Oblivion

poruka: 318
|
čitano: 119.965
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Oblivion

@Amrapheus:

Trebati DarkUi'd DarN:

http://planetelderscrolls.gamespy.com/View.php?view=OblivionMods.Detail&id=2897

Oblivion mod manager:

http://www.tesnexus.com/downloads/file.php?id=2097

Oblivion mod manager ti je potreban jedino ako misliš skinuti OOO verziju od Darkui'd DarN. Ja bih ti preporučio OOO verziju, lakše za instalirati, deinstalirati itd...

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
17 godina
neaktivan
Oblivion

Najjači lik u igri.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Najjači lik u igri.

Najjači u smislu snage ili u smislu humora?

U oba slučaja nije najjači. Humor: M'aiq the Lair (pod uvjetom da kužiš o čemu govori). Najsnažniji(ja): The Gatekeeper (Umbra).

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
15 godina
Oblivion

gdje bi mogao skiniti tu igricu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
oo7 kaže...

gdje bi mogao skiniti tu igricu

Vjerujem da legalno ne možeš nigdje.

Možda demo, al teško ćeš naći...

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
17 godina
neaktivan
Oblivion

Wood Elf + Luk i strijela pojačana s nekom od magija i nemožeš izgubiti da se naglavu okreneš. Od svega šta sam probao to je najjača kombinacija. Još se šuljaš + chameleon u pećinama i nema ti ravnog!!

Kamo loš Linuxaš ide nakon smrti? /dev/null
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oblivion

je li itko od vas moder za tamriel rebuilt

orks is made for two thing' fighting and winnning
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tux Slave kaže...

Wood Elf + Luk i strijela pojačana s nekom od magija i nemožeš izgubiti da se naglavu okreneš. Od svega šta sam probao to je najjača kombinacija. Još se šuljaš + chameleon u pećinama i nema ti ravnog!!

Sve to + alchemy

Tocno tak sam ja igral, i stvarno je najbolja kombinacija

Napravi se damage health potiona i da vidis zabave :D

What the deuce?!
15 godina
neaktivan

Baš ču je danas probat igrat, igra mi se čini odlična

(edit)- oće li mi moč bar na medium-konfa pod moj pc

CerIna:)
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 15:02 (Cerina15).
17 godina
Cerina15 kaže...

Baš ču je danas probat igrat, igra mi se čini odlična

(edit)- oće li mi moč bar na medium-konfa pod moj pc

Hoće. Pronađi još par modova za optimizaciju, i na konju si! :D

[url=http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1247167] [img]http://bularca.ro/erep_tools/signature/1247167.png[/img] [/url]
16 godina
neaktivan
Oblivion

Evo ga!!!! Jucer sam ubio lorda dagona!!! Ali onaj dragon armor je bas bezveze samo zbog lame enchentinga.

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Evo ga!!!! Jucer sam ubio lorda dagona!!! Ali onaj dragon armor je bas bezveze samo zbog lame enchentinga.

Taj dragon armor je samo za objesit na zid Smijeh

16 godina
neaktivan
powerslave kaže...
Living.Dead kaže...

Taj dragon armor je samo za objesit na zid Smijeh

Da. Ali svejedno ga nosim jer mi je dosao onaj od dark brotherhooda kojeg nosim cijelu igru pa za promijenu.

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm
15 godina
neaktivan
Oblivion

Molim vas neka mi netko kaze jel ima jos kakva igirca sa slicnom temom kao oblivion ili temu iz fima gospodar prstenova????nadam se da me razumijete..Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2010 19:30 (Legolas-2).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Oblivion

najaca fora mi je u oblivionu .. ja i frend tek dobili igru .. igramo kod njega. . predjemo dosta questova ... ok nista smjesno u tome .. ali mi smo vam putovali s konjem po mapi .. nismo skuzili da se moze samo kliknut na ono da te prebaci tamo XDDDD al nije nam iblo zao .. jel putem otkries nove stvari neke ...

e da. . jel umbra najaca u igri ?

xFire: rebelsy

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Legolas-2 kaže...

Molim vas neka mi netko kaze jel ima jos kakva igirca sa slicnom temom kao oblivion ili temu iz fima gospodar prstenova????nadam se da me razumijete..Smijeh

Budući da baš neznam ove novije koje se trenutno igraju jer mi je komp do sad bio preslab za to nabrojati ću neke koje sam odigrao i pregledao dok je moj sinek igrao:Gothic 2,Gothic 3,Overlord 1,2,Assassins creed.Eto trenutno kaj sam se sjetio sa questovima kao Oblivion...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
16 godina
neaktivan

Ja svoje oklope obično modam u construction setu.

orks is made for two thing' fighting and winnning we are going smash hummies who isten to folk
15 godina
neaktivan

Hvala puno...ako se sijetis jos nekih igrica  slobodno javiSmijeh

15 godina
neaktivan
Oblivion

pozz iam par pitanja u vezi igre zanima me koji je lik(race) najbolje uzeti  iprije sam igrao morowinda es III

i mogao se razvijat samo do 100 levela,dali je ode isto do 100 ili može više

errando discimus
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
laki-cakija kaže...

pozz iam par pitanja u vezi igre zanima me koji je lik(race) najbolje uzeti  iprije sam igrao morowinda es III

i mogao se razvijat samo do 100 levela,dali je ode isto do 100 ili može više

u oblivionu možeš doći do oko 52 levela, mada rijetki to uspijevaju čisto zato jer im se ne da paziti na neke stvari. A i zavisi o rasi i odabranim skilovima koji ti je max level.

Glupo je govoriti kojeg lika uzeti kad na kraju opet samo o tebi ovisi na koji način hoćeš odigrati, kao lopov, mag ili borac. Ili mješavina nečega.

Evo ti link na aplikaciju za slaganje lika, možda ti pomogne u odluci.

Npr. ja sam igrao kao nešto slično Assassin klasi

Race/Gender: Redguard / Male
Birthsign: The Thief
Specialization: Stealth
Attributes: Personality, Strength
Major Skills: Mysticism, Restoration, Illusion, Speechcraft,
   Sneak, Acrobatics, Blade

Health/Magicka/Fatigue: 100/60/185
Max Level: 51
Encumbrance: 275

Abilities:
  - Adrenaline Rush (daily: effects below for 1 min.):
   -- Fortify Agility, Speed, Strength, and Endurance (50 pt. Self)
   -- Fortify Health (25 pt. Self)
  - Resist Poison (constant: 75 pt. Self)
  - Resist Disease (constant: 75 pt. Self)

Stats:
  INTELLIGENCE-30: Alchemy-5, Mysticism-25, Conjuration-5
  WILLPOWER-30: Destruction-5, Alteration-5, Restoration-25
  PERSONALITY-35: Illusion-25, Mercantile-15, Speechcraft-30
  AGILITY-50: Security-10, Sneak-30, Marksman-10
  SPEED-50: Athletics-15, Acrobatics-30, Light Armor-15
  STRENGTH-55: Blunt-15, Blade-35, Hand to Hand-5
  ENDURANCE-50: Block-5, Armorer-5, Heavy Armor-10
  LUCK-60

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
15 godina
Oblivion

Pozdrav svima!!! Samo sam htio reći da mi je Oblivion najbolji rpg naslov dosad.

P.S. Orc u teškom oklopu s longsword, Journeyman u armorer, blade, alchemy, heavy armor, mercantile, razvijen Destruction, alterantion, restoration= dobitna kombinacija XD

Tomislav Sarić

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Oblivion

koga zanimaju modovi, evo jedne kolekcije od 1100 komada, i modovi su besplatni zato nemojte mislit da to kradete od nekoga!

http://www.torrentportal.com/details/4395104/Ultra+Oblivion+Mod+Collection+by+IRebic.html

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Oblivion

Moze mi  netko reci gdje skinuti crack za gothic3(ali za patch 1.21)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Legolas-2 kaže...

Svi patchevi na jednoj stranici.Stranicu si stavi u favorite zbog ostalih bitnih stvari(mape,questovi itd)

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
15 godina
neaktivan
General Zed kaže...
Legolas-2 kaže...

Svi patchevi na jednoj stranici.Stranicu si stavi u favorite zbog ostalih bitnih stvari(mape,questovi itd)

Ej hvala..Smijeh

15 godina
neaktivan
Oblivion

Imam problem kada instaliram i crack-am gothic3 i probam ga pokrenuti pise mi: Please insert the gothic 3 CD/DVD into your drive and start the game again.Do not remove the disc while playing.

Molim vas neka mi netko pomogne jer se oko ovoga j..vec 2 dana!!!!!!Mršti se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Oblivion

Da li je moguće u Oblivionu staviti dva ili više enchantmenta na kacigu/kapuljaču i kako? Htjeo bih staviti fortify personality i fortify magicka/int.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Da li je moguće u Oblivionu staviti dva ili više enchantmenta na kacigu/kapuljaču i kako? Htjeo bih staviti fortify personality i fortify magicka/int.

Ne znam stvarno. Nisam se zamarao sa tim čarolijama, bio sam heavy armor khajiit, čista pješadija i jedina magija koju sam koristio je bila za svjetlo..

Ali, našao sam cuirass i kacigu(oboje heavy) sa 2-3 enchantmenta odjednom pa vjerovatno, ako imaš one kristale(plave i crne, ne sjećam se više) i pomiješaš ih tamo na universityju of Cirodiil(ili di već radiš magije) i probaj da li radi.

Nisam igrao odavno Oblivion, ali ako si učlanjen u koju gildu i ako dobro rangiraš kod njih onda možeš ćopiti sa nekom čarolijom ili lockpickom one kristale iza izloga i neće te loviti stražari jer su oni kao "public", a ne nečije vlasništvo. Tako si možeš i oklop i oružja ćopit, nađu se neka dobra, ali većina su kao replike i sra**e su..

Ajd' biž' kućć'! :D
17 godina
neaktivan
Oblivion

Stvar je u tome što ja mogu staviti samo jedan enchantment npr. fortify personality, a imam grand kristal sa grand dušom u njemu. Pored toga vidio sam kacige sa dva ili više enchantmenta ali ja kao što sam rekao mogu staviti samo jedan. u čemu je štos?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Stvar je u tome što ja mogu staviti samo jedan enchantment npr. fortify personality, a imam grand kristal sa grand dušom u njemu. Pored toga vidio sam kacige sa dva ili više enchantmenta ali ja kao što sam rekao mogu staviti samo jedan. u čemu je štos?

Vjerovatno je u tome štos, što u svoje enchantmente možeš stavljati samo po 1 , a igrini special itemsi imaju po 2. U tome ti je štos, limit je vjerovatno 1 enchantment po predmetu.

Ajd' biž' kućć'! :D
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice