Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.285.741
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Guild Wars 2
Yvan kaže...

Hej, imam jos jedno pocetnicko pitanje, gdje mi se "sakriju" crafting materijali kada odem na "deposit collectible"? u inventoryu nisu..

U banku ti se prebaci.

http://tragumjetnosti.net/
16 godina

Igram se danas jos na Orru, i skuzim da zmaj koji leti iznad nas u stvari vodi bitku u zraku sa hrpetinom airshipova.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 9:44 (Rhodin).
16 godina
neaktivan

Za "početnike"

Napravite warriora (može i neka druga profesija, ali ovo je jednostavnija) omiljene rase..

Zaigrajte dok ne što riješite prvi event (10ak minuta igre) i odaberete prvi reward (off hand) i dingate lvl 2..

Stisnite H, pa potražite pvp tab i go to Mists.

Ovdje možete odabrati oružja i opremu maksimalnog stupnja razvoja. Ako vam se neda zadržite ono što su vam dali po defaultu.

Uključite se u pvp tako da pričate sa likom "pvp browser" i odaberete "join now"

Nakon nekog vremena više nećete biti totalni početnik i shvatit ćete osnove igre kao i možda zamijetiti profesiju koja vam se čini zabavnom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 9:50 (NightShadow).
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Drugi dan igranja i nemam nekih pitanja, sve se otkriva samo po sebi. Malo mi je glupo to ponavljanje eventa, ali ak mi se neda ponavljat sam izignoriram. Zabavno je, nemam želje za brzim napretkom i mogu ga onak casual igrat da ubijem vrijeme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Zanima me sto raditi sa zelenim itemima? Kasnije kostaju oko 1.5s tj. za toliko ih se otprilike moze vendor sellat, medjutim, hrpetina ih je na TP za cijenu da jednom kad platite posting fee mozete zaraditi tipa 5-10c u odnosu na vendor cijene. Razmisljao sam ih sve vendorat, medjutim ne znam isplatili ih se salvegat? Pretpostavljam da ne jer da se isplati ne bi ih bilo toliko na TP sa minimalnom razlikom u cijeni naspram vendor cijene

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

Zanima me sto raditi sa zelenim itemima? Kasnije kostaju oko 1.5s tj. za toliko ih se otprilike moze vendor sellat, medjutim, hrpetina ih je na TP za cijenu da jednom kad platite posting fee mozete zaraditi tipa 5-10c u odnosu na vendor cijene. Razmisljao sam ih sve vendorat, medjutim ne znam isplatili ih se salvegat? Pretpostavljam da ne jer da se isplati ne bi ih bilo toliko na TP sa minimalnom razlikom u cijeni naspram vendor cijene

Ja ih čuvam u nadi da će TP napokon proradit i da će se cijene stabilizirat...

A banka puna, novi itemi stižu non stop pa i ne znam di je smisao.

Još mi je puna banka Dye-va jer ne znam ni što s njima.  S ovim neradom TP-a su usporili SVE, neda mi se ni craftat kad ću morat prodat vendoru za siću. {#}

Welcome my son...
16 godina
Guild Wars 2

Problem je u tome sto TP radi trenutno i situacije je kako sam ti reko.

Imam 4 charactera puna torbi od 4-5 slotova koji mi sluze ko banka i puni su takvih gluposti. Na TP se isplati prodavat mozda 5-6 tih itema sto sam cuvao i neki su vec prodani. Zanima me sto sa ostatkom? vendorat ili salvegat sa skupljim salvage kitom?

BTW cijene strmoglavo padaju pa se pozurite prodavat ako mislite kasnije kupovat kad dostignu minimum.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

jel jos itko ima nekih problema sa logiranjem? usao sam u igru prvi put ali nakon nekog vremena me izbacilo sa porukom da provjerim internet vezu (koja je i vise nego u redu) a prilikom novog logiranja mi kaze da ima problema sa spajanjem na log-in server zbog mog firewalla?! koji q??

?! ?!
"You have brains in your head. You have feet in your shoes. You can steer yourself any direction you choose. You're on your own."

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...
Yvan kaže...

Hej, imam jos jedno pocetnicko pitanje, gdje mi se "sakriju" crafting materijali kada odem na "deposit collectible"? u inventoryu nisu..

U banku ti se prebaci.

hvala ti puno, ali bas gledam, banka mi prazna?

16 godina
Guild Wars 2

Imas u banci drugi tab za materijale rezerviran {#} , pogledaj malo bolje.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

zelenih itema na tp ce bit gomile. ja niti jednom dok sam igra nisam imao zelju kupiti zeleni item. imas lipo karmu i kupuj stvari.

od ostalih itema najvise ce se prodavati leatherworking itemi i gemovi. njih ne mozes 100% farmati jer ne znas kad ce ispasti. isto vrijedi i za rare crafting materials. 

sto se tice itema najvise ce vrijedit skinovi

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ja se opet ne mogu uloginirat :/

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Guild Wars 2

hvala ti puno!

p.s. ja se normalno logirao svaki put, cak nemam nikakve lagove, uglavnom na mojoj krami na medium mi vrti vise fps-ova od swtor-a.

do sada odusevljen igrom, pohvatao sam konce, price su super kreirane, bas mi je igra pun pogodak!

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Yvan kaže...

hvala ti puno!

p.s. ja se normalno logirao svaki put, cak nemam nikakve lagove, uglavnom na mojoj krami na medium mi vrti vise fps-ova od swtor-a.

do sada odusevljen igrom, pohvatao sam konce, price su super kreirane, bas mi je igra pun pogodak!

Kakvu kramu imas?

"You have brains in your head. You have feet in your shoes. You can steer yourself any direction you choose. You're on your own."
13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Dal je netko našao neko dobro mjesto za farmanje vial of blood (neznam dal se tako zove, ali tko je u armorshithing znat će što mislim.

Našao sam solidno mjesto u human starting area. Neznam točno kako ze zovu mobovi ali malo prošvrljajte okolo, mod izgleda kao drake, crvene boje.

Ja sam za 15 minuta dobio oko 9 komada tako da je veoma korisno.

Dal zna netko kako če trading raditi?

Dal čee bidati i nakon nekog vremena dobiti item ako ste dali najviše, ili če biti samo tko prvi kupi njegovo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

Imam 4 charactera puna torbi od 4-5 slotova koji mi sluze ko banka i puni su takvih gluposti. Na TP se isplati prodavat mozda 5-6 tih itema sto sam cuvao i neki su vec prodani. Zanima me sto sa ostatkom? vendorat ili salvegat sa skupljim salvage kitom?

BTW cijene strmoglavo padaju pa se pozurite prodavat ako mislite kasnije kupovat kad dostignu minimum.

Ma znam da radi sad, ali kako?

Pod taj "nerad" sam mislio nerad do sada i posljedice tog nerada. (tržište je jako nestabilno)

@Obi Wan:
Znači da zelene niti ne čuvam? Pa što neće bit cijena bar nešto više nego kod vendora?

Welcome my son...
13 godina
Guild Wars 2

cemu sluzi onaj karma vendor u pvp zoni heart of the mists ? nisam bas pohvatao ... Gdje se mogu naci nagrade od pvpa, kak to ide ? Znam da je estetika, no svejedno, htio bih bar estetski izgledat mocnije od ostalih, kad vec nema drugog reward sistema xD

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ja sam nasao fino rijesenje za to - MYSTIC FORGE

Nemojte me previse pitat kak radi, jer iskreno ne znam tocno ni ja.

Uglavnom stavis 4 zelena itema za recimo lvl 32-35 i dobijes jedan VRLO random zeleni za 40 ili 45.

Uglavnom zamjena 4 za 1 znatno smanjuje popunjenost inventoryja, ovaj je nesto vrijedniji (iako ne previse), a cini mi se da za vise lvle ih ipak jos nema tolko na marketu.

Naravno znalo mi se dogodit da dobijem iteme koji su bind on pickup, al takve samo ubacim natrag i dobijem nesto jos veceg lvla.

Koliko sam skuzio to se jos koristi za transmutation matsa iz nizeg tiera u visi, al za to treba jos jedan item koji se kupuje za skill pointove.

I naravno za legendary stvari, al za to treba item koji dodje nekih 200 skill pointova.

I dok je pocetak kasneceg marketa lose za prodaju takvih itema, s druge strane, kupnja onog sto vam treba za vas lvl - ideala.

Sinoc mi se opet upalio market poslije 3 ujutro, al mi je samo 15 min radio, okrenuo tek 30 silvera i zgasili mi ga. Ali je bio daleko sporiji nego dan prije, valjda su vise ljudi dali pristup? Valjda ce to nekak rijesit, jer ak je tak spor s cca 30% igraca, kak bi tek bilo da svi imaju pristup? Ja se iskreno nadam da ce to sredit u roku od tjedan dana.

EDIT: Izvor

Friday, August 31, 2012

Trading Post

Yesterday we opened the Trading Post for a random, rotating 50% of users. After gathering data from yesterday's tests, we applied a number of fixes and performance improvements, and are preparing a larger-scale test today.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 13:41 (Nisam).
17 godina
zv'jer2 kaže...
Rhodin kaže...

Pod taj "nerad" sam mislio nerad do sada i posljedice tog nerada. (tržište je jako nestabilno)

@Obi Wan:
Znači da zelene niti ne čuvam? Pa što neće bit cijena bar nešto više nego kod vendora?

ja sam ih sve salvaga. na ah su zlatni itemi 2-3 silvera, pa sad racunaj...

a sta se tice mistic forge to je jedan random clusterf*ck. jedno sta se isplati, po meni staviti potpuno ista itema (npr 4 ista shouldera koja pravis od crafting profesije) u nadi da ces dobit isti shoulder sa boljim statsima. nisam probao ali to mi se cini logicnim. takoder sta je kolega gore rekao mogu se materijali transmutat u visi tier, npr iron u gold. to sam negdi vidija al zaboravija sam kako.

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 13:47 (Obi Wan).
15 godina
Guild Wars 2

Može pitanjece?

Pošto je lagani nedostatak GW2 u algoritmu i okolici,a skočila cijena na G2play na 390 kn, nađoh frendu ovdje za 340 kuna.

Dali je tko kupovao na http://www.hotcdkey.com/ i kakva su iskustva ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Obi Wan kaže...
zv'jer2 kaže...
Rhodin kaže...

@Obi Wan:

ja sam ih sve salvaga. na ah su zlatni itemi 2-3 silvera, pa sad racunaj...

a sta se tice mistic forge to je jedan random clusterf*ck. jedno sta se isplati, po meni staviti potpuno ista itema (npr 4 ista shouldera koja pravis od crafting profesije) u nadi da ces dobit isti shoulder sa boljim statsima. nisam probao ali to mi se cini logicnim. takoder sta je kolega gore rekao mogu se materijali transmutat u visi tier, npr iron u gold. to sam negdi vidija al zaboravija sam kako.

Slažem se, ja ih isto salvage, novac mi i nije nesto za čime trčim, ionako će kroz igranje biti neke zarade pristojne.

Draže mi je skupljat/imat crafting matse pa prodat ono šta mi ne treba nakon nekog vremena.

Ako je baš neki item sa dobrim statsima i nema ga na TP-u, onda ga ipak prodajem.

12 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

Na iron -> gold transmute bi se mogle masne par dic, s obzirom da je odnos cijena cca 10 irona za 1 gold il slicno (stalno se mijenja, posebno za gold).

Uglavnom, trazio sam nes za to, mislim da recept ide ovako: stack iron orea, 1 gold ore (kao uputa u sta transmutea) i jedan onaj kristal (kupe se kod vendora kod forgea, cijena 5kom za 1 skill point). Nisam jos probao, al budem danas, pa vam javim. Mislim da se za jedan stack nizeg tiera dobije pol stacka matsa viseg tiera?

16 godina
Guild Wars 2

Pa s obzirom da je gold preko 20c komad a iron je 5c komad dalo bi se.

Ipak, treba znati recept.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

oke, isprobavao sve i svasta.

Iron se ne moze transmuteat u gold. nije isti tip. Ali zato silver moze. I nisu kristali, neg philosopher stone (10 kom za 1 SP).

Uglavnom, fali mi 4. sastojak...

Al sam naso drugi recept - 2 phil stonea, 50 small claws, 1 claw i 5 radiant dusta. s obzirom da nemam 50 small clawa, ne znam jos sta se dobije, al valjda neki odradjeni broj clawova (mozda upola manje?). Pretpostavljam da onda slicno ima i za sve ostale rare matse, samo treba provjerit cijene i vidit sta se najvise isplati. Ako se isplati.

15 godina
Guild Wars 2

Cijene preostalih cd-keyava rastu malo malo po stranicama  :D

frend dobio slom živaca kad je u 15 minuta skočilo sa 360 na 400 dok se premišljal i tražio jeftinije

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2
i meni se to juce jos desilo :D naso bio za 45eura i dok sam otisao uplatit pare na krticu i ostalo kad sam doso da kupim game 49 eura xD al nadam se da ce se isplatit :D

btw download mi je u toku tako da veceras krecem s igrom :D

0 0 hvala 0
14 godina
Guild Wars 2

I kakva je igra? Dobra?

Prešao tko sa Diablo 3 na ovo? Dojmovi?

Negativne strane igre?

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

koji sad driver da skinem za nvidiu 304,79 betu ili 306,02 betu ??? ovamo mi gw2 pokazuje 304 da skinem al posto je 306 sad u augustu izbacena pa msm da je to taj al eto vi koji ste vec skinuli molim da mi pomognete :D

na koliko % skinute igre mogu pocet igrat jer evo skinuto mi je 1 giga i kaze da je to 4% :S 

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 17:29 (DaDoXy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

prosao je jedan tjedan od igre sta se tice fpsa nisu se bas nesto potrudili oko opzitimizacije!!!

16 godina
odjavljen
Vujoo kaže...

prosao je jedan tjedan od igre sta se tice fpsa nisu se bas nesto potrudili oko opzitimizacije!!!

Kakve optimizacije? Imaš AMD 6000 u 2012. i očekuješ da igra iz 2012. leti?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice