Nisam kupio i zato ne prigovaram.Za nula kuna je i više nego zadovoljavajuća.
komentar, kritika i prigovor su 3 razlicite stvari...
kod mene je to komentar na igru...
Ja bih rekao ipak da su kritika i prigovor isti qurac
Šta je tu smješno? Evo primjer: "Taj tvoj facepalm je totalno smeće" >>>>>> kritiziram te i prigovaram ti rofl
Da li je netko igrao xbox360 verziju demo tamo je framerate uzas da li je i u full verziji tako?
ako je onda je necu kupit...
meni nije bila namjera da nadem neku stylish slikicu da ti shvatis.
stavio sam prvu koju sam nasao, i sam znas sto znaci.
Evo prešao sam sam igru danas. Puno sam više očekivao. Vožnja zna biti dosta dosadna i jednolična, vozni model je posebna priča. Još u prvom dijelu smo imali jako jako brze aute i veliki izbor auta, a ovdje je to puno siromašnije. Pucanje je odlično, skoro kao Max Payne, samo bez bullet time-a. Kriminalno kratka. Policija glupa kao noć. Ne znam zašto se ne može pucati iz auta, to se moglo u prvom dijelu, te u svim igrama ovog žanra. Jadno. Jedino dobro u igri je da je nisam kupio :))
jedino sta u igri valja je grafika. ocjena 4/10
igra nevredi ni kune
dobar je i soundtrack :P
Ne bih se složio s tom konstatacijom..Glazba kao glazba je dobra, to su klasici koje često znam slušati, ali iskreno, većinu igre sam prešao s ugašenim radiom jer mi je ta glazba postala iritantna..posebice što postoje samo tri radio stanice (ako se ne varam) i ima strašno malo priče na njima (u stilu priče spikera i sl). GTA je prema tome majka. Znam da je tada bilo manje radio stanica i sve to, ali svejedno je premalo toga..
Ne bih se složio s tom konstatacijom..Glazba kao glazba je dobra, to su klasici koje često znam slušati, ali iskreno, većinu igre sam prešao s ugašenim radiom jer mi je ta glazba postala iritantna..posebice što postoje samo tri radio stanice (ako se ne varam) i ima strašno malo priče na njima (u stilu priče spikera i sl). GTA je prema tome majka. Znam da je tada bilo manje radio stanica i sve to, ali svejedno je premalo toga..
i bolje da nema price kao u GTA... ja sam npr cijeli GTA presao sa ugasenim radiom, cak sam trazio po folderima gdje ima ga izbrisat :p
...
ovo mi je bas laganica, iako ponekad i dosadi...
kako nece kad 10 sati igras i vozis... mora ti dosadit...
igra je 3/10 po meni... totalno razocaranje nakon 6 godina
nemozes...
meni je npr bedara kad moram pustit auto nakon neke misije, koji onda vise nije tamo...
ono, sredis si auto i onda ga ostavis tamo kad moras vozit za nekim ili kad moras vozit 4 covjeka, kad npr dvosjed sredim
Sirina voznog parka je takoder mala, a u to vrijeme je bilo puno vise autiju nego su oni napravili...
dali je ovo samo uvertira u jos nesto ili je to to...
ako je to to onda je 6 godina baceno u vjetar
Da li je netko igrao xbox360 verziju demo tamo je framerate uzas da li je i u full verziji tako?
ako je onda je necu kupit...
Normalno je sve u full verziji
Ne znan bas jesu li u '45-oj ceste bile prepune auta...
Ova tema se je pretvorila u čisto pljuvanje po Mafiji 2, slazem se da je igra kratka i da glupo zavrsava te da nije ni sjena prvog nastavka ali što je previše je previše.
Evo me na chapteru 9, nedavno sam je nabavio, i mogu reć da bi se radije vratio jedinici
Evo jedna zanimljiva teorija o kraju igre. Tj. što bi moglo biti sa Joeom. I mislim da je dosta točna Barem se nadam...
Notice when Joe finds out he cant ride with Vito he pauses suspiciously and says "Alright we'll se ya over there." As if trying to keep hes cool and not look suspicious. And remember this, Joe always carries a piece, maybe even two. And hes sitting in the back so if the guys pull anything he can just blow thier brains out.
Evo jedna zanimljiva teorija o kraju igre. Tj. što bi moglo biti sa Joeom. I mislim da je dosta točna Barem se nadam...
Notice when Joe finds out he cant ride with Vito he pauses suspiciously and says "Alright we'll se ya over there." As if trying to keep hes cool and not look suspicious. And remember this, Joe always carries a piece, maybe even two. And hes sitting in the back so if the guys pull anything he can just blow thier brains out.
lako moguće..nadajmo se..
Remember: Joe always carries a piece, maybe even two! Malo su mi se zgadili s DLC-ovima, samo pare gleda 2K Games
kad će dlc
kad će dlc
Pa trebao bi sutra.
Remember: Joe always carries a piece, maybe even two! Malo su mi se zgadili s DLC-ovima, samo pare gleda 2K Games
zbog toga im je prodaja igre katastrofalno niska, rejting na reviewima takoder oko 70%, i tu su propali...
zbog toga im je prodaja igre katastrofalno niska, rejting na reviewima takoder oko 70%, i tu su propali...
Da, i u tome je stvar što je tako kratka kad su sve stavili u DLC-ove...
ma ovi dlc-ovi su najgore što se dogodilo u gaming industriji,
aj već mogu shvatit ako developeri naprave dlc, ali ako je taj dlc već u igru ubačen (kao što je u mafiji 2 i bioshocku 2) i treba ga samo aktivirati, pa to je čisti bezobrazluk
Već je ranije netko imao ovakav problem, ne? Nisam ziher, rijetko sam na forumu ovih dana ali meni zvuči kao da imaš loškrek.
*obrisan*
Piratska igra= problem s igrom= trebašpatch
a baš sam te krenuo žicat za neki link na patch.
evo skidam ga taman. hvala ti puno.
xxCROsainTxx brisi svoj post ako ne želiš crveni i kratite citate.
Dosta pluvanja po Mafii 2..
Igra je odlična i ima dušu, ne kao GTA, imaš stvari na 30 različitih mjesta, svih kolješ, nitko ti nemože ništa..
Mafia 1 je dosadna glupost, te ima duplo vise vožnje nego Mafia 2.. Možda igra ima nekih manjih problema ali sve to popravlja dirljivom pričom i uzbudljivim krajem igre..