Energija? Ovako to rade majstori (djdomi te ja):
Jeli server cracked ili premium ?
Energija? Ovako to rade majstori (djdomi te ja):
Jeli server cracked ili premium ?
Nešto si krivo spojio jer conductive pipe provodi engine energiju.
Provjeri dal ti je wooden pipe na izlazu iz engina.
Nisam siguran dal to i dalje radi ali probaj staviti jedan iza drugoga tako da se drugi spaja u prvoga.
spojili smo, ali on misli da ne provodi jer pokušava s 2 R.E. napojiti quarry.
Ja bi triba acc al samo da mogu instalirat offline modove....nedami se igrat na online....koliko znan vecinu modova mos instalira samo ako imas orginal.
Nisam siguran dal to i dalje radi ali probaj staviti jedan iza drugoga tako da se drugi spaja u prvoga.
Kazu da sada to vise ne provodi...
Moze ip?
Decki ko zeli igrati samnom na hamachiju neka mi se javi u privatnoj poruci, igra mi se nenormalno sa nekim. Ne volim premium servere jer ima previse igraca i to mi ne pase, plus sto ljudi prave nekakve roze kuce i svakakve nakaze pa mi se ne igra. Ko je za pravi RPG minecraft neka mi se javi u poruci. Naravno igramo survival mode. Imam ja dignut server, samo se treba pridruziti.
2 redstone + 2 steam + 2 combustion (vjerovatno nisam dobro napisao)
Mozes uvijek i daisy chain redstone engine ali trebace ti ih puno da povezes u lanac
moze li mi posudit iko acc samo da mogu instalirat par modova koji nemogu na cracked...zauzvrat mogu ponudit mapu sa questlineon(nedovrsenin) koja se poslje moze igra ka obicni survival
2 redstone + 2 steam + 2 combustion (vjerovatno nisam dobro napisao)
@Borna, Krešo: radi, samo što nema one plave linije. Ali quarry mi radi! :D
Dali netko prodaje Minecraft Premium account?
Otprilike opisuje mene jučer dok sam 12 sati radio na redstone mehanici za automatski kolodvor...
Neaš' pojma kako je kada u tekkitu kreneš nešto napraviti.
nisam siguran šta točno tekkit je ali zadnji takav mod koji sam koristio bio je ona industrial craft i to samo u SP-u ...božek sačuvaj ^^"
Je li izasao ovaj novi minecraft 1.3 ? Trebao je danas izaci, zar ne ?
Je li izasao ovaj novi minecraft 1.3 ? Trebao je danas izaci, zar ne ?
Još nije...
Dal ova 1.3 verzija donosi nešto novo ili samo bug fixeve i tako to?
http://crocraft.com/blog/1033/minecraft-1-3-pre-release/ mislin da sve pise tu....
Dal ova 1.3 verzija donosi nešto novo ili samo bug fixeve i tako to?
C/P sa crocraft bloga:
Još malo :D
U 15:00 h bi trebali "pustiti" 1.3 za igrače.
Čemu služi taj LAN singleplayer ? Kako se spawnati u selu, ima brojnih tutorijala, a uvijek me spawna u džungli, naravno - ne na flat worldu.
Čemu služi taj LAN singleplayer ? Kako se spawnati u selu, ima brojnih tutorijala, a uvijek me spawna u džungli, naravno - ne na flat worldu.
LAN za SP služi da imaš lokalni server za svoj SP world.
Spawnat se u selu je skoro nemoguće, to je toliko random da ima samo par seed-ova koji daju spawn u selu.
a kako stoje stvari sto se tice modova koji rade samo u singleplayeru, to bi bilo super ako bi onda igrali multi sa tim modovima, jer su oni koji su i bili bas za pravi server cudno radili, recimo letenje avionom je bilo malo trzavo, pa i obican camac koji i je u igri se cudno okretao na pravom serveru..
Pozdrav,
evo ima nekoliko dana kako igram Minecraft i potpuno sam se zalijepio. Možete li mi dati neke dobre grafičke modove (što realističnije i ljepše to bolje), mislim da imam dovoljno jaku konfu da to pokrećem. I da kako uopće instalirati te modove. Može link?
Ako se zelis spawnati u selu u seed napisi "gimmeavillage". Meni uvijek uspije ;)
Pozdrav,
evo ima nekoliko dana kako igram Minecraft i potpuno sam se zalijepio. Možete li mi dati neke dobre grafičke modove (što realističnije i ljepše to bolje), mislim da imam dovoljno jaku konfu da to pokrećem. I da kako uopće instalirati te modove. Može link?
Probaj LB Photo Realism za texture pack i evo par shader-a:
Sta je ovo svako malo server ne radi?