NFS: Shift

poruka: 1.610
|
čitano: 276.391
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: NFS: Shift
Ako bude ko prostreet, bit će sranje. Pravi NFS su most wanted i underground 2. A ono stavljanje auta samo na stazu, bljak, NFS ima pravu čar jedino ako voziš u "podzemlju" i policija te vata :D
16 godina
neaktivan

po slikama je 1. lice to bi bilo zakon jos na volan igrat pravi gušt

EDIT: evo malo slika

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2009 18:38 (NesQuiK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

moje mišljenje je ovakvo:

ako već volite "podzemno" nateravanje s policijom, iz kojeg se razloga nikome ne sviđa undercover? pa tu je isto "podzemno" natjeravanje s policijom, samo doduše na malo drukčiji način nego u prijašnjim nastavcima... Osmijeh

pro street je izazvao opći kaos, pa su EA-ovci vratili prijašnji koncept igre.. koji opet nije bio prihvaćen kao niti pro street, bez obzira kakve tematike bio... dakle, vratili su klasično lutanje po gradu, uz policiju, ilegalne utrke i ko zna kaj sve ne

kako već očekujem, pisat će te da su glavni razlozi prožvakanost i repetitivnost (iliti ponavljanje)...

kako biste onda vi unijeli malo svježine u taj žanr, ako sad primjerice nastavljate poslje undercovera? Smijeh

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HBomb kaže...

kako biste onda vi unijeli malo svježine u taj žanr, ako sad primjerice nastavljate poslje undercovera? Smijeh

Recimo da izbace grafički i širinom vozila napredniji NFS Underground 3 - koji bi trebal zadržati sve karakteristike dvojke, naravno uz poboljšanja koja sam navel (i još neka poput ljepših staza za drift, nekaj po planinama itd.)
I da ostane onaj perfektni soundtrack, meni možda najbolji u bilo kojoj trkaćoj igri (naravno Silent Hill ima najbolji općenito ali nije trkaća igraCool)

E sad da prokomentiram SHIFT.
Po jednom videu kojeg sam nedavno vidjel, izgleda vrlo dobro.
Čini mi se da se radilo o Long Beach stazi - znam je iz GRID-a.
Grafika izgleda bolje, najbolje do sad što se i očekuje.
Sad, koji je vozni model to naravno ne mogu reći...
Nadam se da bude nekaj bolji nego kod prošlih nastavaka - iako NFS je sinonim arkadnog utrkivanja i treba s tim računati.
Valjda bude dobro ispalo za odvoziti koju s frendovima (osobno, sve nakon Undergrounda 2 bilo je samo install-uninstall)

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
neaktivan

Sve što NFSu treba je malo uloženog truda, sve ovo je rađeno tek toliko da se napravi i ljudi kupuju samo jer je to NFS i očekuju hit igru kao što je npr. bio high stakes. High stakes sad više nije toliko igriv ali u svoje verijeme je bio iznad svih. Kada bi samo napravili remake high stakesa u kojem bi se zadržala ona atmosfera, soundtrack i kad bi se fizika napravila da daje isti onaj osjećaj-onda bi to bila igra godine. Shift će biti samo još jedan ispljuvak koji je napravljen u godinu dana. Ja mislim da su posljednja 2 NFSa dovoljan dokaz da se ne može napraviti kvalitetna igra sa 1god. Ma kakav god tim na njoj radio. Ja mislim da ne postoji kvalitetna serija igara koja se updatea svakih godinu dana. Dođe mi jednostavno da se vratim u vrijeme high stakesa, plejke jedan i da ne znam za današnje igre, samo da mogu uživati u čarima prvih NFSova.

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BORN kaže...

Sve što NFSu treba je malo uloženog truda, sve ovo je rađeno tek toliko da se napravi i ljudi kupuju samo jer je to NFS i očekuju hit igru kao što je npr. bio high stakes. High stakes sad više nije toliko igriv ali u svoje verijeme je bio iznad svih. Kada bi samo napravili remake high stakesa u kojem bi se zadržala ona atmosfera, soundtrack i kad bi se fizika napravila da daje isti onaj osjećaj-onda bi to bila igra godine. Shift će biti samo još jedan ispljuvak koji je napravljen u godinu dana. Ja mislim da su posljednja 2 NFSa dovoljan dokaz da se ne može napraviti kvalitetna igra sa 1god. Ma kakav god tim na njoj radio. Ja mislim da ne postoji kvalitetna serija igara koja se updatea svakih godinu dana. Dođe mi jednostavno da se vratim u vrijeme high stakesa, plejke jedan i da ne znam za današnje igre, samo da mogu uživati u čarima prvih NFSova.

Ne, nije to točno. Pročitah novi GAMEPLAY i dovoljno dobro izgleda. ovo prije je bio arcade žanr a sad je hardcore. Grafika izgleda yebeno!
Moji ID-ovi u igrama su: alien2710, A.I.Alien
16 godina
neaktivan

Po prvim najavama igra izgleda potpuno pristojno te bi mogla postat ozbiljna prijetnja kultnim naslovima poput Gran Turisma i Forz-e Motorsporta. Jedva čekam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Afro_Deco kaže...

Po prvim najavama igra izgleda potpuno pristojno te bi mogla postat ozbiljna prijetnja kultnim naslovima poput Gran Turisma i Forz-e Motorsporta. Jedva čekam.

Prijetnja Gran Turismu? Nikada, može biti dobra, ali ne kao GT. Zato nemoj ljutiti bogoveCool
...something diabolic
16 godina
neaktivan
Lovac kaže...
Afro_Deco kaže...

Prijetnja Gran Turismu? Nikada, može biti dobra, ali ne kao GT. Zato nemoj ljutiti bogoveCool
 U pravu si. Ipak sam pretjerao. Sry bogovi. Ali igra ima potencijala to ne možeš poreći.
17 godina

To ne, stvarno izgleda bolje od par prošlih NFS-a. Samo se treba strpiti do izlaska i nadati se da konačno stvar naprave kako treba.

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Armor kaže...
HBomb kaže...

Recimo da izbace grafički i širinom vozila napredniji NFS Underground 3 - koji bi trebal zadržati sve karakteristike dvojke, naravno uz poboljšanja koja sam navel (i još neka poput ljepših staza za drift, nekaj po planinama itd.)
I da ostane onaj perfektni soundtrack, meni možda najbolji u bilo kojoj trkaćoj igri (naravno Silent Hill ima najbolji općenito ali nije trkaća igraCool)

E sad da prokomentiram SHIFT.
Po jednom videu kojeg sam nedavno vidjel, izgleda vrlo dobro.
Čini mi se da se radilo o Long Beach stazi - znam je iz GRID-a.
Grafika izgleda bolje, najbolje do sad što se i očekuje.
Sad, koji je vozni model to naravno ne mogu reći...
Nadam se da bude nekaj bolji nego kod prošlih nastavaka - iako NFS je sinonim arkadnog utrkivanja i treba s tim računati.
Valjda bude dobro ispalo za odvoziti koju s frendovima (osobno, sve nakon Undergrounda 2 bilo je samo install-uninstall)

Slazem se potpuno. Stvarno su samo trebali poboljsati grafiku i dodati nova auta i to je to. A sto se tice Undercovera on ni blizu nema onaj osjecaj kao underground ili most wanted
16 godina
neaktivan

Nakon Most Wanteda stvari su nekako krenule po zlu. Izgleda da se ovim naslovom idu novim pravim putem.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Nemre ni jedan naslov zaprijetiti/ugroziti GT serijal kolko god dobar bil.

Ja ne tvrdim niti želim da Shift bude loša igra ali teško je to uspoređivati sa Gran Turismom.

Svakako, svaki čovjek ima pravo na svoje mišljenje...

Vjerujem da NFS i GT serijali nisu za usporedbu, neću da krene nekakva svađa i zato komentiram u ovom topicu.

Ja vjerujem da bude Shift vratil slavu NFS-u

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ajmeeeee......

pobogu, zašto još jedan????

izdali su 593 NFS-ova u zadnjih godinu dana a sve jedan gori od drugog....sramota....

i još da napomenem da prije izlaska svakog novog NFS-a izađu par skrinšota i onda se svi zapale za igru i govore da će bit najbolja ikad. i na kraju se svi razočaramo. i zato ljudi,,

učite iz iskustva
jer povijest se ponavljala i ponovo će,
smanjite očekvanja
možda i nešto dobro ispadne ovaj put,

i tako, moj je zaključak da će ovo biti već 3. NFS zaredom kojeg ću u potpunosti prsekočiti!
17 godina
neaktivan

Moji ID-ovi u igrama su: alien2710, A.I.Alien
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Što mislite koji će biti sistemski zahtjevi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hex kaže...

Pa sta je ovooo??? Ako bude u pola kao ovo bilo bi ko grom.
big_guy kaže...

Što mislite koji će biti sistemski zahtjevi?

Ako bude kao u teaseru kupit cu novi komp (iako mislim da ce bit dovoljna nova graficka karta).  Namigiva
17 godina
neaktivan
Hex kaže...

čini se da je dobra grafika za ovo će trebati ja mislim bar HD 2900 PRO
Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 22 giga de-de-er-a 400...
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 17:02 (IRebic).
17 godina
neaktivan
IRebic kaže...
Hex kaže...

čovječe malo si zakasnio.....Belji se
Q6600 3,3Ghz Corsair Dominator 4X1gb 1100mhz XFX 8800GTS 512mb OC Sve 100% stabilno!
17 godina
neaktivan

Izgleda dobro, ušminkani GRID.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...
IRebic kaže...
Hex kaže...

mislio san XT, nije ona baš tako slaba kako se čini
Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 22 giga de-de-er-a 400...
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 19:07 (IRebic).
17 godina
neaktivan
IRebic kaže...
Gamer-gts kaže...
IRebic kaže...
Hex kaže...

mislio san XT
 svejedno
malo zastarjela grafa
ali ne da je slaba!
Q6600 3,3Ghz Corsair Dominator 4X1gb 1100mhz XFX 8800GTS 512mb OC Sve 100% stabilno!
17 godina
neaktivan

prestigao si me taman sam to u edit-u napisa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IRebic kaže...

prestigao si me taman sam to u edit-u napisa

Belji se hehe
16 godina
neaktivan
Armor kaže...
HBomb kaže...

...
 Krivo! Rock n' Roll Racing ima najbolji soundtrack, F-Zero X isto ima bolji soundtrack po meni. No pustimo sad to. Nekako mi izgleda da će ovo biti hit zbog toga što EA ne radi igru.
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 19:12 (netko_namo).
16 godina
neaktivan

Neznam zasto ali imam velik feeling da ce ovo biti novi Nfs: Pro Street, u trailerima sve izgleda lijepo (pogotovo kada EA radi trailere) no na kraju kada to sve probas ''svojim rukama'' rezultat i nije bas nesto...

Po meni bi se trebali vratiti na stil Most Wanteda, jednostavna prica, odlicna kontrola auta, stvarno neznam zasto im je toliki problem i rade glupe igre poput Undercovera...

xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan

Ocemo svi Underground 3 ili tako nesto, kaj ce mi pro street opet s boljom grafikom Neodlučan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uniq kaže...

Ocemo svi Underground 3 ili tako nesto, kaj ce mi pro street opet s boljom grafikom Neodlučan

ova igra ce biti gtr2 sa odlicnom grafom :D
eXtreme overclocker
17 godina
neaktivan
benko kaže...
Uniq kaže...

ova igra ce biti gtr2 sa odlicnom grafom :D
A na tak nekaj se predugo čeka!
Samo da ne zeznu nekaj...
16 godina
neaktivan

nima do underground2,carbona i MostWanteda...ovo su sve pussy smoke  jedino mi Ovaj undercover nije toliko loš al mi idje na zivce sto ja nisam mogao nadogradit auto nigdi..cccc

Odi na google i upiši SEARCH...:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice