Ma ne treba mu ni posao, 150 kuna se potroši u 1-2 subote...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma ne treba mu ni posao, 150 kuna se potroši u 1-2 subote...
Treba prije zaradit nego potrosit
Pala je odluka da cu nabaviti premium jos davno.
Ja sam i mislio nabaviti, ali samo jeftinije. Ako nema, uzet ću sa njihove stranice.
Problem je što ja radim, ali doma. Bavimo se poljoprivredom. Da ja kažem da meni treba 150kn za majicu, oni bi meni odma dali...nesmijem ni spomenuti igru. Tako da šparam, svaki dan žicam za sladoled :D
Zaigrajte na domacem Minecraf serveru: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/minecraft-server-minex/153927.aspx
Ima 20 slotova
Ima 2GB RAM-a
IP: 176.9.215.166
Dođite i zabavite se!
Upceco 50kn danas. Još 100 samo :D
Evo, pripreme za org acc :D
Malo sam se uhvatio modernih građevina. Nije ni blizu savršenome, ali za početak je dobro. Prvi pokušaj. Tj. do sada sam napravio dvije kuće, prva je sprdnja pa ju nisam stavio, samo sam krov uslikao.
Ideje? Sugestije? Slobodno...
Koji texture pack koristiš?? Odlična je kuća, ja bi dodao još bazen.....
Razmišljao sam i ja o bazenu, ali nemam baš vremena :D skupljam pare
Soartex
soartex
Skupio pare...sad treba nabavit dobru dušu da mi kupi minecraft. Na mom paypalu ima novca kao i u našem proračunu.
Skupio pare...sad treba nabavit dobru dušu da mi kupi minecraft. Na mom paypalu ima novca kao i u našem proračunu.
Odi u zagrebačku banku i kupi ovo
Platiš i dobiješ karticu s onoliko koliko si uplatio i trošiš dok imaš. Poslje karticu jednostavno baciš
Da si blizu Rijeke, išao bi samnom da uplatimo pare na karticu i kupio bi ti Minecraft.
Da si blizu Rijeke, išao bi samnom da uplatimo pare na karticu i kupio bi ti Minecraft.
=(
Kupljeno
novo ime: vajkrem_
Evo moje utvrdjenje pre i posle
Dirt walls with lit up netherstone? Digga please...
O ukusima se ne raspravlja
U mraku je bolje
nista se nevidi samo svetli okolo ;)
ali to je jos u izgradnji treba da se oblozi sa kamenom
U mraku je bolje
Niko ti ne zamjera, još si početnk.
Ja imam igru još od alphe. Moja najbolja konstrukcija do sada je 5x5x5 dirt house digged in ground i 1x1 tower :P
Ljudi, jel eksperimentiro 'ko s redstoneom?
Npr. ALU/CPU i slične stvari?
Ljudi, jel eksperimentiro 'ko s redstoneom?
Npr. ALU/CPU i slične stvari?
To je malo prejako za nas ovdje
Jučer je otvoren novi minecraft survival server, VisCraft. Server ima 24 slotea. Jedva da ima laga. Server koristi bukkit i podosta pluginova. Radi na na memoriji od 800 mb. Za vise informacija kontaktirajte ownera.
IP: 173.236.48.131:25599
Owner: Roko567
Vidimo se na serveru!
U mraku je bolje
Niko ti ne zamjera, još si početnk.
Pa nije bas da nista neznam ima tamo dole svasta:Cobblestone Factory,automatic pig ,cow farm,vila...
Pa nije bas da nista neznam ima tamo dole svasta:Cobblestone Factory,automatic pig ,cow farm,vila...
U gradnji si početnik. Dizajn je ono...početnički. Ništa osobno, samo sam objektivan...
U gradnji si početnik. Dizajn je ono...početnički. Ništa osobno, samo sam objektivan...
Al takvi smo svi bili na pocetku, doc ce ti to s vremenom :)
lol pa ovo ti je survivor mod
sta se ocekuje tamo da prezivis,razvijes ekonomiju a ne da pravis neke kule i gradove za to imas creative mod
meni nije vazna kreativnost u survivor modu