moje mišljenje je ovakvo:
ako već volite "podzemno" nateravanje s policijom, iz kojeg se razloga nikome ne sviđa undercover? pa tu je isto "podzemno" natjeravanje s policijom, samo doduše na malo drukčiji način nego u prijašnjim nastavcima...
pro street je izazvao opći kaos, pa su EA-ovci vratili prijašnji koncept igre.. koji opet nije bio prihvaćen kao niti pro street, bez obzira kakve tematike bio... dakle, vratili su klasično lutanje po gradu, uz policiju, ilegalne utrke i ko zna kaj sve ne
kako već očekujem, pisat će te da su glavni razlozi prožvakanost i repetitivnost (iliti ponavljanje)...
kako biste onda vi unijeli malo svježine u taj žanr, ako sad primjerice nastavljate poslje undercovera?
kako biste onda vi unijeli malo svježine u taj žanr, ako sad primjerice nastavljate poslje undercovera?

Sve što NFSu treba je malo uloženog truda, sve ovo je rađeno tek toliko da se napravi i ljudi kupuju samo jer je to NFS i očekuju hit igru kao što je npr. bio high stakes. High stakes sad više nije toliko igriv ali u svoje verijeme je bio iznad svih. Kada bi samo napravili remake high stakesa u kojem bi se zadržala ona atmosfera, soundtrack i kad bi se fizika napravila da daje isti onaj osjećaj-onda bi to bila igra godine. Shift će biti samo još jedan ispljuvak koji je napravljen u godinu dana. Ja mislim da su posljednja 2 NFSa dovoljan dokaz da se ne može napraviti kvalitetna igra sa 1god. Ma kakav god tim na njoj radio. Ja mislim da ne postoji kvalitetna serija igara koja se updatea svakih godinu dana. Dođe mi jednostavno da se vratim u vrijeme high stakesa, plejke jedan i da ne znam za današnje igre, samo da mogu uživati u čarima prvih NFSova.
Sve što NFSu treba je malo uloženog truda, sve ovo je rađeno tek toliko da se napravi i ljudi kupuju samo jer je to NFS i očekuju hit igru kao što je npr. bio high stakes. High stakes sad više nije toliko igriv ali u svoje verijeme je bio iznad svih. Kada bi samo napravili remake high stakesa u kojem bi se zadržala ona atmosfera, soundtrack i kad bi se fizika napravila da daje isti onaj osjećaj-onda bi to bila igra godine. Shift će biti samo još jedan ispljuvak koji je napravljen u godinu dana. Ja mislim da su posljednja 2 NFSa dovoljan dokaz da se ne može napraviti kvalitetna igra sa 1god. Ma kakav god tim na njoj radio. Ja mislim da ne postoji kvalitetna serija igara koja se updatea svakih godinu dana. Dođe mi jednostavno da se vratim u vrijeme high stakesa, plejke jedan i da ne znam za današnje igre, samo da mogu uživati u čarima prvih NFSova.
Po prvim najavama igra izgleda potpuno pristojno te bi mogla postat ozbiljna prijetnja kultnim naslovima poput Gran Turisma i Forz-e Motorsporta. Jedva čekam.
Po prvim najavama igra izgleda potpuno pristojno te bi mogla postat ozbiljna prijetnja kultnim naslovima poput Gran Turisma i Forz-e Motorsporta. Jedva čekam.

To ne, stvarno izgleda bolje od par prošlih NFS-a. Samo se treba strpiti do izlaska i nadati se da konačno stvar naprave kako treba.

Nakon Most Wanteda stvari su nekako krenule po zlu. Izgleda da se ovim naslovom idu novim pravim putem.
Nemre ni jedan naslov zaprijetiti/ugroziti GT serijal kolko god dobar bil.
Ja ne tvrdim niti želim da Shift bude loša igra ali teško je to uspoređivati sa Gran Turismom.
Svakako, svaki čovjek ima pravo na svoje mišljenje...
Vjerujem da NFS i GT serijali nisu za usporedbu, neću da krene nekakva svađa i zato komentiram u ovom topicu.
Ja vjerujem da bude Shift vratil slavu NFS-u
pobogu, zašto još jedan????
izdali su 593 NFS-ova u zadnjih godinu dana a sve jedan gori od drugog....sramota....
i još da napomenem da prije izlaska svakog novog NFS-a izađu par skrinšota i onda se svi zapale za igru i govore da će bit najbolja ikad. i na kraju se svi razočaramo. i zato ljudi,,
učite iz iskustva
jer povijest se ponavljala i ponovo će,
smanjite očekvanja
možda i nešto dobro ispadne ovaj put,
i tako, moj je zaključak da će ovo biti već 3. NFS zaredom kojeg ću u potpunosti prsekočiti!
Što mislite koji će biti sistemski zahtjevi?
Izgleda dobro, ušminkani GRID.
prestigao si me taman sam to u edit-u napisa
prestigao si me taman sam to u edit-u napisa

Neznam zasto ali imam velik feeling da ce ovo biti novi Nfs: Pro Street, u trailerima sve izgleda lijepo (pogotovo kada EA radi trailere) no na kraju kada to sve probas ''svojim rukama'' rezultat i nije bas nesto...
Po meni bi se trebali vratiti na stil Most Wanteda, jednostavna prica, odlicna kontrola auta, stvarno neznam zasto im je toliki problem i rade glupe igre poput Undercovera...
Ocemo svi Underground 3 ili tako nesto, kaj ce mi pro street opet s boljom grafikom
Ocemo svi Underground 3 ili tako nesto, kaj ce mi pro street opet s boljom grafikom
nima do underground2,carbona i MostWanteda...ovo su sve pussy smoke jedino mi Ovaj undercover nije toliko loš al mi idje na zivce sto ja nisam mogao nadogradit auto nigdi..cccc