moj novi klip slabo se cuje ukljucite cc' opis i pojacajte do kraja u sljedecm ce bit ispravljen zvuk pozz ;)
Takvi tutoriali nisu dozvoljeni na forumu,a i nitko nije toliko glup da nezna skinuti i skrekati igru.
Pročitaj pravila foruma.
moj novi klip slabo se cuje ukljucite cc' opis i pojacajte do kraja u sljedecm ce bit ispravljen zvuk pozz ;)
Takvi tutoriali nisu dozvoljeni na forumu,a i nitko nije toliko glup da nezna skinuti i skrekati igru.
Pročitaj pravila foruma.
Može preporuka nekog dobrog texture packa (128px) a da nije Spahx?
Imas puno Texture Packova, od odlicnih do uzasnih, ali posto ne znam sto ti se svida- ne mogu ti nista ni preporuciti.. Odi na ovu stranicu-http://www.planetminecraft.com/ i odaberi si neki koji ti se svidi
konj napokon.
1. April :P
otkud onda oni videi sta su snimali ovi neki youtube-ri?
Pa i oni su se isto šalili.
Evo ti lista večine videa
http://www.reddit.com/r/mindcrack/comments/1bevg2/minecraft_20_videos_post/
Minecraft 2.0 postoji, bio je download link na redditu, pomoću njega su snimani videi. Naravno, to nije prava verzija (izdana je od Mojanga, dakle službena je, kao neki spinoff pravog Minecrafta).
Samo što je Dinnerbone makao sa servera danas fileove, nadamo se da će netko negdje UL-ati.
Hello there, fellow Mindcracker
Ako igrate multyplayer najbolji je server mc.brutalcraft.org probajte i vi
mozete i doci do mene ja sam Andy samo upisete /tpa andy i ja vas prihvatim i dođete kod mene
Indeed unix indeed :)
A fellow Far Lander?
A fellow Far Lander?
Indeed :)
Pratim skoro pa sve sa mindcracka ali najvise vintage beefa, anderza i kurta.
Indeed :)
Pratim skoro pa sve sa mindcracka ali najvise vintage beefa, anderza i kurta.
Kurt je odličan, najbolji od svih koje sam pratio.
Osim njega pratim Beefa što se tiče Mindcrack ekipe.
Mislim da će uskoro nova sezona Mindcrack UHC-a,
"I have a thing to do with the Mindcrackers so I need to stop the recording session"
trbam neki open gl mode nadograditi na neku veću verziju jer kada skinem minecraft pojavi mi se ekran sa "bad video card" i još nešto piše to sam već vidio samo kako bi ga trebao nadograditi(ili šta već)
Yep, počela je nova sezona uhc-a
Za one koji neznaju mogu ovdje pronaći informacije i sve igrače koji igraju.
http://www.reddit.com/r/mindcrack/comments/1bjmi7/uhc_season_9_episode_1/
Yep, počela je nova sezona uhc-a
Za one koji neznaju mogu ovdje pronaći informacije i sve igrače koji igraju.
http://www.reddit.com/r/mindcrack/comments/1bjmi7/uhc_season_9_episode_1/
Team DOOKE FTW
Ovako...da ne otvaram novu temu...Imamo jedan novi Minecraft server (Hrvatski je), pa ako bi netko htio doci igrati s nama neka slobodno dođe...
IP: 88.198.5.47
Dynamic Map: 88.198.5.47:8123
FB stranica - https://www.facebook.com/najbolji.minecraft.server
Postoji li neki tutorial koji dobro objašnjava igru od kad je izašla iz bete? Zadnji put sam igrao kako treba u vrijeme bete 1.17 i do tad znam dosta, ali sve poslje sam totoalni n00b, a želio bih ponovno početi igrati. Znači treba mi objašnjenje enchantanja, nove hrane, tradeanja, razmnožavanja životinja i vjerojatno još puno stvari za koje ni ne znam
Zna itko odakle da skinem "khm" verziju technicshaftera (novog koji radi) ?
Postoji li neki tutorial koji dobro objašnjava igru od kad je izašla iz bete? Zadnji put sam igrao kako treba u vrijeme bete 1.17 i do tad znam dosta, ali sve poslje sam totoalni n00b, a želio bih ponovno početi igrati. Znači treba mi objašnjenje enchantanja, nove hrane, tradeanja, razmnožavanja životinja i vjerojatno još puno stvari za koje ni ne znam
Oćemo opet neki server? BugCraft v194?
Mogu ja opet svoj hostat (imam backup mape), pa ako se javi dosta njih, mogu opet probat :) (ovaj puta sa port forwardom)..
Oćemo opet neki server? BugCraft v194?
Tek 194? Nije bilo ni jednog od kad sam otisao? :D
zanima me kako mogu staviti skin na lika u minecraftu
ako neko zna molim odg plizzz
zanima me kako mogu staviti skin na lika u minecraftu
ako neko zna molim odg plizzz
Ako imaš svoj originalni račun Minecrafta, možeš na njihovoj stranici, za onu "drugu" verziju toga nema, eventualno ako na nekom slobodnom serveru koristiš tuđe ime.
Dogodilo mi se nešto što mi se nije dogodilo još od Beta 1.7. Izgubio sam se u caveu.
To se dogodilo zato što sam downgradeao na Beta 1.5, gdje je terrain generation više random nego nakon Bete 1.8. Caveovi su potpuno drugačiji od novih, neredni su. Sve je puno drugačije, i na površini i ispod nje.
Ako netko hoce kojim slucajem igrat s nama na nasem server, nek slobodno dođe
server se zove Crazy-Craft, a IP je 88.198.5.47