu sjekiru zamijenim fire damage sa fost damage

15 godina
neaktivan
TALONS kaže...

daj neka mi neko kaže kako Enchtamentat na oružje i oklope, jel istina da se baš svaki predmet može i jel se može više od jednog na jedno oružje i jeli se mogu zamjeniti npr. da na istu sjekiru zamijenim fire damage sa fost damage

A)Trebas bit clan Mages Guilda te imat pristup Arcane "faksu" (kako ga ja zovem xD).

B)Tribas imat bar 1(jedan da jedan ) Spell

C)Sad enchanting ti se nalazi kod onog cove kojem tribas odnit svoj Mages Staff (nesican se kako se Covo ili soba zove)

16 godina
neaktivan
Oblivion

ukoliko bi neko bio ljubazan da mi malo objasni ovu igru...prijatelj mi je preporucio Oblivion: Elder Scrolls , al fakat, meni je ovo previše konfuzno, uošte ne kontam priču igre?

moze li mi neko pomoci...igrao sam nešto kao neku misiju u podzemlju, ubijao sam neke štakore, gobline itd..i onda sam dosao do dijela kada sam trebao izabrati znak rodjenja, i nakon toga zanimanje, uzeo sam ASSASSIN!..pa eto, ako moze neko da mi objasni o čemu se radi u ovoj igri i koji je cilj igre....jer se ja vrtim u krug,došao sam do nekod dvorca, milion vrata, milion nekih likova....al, stvarno, ne kontam ništa..............i upust, ako mi neko moze objasnit foru u vezi LOCKPICK, jer ja koliko god pokusavam ne mogu da otvorim ni jedan vrata......

eto,toliko,pozdrav

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nedo848 kaže...

ukoliko bi neko bio ljubazan da mi malo objasni ovu igru...prijatelj mi je preporucio Oblivion: Elder Scrolls , al fakat, meni je ovo previše konfuzno, uošte ne kontam priču igre?

moze li mi neko pomoci...igrao sam nešto kao neku misiju u podzemlju, ubijao sam neke štakore, gobline itd..i onda sam dosao do dijela kada sam trebao izabrati znak rodjenja, i nakon toga zanimanje, uzeo sam ASSASSIN!..pa eto, ako moze neko da mi objasni o čemu se radi u ovoj igri i koji je cilj igre....jer se ja vrtim u krug,došao sam do nekod dvorca, milion vrata, milion nekih likova....al, stvarno, ne kontam ništa..............i upust, ako mi neko moze objasnit foru u vezi LOCKPICK, jer ja koliko god pokusavam ne mogu da otvorim ni jedan vrata......

eto,toliko,pozdrav

ahhh..Mlada krv u Oblivionu..U igri je cilj obavljati razne questove po kako vidis ogromnon svijetu.Ako zelis nastavit s glavnon pricon uputi se do Weynon Priyoria i tamo pricaj s Jauffrijem.A za druge questove malo isatrazuj i oni ce polako doc to tebe.Uglavnom istrazuj sve,dizi skillove uzivaj u predivnoj prirodi i ubrzo ces postat majstor u ovoj igri (kao da je to nesto tesko) te ce ti ubrzo tribat nesto teže.Tada po mojoj preporuci skini Oscuros Oblivion Overhaul...Sto se tice Lockpickinga kad ti se pojavi mini igra,sa locpickom udaraj po klamama u bravi,kad dođe do vrha brzo stisni lijevi klik misa.

16 godina
neaktivan
Hexler4 kaže...
TALONS kaže...

A)Trebas bit clan Mages Guilda te imat pristup Arcane "faksu" (kako ga ja zovem xD).

B)Tribas imat bar 1(jedan da jedan ) Spell

C)Sad enchanting ti se nalazi kod onog cove kojem tribas odnit svoj Mages Staff (nesican se kako se Covo ili soba zove)

Covo ti se zove Hanibal Traven,nalazi se u Imperial Cityu u glavnom mages guildu Arcane University.Eto,mislim da će pomoći...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice