Nba 2k11

poruka: 699
|
čitano: 341.206
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Nba 2k11
Kaze tko gleda grafiku.... Omffg pa svi normalni ljudi eto tko, sigurno jedno 95 % igraca. A da je losa grafika tu bi cmoljili i pljuvali po 2K11 kako ima losu grafiku!
Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Nba 2k11
Kora kaže...
Kaze tko gleda grafiku.... Omffg pa svi normalni ljudi eto tko, sigurno jedno 95 % igraca. A da je losa grafika tu bi cmoljili i pljuvali po 2K11 kako ima losu grafiku!

Kaj se ti isčuđavaš? Najbolje igre koje sam igrao nemaju baš neku grafiku....no na stranu to, birajući između SP-a s dobrom grafikom, i MP-a sa malo lošijom grafikom, mislim da nema mjesta dvojbi....Tko je zainteresiran da bacimo koju tekmu NBA nek mi pošalje poruku.

16 godina
pyro_sk kaže...
Kora kaže...

Kaj se ti isčuđavaš? Najbolje igre koje sam igrao nemaju baš neku grafiku....no na stranu to, birajući između SP-a s dobrom grafikom, i MP-a sa malo lošijom grafikom, mislim da nema mjesta dvojbi....Tko je zainteresiran da bacimo koju tekmu NBA nek mi pošalje poruku.

Pa MP je sa fakin puno lošijom grafikom. AI u SP-u je sasvim u redu pa nemam neke potrebe igrati multi dok ne izađe patch..  ako mi se igra protiv čovjeka odem do frenda pa na x360 bacimo tekmu..

o ukusima se ne raspravlja..

One shot one kill, no cheat just skill :D
14 godina
neaktivan
Nba 2k11

Decki imam problem, ako mi itko moze i zeli pomoci..

Igram My Player mode i po regularnoj bazi nakon utakmice dobijem Jordanice i sve je super, mogu ih nositi i to

Ali jednom kad ugasim igricu.. nema ih!

Jednostavno nestanu i kao da ih nikada nisam ni dobio.

Jel itko imao slican problem i/ili ga zna rjesiti?

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 22:33 (StormHB).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
StormHB kaže...

Igram My Player mode i po regularnoj bazi nakon utakmice dobijem Jordanice i sve je super, mogu ih nositi i to

Hm cudno prvi put cujem za ovakav problem, jel ti Autosave ukljucen ?

Evo nasa sam rjesenje (bar se nadam), znaci patike mozes dobit u svim modovima, Assossiation/My Player/Jordan Challenge/Quick Game itd. Bitno je da nakon sto izades iz My Playera spremis svoj User Profile tako da ti patike ostanu. Meni je ukljucen Autosave, pogledaj malo u opcijama prije nego sto udes u My Player jeli ti Autosave ukljucen. To bi trebao bit problem.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 14:17 (JackD).
14 godina
neaktivan
JackD kaže...
StormHB kaže...

Hm cudno prvi put cujem za ovakav problem, jel ti Autosave ukljucen ?

Evo nasa sam rjesenje (bar se nadam), znaci patike mozes dobit u svim modovima, Assossiation/My Player/Jordan Challenge/Quick Game itd. Bitno je da nakon sto izades iz My Playera spremis svoj User Profile tako da ti patike ostanu. Meni je ukljucen Autosave, pogledaj malo u opcijama prije nego sto udes u My Player jeli ti Autosave ukljucen. To bi trebao bit problem.

Autosave mi je ukljucen u My Playeru..

Kazes da treba User Profile saveat? Probat cu pa cu viditi bas

Hvala, hvala ;)

The Clippers will soon start alley ooping the inbound pass to B-Griff.
15 godina
neaktivan
Nba 2k11
Neznam da li je ovo vec neko pito, ali kako da ubacim draft classu 2011 u sezonu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

zanima me kako nekim fintama najlakse proc nekog igraca 1na1

jer igram na tipkovnici i sad dok organiziram neki napad sve radim na istu foru, probam se zaletit s jednim igracem , nema sanse, dodajem, svi su pokriveni i na kraju zabijem tricu ili zabijem negdje sa crte slobodna bacanja, ovak tesko jedino koristim tipku za okret makar mi ne znaci puno

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dmanz kaže...

zanima me kako nekim fintama najlakse proc nekog igraca 1na1

jer igram na tipkovnici i sad dok organiziram neki napad sve radim na istu foru, probam se zaletit s jednim igracem , nema sanse, dodajem, svi su pokriveni i na kraju zabijem tricu ili zabijem negdje sa crte slobodna bacanja, ovak tesko jedino koristim tipku za okret makar mi ne znaci puno

Neznam kako je na tipkovnici, ali na gamepadu je lako, donekle. Imas mali miljun poteza kako da si stvoris prostor ili doc do kosa. Meni osobno je najdrazi step-back move, neznam zasto ali mi je zakon. A 1na1 idem vecinom kad me cuva igrac koji nije odreden da me cuva, znaci kad me centar ili krilni centar pokrivaju, trazim izolaciju i sa jednostavnim crossoverom ih izbacim i imam lagano zakucavanje.

15 godina
protjeran
Nba 2k11

Nevjerojatno kakav poraz. Izgubio u My Playeru 60 razlike. Nisam imao apsolutno nikakvu podršku suigrača, nikakvu! Zicerski ziceri ne ulaze mojima. Bryant sam na middle jump shotu oko njega 3 metra nikoga on jedva obruč pogodi. Ako netko od mojih opuca i bude prekšaj, kao da se stvori nevidljivi poklopac na obručuu i loptu udari u zrak i odbije se van. Suparničkim igračima APSOLUTNO SVAKA lopta je ušla u koš nakon prekšaja. Trica im je svaka ušla. Ulaze im lopte i preko blokova, nevjerojatno kao da sam igrao protiv 5 Michael Jordana.Što njima ulazi (nevjerojatni i nerealni šutevi) mojima ni u najdivnijim snovima ne bi ušlo. Potpuno je nerealna težina, ne želim ni pomišljati kako je na HOF-u. Ma neznam šta da kažem, nerealno su težine postavljene, to je jednostavno NENORMALNO. Svaku sam obranu probao, sve zone, man-to-man, i sve ostale. Niti jedna nije funkcionirala. Ja stavim npr man-to-man, oni ostavljaju svoje igrače koje čuvaju same da stoje na čistom šutu. Onda npr kod skok šuteva suparnika moji suigrači uopće ne skaču u blok (WTF?!) Ja asistiram im na čiste zicere, oni fulaju. Nemam pojma što da radim, ma, kao da igra Radnički iz Kragujevca protiv Dream-Teama iz ranih 90-ih.

Dinamo živi vječno

2 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Nba 2k11

Jel ima kakva opcija u My Playeru da se "ubrzaju" reakcije suigrača? Refleksi su im ko u mrtvog konja, još nijedan početni skok nisu dobili a prošlo je preko 40 utakmica, u blok skaču tek kad je lopta šutnuta i već na  pola puta  do koša, na izgubljenu loptu jedva da reagiraju (kao npr da kažu, što je ovo okruglo), reflekse imaju kao stare babe............

PS-također što ovo znači u opcijama game style, i sad ima default i simulation, znam prevesti al ne kužim

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2011 18:11 (Kora).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

Jel ima kakva opcija u My Playeru da se "ubrzaju" reakcije suigrača? Refleksi su im ko u mrtvog konja, još nijedan početni skok nisu dobili a prošlo je preko 40 utakmica, u blok skaču tek kad je lopta šutnuta i već na  pola puta  do koša, na izgubljenu loptu jedva da reagiraju (kao npr da kažu, što je ovo okruglo), reflekse imaju kao stare babe............

PS-također što ovo znači u opcijama game style, i sad ima default i simulation, znam prevesti al ne kužim

simulation bi logicno bilo realnije, teze

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Simulation ti je realno, kako igraju u stavrnosti (donekle). A default, ovisno kako ti postavis slidere u opcijama. 

A ako zelis povecat ili smanjit neki skill igracu, imas tendencies, pogledaj malo pod opcijama prije nego sta udes u my player, pa malo tu pogledaj jeli mozes sta promjenit. Meni Big Z isto prelose skace za pocetnu loptu, a to je valjda jer je star.

15 godina
protjeran
JackD kaže...
Kora kaže...

Simulation ti je realno, kako igraju u stavrnosti (donekle). A default, ovisno kako ti postavis slidere u opcijama. 

A ako zelis povecat ili smanjit neki skill igracu, imas tendencies, pogledaj malo pod opcijama prije nego sta udes u my player, pa malo tu pogledaj jeli mozes sta promjenit. Meni Big Z isto prelose skace za pocetnu loptu, a to je valjda jer je star.

Ja sam dosad igrao na simulation, i moram reći da to nije ni blizu kako igraju  u stvarnosti. Nevjerojatno, očajno mi suigrači igraju, a suparniku ulazi apsolutno svaki zicer, pa to uopće nije realno, čak i u stvarnosti nekada će čisti zicer se fulati, dok protivniku SVAKI ulazi. A stani, pa kako se onda odnosi tendencies u opcijama PRIJE nego što uđem u My Player? Zar to nebi trebalo biti u My Playeru?

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
JackD kaže...
Kora kaže...

Ja sam dosad igrao na simulation, i moram reći da to nije ni blizu kako igraju  u stvarnosti. Nevjerojatno, očajno mi suigrači igraju, a suparniku ulazi apsolutno svaki zicer, pa to uopće nije realno, čak i u stvarnosti nekada će čisti zicer se fulati, dok protivniku SVAKI ulazi. A stani, pa kako se onda odnosi tendencies u opcijama PRIJE nego što uđem u My Player? Zar to nebi trebalo biti u My Playeru?

Neznam nisam se nikad poigrao sa tim tendencies, tako da neam blage, ali pretpostavljam da kad ih prominis da vrijede za sve modove (Asossiation, My Player, Quick Game, itd.)

15 godina
Nba 2k11

Možda ti je u "težini igre" naređeno all star ili tako nešta.. nisam nikad to dirao tako da ne znam... možda...

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao drazen petrovic ali ipak igra kao super zvijezda! (gledam koliko još znakova može ići.)(gledam koliko još znakova može ići.)(gledam koliko jo)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Izašao je PC 2k11 službeni patch!!

DOWNLOAD

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 4:31 (dreammaker).
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Može li mi tko pomoć, naime kad god pokrenem load od my playera i krenem igrat utakmicu igra mi se izgasi, ali kad igram jordan mode ili nešto drugo sve je uredu jeli se to događalo vama i kako ste rješili.

Ne damo CIBONU

0 0 hvala 0
14 godina
dreammaker kaže...

DOWNLOAD

Jel imaš crack?

15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

DOWNLOAD

to je samo za one sa original verzijom igrica?

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 14:32 (vikipros).
15 godina
neaktivan
vikipros kaže...
dreammaker kaže...

DOWNLOAD

to je samo za one sa original verzijom igrica?

Da,ja sam probao i traži mi CD.

Moramo čekati *****.

Ako ga netko nađe nek mi pošalje na pp.

14 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

DOWNLOAD

jarane  mozes li mi objasniti kako da igram online nba2k11 imam igricu otkako je izasla nije orginal  super mi se svida ali bih volio kada bi mogao igrati online pa ako moze savjet   hvala unaprije 

14 godina
neaktivan

ima jarane da se skine  ovo  

i sve ce ti biti jasno kako da igraca poboljsas ili pojacas kako hoces a ovako sada imam ja jedno pitanje za tebe sta trebam da skinem da bi igrao nba2k11 online ajd odg odama ako moze hvala

14 godina
neaktivan
Re: Nba 2k11

evo jarane sve  ce ti ovdje da se objasni kako igraca da poboljsas njegove skill vjestine 

a  ovako imam ja jedno pitanje za tebe kako da igram nba2k11 online sta bih trebao skinuti  sa neta da igram posto ovako protiv compa dosadno u pm ajd odg odma ako moze hvala  

14 godina
neaktivan
Nba 2k11

ljudi kako napraviti kada igras my player kada sutas da nesuta iz svake pozicijie od tablu toliko me nervira a ostalo je sve ok  ajd pomozite ako znate hvalaa  {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Prvo, postoji edit funkcija koja sluzi da ne salje osamnaest postova zaredom. Drugo, da bi igro online potreban ti je nalog iz 2k10 i onda se samo logiras s tim podacima. Ne znam kak su to predvidili. Al online ti se isplati igrat sam u ligama sa ekipom koju znas jer sve ispod betona od 60 fps-a je neigrivo. Al ljudi imaju tolko mogucnosti online. Pogledajte sad ovu ligu di ja igram i statistiku.

http://community.2ksports.com/community/league/index.cfm?l=918936

Cak mos live pratit tekmu. Perverzija. Po meni jedna od rijetkih igara prosle godine za koju se isplatilo dat pare iako me malo bode sto mora low bit grafika online.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ok hvala ali ako vec imas nba2k11 znas li kako da igram a da mi igrac svaki sut nesuta od tablu
16 godina
eZo kaže...

Prvo, postoji edit funkcija koja sluzi da ne salje osamnaest postova zaredom. Drugo, da bi igro online potreban ti je nalog iz 2k10 i onda se samo logiras s tim podacima. Ne znam kak su to predvidili. Al online ti se isplati igrat sam u ligama sa ekipom koju znas jer sve ispod betona od 60 fps-a je neigrivo. Al ljudi imaju tolko mogucnosti online. Pogledajte sad ovu ligu di ja igram i statistiku.

http://community.2ksports.com/community/league/index.cfm?l=918936

Cak mos live pratit tekmu. Perverzija. Po meni jedna od rijetkih igara prosle godine za koju se isplatilo dat pare iako me malo bode sto mora low bit grafika online.

Aj mi ti objasni kako da ja upadnem u tu vašu ligu? :D Izbacite nekog! I ja želim onaljn igrat na miru -.-

16 godina
neaktivan
mogli bi mi ostali napravit ligu
Zena zmija sedi za sankom, takne mi pivo zviznem je sakom
16 godina

ja sam za!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice