Nba 2k11

poruka: 699
|
čitano: 341.666
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Nba 2k11

pa SG,piše ti gore

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Nba 2k11

Imam jedan bug na PC verziji koji me nervira, i neznam kako ga riješit, pa se nadam da netko ovdje zna kako i jeli itko drugi ima takav problem?

Problem je da za navigaciju kroz stranice je ponekad potrebno pritisnut tipke '[' ili ']' (npr. u sezoni kad se gleda tablica i zeli se promijenit pogled sa istocne na zapadnu konferenciju). E, pa posto na mom laptopu je za znak '[' potrebna kombinacija ctrl+alt+F igra to izgleda ne prepozna i moram kliknut misem. To na nekim sliderima radi, npr na promjeni između divisiona, ali na nekima ne radi, tj ne prepoznaje niti klik mišem, i to na spomenutim konferencijama i na MyPlayer modu kad nemogu mijenjat između offensive/defensive atributa i tako nemogu davat uopce bodove u defense.

E sad, jeli postoji neka druga kombinacija tipki za dobit te uglate zagrade ili je problem nešto drugo?

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.12.2010 13:52 (ryuuzaki).
15 godina
neaktivan
ryuuzaki kaže...

Imam jedan bug na PC verziji koji me nervira, i neznam kako ga riješit, pa se nadam da netko ovdje zna kako i jeli itko drugi ima takav problem?

Problem je da za navigaciju kroz stranice je ponekad potrebno pritisnut tipke '[' ili ']' (npr. u sezoni kad se gleda tablica i zeli se promijenit pogled sa istocne na zapadnu konferenciju). E, pa posto na mom laptopu je za znak '[' potrebna kombinacija ctrl+alt+F igra to izgleda ne prepozna i moram kliknut misem. To na nekim sliderima radi, npr na promjeni između divisiona, ali na nekima ne radi, tj ne prepoznaje niti klik mišem, i to na spomenutim konferencijama i na MyPlayer modu kad nemogu mijenjat između offensive/defensive atributa i tako nemogu davat uopce bodove u defense.

E sad, jeli postoji neka druga kombinacija tipki za dobit te uglate zagrade ili je problem nešto drugo

Meni u igrici isto pišu [i] za mjenjanje, ali ja mjenjam sa Đ i Š.....ili probaj Točku (.) i Zarez (,)

15 godina
protjeran
Nba 2k11
Evo sad sam završio prvu sezonu My Playera. I šta sad ima u međusezoni? Samo me pitalo hoću li ostati sa Heatom ili hoću li u San Antonio ili u još jedan klub. Eh da, i savjet koga da se dovede. I to je to. Ništa, odmah preskočili do prve tekme u novoj sezoni. Mislio sam da će i međusezona bit zanimljiva al......niš

Btw zgazio me u Finalu Oklahoma 4:0. Onaj Durant je životinja, STALNO zakucava, preko 2-3 igrača, nema veze zapravo kao da mu nitko na putu ne stoji, taj samo dere, kao da je superman. Pa sigurno mu je 95 % koševa zakucavanja. Moji idioti ga nisu mogli zaustavljati, tj nisu ni pokušavali (kreteni) i svaku tekmu mi je davao po 40 poena, nenormalno nerealno
Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Nba 2k11

Pogledajte razliku u utakmici u kojoj nisam uopće igrao (ozlijeđen) i u kojoj sam igrao. Pogledajte razliku u statistikama trojca Bosh, James, Wade. Neusporedivo. Statiskika kad ja nisam igrao tj simulirana tekma je zapravo jako blizu onome što bi realno bilo u stvarnoj utakmici, dok ova u kojoj sam igrao i sve ostale u kojima igram nisu ni blizu. Wade, James i Bosh imaju mnoooogo manju statistiku i postotak šuta iz polja kad ja igram nego kad nisam igrao. Kao da bolje igraju bez mene! A ja im namještam zicere, asistiram na sve strane, navučem igrače na sebe pa oni ostanu sami i 2 metra nitko oko mog suigrača ali James i ekipa to bez problema fulaju. Pogledajte koliko su suigrači zabili trica u ovoj utakmici gdje sam ja bio ozlijeđen a pogledajte koliko zabijaju kad ja igram! A pucaju redovito na utakmicama zicere od trica! I gdje tu sad ima logike?!

PS jel tko dobio svog lika na naslovnici Sports Illustrateda? Evo ja tek sad

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 2:45 (Kora).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nba 2k11

Zna li netko zasto kada uđem u my player mi se zacrni ekran pa moram ugasiti igricu ili restartirati racunar???

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nba 2k11

Podrav svima,

Trazio sam malo po forumu kako da naoravin online account, al vidim da svi pisu da se uradi preko nba 2k10, kako uraditi account za nba 2k11, a da nemam nba 2k10 account, tj nemam nba 2k10 igricu???

0 0 hvala 0
14 godina
GAGRO kaže...

Podrav svima,

Trazio sam malo po forumu kako da naoravin online account, al vidim da svi pisu da se uradi preko nba 2k10, kako uraditi account za nba 2k11, a da nemam nba 2k10 account, tj nemam nba 2k10 igricu???

nikako

EDIT: odnodno jako jednostavno. kupi orginal igru...

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 10:27 (Igor666).
15 godina
protjeran
Nba 2k11
Evo trejdali me u Lakerse iz Miamia na moj zahtjev u My Playeru, hvala bogu što sam otišao od tih kretena, a samo su Lakersi dolazili u obzir
Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Nba 2k11
Evo što više reći, već treća ovakva za redom. Vodimo čitavu utakmicu igra se dobro, nekad veća nekad manja razlika i krajem 3 četvrtine vodimo 5 poena razlike, ali se dobro igra. On mene stavi kretenski trener na klupu i uvede me 1 minut prije kraja utakmice kad ja vidim oni gube 3 razlike. Mislim si kretenski treneru pa kad vidiš da neide, uvedeš najboljeg igrača do tada na utakmici!! Pa hebavao sam im boga i sve svece, koliko koševa bih ja trebao dati? Dao sam sve od sebe, ali nevjerojatno kako suigrači znaju usrat, što više reći.........nevjerojatno nerealne težine u NBA 2K11
Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nema ti smisla se zivcirat ja sam odustao od HoF-a i spustijo tezinu na Superstar, sad donekle i ide. To sa trenerima cak i nije toliko lose rjeseno koliko izgleda, naime ja sam PG i u regularnoj sezoni se dogadalo da bi me trener gura na poziciju PF/SF iz razloga sto imamo previse PG-a, i svi trebaju odigrat a ja sam uz Howarda glavna zvijezda (igram za Orlando) naravno gubili smo radi takve taktike i skoro pa sigurne utakmice protiv momcadi tipa Kings-a ili Clevlanda. Ali sad u doigravanju i finalu konferencije me nemice sa pozicije PG-a, osim ako vodimo 20+ pa me gurne na SG, ocigledno ima malo pameti kod trenera.

Btw sto si osao iz Heat-a, meni je odlicno suigraci su odlicni, pokusat cu sad nakon sezone sa ovim PG-om se prebacit u Miami, itako mi je Team Chemistry u Orlandu mizernih 25% radi mali miljun PG-ova kojih imamo.

15 godina
protjeran
Nba 2k11
Ma u Heatu su kreteni najveći da nemogu biti veći lol. Uopće nisu LeBrona i Wadea prikazali koliko su stvarno dobri, nevjeorjanto je bilio što su likovi fulali, da ne spominjem idiotskog Ilgauskasa i ostale amatere koji čiste zicere fulaju redovito. Ovdje to nije slučaj u Lakersima, Npr Artestu će svaki zicer ući, naravno i Bryantu, a Bryantu će čak i oni nemogući šutevi ući, tj njega su zaista prikazali takvog kakav zaista jest, dok to nisu napravili sa Jamesom i Wadeom. Nadalje, Bryant zajedno sa mnom redovito zabija preko 20 ppg, Artest je ok, Gasol može i bolje igrati ali jako je dobar bloker, kao i skakač, tako da su Lakersi zaista blizu stvarnoj vrijednosti. Iako mi nije jasno kad sam ja došao imali su minus omjer pobjeda i poraza. To se naravno sad mijenja, jer ja sam zamjenio Fishera od kojeg sam, ono, bolji, pa 5 puta sigurno. Još mi neda da zovem akcije u Lakersima, pošto sam tek prešao tamo, ali siguran sam da s vremenom hoće.
Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nba 2k11

e ljudi mene zanima sta trebam stisnuti da bi zakucao,pocetnik sam pa ne znam...... u napred hvala molim vas za odgovor....{#}

ic

0 0 hvala 0
15 godina
Nba 2k11

Mene sad iz Netsa u San Antonio Spurse.. tražio me i Heat al nisam htjeo tamo.

Ipak navijam za Spurse ! :D

edit..

Zakucavaš tako da držiš tipku za spint i za šut..

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao drazen petrovic ali ipak igra kao super zvijezda! (gledam koliko još znakova može ići.)(gledam koliko još znakova može ići.)(gledam koliko jo)
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 12:47 (Top Bugovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ima li smisla ovo igrati bez gamepada? Pošto namjeravam nabaviti, pa da znam dal je must-have i gamepad?
;)

Do as I say, not as I do.
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 12:49 (The Unforgiven).
15 godina
The Unforgiven kaže...

Ima li smisla ovo igrati bez gamepada? Pošto namjeravam nabaviti, pa da znam dal je must-have i gamepad?
;)

Ima! {#}

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao drazen petrovic ali ipak igra kao super zvijezda! (gledam koliko još znakova može ići.)(gledam koliko još znakova može ići.)(gledam koliko jo)
16 godina
neaktivan
Nba 2k11

Evo zavrsila prva sezona, kao PG u Orlandu, ispali smo u finalu konferencije od Miami-a. Vodili smo dva puta ali su nas jednostavno pregazili na vodstvu od 3-2. Finale je bio okrsaj OKC - Miami, odluka je pala tek u Game 7 kad je LeBron uzeo sve u svoje ruke i uzeo prvi naslov i naravno MVP regularne sezone i finala. Ja sam potpisao ugovor sa Miami, iz razloga sto je bilo puno problema u Orlandu, team chemistry nam je bio na 20%, osim mene, Howarda i Cartera momcad je bila ocajna.

Nisam jos odigrao niti jednu sluzbenu utakmicu sa novom momcadi ali jedva cekam, bar imam vise opcija u napadu nego prije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Kad izlazi patch za PC ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
patch123 kaže...

Kad izlazi patch za PC ?

Hey guys,
Sorry to report (and thank you so much for those understanding in the delay, the long arduous process that it is to get a PC Patch approved) that a crash was detected in the disc version of the patch that will further delay the release of the PC Patch. Thankfully, because it looks isolated to the disk version, we will likely not have to go through the process of resubmitting to each of the DD's and this should only go through the fix and QA process.

Remember, we can't release a patch without 99% of where users get the game (across DD's, disc versions, etc.) having approved the patch. If we did, everyone else who didn't have the patch would crash because of backwards compatibility issues (old versions would crash on existence of new version). Obviously, people who bought the disk represent a good portion of people with the game so we can't do that until it's ready.

I am sorry about this. But I am also trying my best to be honest with you guys so you get an understanding of the depth of this process. I tell you that we've finished it when we have because that's the truth. I am hoping it gives you some background to our business, something other companies won't do. I will continue to keep you posted on Twitter and the forums.

Ronnie

Objavljeno na 2k forumu prije 2 dana, drugim rijecima nitko nezna. Osobno mislim poslije All-Star Weekend-a, nevjerujem da ce prije.
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 20:19 (JackD).
16 godina
neaktivan

Kako da si stavim dribling na desnu gljivu? Di to idem pod opcije kontrolera?

14 godina
neaktivan
Nba 2k11

Sve u svemu igra je odlična.. Igram malo sa svojim likom i koliko vidim nije baš lako.. :D

Zeppe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nba 2k11

Koja je kombinacija tipki za zakucavanje dok lopta skače po obruču? Ne mislim na alley up nego da skočim i zakucam ispod koša kad se lopta odbije od obruč.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Koja je kombinacija tipki za zakucavanje dok lopta skače po obruču? Ne mislim na alley up nego da skočim i zakucam ispod koša kad se lopta odbije od obruč.

Putback dunk: RF1 + C

Inaci pogledaj pod Options - My Controller - Advanced Controls, tu su ti sve vaznije kombinacije tipaka.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 16:49 (JackD).
14 godina
neaktivan
Nba 2k11

Igra li itko online da formiramo neku neformalnu ligu iz zajebancije?

0 0 hvala 0
15 godina
Top Bugovac kaže...
The Unforgiven kaže...

;)

Ima! {#}

Očito da ipak nema, kao što sam i pretpostavljao, neigrivo totalno :)

I took their smiles and made them mine, I sold my soul just to hide the light, and now I see what I really am; A thief, a whore, and a liar.
14 godina
neaktivan
Nba 2k11

Da nitko ne igra online? :S

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

haha ja sam phxsuns13 pa sam doso ovdje reci u cemu je moj problem mozda ovi znaju u cemu je kvaka.

Znaci uvjek me izbaci tijekom utakmice, nakon jedne minute me izbaci i pise waiting for opponent i izbrojava. Portovi su mi svi na 1000 kako i treba biti, antivirus iskljuceni windows firewallsi iskljuceni sve zivo i nezivo mi je iskljuceno. I evo s ovim pyro-om sam probao jedno 20 puta i uvjek isti problema. Jel bilo tko zna u cemu je problem?

Method :D
16 godina
pyro_sk kaže...

ma ja sam par tekmi odigrao.. ne isplati mi se igrati kad mi u onlineu forsira low grafiku :/ čekam više taj službeni patch da nam omogući igrati online na maximumu.. ovako mi preočajno izgleda da bi igrao kad već u singlu uživam u svim čarima 2k11ice ;) uostalom i nema bas puno igraca na koje se mogu spojiti jer su svi uglavnom ameri koji su mi predaleko..

One shot one kill, no cheat just skill :D
14 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
pyro_sk kaže...

ma ja sam par tekmi odigrao.. ne isplati mi se igrati kad mi u onlineu forsira low grafiku :/ čekam više taj službeni patch da nam omogući igrati online na maximumu.. ovako mi preočajno izgleda da bi igrao kad već u singlu uživam u svim čarima 2k11ice ;) uostalom i nema bas puno igraca na koje se mogu spojiti jer su svi uglavnom ameri koji su mi predaleko..

Ko još gleda grafiku?!? Ak si zainteresiran počet ćemo crni i ja neku ligu neformalnu ap ćemo igrat samo ekipa iz hrv i bliže okoline.

14 godina
neaktivan
Nba 2k11

al stvarno ja uopce ne marim za grafiku, to mi je najmanje bitno. Bitno mi je da se zabavaljam. Preglupo mi je igrati sam protiv kompjutora

Method :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice