trebaš skinut update sa torenta instalirat ga i to je to.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hvala evo tek sam sad skužio, ja inače malo slabije kopčam :P hvala puno idem sad igrat
Bah, i novi DLC, čekam ga k'o ozeb'o sunce, kad ono isto ko u Jimmy's ili kako se zove vendeta. Di su cutscenes, di je priča? Mafiu sam igrao zbog atmosfere i priče, Iebemumumiša i achivmentse i bodove koje dobijam ako brzo vozim i kill bonuse i sve te supermario "skupljaj novčiće" bedastoće i veliko lebdeće slovo usred grada do kojeg moram doći da bi počeo misiju. Ma daaaaj, prve dvije misije savršene, kad ono ko... mlaka piva, popit ću, al nije mi gušt
Ima i story based misija samo treba doci do njih :D
ajde, idem igrat pa se javim svježijim dojmovima
Odigrao 2 misije i svaka nosi 14% igre. znači negdje oko 7-8 misija je seukupno.
ja sam ih odigrao jedno 8 i na 90% sam , ali imam ih jos par na mapi , nisam bas siguran da 100% oznacava kraj dlc-a ali ako je onda je dlc kratak, uostalom gdje je koje novo auto? i tuning nemoze ic na supercharged , nema paintjobova, ccc , jedinoo ovaj novi dio grada kod brane nije losa stvar.
Ti postoci nisu tacni ima ljudi imaju po 180% XD tako da ima tu misija dosta samo igrajte :D
Ti postoci nisu tacni ima ljudi imaju po 180% XD tako da ima tu misija dosta samo igrajte :D
wee, super.
Evo ja sam igrao igru i došao do 101%, ali su se na mapi pojavile jo 3 misije. lol izgleda da su se malo preračunali.
Evo ja sam igrao igru i došao do 101%, ali su se na mapi pojavile jo 3 misije. lol izgleda da su se malo preračunali.
ma postotci nisu tocni, ja sam na 90 , veceras nastavljam.
bogme evo igram vec cijelu vecer i moram priznat , ima misija itekako , nisam gledao na koliko % sam ali do sad je vec dosta dugo bilo , a pojavile su mi se 2 nove.
Jel vam se dešava da se misije ponavljaju, prešao jedno 7,8 misija i idem igrat tu zadnju i ta je ona prva na početku DLC-a?!
Jel vam se dešava da se misije ponavljaju, prešao jedno 7,8 misija i idem igrat tu zadnju i ta je ona prva na početku DLC-a?!
Pa kad vjerovatno ideš u već pređenu misiju. U one sive zvijezdice nemoj ulaziti to su već pređene misije, ulazi samo u one okrugle gdje je neko slovo nutra.
Pa na te i mislim
Pa na te i mislim
Na koje si mislio one sive zvijezdice ili one krugove gdje su nutra slova?
Evo završio Joe's Adventure da ima vise misija s poracenih videom dlc bih bio bolji. Najvise su me se dojmile uvravo te misije s pricom.
Evo i par slika
ovu sa kabriom i 35mph min brozinom sam prosao, supermarket sam taman otvorio , to mi je iduca, kasnije cu nastavit igrat , ugl meni je dlc dobar.
Zavrsio sam Joe's Adventure najviše su me dojmile misije poracene videom. Evo i par slika.
Molio bih modernetore da izbrisu dopli post. Greška stranice nedustupne stranice hvala na razumjevanju.
Overlord07 kolko posto sad imaš kad si sve prešao?
Molim vas za pomoć! Htio bih igrati Mafiu 2 sa gamepadom (Logitech Dual Action) ukopčam usb uđem u igru, u options, controls i uopće mi ne cčitava da sam ga ukopčao. Što sad? Hvala!!
koliko misija ima DLC?
koliko misija ima DLC?
24.
Ma sve 5 riješio sam ;) nego ja sam na 7om satu prelaska dlc-a, kolko ti je trebalo?!
Ma sve 5 riješio sam ;) nego ja sam na 7om satu prelaska dlc-a, kolko ti je trebalo?!
Nekih 8 sati.
303% , Onda sam ja na kraju . btw otkrio sam jedno novo auto u dlc-u, u onoj misiji kad se prati onog tipa ,auto kad ga se doradi ima 296kw snage , dosegnuo sam 266kmh na mostu s njime a pise da mu je max 286, prebrutalno , evo slika:
kako proći onu misiju sa 35 mph min brzinom? iz svakog petog pokušaja uspijem doći do garaže i tamo brzo stišćem tipku E ko manijak ali i ništa se ne dogodi, auto uvijek eksplodira i sve ispočetka. ovo mi je postalo frustrirajuće. no longer fun for me
kako proći onu misiju sa 35 mph min brzinom? iz svakog petog pokušaja uspijem doći do garaže i tamo brzo stišćem tipku E ko manijak ali i ništa se ne dogodi, auto uvijek eksplodira i sve ispočetka. ovo mi je postalo frustrirajuće. no longer fun for me
pah, ja uspio iz trece, stisci brze :).