Aha, bilo je rečeno negdje 20.-25. ovaj mjesec, što je s tim? Ima kakav info?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
izlazi sutra (23.11)
evo vidim sad na steam-u da ima za kupit joe adventures košta 8€
Upravo sada zavrsio igru, nije mi se nesto dalo ranije.
Kada sam vidio da su ubili Tommyja, pomislio sam, OMG you killed Tommy, you bastards.
Izašao je novi dlc pa dali ga je netko završio da kaže ako vrijedi 8€.
Izasao DLC. Moze samo bez spoilera ekipa...
Hvala unaprijed!
Ako je netko voljan dat kakav link za download za novi DLC,može na PM, bio bih zahvalan..
Ako je netko voljan dat kakav link za download za novi DLC,može na PM, bio bih zahvalan..
Da , meni bi isto bilo korisno u PM ako moze.
izgleda da će mi ovo biti prvi igra koju ću instalirati na novi komp kada ga kupim
skida mise dlc , jedva ga cekam zaigrat , bas sam uzivao u kampanji mafie 2.
ehh... Joe
skida mi se dlc , jedva ga cekam zaigrat , bas sam uzivao u kampanji mafie 2.
I meni...
A metro :D
Evo skinuo sam i pokrenuo ovaj zadnji dlc jedini novi dio koji sam primjetio na mapi je ovaj zaokvireni na mapi, to je put kroz onu hidroelektranu.
Evo par slika:
uu lajk it ,jedva cekam zaigrat veceras , sad neam vremena.
Vrijedi li ovaj novi DLC ista.
jel mi moze netko pomoc, kad idem uc u novi dlc samo mi se vrti loading i ne ulazi mi u igru? ceka sam 5 minuta i nista.
moraš updeat-at igru i onda će radit normalno.
jesam , radi , idem igrat novi dlc :) .
Zamoljavam za još par slika...da vidim kako izgleda,upravo skidam si Joe's adventures DLC :D
Dobro,dobro.Skužili smo :D
Izvinjavam se na troduplom postu posto kada sam kliknuo da se postavi odg pisalo je stranice su nedostupne i ja kliknuo jos 2 puta i postavio 3 odg XXD pa bi molio moderatore da obrisu visak :D
Vrijedi li ovaj novi DLC ista.
Meni je predobar!!! Misije su odlicne, cini mi se da ce biti bolje nego story mode...

Ja mislim da je oko 8 h.
"When 2K sent over an early copy of Joe's Adventures and casually mentioned that it would take about eight hours to play through, we stood up and took note."
Ja mislim da je oko 8 h.
"When 2K sent over an early copy of Joe's Adventures and casually mentioned that it would take about eight hours to play through, we stood up and took note."
pa toliko je bila cijela igra tj kampanja duga , zakon ! ja sam vec presao 5-6 misija.
a kako se updeta igra, št treba napravit ??? molim pomoć!!!!!!!!!!