Minecraft server [BUG Craft] zaključana tema

poruka: 1.734
|
čitano: 167.844
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Minecraft server [BUG Craft]

Evo malo slikica, seed je extra za server! A bubamaru ce te ugledati cim udjete u server! Ovo sam onako iz dosade napravio, a i seed sam pronašao, koji je jako dobar za mapu, planine, na kojim bi mogli graditi teritorije- sela od clanova, tornjeve... i tako :D

EDIT- slike cete dobiti uskoro- neuspjesno uploadanje...

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 15:48 (Captain.Price).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hmmm..ja sam planirao epic nešto..dakle neki grad okružen zidinama(oblik krug)..ovako nešto: 

u daljini bi bio spawn i cesta bi vodila do tog grada.

seed bi bio idealan da je dobar omjer ravnica i planina.

ak hoćete, mogu vam dati ovlasti za world edit da bude lakša gradnja(ako hoćete na serveru gradit).

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 16:13 (djdomi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja uopste nisam tako zamisljao server, mislio sam da cemo morati sami graditi sve ( osim spawna ) bilo bi mnogo zanimljivije, da sami zauzmemo četvrti, teritorije, i da napadamo jedni druge, špijuniramo, borimo se, preživljavamo, da svaki clan izgradi svoje selo,  tornjeve, defence system, da organiziramo napade, ali...koliko vidim tako nece biti :/

EDIT: To smo se dogovorili koliko ja znam...

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 16:32 (Captain.Price).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Minecraft server [BUG Craft]
Captain.Price kaže...

ja uopste nisam tako zamisljao server, mislio sam da cemo morati sami graditi sve ( osim spawna ) bilo bi mnogo zanimljivije, da sami zauzmemo četvrti, teritorije, i da napadamo jedni druge, špijuniramo, borimo se, preživljavamo, da svaki clan izgradi svoje selo,  tornjeve, defence system, da organiziramo napade, ali...koliko vidim tako nece biti :/

to će i biti -.-

glavni grad će služiti kao shop grad, od njega se sve kreće. on je u centru. neće u njemu nitko živit niti će se za njega boriti, on je tu da postoji, kao shop i kao središte svijeta.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 16:40 (djdomi).
14 godina
djdomi kaže...
Captain.Price kaže...

to će i biti -.-

glavni grad će služiti kao shop grad, od njega se sve kreće. on je u centru. neće u njemu nitko živit niti će se za njega boriti, on je tu da postoji, kao shop i kao središte svijeta.

dakle server i pluginove sredjuje moj kolega @djdomi ali smo otvoreni za sve ideje a ako su dobre biti ce i realizirane tako da ako imate prijedlog a da vec nije izrecen, javite se @djdomi ili @FiCoO (to jest meni xD) oko ideje

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----CoD4 OwNeR ----------visit http://take2play.blogspot.com/ ------
14 godina
neaktivan

ima igraca mc i uvjek ce biti :)

14 godina
m1sl4v5555 kaže...

ima igraca mc i uvjek ce biti :)

to mi je drago za cuti. Sad jos samo pozovite jos neku ekipu da nas bude puno, sto je nas vise to nam je zabavnije, zapamtite {#}

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----CoD4 OwNeR ----------visit http://take2play.blogspot.com/ ------
15 godina
neaktivan

Ja i Borna cemo to obaviti uz world edit, i give komandu, vlastitim rukama :D Ali mislim da će nam trebati oko 5-6 dana... da napravimo ono zbilja epic grad, i onda cemo uploadat tu mapu negdje na net ( megaupload )

Ako moze, kao da, citav clan ima pristup novcu, nesto kao račun u banci, znači čitav taj clan ga moze koristiti, ali samo ako se svi sloze ( to cemo rjesiti preko teamspeaka ;D )

Ima li takav plugin, ili je to uz ove plugine koje si planirao ubaciti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

Ja i Borna cemo to obaviti uz world edit, i give komandu, vlastitim rukama :D Ali mislim da će nam trebati oko 5-6 dana... da napravimo ono zbilja epic grad, i onda cemo uploadat tu mapu negdje na net ( megaupload )

Ako moze, kao da, citav clan ima pristup novcu, nesto kao račun u banci, znači čitav taj clan ga moze koristiti, ali samo ako se svi sloze ( to cemo rjesiti preko teamspeaka ;D )

Ima li takav plugin, ili je to uz ove plugine koje si planirao ubaciti?

provjeri ak ima na bukkit.org

btw, prijedloge nam šaljite obavezno :D

hoćemo vrhunski server koji neće propasti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 18:38 (djdomi).
14 godina

Team Speak server sam nam osigurao tako da se tu nebrinite oko toga

Bit ce mozda i turnira nekakvih u kojem ce se osvajati velike svote minecraft valute na serveru (naravno ula ce se platiti max 1$ po igracu)

Moci ce se i kupiti novac za igrati i neka dopustenja, uvest ce se nakon nekog vremena trusted igraci koji ce dobiti neke komande i sl.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 19:12 (FiCoO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Samo imajte na umu da mapa možda neće radit u 1.8.

Slavonija u ♥ | http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica | http://www.spreadlinux.com/
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Svaki clan bi trebao imati ''blagajnika'' koji se ne bi borio nikako, tako bi jedino mogli cuvati novac, blagajnik bi uvijek imao sakrivenu bazu, brinuo bi se o vrijednim stvarima, trazio vrjedne stvari, i tako,  :) ( jedino tako  bismo mogli uraditi ono sam naveo gore u postu) joj, nema te pojma ljudi koliko sam se ja zagrijao za ovaj server! Samo mi treba jos premium minecraft account, koji cu vjerovatno uzeti od carlija :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Captain.Price kaže...

Svaki clan bi trebao imati ''blagajnika'' koji se ne bi borio nikako, tako bi jedino mogli cuvati novac, blagajnik bi uvijek imao sakrivenu bazu, brinuo bi se o vrijednim stvarima, trazio vrjedne stvari, i tako,  :) ( jedino tako  bismo mogli uraditi ono sam naveo gore u postu) joj, nema te pojma ljudi koliko sam se ja zagrijao za ovaj server! Samo mi treba jos premium minecraft account, koji cu vjerovatno uzeti od carlija :D

Aj se sada koncentriraj na mapu poslije na detalje.

Ako će biti neki bug klan ja sam za da budemo samo bugovci

16 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

mi smo koristili ovakav sistem:

svatko kopa za sebe, sakrije jako vrijedne stvari(jer neće biti lwc i dopuštat ćemo krađu)

višak ili potrebno svima stavlja u javne chestove(cobble, iron, coal...)

svi pomažu u izgradnji grada(zidine i to)

postojat će i neki admin svijet u koji će moć ući admini, modovi i donatori(ako ih bude bilo).

@Captain.Price kako napreduje grad? jel radite slično ko na videu(rimski stil, okrugle zidine)?

ak dobro odradite posao(svidi mi se grad i ne gradite nigdje drugdje) dobit ćete neke specijalne rankove.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 23:18 (djdomi).
15 godina
neaktivan

Ah ok, ja sam skroz drukčije želio, pošto, što će nam clanovi, ako clanovi ne koriste teamwork, djele stvari i tako... Ma šta me briga, bitno je da igramo zajedno :P

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 23:30 (Captain.Price).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

Ah ok, ja sam skroz drukčije želio, pošto, što će nam clanovi, ako clanovi ne koriste teamwork, djele stvari i tako... Ma šta me briga, bitno je da igramo zajedno :P

mogu vidit slike kak grad napreduje?

ak bude sličan onom, rimski, onak epic-dobit ćete specijalne rankove..morate napravit dobar posao hehe :D

15 godina
neaktivan
djdomi kaže...
Captain.Price kaže...

ak bude sličan onom, rimski, onak epic-dobit ćete specijalne rankove..morate napravit dobar posao hehe :D

ma nismo još krenuli, sutra ćemo, sada nismo mogli, Borna nije mogao zapravo, sutra cemo oko 14h krenuti...

btw, mogu li znati koji su to specijalni raknovi? :P

16 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...
djdomi kaže...
Captain.Price kaže...

ma nismo još krenuli, sutra ćemo, sada nismo mogli, Borna nije mogao zapravo, sutra cemo oko 14h krenuti...

btw, mogu li znati koji su to specijalni raknovi? :P

još ću vidit. nek vam to bude poticaj da napravite epicness :D

btw, nemojte gradit ništa drugo(neke kućice il neš u divljini), samo grad.

i nek bude onak ko na videu(koristite world edit).

15 godina
neaktivan

Ma ok,samo da znaš, ako već želiš da napravimo nešto epic, morao bi nam dati vremena...

(Skinuo sam ''Picka Client'' samo da bi mi pomogao u izgradnji mape, odnosno grada,i kada kupim minecraft odmah to micem :P

Vec de ti meni reci preko pm barem rankove koje bih mogao imati :DDD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

Ma ok,samo da znaš, ako već želiš da napravimo nešto epic, morao bi nam dati vremena...

(Skinuo sam ''Picka Client'' samo da bi mi pomogao u izgradnji mape, odnosno grada,i kada kupim minecraft odmah to micem :P

Vec de ti meni reci preko pm barem rankove koje bih mogao imati :DDD

kad se server digne i kad vidim mapu, dodat ću vam rankove.

zasad vam još ništa ne mogu reći.

a pazite...šta mislite o ovome, timu od negdje 5-6 ljudi unaprijed pustim na server i dam im da izgrade grad, imaju ovlasti nad potrebnim komandama i ako posao bude odličan, svi dobivaju zaslužene rankove..mislim da će tak ići mnogo brže(jer bi trebo uploadat mapu a uploadat jedva mogu tekst fajl hehe)

dakle, mogli bi ti, borna, ja i još tri osobe.

kad se to završi i kad sredim skupine, idu vam rankovi(stavit ću vam neke komande i pogodnosti, ali ipak, da budu poštene kad su u pitanju ostali, da ne prednjačite u pvp-u ili bilo čemu)..

treba mi se javiti @OriginalEXE za stranicu i možemo lagano početi.

15 godina
neaktivan

Super, bila bi poželjna komunikacija preko skype-a ili teamspike-a :) i ukljuci world edit i give komandu. Sutra u 14h sam ja tu, tako da vidimo se :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

Super, bila bi poželjna komunikacija preko skype-a ili teamspike-a :) i ukljuci world edit i give komandu. Sutra u 14h sam ja tu, tako da vidimo se :D

lagano.. :D

trebamo server nabavit.

pa dok sredim plugine i permissione..sve u svoje vrijeme, nije nam žurba.

ak kupiš gift code prije nego bude server, možeš igrati samnom na jednom drugom privremeno.

btw, možete očekivati prošireni inventory i ulazak u admin svijet.

14 godina

Evo da se i ja javim.Ovi što rade mapu slobodno navalite(ako trebate ip od vašeg ts-a evo:85.25.137.36:8877) ! ovi što rade sajt nek mi se jave kako napreduju i ako može neki prewiev sajta.Također na sponsoring forumu sam našao frajera koji sponzorira domene nude se .de .net .com .eu .biz pa ako website dnevno bude imao 30 posjetitelja imate besplatnu domenu.Također volio bih znati trenutni broj ljudi koji rade i koji će igrati na serveru kako bih znao pripremiti teamspeak tj. proširiti broj slotova.Zasad teamspeak ima par soba pa bi molio rukovodeće da dođu tamo kako bi im podjelio channel admine (ip gore ^).Također zanima me kako će se zvati ovaj projekt? Bugcraft ili nešto drugo? Čim budemo imali website i neki forumćić krećem u potragu za sponzorom za server. Eto toliko zasad,keep me posted!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
dj_renny kaže...

Evo da se i ja javim.Ovi što rade mapu slobodno navalite(ako trebate ip od vašeg ts-a evo:85.25.137.36:8877) ! ovi što rade sajt nek mi se jave kako napreduju i ako može neki prewiev sajta.Također na sponsoring forumu sam našao frajera koji sponzorira domene nude se .de .net .com .eu .biz pa ako website dnevno bude imao 30 posjetitelja imate besplatnu domenu.Također volio bih znati trenutni broj ljudi koji rade i koji će igrati na serveru kako bih znao pripremiti teamspeak tj. proširiti broj slotova.Zasad teamspeak ima par soba pa bi molio rukovodeće da dođu tamo kako bi im podjelio channel admine (ip gore ^).Također zanima me kako će se zvati ovaj projekt? Bugcraft ili nešto drugo? Čim budemo imali website i neki forumćić krećem u potragu za sponzorom za server. Eto toliko zasad,keep me posted!

Imam ja teamspeak 3 server s 432 slota, nemoj si bezveze trošiti pare za proširivanje ako koristiš host..

Maky
14 godina
CroMaky96 kaže...
dj_renny kaže...

Imam ja teamspeak 3 server s 432 slota, nemoj si bezveze trošiti pare za proširivanje ako koristiš host..

ne košta me ništa...ipak sam ja diler sponzoringom ;)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

Ekipa renato ce na mrjesiti sve, netrebamo pomoc oko toga trebamo samo igrace aktivne

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

još uvijek tražim tim za gradnju glavnog grada.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...

Ako imaš privatni server, možemo tamo graditi, pošto Borna nije tu, a i nevjerujem da cemo izgraditi posto ''nikad'' nije tu :P

16 godina
neaktivan

morat ćete se strpit, trenutno imamo problema sa stranicom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Captain.Price kaže...
djdomi kaže...

Ako imaš privatni server, možemo tamo graditi, pošto Borna nije tu, a i nevjerujem da cemo izgraditi posto ''nikad'' nije tu :P

sry jebiga nemogu uvijek

ućim i radim neke druge stvari neda mi se sada

a i ne vjerujem da ćemo ja i ti moć sagraditi nešto epic

sami

tako da me kontatktiraj djdomi kada se skupi ekipa.

Ajmo fermi, nitro di ste momci?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice