Minecraft

poruka: 6.707
|
čitano: 1.391.496
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Minecraft
pinc123 kaže...
luxxxfromhell kaže...
pinc123 kaže...
luxxxfromhell kaže...
pinc123 kaže...
...

Reinstaliraj ili updeataj drivere za grafu..

Jesam, ali ne pomaže...

Jesi probo stavit stariju verziju?? Znam da glupo zvuči, no meni je pomoglo na starom kompu.. :)

Jesam. Sad mogu pokrenuti igru no dok napravim novi svijet sve mi steka i jedva da se pokrenem :/

Smanji detalje.. Grafika na fast, ovo sve no, render distance na normal i stavi pod perfomance max fps..

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
Minecraft

Znam da je ovo pitanje vec bilo pitano na ovom forumu, ali ipak je 2013 pa si mislim, mozda ima novih nacina....

Uglavnom, moze li se Minecraft kupiti bez kreditne kartice (za paypal uglavnom treba kreditna)... ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xdarker kaže...

Znam da je ovo pitanje vec bilo pitano na ovom forumu, ali ipak je 2013 pa si mislim, mozda ima novih nacina....

Uglavnom, moze li se Minecraft kupiti bez kreditne kartice (za paypal uglavnom treba kreditna)... ?

Ako imaš deviznu (Visa) onda možeš nju povezat na PayPal, ako nemaš onda bi trebao čekat kojih 2 tjedna dok ti ju naprave + ako ju ne planiraš koristiti za više kupovina (eBay, Steam i sl.) onda ti se baš i ne isplati, nego ti je bolje ako znaš nekoga tko već ima PayPal, uzmi preko te osobe (daš mu novce da uplati na račun i kažeš mu gdje da ti kupi).

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
12 godina
neaktivan
Minecraft

Hvala, nego cuo sam da se igra moze kupiti/nabaviti preko base-hosta, kako :O

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Minecraft

Samo da se ukljucim u temu.Ja sam uzeo preko ovog lika na njuskalu. http://www.njuskalo.hr/pc-igre/minecraft-accounti-oglas-6583097

Imao je opciju da za dodatnih 20-30 kuna izaberete vlastiti username i email :D

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Minecraft

Ova igra mi je vrlo zanimljiva i dobro mi je to što zauzima samo oko 200MB.

Jedva čekam verziju 1.4.8 a beta verzije nekako MRZIM!{#}

Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
protjeran
Minecraft

Meni fale prvi dani Minecrafta.. Zvuk "UGH" kada te netko udari ili padnes, i pogotovo zvuk otvaranja/zatvaranje vrata.. Kada glupi hunger bar nije bio zamisliv.. Cak bih rekao da, koliko god su poboljsali Minecraft, toliko su ga i upropastili :) Kad vec zele biti realni, neka stavi i drinking/pissing/farting bar :P

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
Raging-poopingbaby kaže...

Meni fale prvi dani Minecrafta.. Zvuk "UGH" kada te netko udari ili padnes, i pogotovo zvuk otvaranja/zatvaranje vrata.. Kada glupi hunger bar nije bio zamisliv.. Cak bih rekao da, koliko god su poboljsali Minecraft, toliko su ga i upropastili :) Kad vec zele biti realni, neka stavi i drinking/pissing/farting bar :P

Zaboravio si dodati i onaj dobri stari izgled cobblea, trava (ta boja, ma plače mi se čim vidim da su je izbacili), boja drveća.. Onda najviše terrain generator (pa to je bilo spektakularno).. I tada si davao mašti na volju..

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
protjeran
luxxxfromhell kaže...

Zaboravio si dodati i onaj dobri stari izgled cobblea, trava (ta boja, ma plače mi se čim vidim da su je izbacili), boja drveća.. Onda najviše terrain generator (pa to je bilo spektakularno).. I tada si davao mašti na volju..

Ajme, da :D I onaj zvuk kada hodas po travi.. A zvuk kada stanes na gravel su bogu hvala zadrzali :)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina
neaktivan
Minecraft

Meni je jednostavno prije sve bilo puno izrazajnijih boja kad bi se spawna, sad je sve tmurno nekako, nije to to vise.

Volim slike mrtvih ljudi.

3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Living.Dead kaže...

Meni je jednostavno prije sve bilo puno izrazajnijih boja kad bi se spawna, sad je sve tmurno nekako, nije to to vise.

Ma prvi spawn je bio najbolji :) Stvoris se u predivnoj ravnici, lijepo puno boja, drvece, sunce ... Lijepa mirna muzika.. Prvi napad mobova,prva zaklana svinja..Neopisivo :)

15 godina

Slažem se. Od 1.8 bete kad su dodali hunger bar više ni pomišljam na igranje, najolja mi je bila beta 1.4. Danas više ni ne znam što postoji, pogledao sam pred par dana video na youtubeu, nisam više znao koja je to igra, a proveo sam stotine sati uz betu(ozbiljno, mislio sam da je neka kopija minecrafta koliko se drugačije ponaša i izgleda)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
neaktivan
Minecraft

Nakon sta su dodali krevete sve mi je ostalo bilo nepotrebno i visak :')

Volim slike mrtvih ljudi.

2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Living.Dead kaže...

Nakon sta su dodali krevete sve mi je ostalo bilo nepotrebno i visak :')

Sada su i dodali vatromet, pa cak i postavljanje blokova na furnace.. Nije puno, ali je zabavno/prakticno :) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 13:01 (Raging-poopingbaby).
17 godina
neaktivan
Minecraft

stigao 1.5.

redstone update, možete ga probati. stigle su neke stvari koje smo čekali još od same bete, nisam sve isprobao.

ima dosta stvari koje su nove, pa probajte.

hopper - ubacuje stvari u chestove i sl.

minecart s hopperom

novi quartz blok i varijacije bloka

redstone blok

solarni paneli

dropper-dispenser koji dropa iteme

nešto slično redstone repeateru, ne znam još šta radi.

zlatni i iron pressure plate.

neki activator rail.

minecart+TNT

ima li tko server na 1.5 hrvatski da se nađemo?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
djdomi kaže...

stigao 1.5.

redstone update, možete ga probati. stigle su neke stvari koje smo čekali još od same bete, nisam sve isprobao.

minecart s hopperom

redstone blok

solarni paneli

neki activator rail.

minecart+TNT

fak jea {#emotions_dlg.}

Oćemo otvorit server opet? Smijeh

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
17 godina
neaktivan
Unix kaže...
djdomi kaže...

stigao 1.5.

minecart s hopperom

redstone blok

solarni paneli

neki activator rail.

minecart+TNT

fak jea {#emotions_dlg.}

Oćemo otvorit server opet? Smijeh

jasno haha

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
12 godina
neaktivan

Znas kako dobtiti besplatan premium account

14 godina
neaktivan
Minecraft

Ne mozes dobit besplatni premium acc, sve ovo sto je na netu je prijevara.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 16:19 (GeForce123).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minecraft

Kad se sjetim ovog, neopisiv osjecaj, kad bolje razmislim, minecraft su stvarno pokvarili.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Decki razmisljam o kupnji hosta za mc...neznam sad dali pricate o takvoj vrsti servera ili obicnom bukkituna vlastitom ruteru...ako imate iskustva u kupnji molio bih da mi preporucite :D Hvala

13 godina
neaktivan
djdomi kaže...

jasno haha

Sad kad imaju light sensore možemo napokon napraviti ono automatsko osvijetljenje grada {#emotions_dlg.}

15 godina
Minecraft

Vidim da se dosta ljudi na ovo u što se Minecraft pretvorio. Iskreno, jedino što mene smeta u trenutnoj verziji MC-a su močvare (Ružne da boli glava i jedino korisno u njima su slime i eventualno liane što rastu) i boja trave na hill/extreme hill biomama (prebljutava mi je nekako). Saaamo to. Za sve ostalo uopće nemam prigovora. Razumijem da dosta ljudi smeta Što su uveli glad ali meni osobno to samo čini igru uzbudljivijom i manje monotonom. Razlog više za proizvodnju više vrsta hrane i kojekakvih farmi, ne znam čega.

That's my cup of tea :P

https://www.evolvehq.com/recruit/basic?token=player:kK9hDqr1cOCD7f7p,basic:kK9hDqr1cOCD7f7p
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unix kaže...
djdomi kaže...

jasno haha

Sad kad imaju light sensore možemo napokon napraviti ono automatsko osvijetljenje grada {#emotions_dlg.}

al smo se mučili s onim spajanjem haha

btw, siread i ja radimo na jednom stranom serveru projekt grada 400x400.

trenutno imamo central park, dio cesta, benzinsku, naselje od 9 plotova(7 trenutno iskorišteno).

13 godina
neaktivan
djdomi kaže...

trenutno imamo central park, dio cesta, benzinsku, naselje od 9 plotova(7 trenutno iskorišteno).

1.5 ili 1.4?

Do sad sam igrao na CroCraftu, ali je na 1.4, a koriste Canary (znamo koliko se brzo on updatea :D)

Jedna slika novog obsidian sheltera koji sam sagradio... Onaj redstone lamp služi za indikaciju jeli vani mrak ili dan.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 18:58 (Unix).
17 godina
neaktivan
Unix kaže...
djdomi kaže...

1.5 ili 1.4?

Do sad sam igrao na CroCraftu, ali je na 1.4, a koriste Canary (znamo koliko se brzo on updatea :D)

Jedna slika novog obsidian sheltera koji sam sagradio... Onaj redstone lamp služi za indikaciju jeli vani mrak ili dan.

1.5

14 godina
neaktivan
Minecraft

Govorite o nekom serneru, koji je ip?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
GeForce123 kaže...

Govorite o nekom serneru, koji je ip?

Skarner, 975 RP / 6300 IP

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan
Minecraft

Može preporuka nekog dobrog texture packa (128px) a da nije Spahx?

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Minecraft
Ovo peaceful je bez cudovista al je istinito,igra preeedobra
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice