I Tisku, Algoritmu (samo CE imaju mislim) i na stranicama proizvođača.
Inače, vjerovao ili ne, ali zaista je bitno što kupiti za igrati GW2. Računalne komponente uobičajeno znatno utječu na igrivost.
I Tisku, Algoritmu (samo CE imaju mislim) i na stranicama proizvođača.
Inače, vjerovao ili ne, ali zaista je bitno što kupiti za igrati GW2. Računalne komponente uobičajeno znatno utječu na igrivost.
...
Samo budale i zaostali ljudi igraju na takvim rezama, sutra pocinjem GW 2, ali ne vjerujem da ce sve biti na max jer uvijek zelim imati fluidnost sto vecu bez ikakvog stekanja bilo to jednom u par sati!
Pa dobro ne moramo sad vrijeđati druge ljude zbog reza na kojoj igraju,neki mozda nemaju para...S ovim komentarom si samo pokazao koliko si ti napredan...
Nije to vrijedanje jer nemaju za bolje nego svjesno spustaju rezu na minimum jer CoD ima foru da sto vise fps-a imas to ti je "bolje" igrat. Znam da je bilo neko pravilo sa brzim kretanjem, vecim skokovima, ako recimo ti i ja pucamo u isto vrijeme, ja imam vise fps-a, vjerojatno cu ja ubit tebe itd.
Tako igraju ljudi sa 1920*1080 monitorima i "bijesnim" masinama.
Nemoj me krivo shvatit, ne vrijedam siromasne nego ... a necu iskoristit rijec koja mi je sinula da se netko ne nadje uvrijeden, a vidim i da su moderatori laki na okidacu kad je rijec o zutim kartonima.
tema je vise-manje postala prepucavanje/smece... ne vrijedi sudjelovati ovdje...
Ja sam istrazivao u ova 2 dana jer hocu sutra da uzmem igru i koliko sam se ja snasao, u Adria Computersu je najjeftinijie box izdanje - 300kn.. Isto toliko ti dodje samo cd key na kupi-key.hr
Na ovim poznatijim stranim cd key siteovima nemas ispod 44 eura, tako da ti ovo dodje najjeftinija varijanta, posebno ovo u AC ako si iz Hrvatske.
e vidiš ja sam pitao u Adria samo za ključ i kaže 350 kn.
http://www.adria-computers.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&option=com_virtuemart&product_id=100208
Ja sam im slao i mail i poruke na facebooku ali vec par dana ne odgovaraju, a i ne vjerujem da salju van Hrvatske, tako da sam odustao od njih.. Ali koliko ja vidim ovdje je box verzija u pitanju.
http://www.adria-computers.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&option=com_virtuemart&product_id=100208
Ja sam im slao i mail i poruke na facebooku ali vec par dana ne odgovaraju, a i ne vjerujem da salju van Hrvatske, tako da sam odustao od njih.. Ali koliko ja vidim ovdje je box verzija u pitanju.
rekli su meni preko maila 10.9 da se digla cijena samo nisu ažurirali site?meni je trebao samo key pa je sipalo 350 kn ? tko će više znati...
igra bi ti trebala raditi perfektno pitao sam bas to na CM forumu i odgovorio mi je guild mate da ima laptop sa i5 procesorom gt525m grafickom i da igra na high tako da :D mislim da bi trebala picit :d i ja uskoro uzimam laptop sa takvom konfiguracijom :D koliko sam do sad provjerio radice mozda cak i na ultra nekim detaljima :D
Ne znam koju rezu ima. Na svom laptopu sa ivy bridge i7 i GT650m sa 1920*1080 igram na mid to high. Zadovoljan jesam, ali nemrem reci da je u svim situacijama idealno.
Pitanje koje je vjerojatno puno puta postavljeno:
CM je najveća naša gilda na Gandari?
Ima još koja s dosta igrača ili je to jedini izbor?
Prebacio sam se na Gandaru s frendovima pa se želimo ubacit negdje...
stvarno katastrofa.
duze mozes cekat jos jedino GW2 support.
they dont care dont buy from them!
JEEEE primjerak GW2 Je konacno kod mene!!! :-)
Koju klasu bise preporučili? Na netu su nekako šturi opisi u u kutiji nema nikakvog manuala (što mi je čudno).
Jel ima možda koji link za proučit klase?
Koju god zelis, tuj. koja god ti se cini zanimljiva.
Ljudi se malo zale da im je teze levelat sa mesmerom ili elementalistom. Thief je ok, ali mozda bolji za single target, za survival guardiana ili necto - necro je imba, takodjer mozes rangera, on je zakon. Za ok survival sa tonom dmg warriora, jedino engi mi je totalna nepoznanica, ali kazu da ima rjesenje za sve, sad ti vidi.
Koju god zelis, tuj. koja god ti se cini zanimljiva.
Ljudi se malo zale da im je teze levelat sa mesmerom ili elementalistom. Thief je ok, ali mozda bolji za single target, za survival guardiana ili necto - necro je imba, takodjer mozes rangera, on je zakon. Za ok survival sa tonom dmg warriora, jedino engi mi je totalna nepoznanica, ali kazu da ima rjesenje za sve, sad ti vidi.
Nekako sam više za klase s mačinama tak da mi se najizgledniji čine warrior i guardian.
Koju klasu bise preporučili? Na netu su nekako šturi opisi u u kutiji nema nikakvog manuala (što mi je čudno).
odigraj svaku klasu malo na pocetku pa onda onu koja ti se svidi najvise guraj do kraja.
ukoliko se ne varam sve klase mogu nositi mač (nisam siguran za eng) osim ako si mislio na klasican brutalni face to face melle kombat :) onda def warrior ili guardian.
Ma klasični brutal up close and personal!
Još samo da nađem dobar servar... Preporuke?
moze mala pomoc oko igre di ima za uzet i ima li neki trial da se isproba?
2 puta sam im pisao prije 7 dana, odgovora nema
General
Story
World-versus-World
Professions
Ranger
Elementalist
Mesmer
Warrior
Guardian
Thief
Engineer
stvarno katastrofa.
Ma stvarno da, nije da imaju vise od milju ljudi koji whineaju na svega par radnika iz supporta.
Ja sam im pisao negdje tokom headstarta, odgovorili mi za nekih 5 h. Dobro, vjerujem da onda nije bilo toliko whinera, ali eto...
odigraj svaku klasu malo na pocetku pa onda onu koja ti se svidi najvise guraj do kraja.
ukoliko se ne varam sve klase mogu nositi mač (nisam siguran za eng) osim ako si mislio na klasican brutalni face to face melle kombat :) onda def warrior ili guardian.
varas se. mac ne mogu koristiti engineer, elementalist, necro
i melee combat
skinuta je igra i sad na build charactera,thief će biti.uvijek sam igrao neke rogue likove i DND ovisnik bio nekad.
Pitanje koje je vjerojatno puno puta postavljeno:
CM je najveća naša gilda na Gandari?
Ima još koja s dosta igrača ili je to jedini izbor?
Prebacio sam se na Gandaru s frendovima pa se želimo ubacit negdje...
Ja sam u Balkan Legion,malo nostalgicna skracenica,ali ok su....
na Gandari su i veterani GW, CM-ovci
na EU serverima igra 112 490 ljudi, a na US Serverima 106 899 odnosno ukupno igraca 219 389- Uzeto s http://www.gw2guilds.org/servers
na Gandari su i veterani GW, CM-ovci
na EU serverima igra 112 490 ljudi, a na US Serverima 106 899 odnosno ukupno igraca 219 389- Uzeto s http://www.gw2guilds.org/servers
Mislim da su te cifre samo ljudi koji su u nekom gildu, a ne ukupan broj ljudi na nekom serveru...tako da te brojke bas ne stoje jer ima puno ljudi koji nisu u nekom gildu....
A recimo pise da u CM ima 340 clanova...ajd molim te provjeri da li je tocno, ja sam na poslu pa bas ne mogu....Eto za CM pise da su 2. po brojnosti...:-), a ovi iz dežele prvi...
Ja sam im pisao negdje tokom headstarta, odgovorili mi za nekih 5 h. Dobro, vjerujem da onda nije bilo toliko whinera, ali eto...
Šta je tu je, ionako sam se snašao bez njih