Instalirao sam sve expanzije i želim igrati na private server ali kad instaliram automatski se počne skidat na 4.0.0 od 5gb a ja trebam 3.3.5a. nikako nemogu instalirati patcheve do 3.3.5a jer uvijek dobivam neku čudnu poruku da trebam kliknuti na repair i opet neče. ima neko rješenje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Instalirao sam sve expanzije i želim igrati na private server ali kad instaliram automatski se počne skidat na 4.0.0 od 5gb a ja trebam 3.3.5a. nikako nemogu instalirati patcheve do 3.3.5a jer uvijek dobivam neku čudnu poruku da trebam kliknuti na repair i opet neče. ima neko rješenje?
Evo ovdje imas sve peceve za skinut koje god trebas...
btw. na kojem serveru ces igrat?
Evo ovdje imas sve peceve za skinut koje god trebas...
btw. na kojem serveru ces igrat?
na moltenu vjerovatno
Na moltenu sam i ja,po meni najbolji medu privatnima...Sad je dosao i dungeon finder i radi 93% contenta.
Hvala ma nije to ja sam pod ljetnim praznicima igrao na molten wowu jer onda nije bilo patch 4.0.1. preko launchera sam automatski skidao do 3.3.5a a sada se skida nešto ogromno od 5gb i nešto pa pitam