Monday Night Combat

poruka: 8
|
čitano: 3.396
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Monday Night Combat

Je tko kupio Monday Night Combat da javi dojmove te posta par screenshotova? (Steam)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Monday Night Combat

Ja sam uzeo tri licence na steamu, pošto imam doma tri računala, a svi imamo steam profile... :)

Cijeli se dan skidala igra sa steamovih servera, a navečer napravljene instalacije.

Sve izgleda jako dobro i zabavno, a grafika je izvrsna...

Još istražujemo servere,  dosta ih je nedostupno (sivi su), a možeš se očito spojiti samo na dedicated servere ako su bijeli (slobodni)... ;)

Pošto svi igramo 5h dnevno Team Fortress 2, imamo dosta iskustva s takvim igrama....

Mi ne primječujemo nikakva trzanja na serverima, ali još smo u fazi proučavanja likova i šta tu sve treba raditi.

Imaš 6 likova koje možeš izabrati, a čini se da će ih s vremenom biti još koje ćeš moći kustomizirati.

Postoje dva moda igre:

Crossfire

• Dva tima 2x6 igrača, crveni i plavi.
  • Svaki tim ima loptu (kuglu) s novcem u središtu baze koju protivnička ekipa treba postepeno oštećivati i na kraju razbiti.
  • U igri su razni roboti, mali i veliki (botovi) koji to moraju odraditi, a tvoj tim im daje support.

Blitz

• Co-op do 4 igrača.
  • Branite svoju loptu (kuglu) s novcem od napada protivničkih robota.
  • Ovdje je najbitnija izgradnja tornjeva s pucaljkama oko tvoje kugle jer one odrađuju znatan posao (osobito ako vas nema 4).

Uglavnom moraš skupljati novce s kojim onda gradiš tornjeve s pucaljkama (4 vrste) i tri nivoa jakosti, kupuješ sebi razna poboljšavanja i aktiviraš razne naprave koje tvojem timu omogućuju prednost.

Za početak predlažem kreiranjem vlastitog servera za Blitz mod (co-op), na koji se onda nakači neki od tvojih frendova ili neko s neta (ako ima odg. ping), i zabava počinje... :)

Za Crossfire na dedicated serverima treba iskustva jer si začas pokojni... :((

Tu dolje sam dao nekoliko dobrih linkova:

Monday Night Combat IGN Review

Forum support

> http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=1055

Detaljne WIKI upute

> http://mondaynightcombat.wikia.com/wiki/Monday_Night_Combat_Wiki

Steam grupe - Monday Night Combat
> http://steamcommunity.com/actions/Search?p=1&T=ClanAccount&F=AllFields&K=%22Monday+Night+Combat%22

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 0:47 (njezic).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Monday Night Combat

Igra još ko ovo? Meni je igra 47 % na steamu.

Curse you Perry the platypus!!!

0 0 hvala 1
16 godina
Monday Night Combat

Zvuči zabavno

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Monday Night Combat

Evo meni se igra cini oke igro sam sp piratsku verziju ali iam neki problem na w7 nakon nekog vremena igranja me izbaci i kaze mnc.exe stopped working... no zanima me gdje mogu kupit tu igru ali ne preko steama ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Monday Night Combat - steam update 22.4.2011.

Jučer spušten novi steam update.... {#}
------------------------------------------------------

Summary
It’s the Throwback Throwdown in Monday Night Combat! Uncle Tully’s Funland is now available in Crossfire with new game play features! First up we have Chickey Cantor. He will now spawn in Uncle Tully’s Funland. Make Chickey fly away by shooting him and earn a big single-life buff for your entire team! Wait for Chickey to slam the ground and then you can grapple him. Ride him for eight seconds and earn big money! Just be careful, riders tend to be easy targets for enemy Pros. Secondly we’re introducing new bot spawners. These spawners have buttons for specifically spawning Jackbots, Black Jacks, Slims, Scramblers, Gremlins, Gapshots and Bouncers.
We also focused a bit on the server side features of Monday Night Combat. We’ve included reserved slots, easier kicking and some improvements to the All Star Rating system.

New Features
• New Crossfire Map: Uncle Tully’s Funland
• New bot spawn buttons for Uncle Tully’s Funland
• Chickey Cantor now spawns in Uncle Tully’s Funland
• New reserved slots for server admins
• New Action Menu. The Action Menu is an in-game menu for accessing buttons to easily mute players or vote to kick them.
• New animation for all Pros when they use jump pads
• Added in a new random lines from Mickey Cantor during the course of the match
• Reserved slots for players, settable by the server admin. Players are specified by SteamID in the HostileAccess.ini file; in a similar manner to how players are listed for banning. Adding an entry to the "VIPIDs" array (for example "VIPIDs=0x0110000104524662") will cause that player to be a VIP on the server. When a VIP attempts to join a full server, the server will kick the most recently joined nonVIP player to make room for the joining VIP. If a server is full of VIPs, then any incoming VIPs will be rejected as normal. VIPs must still know the server password (if any) to gain entrance. Also, if a VIP is banned, the ban will take priority over VIP status. ALSO, the cooldown period which a player who has been votekicked must wait before rejoining a server has been made configurable. The default value of VoteKickCooldown=10 (minutes) can be modified in the HostileAcess.ini. Note that a player who has been votekicked off of a server must wait VoteKickCooldown*NumberOfVotekicks minutes before being allowed to rejoin, thus further discouraging repeat offenders.

Balance and Adjustments
• Added back the number of juice uses in the end game summary
• Adjusted the way we calculate All Star Rating
• Adjusted the key bindings screen to accommodate the new action menu
• Changed the hit sound for the cardboard tube on the Cardboard Tube Samurai skin for the Assassin
• Reduced ban time from a vote kick
• Increased height of glass barriers in Grenade III Arena

Fixes
• Fixed issue where level 3 Assault charge did not deal enough grapple damage to Bots
• Fixed Sniper’s juice armor obscuring scope visibility
• Fixed high frame rates causing reduced initial movement speed
• Fixed normal maps textures on Assassin’s sword and dagger
• Fixed Assassin’s being visible at distances they shouldn’t be in maps with fog
• Players can no longer be killed after the round has ended

̿ '̿'\̵͇̿̿\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ FPS - GAMING ////////////////////////////////////////////// /̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Monday Night Combat

Dal tko igra ovo? Zašto mi stalno puca veza, poslije par sekundi igranja?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Monday Night Combat

Igramo jedan frend i ja tu i tamo... feel free da me dodaš na steamu: fiopro

Što se tiče disconnectanja, steamworks ima nekih problema sa određenim modemima, a posljedica je da se u nekim igrama netom nakon connectanja na server disconnecta. Rješenje je slijedeće (važi i za neke druge igre koje koriste steamworks): https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1452-HCVB-6984

Svi govore da je igra slična tf2, ali mislim da je daleko od toga. Radi se o svojevrsnoj kombinaciji dote, pucačine i tower defense igre. U osnovi je vrlo drugačije od tf2, pogotovo po gameplayu. Jedina stvar je da klase užasno podsjećaju na tf2 pa se na prvi pogled čini vrlo sličnim. Ako se baš mora uspoređivati po gameplayu sa tf2, ja bih usporedio sa payload race - tu su botovi u ulozi carta

UT3, Lily Allen, Franz Ferdinand, R.E.M., nVidia, Intel :: FANBOY :: BEWARE!
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 20:41 (FioPro).
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice