Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.274.351
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Mafia 2

trebaš skinut update sa torenta instalirat ga i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Mafia 2

hvala evo tek sam sad skužio, ja inače malo slabije kopčam :P hvala puno idem sad igrat

17 godina
neaktivan
Mafia 2

Bah, i novi DLC, čekam ga k'o ozeb'o sunce, kad ono isto ko u Jimmy's ili kako se zove vendeta. Di su cutscenes, di je priča? Mafiu sam igrao zbog atmosfere i priče, Iebemumumiša i achivmentse i bodove koje dobijam ako brzo vozim i kill bonuse i sve te supermario "skupljaj novčiće" bedastoće  i veliko lebdeće slovo usred grada do kojeg moram doći da bi počeo misiju. Ma daaaaj, prve dvije misije savršene, kad ono ko... mlaka piva, popit ću, al nije mi gušt

iddqd

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Ima i story based misija samo treba doci do njih :D

Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

ajde, idem igrat pa se javim svježijim dojmovima

iddqd
16 godina
Mafia 2

Odigrao 2 misije i svaka nosi 14% igre. znači negdje oko 7-8 misija je seukupno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mafia 2

ja sam ih odigrao jedno 8 i na 90% sam , ali imam ih jos par na mapi , nisam bas siguran da 100% oznacava kraj dlc-a ali ako je onda je dlc kratak, uostalom gdje je koje novo auto? i tuning nemoze ic na supercharged , nema paintjobova, ccc , jedinoo ovaj novi dio grada kod brane nije losa stvar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Ti postoci nisu tacni ima ljudi imaju po 180% XD tako da ima tu misija dosta samo igrajte :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dex3108 kaže...

Ti postoci nisu tacni ima ljudi imaju po 180% XD tako da ima tu misija dosta samo igrajte :D

wee, super.

16 godina
Mafia 2

Evo ja sam igrao igru i došao do 101%, ali su se na mapi pojavile jo 3 misije. lol izgleda da su se malo preračunali.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.11.2010 17:24 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Evo ja sam igrao igru i došao do 101%, ali su se na mapi pojavile jo 3 misije. lol izgleda da su se malo preračunali.

ma postotci nisu tocni, ja sam na 90 , veceras nastavljam.

15 godina
Mafia 2

bogme evo igram vec cijelu vecer i moram priznat , ima misija  itekako , nisam gledao na koliko % sam ali do sad je vec dosta dugo bilo , a pojavile su mi se 2 nove.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel vam se dešava da se misije ponavljaju, prešao jedno 7,8 misija i idem igrat tu zadnju i ta je ona prva na početku DLC-a?! {#}

16 godina
colezgd kaže...

Jel vam se dešava da se misije ponavljaju, prešao jedno 7,8 misija i idem igrat tu zadnju i ta je ona prva na početku DLC-a?! {#}

Pa kad vjerovatno ideš u već pređenu misiju. U one sive zvijezdice nemoj ulaziti to su već pređene misije, ulazi samo u one okrugle gdje je neko slovo nutra.

16 godina
neaktivan

Pa na te i mislim {#}

16 godina
colezgd kaže...

Pa na te i mislim {#}

Na koje si mislio one sive zvijezdice ili one krugove gdje su nutra slova?

16 godina
neaktivan
Mafia 2

Evo završio Joe's Adventure da ima vise misija s poracenih videom  dlc bih bio bolji. Najvise su me se dojmile uvravo te misije s pricom.

Evo i  par slika

Jedna os tezih misija Jedna os tezih misija
Šoping u marketu Šoping u marketu
Skoro pa isti Skoro pa isti
Nadmašite ovo Nadmašite ovo
Odmor na vrhu krova Odmor na vrhu krova
Mešaj mala Mešaj mala
Ovako izgleda pokolj u dućanu Ovako izgleda pokolj u dućanu
OverlordCRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Overlord07 kaže...

Evo završio Joe's Adventure da ima vise misija s poracenih videom  dlc bih bio bolji. Najvise su me se dojmile uvravo te misije s pricom.

Evo i  par slika

ovu sa kabriom i 35mph min brozinom sam prosao, supermarket sam taman otvorio , to mi je iduca, kasnije cu nastavit igrat , ugl meni je dlc dobar.

16 godina
neaktivan
Mafia 2

Zavrsio sam Joe's Adventure najviše su me dojmile misije poracene videom. Evo i par slika.

Jedna od tezih misija Jedna od tezih misija
Skoro pa isti Skoro pa isti
Bocno parkiranje Bocno parkiranje
Sugurno mjesto od pauka Sugurno mjesto od pauka
Soping u butigu Soping u butigu
Dan u marketu Dan u marketu
Mesaj mala Mesaj mala
OverlordCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Overlord07 kaže...

Zavrsio sam Joe's Adventure najviše su me dojmile misije poracene videom. Evo i par slika.

Molio bih modernetore da izbrisu dopli post. Greška stranice nedustupne stranice hvala na razumjevanju.

OverlordCRO
16 godina
Mafia 2

Overlord07 kolko posto sad imaš kad si sve prešao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mafia 2

Molim vas za pomoć! Htio bih igrati Mafiu 2 sa gamepadom (Logitech Dual Action) ukopčam usb uđem u igru, u options, controls i uopće mi ne cčitava da sam ga ukopčao. Što sad? Hvala!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Overlord07 kolko posto sad imaš kad si sve prešao?

303 posto: Evo i slike.

OverlordCRO
15 godina
neaktivan
Mafia 2

koliko misija ima DLC?

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

koliko misija ima DLC?

24.

OverlordCRO
16 godina
neaktivan

Ma sve 5 riješio sam ;) nego ja sam na 7om satu prelaska dlc-a, kolko ti je trebalo?!

16 godina
neaktivan
colezgd kaže...

Ma sve 5 riješio sam ;) nego ja sam na 7om satu prelaska dlc-a, kolko ti je trebalo?!

Nekih 8 sati.

OverlordCRO
15 godina
Mafia 2

303% , Onda sam ja na kraju . btw otkrio sam jedno novo auto u dlc-u, u onoj misiji kad se prati onog tipa ,auto kad ga se doradi ima 296kw snage , dosegnuo sam 266kmh na mostu s njime a pise da mu je max 286, prebrutalno , evo slika:

http://img573.imageshack.us/img573/5416/55383036.png

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

kako proći onu misiju sa 35 mph min brzinom? iz svakog petog pokušaja uspijem doći do garaže i tamo brzo stišćem tipku E ko manijak ali i ništa se ne dogodi, auto uvijek eksplodira i sve ispočetka. ovo mi je postalo frustrirajuće. no longer fun for me  {#}

Is it weird that this gave me an orgasm?

0 0 hvala 0
15 godina
DragonShit kaže...

kako proći onu misiju sa 35 mph min brzinom? iz svakog petog pokušaja uspijem doći do garaže i tamo brzo stišćem tipku E ko manijak ali i ništa se ne dogodi, auto uvijek eksplodira i sve ispočetka. ovo mi je postalo frustrirajuće. no longer fun for me {#}

pah, ja uspio iz trece, stisci brze :).

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice