Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.285.459
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Guild Wars 2
Jesse kaže...
Rhodin kaže...

Pff 20 levela mi se cini ok za prvi dan... sutra nastavak. valjda ce do tada popravit trading post.

Ja sam stigao samo do 10-tog nivoa, čemu žurba? ;)

Nije da se zurim, ali zahvaljujuci betama i stres testovima, odredjene dijelove igre zajedno sa pripadajucim jumping puzzleovima i slicno znam napamet. Pa iako radim svaki event i gro toga sam izharvestao (recimo samo da coppera orea imam preko 500 i samo cekam trading post da se otvori), naprosto ide brze. Tako da imam 2 mape kompletne i 3 ili 4 jumping puzzle rewarda, crafting, sve... Nekako kad ti nije prvi put sve ide brze. Jedino na cemu sad idem jako sporo je personal story jer sam nesto drugacije odabrao i full je drugacija prica. Ne znam kaj su toliko pljuvali norn personal story, meni je ful zabavna.

Btw Obi Wan, ovaj padawan bi htio znati kako si otkljucao HoM.

bornasepic kaže...

Dal može netko ko zna napisati neki quick guide u craftanje?

Ako ti se da pogledat, ovdje je detaljan crafting guide. Ne traje predugo i ful je korisno.

Za pocetnike

Malo naprednije

Za kuhare

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 0:51 (Rhodin).
17 godina

crafting nisam probao do danas i jako mi se svida, pogotovo ono eksperimentiranje. samo ne znam da li postoje default recepti na 50, 75 itd lvl-u ili se to sve mora eksperimentiranjem dobit. vidjet cemo. vidim kod gatheringa za svakog igraca stoji gathering nod, znaci nema kao u wow-u da ce ti neko slozit ninju dok se ti kasapis sa bestijama.

overflow sistem mi se ne svida ali samo iz jednog razloga: ne mozes sam odabrati kad ces ic u main dio nego cekas queue. bio sam stalno u overflowu i cak mi je bilo bolje jer je na mainu ogroman nered u smislu hrpe ljudi

ne zurim pretjerano, u vremenu od 5 do 11 sam nabija lvl 13-14 i to mi je ok.

za otkljucat hom ide se u lion's arch i u NW dijelu di je kao ona kao pecina ima jedan charr karma vendor, on prodaje taj item za HoM mukte.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Point-X kaže...

gandara je full koji mi server preporucate a da je dobar engleski po mogucnosti?

Odi na Gunnar's Hold , tamo smo mi ^_^

http://gw2kavana.com/forum/index.php?a=vtopic&t=23

IGN Hanzlo | Acid Overlords [ACID] | Gunnar's Hold EU | gw2kavana.com
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ima ko 100% rješenu Metricu? Fali mi samo POI u Old Oola Labu, imam kristal ali sam ga očito nesposoban iskoristiti da otvorim vrata.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

sad bas gledam gemove i nove slotove....za novi slot je 800 gemova.....sto znaci 10 dolara ili ako sam u igri kupujes 3 golda i 20 silvera (naravno ako sam dobro izracunao 5 gema je 2 silvera - opet racunao i dobio druug cifru....)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Skinovi iz HoM su zakon, i sviđa mi se jednostavnost izvedbe mijenjaja skinova. Još je i besplatno i neograničeno, taman.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Transferirao se upravo na Gandaru!!

Požurite svi dok je vruće!!

14 godina
neaktivan

A kaj mi znaci da sam na gandari kad sam 99% vremena u overflowu na nekom drugom serveru :D

15 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Jel ti se odmah napravio transfer? Čitao sam da su neki trebali čekat po nekoliko sati da im transfer završi zbog nekog errora.

13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Znači većina je ekipe na gandri?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ma cini mi se da je sva ekipa sa balkana na gandari i ja cu doci za jedno 5 dana :))) 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Transferati se da, besplatno je sad i neograniceno. Jucer isprobao.

Btw., meni stalno iskace ono da moram verificirati email, kliknem da mi posalju link na mail i kliknem na njega i nista, neki error mi iskoci i to onak, samo tekst nekakav.

Evo i ja uletio na Gandaru.

@Rhodin

Ja sam samo nornove igrao, prica mi je isto ful zabavna. Pogotovo jer sam odabrao - i sad kao i u beti - da sam se blackoutao na zabavi. Onda imam neke svoje charr kompice s kojima sam se napio i skupa trazimo nesto jer smo to bili izgubili pijani. I onda postanem dio njihovog warbanda i skupa nabijamo tamo one Jormagove nornove. U beti su mi cijeli warband ubili, morao sam sam to rjesavati, trebalo mi je bar pol sata, igrao sam na inteligenciju i izigravanje AI-ja, a ne na bruteforce jer ih je previse bilo :D

U svakom slucaju zabavno.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 14:01 (1domagoj1).

0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Da, ja sam onu drugu pricu gdje izgubis u tucnjavi. Ispada da si izgubio od nekog kretena koji se izivljava na ljudima i omalovazava ih. Takodjer tvrdi da je svaki tvoj uspjeh u stvari njegov jer te on pobijedio u borbi pa je bolji od svega stoti cinis, nesto u tom stilu. Ugl nemrem reci koliko je dobro bilo kad sam mu zakopo glavu u led na kojem smo se tuklid {#}

Danas je kratko bio upaljen trading post i opet na popravku... Ajde sad barem nema onog glupog errora tamo vec slatko stvorenje sto spava.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
idoh kaže...
NightShadow kaže...

Jel ti se odmah napravio transfer? Čitao sam da su neki trebali čekat po nekoliko sati da im transfer završi zbog nekog errora.

Praktički odmah..

Ujutro je load manji pa ako se sad zatvorilo probajte opet ujutro ili po noći :)

Btw, neki update 40ak mb..

17 godina
NightShadow kaže...
idoh kaže...
NightShadow kaže...

Praktički odmah..

Ujutro je load manji pa ako se sad zatvorilo probajte opet ujutro ili po noći :)

Btw, neki update 40ak mb..

i sad se ne mogu logirat... sjajno

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan

Meni se isto dešava sa mailom. 

Inače igram sa silvary elementalistom i super je. Polako napredujem, istražujem i uživam. Još nisam probao pvp ali to ću ostaviti za malo kasnije levele. I ja sam na gandari no redovito u overflowu. Vjerojatno budem mjenjao home server.

16 godina
neaktivan

I naravno sad je login server preoprterečen :)

16 godina
Guild Wars 2

Zato kaj svi igraju, svi su izisli iz igre i sad se svi ulogiravaju

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Uso sam

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

NHF {#}

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
16 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Rhodin kaže...

Uso sam

I nakon ovakve poruke on uđe, a mi vani..

EDIT: Ovo pokazuje da je GW2 popularan

(šlepam se za upad)

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 14:19 (NightShadow).
12 godina
neaktivan

e decki jer imam koji HR guild na gandari i kako da se prikacim

By Aismen
13 godina
odjavljen
Guild Wars 2

ffs isto sranje ko jucer, a bas smo se slozili za wubwub dominaciju

Katawa Shoujo - GOTY 2012
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

jer se to meni cini ili je nakon malog update server off

By Aismen
15 godina
Aismen kaže...

A pitaj tu,u igri isto,možda se ko javi,pogledaj na stranici od croatian maniacsa.

Aismen kaže...

Samo je velika navala pa nemre sve obradit odjednom.

12 godina
neaktivan
mancekk kaže...
Aismen kaže...

A pitaj tu,u igri isto,možda se ko javi,pogledaj na stranici od croatian maniacsa.

Aismen kaže...

Samo je velika navala pa nemre sve obradit odjednom.

ma daje mi poruku kao kad je server off zato pitam

By Aismen
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Nista, ja se ulogiram, ali dalje od Play ne ide. A onda cemo skratit vrijeme nekak drukcije dok se stanje ne normalizira.

0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Ne znam, ja sam nutra i normalno igram.

O, jeb* ... Dakle moram birati izmedju 3 ordera - Whispers ili assassini, Vigil odnosno ratnici i jos neki treci koji su kao magovi ili sta vec.... Dakle odluka koju sada donesem na lvl 26 ce me pratiti do kraja igre odnosno, red koji odaberem ce samnom ici u zadnji napad valjda na elder dragone. Iako je takav izbor fora, malo mi se rano to cini na nsto preko cetvrtine igre. Ipak ratnik sam pa ce izbor biti lagan... Da ne kazem da order of Vigil vodi norn warrior. Ipak zenska iz Whispera je kinda zgodnjikava.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 14:56 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2

Ja ću poludit na Gandari,ama baš nitko mi neće pomoć da riješim prvi jumping puzzle i nađem na kraju lika,koji je naravno lvl 10 i još je na overflow serveru...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mancekk kaže...

Ja ću poludit na Gandari,ama baš nitko mi neće pomoć da riješim prvi jumping puzzle i nađem na kraju lika,koji je naravno lvl 10 i još je na overflow serveru...

Koje podrucje? Jel su ti jumping puzzlovi sad Viste? Ako je, kod humana je ful lagano, kod nornova sam upravo rjesio, po nekim gredicama se treba penjat na kucicu, tamo kod Ravena.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice