League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.449.829
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
LadiesMan kaže...

Pozdrav...

Ovako, moj problem je sljedeci. Sinoc san igra LoL i sve je bilo super sto se tice pinga i fps-a. Danas uitro oko 12 sati upalin, i odjednon fps padne na 10 i tako varira oko 10 i 20 (dosad je bija 60). Dakle, nemogu normalno nis napravit kolko trza, a iman sasvin solidan komp tako da ne virujen da je do tog. Reinstaliral san drajvere, ocistija malo graficku, i celi komp od prasine, al opet nista, fps i dalje na 10 i manje. I sad, nije mi preostalo nis drugo nego da na forum oden i malo se raspitan. Molin vas ako je neko ima slican problem, recite mi kako bi to moga napravit. Fala puno!

Repair client, reinstall LoL , ocisti pc od virusa i nepotrebnih datoteka , pregledaj temperaturu pc ...

a man , a city and a lighthouse
13 godina
neaktivan
hari85 kaže...
LadiesMan kaže...

Pozdrav...

Ovako, moj problem je sljedeci. Sinoc san igra LoL i sve je bilo super sto se tice pinga i fps-a. Danas uitro oko 12 sati upalin, i odjednon fps padne na 10 i tako varira oko 10 i 20 (dosad je bija 60). Dakle, nemogu normalno nis napravit kolko trza, a iman sasvin solidan komp tako da ne virujen da je do tog. Reinstaliral san drajvere, ocistija malo graficku, i celi komp od prasine, al opet nista, fps i dalje na 10 i manje. I sad, nije mi preostalo nis drugo nego da na forum oden i malo se raspitan. Molin vas ako je neko ima slican problem, recite mi kako bi to moga napravit. Fala puno!

Repair client, reinstall LoL , ocisti pc od virusa i nepotrebnih datoteka , pregledaj temperaturu pc ...

di iden za taj repair client? i ako dode do toga da moran reinstall, dal cu morat sto skidat? 

14 godina
League Of Legends

Ovaj Silver 1 je cudo.. Sa s5 u S1 za 15 dana... I da bih dosao u S1 normalno poceo dobivati po 7-8 LPa sto nije prestavljalo neki problem.. Ipak je to sada za gold mora bit malo teze.. ali onda pocun dolazit gold V igraci sa 700 gameova i 0 LPa u gold V.. koji jednostavno ne znaju da recimo treba wardat top ako te gankaju itd.. I izgubis 7 za redom. Sa normalno farmom vise nego dobrom, scorovima skojima bis inace carryo al da nema 3 debila u teamu koji ne mogu ici skupa itd... Ahh 

0 0 hvala 0
15 godina
LadiesMan kaže...
hari85 kaže...
LadiesMan kaže...

Pozdrav...

di iden za taj repair client? i ako dode do toga da moran reinstall, dal cu morat sto skidat? 

Stisnes kotacic na launcheru 

a man , a city and a lighthouse
13 godina
neaktivan
hari85 kaže...
LadiesMan kaže...
hari85 kaže...
LadiesMan kaže...

Pozdrav...

fala, nasao

16 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...

Posto tebe i slimiya smatram ovdje naj, jel mi na kraju preporucujes syndru ili oriannu?

Šta tebi više odgovara.

Orianna ima veći teamfight presence zbog AOE

Syndra ima nenormalan 1v1 burst damage.

Obje su jednako zabavne za igrati, Syndra je mrvicu teža {#}

EUW: MushRoomD
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel igra jos ko od vas ovaj "Platinum vs silver"?

vise manje skupi se team od 5 igraca koji su platinum/diamond i igraju protiv 5 likova koji su neka bronca/silver i govore im kako da se poboljsaju xD

pre fun je i ovi sto su diamond 1,2 daju dobre tipove, pa ako se neko od vas zeli poboljsat sto ste manji elo udjite u chat "Platinum vs Silver" na westu (ili neko ko je veci elo pa zeli pomoc)

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 20:19 (NinjEEEk).

2 0 hvala 0
16 godina
NinjEEEk kaže...

vise manje skupi se team od 5 igraca koji su platinum/diamond i igraju protiv 5 likova koji su neka bronca/silver i govore im kako da se poboljsaju xD

pre fun je i ovi sto su diamond 1,2 daju dobre tipove pa ako neko od vas koji su manji elo i zele se poboljsat zeli pokusat do udjite u chat "Platinum vs Silver" na westu (ili neko ko je veci elo pa zeli pomoc)

A gold ko šljivi ? Oni nek se sami uče {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
12 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
NinjEEEk kaže...

pre fun je i ovi sto su diamond 1,2 daju dobre tipove pa ako neko od vas koji su manji elo i zele se poboljsat zeli pokusat do udjite u chat "Platinum vs Silver" na westu (ili neko ko je veci elo pa zeli pomoc)

gold forever alone,

a kao nizi gold ide s ovima silverima a veci gold 1,2 ide s ovim platovima/diamondima al ako ti zelis igrat protiv diamonda i nesto naucit mozes otic i u ove bronze/silvere iako si veci gold :D

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
13 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...

Posto tebe i slimiya smatram ovdje naj, jel mi na kraju preporucujes syndru ili oriannu?

orianna je 100% bolja nego syndra za organizirani team dok syndra moze bit bolja u yoloq jer je bolja nego orianna u 1v1 , preporucija bi ti da se naucis igrat oriannu nego syndru obedvi su ogromni bully u lane-u i nedaju ti disat ako se pravilno nauci  , vas hate me samo cini jacin! {#}

EU West: slimyyy
13 godina
neaktivan
LadiesMan kaže...
hari85 kaže...
LadiesMan kaže...
hari85 kaže...
LadiesMan kaže...

Pozdrav...

fala, nasao

isao sam repair client i opet nista... probal san malo igrat COD4 i tamo je sve u redu...neznam vise sto da napravim{#}

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel imao neko ovaj Bug Splat error? Prije mi se nikad ovo nije javljalo ali u zadnjih 20-ak dana me cesto izbaci.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

jel se igra danas ovaj custom ? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

ja danas ne mogu opet zbog mature koju sutra pisem

ne znam sta su ovi dogovorili

od iduceg tjedna cu opet ja pocet organizirati pa ako danas ne bude nista od tog vidimo se sljedece nedjelje

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Ekipa, imam jedan problem.

Prije nekih 6 mjeseci sam prestao igrati ovu igricu, i danas sam je išao opet skinut, skinem Launcher sa League of Legends stranice, i dočeka me ovo;

Tražio sam razna rješenja na internetu, isprobavao par raznih launchera s drugih stranica i ništa ne radi.

Jel imate kakvo rješenje ? Baš bi se volio vratit malo u igricu.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 22:44 (Tomek.Klc).

0 0 hvala 0
13 godina
AmonZero kaže...
NinjEEEk kaže...

Samo da kažem da ima i na EUNE, baš danas frend pričao o tome...

13 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

pre fun je i ovi sto su diamond 1,2 daju dobre tipove, pa ako se neko od vas zeli poboljsat sto ste manji elo udjite u chat "Platinum vs Silver" na westu (ili neko ko je veci elo pa zeli pomoc)

ja san taman odigra to i dodala su me trojica nakon game da ih kazen par stvari , iako san svojen laneu govoria sta je krivo radia u laning fazi , ja san ima lika na midu laneu(DII) koji je igra protiv GV i izgubia sa 6-0 neznan kakve su to baze ali ovo moze stvarno pomoc ljudima sa manjin ligama da nauce par stvari ali najvazniji faktor je da ti ljudi znaju kad faliju i da im ti njima samo objasnis kako su mogli bolje odigrat

14 godina
odjavljen
League Of Legends

Koje su generalne rune za AP mid ?

Darko

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@harise

Men bas sydra mnogo laksa za igrat od oriane xD ( obozavam katarina igrace :3 ne mogu ti nis jer ih outburstas ajme :3) Za razliku od oriane na sydri ne mogu falijat ulty sebi iznad glave hahah to mi se cesto dogodi kad ju igram u free weeku pa si kosu cupam xD
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
17 godina
neaktivan
Btw @kwon

Osobno koristim na ama bas svim apovima red mr pen, blur mr resist, yellow armor i quint ap flat :)
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
14 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Ekipa, imam jedan problem.

Prije nekih 6 mjeseci sam prestao igrati ovu igricu, i danas sam je išao opet skinut, skinem Launcher sa League of Legends stranice, i dočeka me ovo;

Tražio sam razna rješenja na internetu, isprobavao par raznih launchera s drugih stranica i ništa ne radi.

Jel imate kakvo rješenje ? Baš bi se volio vratit malo u igricu.

I meni se neki dan isto to dogodilo tak da vjerujem da onda traje duze vrijeme ... Moje rijesenje je bilo skinit ga sa torrenta instalirat i pustit da se update-a. {#}

16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
@harise

Men bas sydra mnogo laksa za igrat od oriane xD ( obozavam katarina igrace :3 ne mogu ti nis jer ih outburstas ajme :3) Za razliku od oriane na sydri ne mogu falijat ulty sebi iznad glave hahah to mi se cesto dogodi kad ju igram u free weeku pa si kosu cupam xD

To se meni Oriannom pravo često dešavalo, jer nisam imao osjećaja gdje mi je lopta (a pozicija lopte je ključna za svaku sitnicu koju radiš). A baš jučer igram sa par prijatelja, I haris je bio tu, neki troll game, manamune/hydra Taric jungle {#} Uglavnom, ultao sam tako sebi glavu jedno 2-3 puta, ultao sam harisu glavu 1-2 puta, ultao sam wraithove i tako to {#}

EUW: MushRoomD
17 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Koje su generalne rune za AP mid ?

Evo ovo što ti je gore kolega naveo;

crvene mpen, žute armor, plave mr, i quint flat AP.

Eventualno na champove tipa TF ili Ryze, koji profitiraju od MS-a, možeš staviti sva 3 MS quinta ili 2 MS i 1 flat AP.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
17 godina
League Of Legends

Pozdrav svima,

jel netko zainteresiran za večerašnji 5on5ARAM Cup

Ja bi rado odigrao, ali nemam ekipe za sad...pa eto nadam se da će se naći još 4 dobrovoljaca :)

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
NinjEEEk kaže...

ja san taman odigra to i dodala su me trojica nakon game da ih kazen par stvari , iako san svojen laneu govoria sta je krivo radia u laning fazi , ja san ima lika na midu laneu(DII) koji je igra protiv GV i izgubia sa 6-0 neznan kakve su to baze ali ovo moze stvarno pomoc ljudima sa manjin ligama da nauce par stvari ali najvazniji faktor je da ti ljudi znaju kad faliju i da im ti njima samo objasnis kako su mogli bolje odigrat

pa da upravo to, imas likova sto nakon gamea odma samo odu i ne zanima ih nista a imas likova koji zele naucit, tako su mene nakon gamea dodala 2 i pitala sto su failali i kako da se poboljsaju jer su ovi likovi protiv kojih su oni igrali odma otisli.. 

12 godina
neaktivan

igra bi ja ako nekome fali igraca - lvl 25 nick - Marcel23JDM eu east i na esl-u isti nick

Eat,sleep,race
15 godina
neaktivan
Zero Chance kaže...

Pozdrav svima,

Ja bi rado odigrao, ali nemam ekipe za sad...pa eto nadam se da će se naći još 4 dobrovoljaca :)

Eh ja bi vrlo rado ali vidim da je to za east.

'I samo mi dozvoli da ja nastavim, da nastavim gdje sam svoju sjenu ostavio' Mel
12 godina
protjeran
Zero Chance kaže...

Pozdrav svima,

ja bi al sam banan do srijede,mogu posudit acc od frenda.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Orianna je stvarno zabavna za igrati :D

Taj dmg! Taj dmg!
'I samo mi dozvoli da ja nastavim, da nastavim gdje sam svoju sjenu ostavio' Mel
Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Orianna je stvarno zabavna za igrati :D

bolje ti je ic build tear + RoA , nakon sta mie weirdek reka da ga provan odtad se ne vracan na stari build

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 18:41 (Anzulolz).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice