Kako patchati wow?

poruka: 5
|
čitano: 1.901
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kako patchati wow?

Instalirao sam sve expanzije i želim igrati na private server ali kad instaliram automatski se počne skidat na 4.0.0 od 5gb a ja trebam 3.3.5a. nikako nemogu instalirati patcheve do 3.3.5a jer uvijek dobivam neku čudnu poruku da trebam kliknuti na repair i opet neče. ima neko rješenje?

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Kako patchati wow?
Piranha kaže...

Instalirao sam sve expanzije i želim igrati na private server ali kad instaliram automatski se počne skidat na 4.0.0 od 5gb a ja trebam 3.3.5a. nikako nemogu instalirati patcheve do 3.3.5a jer uvijek dobivam neku čudnu poruku da trebam kliknuti na repair i opet neče. ima neko rješenje?

Evo ovdje imas sve peceve za skinut koje god trebas...

btw. na kojem serveru ces igrat?

14 godina
protjeran
RE: Kako patchati wow?
xCode kaže...
Piranha kaže...

Evo ovdje imas sve peceve za skinut koje god trebas...

btw. na kojem serveru ces igrat?

na moltenu vjerovatno

X
15 godina
Kako patchati wow?

Na moltenu sam i ja,po meni najbolji medu privatnima...Sad je dosao i dungeon finder Cooli radi 93% contenta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kako patchati wow?

Hvala ma nije to ja sam pod ljetnim praznicima igrao na molten wowu jer onda nije bilo patch 4.0.1. preko launchera sam automatski skidao do 3.3.5a a sada se skida nešto ogromno od 5gb i nešto pa pitam

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice