Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.286.813
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2
Rhodin kaže...
...

Za guardiana ne znam koje mu je rjesenje kad je u tako nekoj blesavoj situaciji.

...

Kakvoj tocno situaciji?

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
16 godina
Guild Wars 2

Pa kad nemre bit melee. Mislim znam za scepter/nesto ili staff, ali ne znam iskreno skillove napamet. Jedino kaj znam kod njega je da mi je prej*beno kad izvadi healing knjigu i baci full heal :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Pa kad nemre bit melee. Mislim znam za scepter/nesto ili staff, ali ne znam iskreno skillove napamet. Jedino kaj znam kod njega je da mi je prej*beno kad izvadi healing knjigu i baci full heal :D

Pa ovisi, mozes svasta. Scepter pa immobilize s Chains of Light i van, mozes Sanctuary (jedino je CD malo podugacak - 2 min), bubblea te i nitko ne moze unutra, ako i jest netko unutra izbaci ga, mozes Shield of Absorption pa ih pushati nazad, sa staffom mozes castat Line of Warding koji se ne moze proci, pa pobjegnes. Ako si bas skillful i pratis situaciju i slucajno imas Merciful Intervention te se netko s najmanje hp-a nade na ranged udaljenosti, lupis to, teleportiras se k njemu i healas, a ujedno izades i na ranged, ali to su vec brije.

Je, Tome of Courage je zakon s tim Light of Deliverence, ali to je tier 2 elita, tak da sad imam samo Tome of Wrath, koji ima pak zakon Judgement, knock downa i dmga sve unutar ogromnog radijusa, a sam efekt je prekul :D

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
16 godina
neaktivan
Guild Wars 2

HCL recenzija, iznenađujuće neloša.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

bas me znaima kad ekipa zlevelira sve moguce i nemoguce..u par mjeseci..hoce li onda ti "dyniamic" eventi, koje smo vec i vidjeli, nije da nismo i da su nesto revolucionarno, uzivat u nedostatku questova ili u nedostatku EKIPE da zavrse iste...da ne pricam o spvp kaj se ekipa zali da su pugovi katastrofa..ekipa quita bz ikakvog penala..ok to se da sredit al ono. smijeh.

Dipl. iur
15 godina
Oberstleutnant kaže...

bas me znaima kad ekipa zlevelira sve moguce i nemoguce..u par mjeseci..hoce li onda ti "dyniamic" eventi, koje smo vec i vidjeli, nije da nismo i da su nesto revolucionarno, uzivat u nedostatku questova ili u nedostatku EKIPE da zavrse iste...da ne pricam o spvp kaj se ekipa zali da su pugovi katastrofa..ekipa quita bz ikakvog penala..ok to se da sredit al ono. smijeh.

zaboli me ona stvar. Ne igram 10 h/danu da bi bio prvi i da bi sve napravio "u par mjeseci", igram pomalu pa će biti za mene "par godina".

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
17 godina
Guild Wars 2

Moj prosjek je dnevno oko 2 sata osim vikendom di mogu spojit čak i 4-5 sati kroz cijeli dan, ako sam doma {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
null kaže...

zaboli me ona stvar. Ne igram 10 h/danu da bi bio prvi i da bi sve napravio "u par mjeseci", igram pomalu pa će biti za mene "par godina".

hahah pomalo brale.

Dipl. iur
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2
Poz, uzeo sam GW2... i sad mi se skida evo igra, zanima me koja klasa je nekako najviše orijentirana na hilanje... Znači u nekim raidovima da sam ja onaj koji je tu da nabaci heal kad nekom zatreba, ili pokoji buff... Nešto sam gledao ovaj Guardian, Mesmer i Ranger.. nemogu se odlučit, skime da igram... ?
Life is Simulation
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lotar1919 kaže...
Poz, uzeo sam GW2... i sad mi se skida evo igra, zanima me koja klasa je nekako najviše orijentirana na hilanje... Znači u nekim raidovima da sam ja onaj koji je tu da nabaci heal kad nekom zatreba, ili pokoji buff... Nešto sam gledao ovaj Guardian, Mesmer i Ranger.. nemogu se odlučit, skime da igram... ?

u igri nema raidova.

sta se tice klasa orijentiranih na healanje ili guardian ili ele po meni. s druge strane svi idu dps u pve dijelu igre, tj power precision i crit/condition tako da healanje u klasicnom smislu ne postoji. a za pvp varijantu (WvW), tu bi moga biti korisniji buduci da svi dizu healing, vitality i toughness

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
protjeran
lotar1919 kaže...

zlevleliraj klasi na lvl2 udji u spvp vidi kaj imas od kombinacija izaberi ono kaj ti najvise pase. over out

Dipl. iur
17 godina
neaktivan
blankyboy kaže...

eto jos jedan primjer gledanja samo sebe i svojih napada... 

a to sto combo field dobiju preostala 4 clana? i to sto boss koji je unutar poison clouda(ukoliko ispalis pod njega) dobije weakness nista ne znace? a cluster bomb? sam spam doticnog +bleeding je sasvim solidan dmg. sam shadowstep moze biti zgodan za blind.

jel ti to meni odgovaras ili samo randomly nabacujes neku misao?

17 godina
neaktivan
Oberstleutnant kaže...

Zasto bi nedostajalo ekipe? Igra te sidekicka na manji level i bez problema mozes ici po cijeloj mapi rjesavati eventove. Ja sam s pravim levelom 35, proveo 2 dana u zoni za level 1-15 i nije bas bila setnja kroz cvijece, tj. mali leveli jos da, ali vec level 10+ nije bio bas 2-3 udarca i gotovo. A i igra se zove Guild Wars 2, imas svoj guild, dogovorite se i idemo cistit neku zonu od eventova. Drugi mogu uletjeti bez da se joinaju partyu, a jos tu imas i daily achievemente (a i monthly achievemente), a medu njima je i daily event achievement, tako da ne vidim zasto bi falilo ekipe, mozda ne svaki put, ali naci ce se netko, pa makar da si daily achievement obave.

sPvP i pug? Ti se zaje*bavas? Onak, nadam se da se salis, u nesto sto zahtjeva dobru koordinaciju tima ti bi isao s pugom? Bez TS-a i bez da znas te ljude? Pa nisam se dosao blamirati u sPvP s nekom random ekipom nego nekog vraga i napraviti. sPvP niti ne otvaram dok mi se dvoje RL frendova ne uigraju (i ja skupa s njima), a i onda ce biti problem naci jos dvoje stalnih ljudi s kojima bi igrali (nadam se nekome iz guilda, inace nista od sPvP-a).

ibazulic kaže...

jel ti to meni odgovaras ili samo randomly nabacujes neku misao?

Stisni ispod posta "nadporuka".

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 21:49 (1domagoj1).
16 godina
Guild Wars 2

Ma igram ja nesto SPvP-a ovako, ali rijetko. Sad sam i WvW nesto vise igrao... koliko se osjeti razlika kad nemas gear ni level. Mislim igra e sidekicka, ali kad naletim na gearanog neprijatelja... bolje da bjezim :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
1domagoj1 kaže...

Zasto bi nedostajalo ekipe? Igra te sidekicka na manji level i bez problema mozes ici po cijeloj mapi rjesavati eventove. Ja sam s pravim levelom 35, proveo 2 dana u zoni za level 1-15 i nije bas bila setnja kroz cvijece, tj. mali leveli jos da, ali vec level 10+ nije bio bas 2-3 udarca i gotovo. A i igra se zove Guild Wars 2, imas svoj guild, dogovorite se i idemo cistit neku zonu od eventova. Drugi mogu uletjeti bez da se joinaju partyu, a jos tu imas i daily achievemente (a i monthly achievemente), a medu njima je i daily event achievement, tako da ne vidim zasto bi falilo ekipe, mozda ne svaki put, ali naci ce se netko, pa makar da si daily achievement obave.

frende, nisam mislio za ekipu koja je uber level pa nema kaj za radit. iskljucivo mislim na ekipu koja ce se prikljuciti kasnije u igru..sto kasnije udjes manje je ekipe na nizim levelima o teze je leveliranje. tak je bilo u svim MMOima do sada pa ne vidim razloga da ne bude i ovdje.

sPvP je ok i ako nisi premade..samo treba rijesiti problem quittera, oni moraju dobiti neki penal za quitanje u sred partije..

GW2. fail of the year as well.
13 godina
protjeran
Rhodin kaže...

Ma igram ja nesto SPvP-a ovako, ali rijetko. Sad sam i WvW nesto vise igrao... koliko se osjeti razlika kad nemas gear ni level. Mislim igra e sidekicka, ali kad naletim na gearanog neprijatelja... bolje da bjezim :D

u wvw nemas kaj trazit ak nisi lvl 80

GW2. fail of the year as well.
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 22:00 (Oberstleutnant).
17 godina
neaktivan
Oberstleutnant kaže...

frende, nisam mislio za ekipu koja je uber level pa nema kaj za radit. iskljucivo mislim na ekipu koja ce se prikljuciti kasnije u igru..sto kasnije udjes manje je ekipe na nizim levelima o teze je leveliranje. tak je bilo u svim MMOima do sada pa ne vidim razloga da ne bude i ovdje.

sPvP je ok i ako nisi premade..samo treba rijesiti problem quittera, oni moraju dobiti neki penal za quitanje u sred partije..

Istina, slazem se, bit ce manje low level ekipe kad puno njih dode do levela 80, ali mozda bas zbog sidekicka nece biti toliko izrazeno kao u drugim MMO-ima, ne znam, vidjet cemo, sve ovisi o ljudima, tj. samim igracima.

sPvP i dalje ne bih isao bez ekipe koju znam. Kod takvih stvari izbjegavam pugove, vise volim organiziran mec/raid. TS i pici. Trebali bi rijesiti to s quitterima, steti i sPvP-u i igri samoj.

Oberstleutnant kaže...

u wvw nemas kaj trazit ak nisi lvl 80

Ovo je istina, igra sidekicka na 80, ali u WvW-u poveca samo atribute koliko bi se povecali normalnim levelanjem, dok gear i skillovi ostaju isti. Ali zato dvoje mid levela mogu zgankati jednog opremljenog lvl 80 :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 22:15 (1domagoj1).
16 godina
Guild Wars 2

Pa bas to, nije da nemas tam kaj delat, cak se osjecam i dosta kosirno jer sam u utility modeu sa hrpetinom disablea za protivnike. Iako ih ne lupim za milion, cripple, blind itd. radi. Exp je pristojan i meni ok.

EDIT: da ne kazem da sam i dalje jedan od valjda 30% onih koji nose supply, a ne nabave ga iz keepa ili towera kojeg smo tek osvojili vec kod respawna ili kad osvojimo ili obranimo neki supply depo

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 8:18 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Oberstleutnant kaže...
1domagoj1 kaže...

Dynamic eventi se takodjer skaliraju,ovisno o broju igraca tako da se meni cini da na kraju krajeva ti mozes i sam zavrsavati evente...

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 8:25 (drocketman).
12 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Pozdrav.

Molim vas jel zna netko jel ima bilo gdje u Zg ili okolici za kupit box edition trenutno? Znam da ima official site digital verziju, ali ja bih ipak kutiju.

0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2
Sljedeci tjedan ce sigurno biti u cijeloj Hrvatskoj, a ovaj tjedan bi neke trgovine trebale imati

0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2

par iskustava vezanih uz pokusaj zarade na TP.

ulozeno preko 30golda u testiranje moguce zarade. evo ideja:

1. salvage rare itema za dobivanje ectos.a s idejom da 1 salvage moze dati 3 ectosa, 0%MF!!! <kreten sto sam to radio s 0MF%

trosak :

2 salvage seta (50komada) zuti = 30s

50 rare oruzja po otprilike 23-25s (iskljucivo lv 80 zuti)

---------------

trosak 12.50g

dobiveno 23 ectos.a koji se prodaju po 22-25s = 5.30g

gubitak: 50%!! definitivno cu ovo ponoviti sa 60% MF da vidim razliku u rezultatima, moram potvrditi ili pretpostavljam da se ovako ne moze nista zaraditi, u najboljem slucaju se moze nista ne izgubiti + racunati treba i trosak da se slozi cijeli MF gear ali ne vjerujem da se ista moze zaraditi sada. zasto kazem sada, zato jer ocekujem da ce s vecim brojem lv 80 populacije cijene najobicnijih rare oruzja pasti a cijene ectos.a rasti. cista pretpostavka

2. kupiti 50 dyes, nadati se exotic boji, u krajnjem slucaju kombinirati sto je vise moguce u mystic forge. znaci ocekivao sam ovdje da imam duplu sansu uz malo srece da ce i biti nesto. 0% MF

trosak:

50dyes, ne sjecam se cijene po kojoj sam kupovao

nakon otvorenih svih 50 samo 1 rare da ne spominjem exotic :) kombiniranje u mystic forgu sam odgodio dok ne slozim mf gear jer ili ja opako nemam srece ili je chance tako malen da se nista od toga ne isplati. btw ocekivao sam barem 4-5 zutih pobogu

3. kombinacija rare oruzja u mystic forge.u uz sansu da se dobije exotic

4 zuta (ovaj puta ne bilo koja na zalost jer nisam htio dobiti random koplje ili štit pa sam kupovao uglavnom 4 mača ili 4 sjekire etc. iako ni sada ne znam jel to garantira da bi u slučaju exotic weapona bio isti tip oružja)

tu su cijene bile dosta paprene za samo 1 kombinaciju, uglavnom sve preko 2golda po setu a uvijek je i postojala sanse da ispadne jedan od sastojaka za legendary oruzje sto bi odmah isplatilo sve ulozeno s obzirom na cijene po kojima se prodaju.

kupljeno 10 setova = nešto manje od 20golda

10 transmucija = 0 exotic.a <opet s 0MF%

Eto to su moja loša iskustva koja pripisujem glupoj činjenici da nisam znao da MF radi na sve a ne samo na crafting i lootanje. Def ne ovakve stvari raditi ukoliko nemate full mf set + food buff. Dok se malo oporavim od gubitka 30ak golda budem probao opet malo kemijati :)

Htio bi čuti ostala iskustva...

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
smiglcro kaže...

par iskustava vezanih uz pokusaj zarade na TP.

ulozeno preko 30golda u testiranje moguce zarade. evo ideja:

1. salvage rare itema za dobivanje ectos.a s idejom da 1 salvage moze dati 3 ectosa, 0%MF!!! <kreten sto sam to radio s 0MF%

trosak :

2 salvage seta (50komada) zuti = 30s

50 rare oruzja po otprilike 23-25s (iskljucivo lv 80 zuti)

---------------

trosak 12.50g

dobiveno 23 ectos.a koji se prodaju po 22-25s = 5.30g

gubitak: 50%!! definitivno cu ovo ponoviti sa 60% MF da vidim razliku u rezultatima, moram potvrditi ili pretpostavljam da se ovako ne moze nista zaraditi, u najboljem slucaju se moze nista ne izgubiti + racunati treba i trosak da se slozi cijeli MF gear ali ne vjerujem da se ista moze zaraditi sada. zasto kazem sada, zato jer ocekujem da ce s vecim brojem lv 80 populacije cijene najobicnijih rare oruzja pasti a cijene ectos.a rasti. cista pretpostavka

2. kupiti 50 dyes, nadati se exotic boji, u krajnjem slucaju kombinirati sto je vise moguce u mystic forge. znaci ocekivao sam ovdje da imam duplu sansu uz malo srece da ce i biti nesto. 0% MF

trosak:

50dyes, ne sjecam se cijene po kojoj sam kupovao

nakon otvorenih svih 50 samo 1 rare da ne spominjem exotic :) kombiniranje u mystic forgu sam odgodio dok ne slozim mf gear jer ili ja opako nemam srece ili je chance tako malen da se nista od toga ne isplati. btw ocekivao sam barem 4-5 zutih pobogu

3. kombinacija rare oruzja u mystic forge.u uz sansu da se dobije exotic

4 zuta (ovaj puta ne bilo koja na zalost jer nisam htio dobiti random koplje ili štit pa sam kupovao uglavnom 4 mača ili 4 sjekire etc. iako ni sada ne znam jel to garantira da bi u slučaju exotic weapona bio isti tip oružja)

tu su cijene bile dosta paprene za samo 1 kombinaciju, uglavnom sve preko 2golda po setu a uvijek je i postojala sanse da ispadne jedan od sastojaka za legendary oruzje sto bi odmah isplatilo sve ulozeno s obzirom na cijene po kojima se prodaju.

kupljeno 10 setova = nešto manje od 20golda

10 transmucija = 0 exotic.a <opet s 0MF%

Eto to su moja loša iskustva koja pripisujem glupoj činjenici da nisam znao da MF radi na sve a ne samo na crafting i lootanje. Def ne ovakve stvari raditi ukoliko nemate full mf set + food buff. Dok se malo oporavim od gubitka 30ak golda budem probao opet malo kemijati :)

Htio bi čuti ostala iskustva...

na ah u gw ne mozes zaraditi. sustav je takav da to onemogucuje.

npr: recimo da se ectos prodaju po 20s. ti stavis da kupujes 1 ecto za 15. brzo netko kupi i ti tu ecto prodas za 20. znaci zarada 5s. medutim, arenanet to smatra exploitom i ako te uhvate dobijes ban.

sta se tice salvage kitova sa tim sansama da dobijes rare item oni su katastrofa. probavao sam ja salvagati plave i zelene iteme jos prvog dana igre ali nista. i to koristeci zlatni kit. jedino je dobar za izvlacenje runa i sigila. cijene ectosa ce rasti s obzirom da za legendary tribas 330 ectosa.

sta se tice boja to je kocka. jedine 2 boje koje se prodaju su celestial (uber bila) i abyss (uber crna). sve ostalo je smece.

mystic forge je isto lutrija ako ne znas. ja sam npr cisto iz testa ubacio 4 ista zelena ringa i dobio sam zuti ring sa istim statstima, samo za nijansu boljih. sta se tice dobijanja exotic oruzja imas recept kako ga se dobije: 30 coina, 1 eldritch scroll, i sad recimo da pravis pistolj, ubacis 5 pistol barrel i 5 pistol frame (orichalcum naravno). dobijes exotic lvl 80 sa random statsima. na isti nacin se dobije base weapon za legendary. 4 ista lvl 80 exotic oruzja i ako imas srice...

sta se tice magic find-a: ako imas 100% magic find on samo poboljsava drop rate za duplo. recimo da ecto ima sansu 1% droppad. sa 100% MF ta je sansa 2%. ovo se jos testira i vjeruje se da MF cak daje i vecu sansu (neki govore da poboljsava cak 3 puta) ali to sve ovisi o drop sansi itema. np ne vjerujem bas da base exotic weapon za legendary ima 1% drop chance.

jedini nacin da zaradis lovu u ovog igri je farmanje CoF. 26s u 20 min + itemi sta dropaju + dungeon tokens. sve ostalo je parada za budale.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 11:18 (Obi Wan).
15 godina
Obi Wan kaže...

na ah u gw ne mozes zaraditi. sustav je takav da to onemogucuje.

npr: recimo da se ectos prodaju po 20s. ti stavis da kupujes 1 ecto za 15. brzo netko kupi i ti tu ecto prodas za 20. znaci zarada 5s. medutim, arenanet to smatra exploitom i ako te uhvate dobijes ban.

sta se tice salvage kitova sa tim sansama da dobijes rare item oni su katastrofa. probavao sam ja salvagati plave i zelene iteme jos prvog dana igre ali nista. i to koristeci zlatni kit. jedino je dobar za izvlacenje runa i sigila. cijene ectosa ce rasti s obzirom da za legendary tribas 330 ectosa.

sta se tice boja to je kocka. jedine 2 boje koje se prodaju su celestial (uber bila) i abyss (uber crna). sve ostalo je smece.

mystic forge je isto lutrija ako ne znas. ja sam npr cisto iz testa ubacio 4 ista zelena ringa i dobio sam zuti ring sa istim statstima, samo za nijansu boljih. sta se tice dobijanja exotic oruzja imas recept kako ga se dobije: 30 coina, 1 eldritch scroll, i sad recimo da pravis pistolj, ubacis 5 pistol barrel i 5 pistol frame (orichalcum naravno). dobijes exotic lvl 80 sa random statsima. na isti nacin se dobije base weapon za legendary. 4 ista lvl 80 exotic oruzja i ako imas srice...

sta se tice magic find-a: ako imas 100% magic find on samo poboljsava drop rate za duplo. recimo da ecto ima sansu 1% droppad. sa 100% MF ta je sansa 2%. ovo se jos testira i vjeruje se da MF cak daje i vecu sansu (neki govore da poboljsava cak 3 puta) ali to sve drop sansi itema. np ne vjerujem bas da base exotic weapon za legendary ima 1% drop chance.

jedini nacin da zaradis lovu u ovog igri je farmanje CoF. 26s u 20 min + itemi sta dropaju + dungeon tokens. sve ostalo je parada za budale.

Na ah se može sasvim fino zaraditi, što misliš odakle mi 30golda za isprobavanje teorija. sustav je savršeno složen za mogucnost zarade, ja bi rekao da ga ti nisi shvatio.

ovo za preprodaju i ban mi je smijesno. apsolutno rusi cijeli koncept Trade Posta ako se za to dijeli ban, tak da molim te neki dokaz da je netko iz aneta to izjavio/potvrdio?

cijena ectosa nece rasti jer ce jako malo ekipe ici na leg. oruzje a sve veci broj ljudi dolazi na lv80 i generira se sve vise lv80 itema. cijena bi trebala biti tu gdje sada je i s vremenom opasti. moras pratiti onaj kljucni dio populacije gw2 i na kojem levelu se oni trenutno nalaze, kada lupe 80 cijena ce za kratko porasti dok si pokupuju pocetni gear a onda ce brzo opasti kada potraznja naglo padne i pocnu se farmati karma nagrade.

samo je abyss skup (oko 4g se krece stalno) ima jos 4-5 koji se krecu oko 2g sve ostalo je oko i ispod 50s

sto se tice MF molim te link na te informacije koji iznosis. 1% sansa za salvage ectosa sigurno nije. kada odradim 100/1000 salvage.a onda cu ti reci koja je sansa da padne ecto, recimo da je sada nesto oko 30%, sa 100%MF ona znatno skoci na 60% (treba jos uracunati sansu za 1-3 komada).

lova u ovoj kao i u bilo kojoj drugoj mmo igri se zaradjuje tako da shvatis kako ah funkcionira i da ga pratis redovito, a ovisi o tome koliko ce farmeri kao sto si ti uloziti vremena da ga napune. kao sto sam vec jednom napisao, postoji ekipa koja nece imati sat vremena farmanja ali ce imati  10x vise ingame valute od vas koji farmate xx sati dnevno.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
16 godina
Guild Wars 2

Evo nakon što sam dingo 80 (a i JC i LW na 400 {#}) bacio sam se malo u PvP.

WrW kao što sam očekivao veliki raspašoj (nisam ga igrao od beta a i tada čisto malo probao). Prekonfuzno, ima par svjetlih točaka ali moj je dojam da je to prekomplicirano za prosječnog igraća koji se ne trudi pohvatati bit borbe nego jurcaju naokolo i spamaju AOE. Feeling se uvelike popravalja ukoliko igraš sa frendovima ali to je zapravo tako u svakom aspektu igre.

Mist, sPvP ili kako se već zove (osvajaš chekpointove i skupljaš bodove, tko prvi do 500 pobjednik) sam isto probao sa pugovima. Meni je to dosta zanimljivije (zaboravio sam spomenuti još problem laga u WrW-u koje ovdje nema ali to je zapravo individualno kod svakoga, vezano za PC na kojem igrate), uglavnom sam se fokusirao na čuvanje checkpointa jer nisam poznavao mape a i neki suvisla taktika s likovima random ubacani nije urodila plodom.

Ono što mi se nikako nije ovdje svidjelo je finishiranje downed protivnika sa onom zastavom. IMHO katastrofa za ovakvu vrstu PvP-a. U WrW-u mi to nije toliko smetalo ali ovdje mi se nikako ne uklapa. Predugo ta animacija traje priprema te pirueta te skok i onda nakon 2-3 sekunde ubiješ protivnika a za to vrijeme si izložen paljbi drugih protivnika. Jučer mi se desilo da sam sa punim HP-om (oko 19000) krenuo finishirati protivnika i nisam stigao jer su me dvojica njegovih sdpsala do krajau tih par sekundi, ono wtf {#}

Jednostavno mi ovo razbija dinamiku PvP a pogotovo je bed kada si ranged dps-er (igram rangera BTW), znaći trudiš se nekoga držati na distanci i kada ga konačno skrtim moram dignuti svoju guzicu i odšetati k njemu da ga finishiram a pored njega me čeka njegov melle frend (warr ili još gore thief). Mislim da su mele klase zbog ovog u maloj prednosti jer kada te sruše odmah su iznad tebe i mogu te finishirati.

Također desila mi se jedna čudna stvar, ne znam da li je bug ili neki skill. Protivnika kojeg sam krenuo finishirati u zadnjoj sekundi se pomjerio par "metara" i naravno protratio mi tih par sekundi animacije jer sam morao ponovo doći do njega i ponoviti cjeli glupi postupak finishiranja. Ne nije se digao pa ponovo pao nego je jedne sekunde ležao ispod mene a slijedeče se jednostavno stvorio par "metara" iza ili ispred.

0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Nda, MF gear dosta pomaze kod nekih situacija, to mogu osobno potvrdit.

Na TP nisam uspio puno zaradjivat, iako se moze. tipa narucis jeftino copper prije spavanja za pdredjene pare, ujutro se probudis i prodas ga odmah za 4-5 coppera po komadu skuplje. Kad se uracuna trosak TP-a zaradio si 1-2 coppera po komadu copper orea * broj koliko si kupio. A ovo je smao najbanalniji nacin zarade.

Najvise su zaradili ljudi koji su nakupovali buttera jer su ispravno pretpostavili da iako ga ima milion na TP, ne moze biti jeftiniji od 1c po komadu. Tocno, skocio je na 15c u 1 noci kad su uveli recept koji ga sadrzi. Ko je ulozio gold do dva imao je 15-30G taj dan, naravno umanjeno za trosak TPa.

Ipak, kao sto se vidi na smiglovom pristupu to ima svoju cijenu. Nemojte eksperimentirat sa zadnjih 3 golda, vec kad imate 100G eksperimentirajte sa recimo 20-30G

EDIT: i dalje ostaje cinjenica da ljudi ne znaju matematiku pa iz nekog razloga crafting lvl 400 iteme prodaju jeftinije nego je suma dijelova potrebnih za iscraftat ih. Takodjer i torbe se tako prodaju i sve. zasto se zamarat uopce craftanjem onda? Ako ne mozes zaradit na tome. Npr gledam isplati li mi se kupit materijale, iscraftat nesto i prodat? Ne, naravno. Gledam isplati li mi se iscraftat nesto od materijala koje vec imam (imam i dosta T6 rare materijala i sctosa i svega) - ne, opet, naravno, zato sto vise zaradim ako prodam materijale, nego ako iscraftam npr berserker's chest armor ili greatsword i prodam njih.

@JackIsBack ono sto tebe buni nije bug. Npr thief ima skill sa se moze portat malo dalje i jos se moze shadowat na koju sekundu, to su mu downed skillovi uz bouncing ranged dmg i heal. elementalist se moze pretvorit u maglicu i preletit dosta mape, ali vidis kamo je iso i mos ga pratit. Warrior je najbolji utoliko sto moze bacit cekic koji te stuna taman prije nego ga finisas i to mu moze kupit dovoljno vremena za upalit vengance - dize se na noge i moze te napadat nekoliko sekundi, ako te downa on ce se rallyat odnosno ostat na nogama (sa traitom molim lijepo), ako ne uspije bit ce porazen. Ima jos takvih skilova, i to i je car svega - to sto si downao neprijatelja ne znaci da je on porazen.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 11:42 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Na ah se može sasvim fino zaraditi, što misliš odakle mi 30golda za isprobavanje teorija. sustav je savršeno složen za mogucnost zarade, ja bi rekao da ga ti nisi shvatio.

ovo za preprodaju i ban mi je smijesno. apsolutno rusi cijeli koncept Trade Posta ako se za to dijeli ban, tak da molim te neki dokaz da je netko iz aneta to izjavio/potvrdio?

cijena ectosa nece rasti jer ce jako malo ekipe ici na leg. oruzje a sve veci broj ljudi dolazi na lv80 i generira se sve vise lv80 itema. cijena bi trebala biti tu gdje sada je i s vremenom opasti. moras pratiti onaj kljucni dio populacije gw2 i na kojem levelu se oni trenutno nalaze, kada lupe 80 cijena ce za kratko porasti dok si pokupuju pocetni gear a onda ce brzo opasti kada potraznja naglo padne i pocnu se farmati karma nagrade.

samo je abyss skup (oko 4g se krece stalno) ima jos 4-5 koji se krecu oko 2g sve ostalo je oko i ispod 50s

Uh, nisam tako daleko dogurao u experimentiranju kao smigl. Uglavnom traqnsmutam u mystic forgeu jednu vrstu materijala u drugu te preprodajem na TP. Ovisno o trenutnim cjenama i procu (nekad dobiješ manje a nekad više transmutanih materijala). zarada se kreće od oko 60s do 1G u nekih 10-ak minuta posla. Malo je monotono jer moraš hrpu materijala transmutati ali kada usfali onda nema druge.

A ovo za ban mi je isto totalno debilno, ne radim nikakav exploit nego trgujemn na osnovu ponude i potražnje. Niko mi ne garantira da ću zaraditi možda i ofulam u procjeni pa izgubim.

16 godina
Guild Wars 2

Mislim da se to ne bana. Nego sto vam se tocno isplati transmutat? mislim osim cinjnice da kosta malo novca i malo skill pointova (1 Sp terba i sto negdje "nafarmat")

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rhodin kaže...

Mislim da se to ne bana. Nego sto vam se tocno isplati transmutat? mislim osim cinjnice da kosta malo novca i malo skill pointova (1 Sp terba i sto negdje "nafarmat")

Heheh što se točno transmuta hehehe. Svi bi to htjeli znati {#}

Ček da još večeras zaradim nešto love pa ču vam napisati{#}

17 godina

bilo je pitanje na njihovom sluzbenom forumu jedan lik je htio napraviti istu shemu sa drvima i predstavnik arenanet-a mu je odgovoroio da je to exploit. sad da trazim taj post bilo bi ludo jer ih ima mali milijun sada, ali 100% sam siguran da sam to procitao.

e sad je pitanje samo u kolikoj se kolicini to provodi. u manjoj mjeri bi se to moglo ignorirati, ali kad svi to pocnu radit onda ce TP otic kvragu iz prostog razloga. svako malo kako se bude cijena spustala doci ce to toga da ce neki item koji ima puno vecu cijenu i vrijednost biti bezvrijedan.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 12:03 (Obi Wan).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice