Minecraft

poruka: 6.707
|
čitano: 1.393.608
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Minecraft
nul-3 kaže...

Energija? Ovako to rade majstori (djdomi te ja):

Jeli server cracked ili premium ?

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Nešto si krivo spojio jer conductive pipe provodi engine energiju.

Provjeri dal ti je wooden pipe na izlazu iz engina.

Nisam siguran dal to i dalje radi ali probaj staviti jedan iza drugoga tako da se drugi spaja u prvoga.

spojili smo, ali on misli da ne provodi jer pokušava s 2 R.E. napojiti quarry.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
neaktivan

Ja bi triba acc al samo da mogu instalirat offline modove....nedami se igrat na online....koliko znan vecinu modova mos instalira samo ako imas orginal.

YAY
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.7.2012 23:47 (MAKl).
15 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Nisam siguran dal to i dalje radi ali probaj staviti jedan iza drugoga tako da se drugi spaja u prvoga.

Kazu da sada to vise ne provodi...

██████████████████████████████████████████
13 godina
neaktivan
Luxy server je cracked,a sto se rice quarrya ni 30 redsrone egina nemaju snagu kao 3 steam
Samo stavite 3 steam engina i koristite red power cjevi i onaj za izbacivanje itema,povezite ih sa motorima i pustite coal
15 godina
neaktivan
NikBBL kaže...
Luxy server je cracked,a sto se rice quarrya ni 30 redsrone egina nemaju snagu kao 3 steam
Samo stavite 3 steam engina i koristite red power cjevi i onaj za izbacivanje itema,povezite ih sa motorima i pustite coal

Moze ip?

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
13 godina
odjavljen
Minecraft

Decki ko zeli igrati samnom na hamachiju neka mi se javi u privatnoj poruci, igra mi se nenormalno sa nekim. Ne volim premium servere jer ima previse igraca i to mi ne pase, plus sto ljudi prave nekakve roze kuce i svakakve nakaze pa mi se ne igra. Ko je za pravi RPG minecraft neka mi se javi u poruci. Naravno igramo survival mode. Imam ja dignut server, samo se treba pridruziti.

Darko

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...
bornasepic kaže...

2 redstone + 2 steam + 2 combustion (vjerovatno nisam dobro napisao)

13 godina
neaktivan

Mozes uvijek i daisy chain redstone engine ali trebace ti ih puno da povezes u lanac

13 godina
neaktivan
Luxy imas ip par poruka iznad u mom postu,a imas i uputstvo od gygasynca par postova ispod moga posta.
14 godina
neaktivan

moze li mi posudit iko acc samo da mogu instalirat  par modova koji nemogu na cracked...zauzvrat mogu ponudit mapu sa questlineon(nedovrsenin) koja se poslje moze igra ka obicni survival

YAY
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 22:24 (MAKl).
15 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
djdomi kaže...
bornasepic kaže...

2 redstone + 2 steam + 2 combustion (vjerovatno nisam dobro napisao)

@Borna, Krešo: radi, samo što nema one plave linije. Ali quarry mi radi! :D

13 godina
neaktivan
Minecraft

Dali netko prodaje Minecraft Premium account?

HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Minecraft

Otprilike opisuje mene jučer dok sam 12 sati radio na redstone mehanici za automatski kolodvor...

https://www.evolvehq.com/recruit/basic?token=player:kK9hDqr1cOCD7f7p,basic:kK9hDqr1cOCD7f7p
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bubily kaže...

Otprilike opisuje mene jučer dok sam 12 sati radio na redstone mehanici za automatski kolodvor...

Neaš' pojma kako je kada u tekkitu kreneš nešto napraviti.

15 godina
Minecraft

nisam siguran šta točno tekkit je ali zadnji takav mod koji sam koristio bio je ona industrial craft i to samo u SP-u ...božek sačuvaj ^^"

https://www.evolvehq.com/recruit/basic?token=player:kK9hDqr1cOCD7f7p,basic:kK9hDqr1cOCD7f7p
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Minecraft

Je li izasao ovaj novi minecraft 1.3 ? Trebao je danas izaci, zar ne ?

Darko

0 0 hvala 0
13 godina
DarkoKwon kaže...

Je li izasao ovaj novi minecraft 1.3 ? Trebao je danas izaci, zar ne ?

Još nije...

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
13 godina
protjeran
Minecraft

Dal ova 1.3 verzija donosi nešto novo ili samo bug fixeve i tako to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minecraft
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Dal ova 1.3 verzija donosi nešto novo ili samo bug fixeve i tako to?

C/P sa crocraft bloga:

• Igra sada radi na ‘unutarnjem’ serveru u singleplayer modu
  • Singleplayer server može biti dijeljen putem lokalne mreže iliti LAN-a, s detekcijom servera
  • Sada je moguće koristiti naredbe u singleplayeru omogućivanjem cheatova (po defaultu je isključeno za stare svjetove)
  • Dodana neobavezna opcija ‘bonus chesta’ za brži start u novom svijetu
  • Sada je moguće trgovati sa seljacima. Dodani emeraldi kao valuta.
  • Sada dobivate enchantment orbove iz raznih izvora, a ne samo od ubijanja mobova. Najveća razina enchantanja je sada 30.
  • Serveri mogu automatski sugerirati i distribuirati pakete tekstura
  • Dodani novi elementi/građevine u svjetove (nije potreban novi svijet, ali je potrebno istražiti novo područje)
  • Dodan kakaovac
  • Dodan Ender Chest
  • Dodan novi redstone element
  • Stepenice i poluge sada mogu biti postavljeni naopako
  • Drveni blokovi mogu biti postavljeni sa strane
13 godina
Minecraft

Još malo :D

U 15:00 h bi trebali "pustiti" 1.3 za igrače.

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minecraft

Čemu služi taj LAN singleplayer ? Kako se spawnati u selu, ima brojnih tutorijala, a uvijek me spawna u džungli, naravno - ne na flat worldu.

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2012.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diplomirani pješak kaže...

Čemu služi taj LAN singleplayer ? Kako se spawnati u selu, ima brojnih tutorijala, a uvijek me spawna u džungli, naravno - ne na flat worldu.

LAN za SP služi da imaš lokalni server za svoj SP world.

Spawnat se u selu je skoro nemoguće, to je toliko random da ima samo par seed-ova koji daju spawn u selu.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
16 godina
neaktivan
Minecraft

a kako stoje stvari sto se tice modova koji rade samo u singleplayeru, to bi bilo super ako bi onda igrali multi sa tim modovima, jer su oni koji su i bili bas za pravi server cudno radili, recimo letenje avionom je bilo malo trzavo, pa i obican camac koji i je u igri se cudno okretao na pravom serveru..

FusRoDah!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minecraft

Minecon 2012 u Parizu u Disneylandu! Trajat će od 24. do 25. studenog.

Slavonija u ♥ | http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica | http://www.soma.fm/
Moj PC  
4 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Minecraft

Pozdrav,

evo ima nekoliko dana kako igram Minecraft i potpuno sam se zalijepio. Možete li mi dati neke dobre grafičke modove (što realističnije i ljepše to bolje), mislim da imam dovoljno jaku konfu da to pokrećem. I da kako uopće instalirati te modove. Može link?

Dafuq I just read?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diplomirani pješak kaže...

Ako se zelis spawnati u selu u seed napisi "gimmeavillage". Meni uvijek uspije ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 10:23 (Rayz00).
15 godina
SaidSikiraX kaže...

Pozdrav,

evo ima nekoliko dana kako igram Minecraft i potpuno sam se zalijepio. Možete li mi dati neke dobre grafičke modove (što realističnije i ljepše to bolje), mislim da imam dovoljno jaku konfu da to pokrećem. I da kako uopće instalirati te modove. Može link?

Probaj LB Photo Realism za texture pack i evo par shader-a:

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
14 godina
NikBBL kaže...
Ako ikoga interesuje ja sam owner jedinog domaceg tekkit servera.Uzeo sam 1.5 GB RAM hostinga i imamo 15 slotova tako da je sve lagg free.Server je cracked i nekoristi nijedan plugin sem essentialsa da nebi laggao. IP:88.198.27.55:25558 . Cim se spawnate odmaknitee se od spawna jer su dozvoljeni ratovi kompanija.Inace ja sam MisterLaggy(biglie) pa dodjite malo

Sta je ovo svako malo server ne radi?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice