Guardian je vise za prezivljavanje, warrior ugl ide na berserker's za insane dps
Znam kad igram CoF - mozda je do mog builda, ali ja imam magic find, a ne berserker's gear na sebi. acolyte mi padne u 5 sekundi MAX (ako bas ne procaju puno critovi i/ili imam vecinu skilova na CD od prethodnog acolytea) i onda krenem na sredinu pucat po... cemu god (da ne spoilam eventualno) uvjeren da ce acolyte na kojem vidim npr necra past odmah, medjutim nikako da ga ubije, treba mu vjecnost, a dotle se vec respawna jos koji.
Ne znam... morat cu vise igrat druge klase da bih mogo usporedit, ali vidim nekako do sada kako stvari stoje... mozda i guardian moze otic full dps, ali nekako ga ne vidim u tome.
Ma kuzim ja to sve, istina, guardian je vise za prezivljavanje, ali guardian i warr su oba soldieri, nose heavy, ako izuzmemo skillove, mislim da su prakticki jednaki (bar mislim, ne znam jel dobivaju npr. razlicit defense kod equipanja s istom kolicinom toughnessa). Xinn je imao neki gadni AoE koji po 200-300 lupa, mozda mrvicu vise (imam 5.5k hpa). Lik uopce nije evadeal, vec ide dovrsiti svoj napad iako ovaj bacaka te bodeze. I uglavnom stoji na mjestu i mlatara. Ne znam, ja kad igram protiv tak jakih mobova, ulazim sa Leap of Faith (greatsword), malo se tucem, prebacim na scepter, Chains of Light (immobilize na 2.25 sec), dodgeam se iz melee dometa, malo lupam, kad dode do mene, dodgeam se naprijed, njemu iza leda, Shield of Absorption, to ga pusha nazad, prebacim na greatsword, pa opet udem u melee s Leap of Faith, izmedu svega toga koristim utilitye, Purging Flames i Wall of Reflection, te kad zbilja zagusti Sanctuary. I elitu naravno ako je full jaki.
Onak, konstantno dodgeanje, skakanje, trckaranje, evadeanje, prebacivanje oruzja...
Vidjet cemo kako cu se u PvP-u snaci...