League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.500.766
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
League Of Legends

http://www.nerf.hu/2010/10/09/ptr-patch-note-v1-0-0-103/ 

Novi patch donosi puno buffova, Evelyn će biti dosta jača sad....

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Wtf warmog's armor jeftiniji i daje 920 hp-a .. pa jbt kad mi uleti vladimir sa 2 warmogsova + pasiv.. neunistiv ce bit.

Zao mi je sto su miss f nerfali.. jedino sto su mogli nerfat joj je ulti, ovo ostalo je bilo u redu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Đubrad jedna sta mi diraju Malady nema sad vise lifesteal-a -.-'

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

svidaju mi se preinake na ryzu

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Konačno sam među elitom!!! Warwick guide mi je Excellent! A na leaguecraftu od 9000 guideova je samo njih 25 excellent!

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Iznenađen

Iznenađen

Iznenađen

BUFFALI SU TRYNDU!!

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
zv'jer2 kaže...

Iznenađen

Iznenađen

Iznenađen

BUFFALI SU TRYNDU!!

da.. like wtf. iako jedan exaust ga rijesi bez problema.. al opet. exaust nema cd kao njegov ulti.. f*ck bit ce ga jos teze ubit. 

Najbolje da pocnem s njim igrat :PP

koji k je ovo, malady je skoro isti kao nashor's tooth. sad twitchevi nece imat konkretan item :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 22:00 (puls4R).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovako ekipo kada skinem setup sa neta,kada mi se sve to downloada i instalira onda uključim ja igru normalno sve radi sve do onog gdje piše checking and building files (0% complete).Stalno piše 0% internet radi i sve a nakon 2 minute piše " Unable to connect to the network,please try again later." Što da radim pomgajte lud sam za tom igrom

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Ovako ekipo kada skinem setup sa neta,kada mi se sve to downloada i instalira onda uključim ja igru normalno sve radi sve do onog gdje piše checking and building files (0% complete).Stalno piše 0% internet radi i sve a nakon 2 minute piše " Unable to connect to the network,please try again later." Što da radim pomgajte lud sam za tom igrom

ak ti se nece nikako online prikazat.....stisini strelice na tipkovnici ovim rdom : gore dole lijevo desno gore gore dole dole

i trebalo bi ti pisat online :D

17 godina
neaktivan
Cestitam blizek :D
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
14 godina
neaktivan
Lockerzboy kaže...
Tinča14 kaže...

ak ti se nece nikako online prikazat.....stisini strelice na tipkovnici ovim rdom : gore dole lijevo desno gore gore dole dole

Pa piše mi server status ONLINE

15 godina
neaktivan
League Of Legends

glupo si objasnio....nisam skuzio sta mislis....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lockerzboy kaže...

glupo si objasnio....nisam skuzio sta mislis....

Evo ovako je to:

Evo ovako je to kad pokrenem igru Evo ovako je to kad pokrenem igru

Ovako je to nakon 2 minute Ovako je to nakon 2 minute

16 godina
neaktivan
Lockerzboy kaže...
Tinča14 kaže...

to ti vise ne radi

14 godina
neaktivan
Pinc kaže...
Lockerzboy kaže...
Tinča14 kaže...

to ti vise ne radi

Kaj više ne radi

15 godina
protjeran
League Of Legends

a meni su do*izdili ovakvi problemi oko j+bene igrice

-_-" vise vremena provedem unisatl i skidanja ispocetka nego igranja

xDDD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...
Pinc kaže...
Lockerzboy kaže...
Tinča14 kaže...

to ti vise ne radi

Kaj više ne radi

ja se ispricavam, malo sam najesno odg.

gore dole lijevo desno gore gore dole dole-vise ne radi

a za tvoj problem probaj ponovo install ako nece.

16 godina
protjeran
League Of Legends

maknuli su to?

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Što daju samo nove spell champe -.- sad bi bilo red na nekom melee fighteru, a ne opet ranged i spell Neodlučan

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kad sam jučer uninstal igru  izbrisali su mi se svi filmovi,igre,muzika baš sve sa D diska zakaj je to tak ?

15 godina
protjeran

lol malo pretjeruju s tim novim championima svaki tjedan novi :) ovo mi izgelda kao ona zenska anroid #18 iz dragon ball z

xDDD
15 godina
neaktivan
stvarno je red da izade neki dps carry.. Neko tipa raiden iz mortal kombata, samuraj il nesto.. I pogledajte na hon-u ulti od swiftbladea, nesto takvo bi bilo epic
16 godina
neaktivan
puls4R kaže...
stvarno je red da izade neki dps carry.. Neko tipa raiden iz mortal kombata, samuraj il nesto.. I pogledajte na hon-u ulti od swiftbladea, nesto takvo bi bilo epic

A što je bila Miss Fortune? Mislim da fali melee carry,ne ranged.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
17 godina
League Of Legends

nesto novo tipa Xina ili Garena ili yia ili Pantheona fali -.-

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pa da, melee carry, zadnji je bio xin? Bas fali jedan takav da razbije monotonost kad si 30 lvl jer vecinom su tu garen, xin, panth. yi-a u tragovima, ostalih skoro pa nema.
16 godina
neaktivan

Ja želim tanka, nešto kao Malphite

15 godina
protjeran
League Of Legends

ja zelim nekog super op championa kao xina sta je bio kad je izasao

xDDD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo prva partija danas. Sve bolje i bolje mi ide sa Yi-om. Išao sam mid protiv protivničkog Yi-a i to je presudilo :P

Pwn Pwn
Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Moze neki dobri itemi za Malzahara?

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice