Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.286.202
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

nista ovi nama ne javljaju za beta vikend...izgleda nista ovaj vikend nego nazalost 27.

Prove me wrong ANet, i beg you...ako bude iduci vikend necu ga stic ni pogledat QQ

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Guild Wars 2!
smiglcro kaže...

Ne igram wow vise od godinu dana tako da ne pratim patcheve, danas svaka šuša moze imati odlican gear, to mi se zgadilo, vise ne mozes raspoznati tko je tu kvalitetan igrac. Stunlock - dead je uvijek bio moguc ako ti naleti lik s odlicnom opremom a ti tek skupljas plave za instancu. Ja pricam o jednako opremljenim likovima!

Stunlock rougov je bila kap koja je napunila čašu (govorim za wow). Druga kap koja je prelila je kada su mu dali combo heal. Tada sam i prestao igrati wow.

Na prve znakove blizzardove politike balansa klasa (malo nerfaj pa malo boostaj) bice bye bye GW2. Jednostavno mi se ne da trošiti vrijeme i živce na vjetrenjaće.

16 godina
Guild Wars 2!

Ne znam, ja sam bas gledao obrnuti video gdje je thief napao maga u WvWvW. Mag je bio solo, izdvojio se iz formacije, lik koji ga je igrao je ujedno snimao i komentirao. Da, thief ga je ulovio "out of position" kako bi se reklo i da, u 3 hita ga je spustio na skoro 0 hp-a, ali zato je lik koji je igro maga znao igrat, swapo attunement, sa lightning ballom (ne znam kako se tocno zove spell) pobjegao van, nahelo se i onda je fight postao ravnopravan, te je u 20ak sekundi fighta zabio thiefa. Cak je znao i sto thief radi u downed fazi pa mu nije dozvolio da "nestane2 vec ga je pricekao i onda dokrajcio.

GW2 ce biti skroz u poznavanju svojih i tudjih mogucnosti u svakom trenutku. da, trebat ce vremena popamtit svih 20 spellova magovih na svakoj kombinaciji oruzja, trebat ce popamtit svima spellove u downed fazi, utility spellove i pratit ko sta radi i kako ih koristi i reagirat na njih najbolje sto mozes.

Uvjeren sam da mesmerova smrt nije bila rezultat overpoweranog thiefa vec mesmera koji se naprosto nije snaso kad je vidio da je pao na 20% hp-a i poceo je panicno bjezat, umjesto da je sa pravom zakljucio da je thief vjerojatno potrosio sve initiative pointove te burst skilove ima na CD-u i nije odreagirao sa svojim skilovima kako treba - pod time mislim prebacio na staff i summonao barem jedan illusion sa kojim bi stunao thiefa, nestao u invis (ne znam sto drugo mesmer treba u PvP-u), odmako se, omogucio si mali predah i vrijeme da razmisli kako dalje.

Glavna prednost thiefa je upravo to da napadne kad ne ocekujes (u vecini slucajeva ne moze te ubiti u burstu) i onda dalje igrat tako da koristis "paniku" koja u 90% igraca nadvlada razum, te ne omogucava da koriste spelove sa mozgom vec panicno nabijaju po spelovima pokusavajuci se odmaknut.

U WoW-u je stunlock bio prebolestan, ja cak sa paladinom kad sam imo izlaz iz toga nisam mogo nista jer bi naprosto on nesto i pojavio se opet kad bi mu CD omogucio da me jos jednom stunlocka do smrti. To mi se zgadilo, kao i kolicina grinda i jos hrpetina stvari i odavno sam odusto od njega.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
smiglcro kaže...

Ne igram wow vise od godinu dana tako da ne pratim patcheve, danas svaka šuša moze imati odlican gear, to mi se zgadilo, vise ne mozes raspoznati tko je tu kvalitetan igrac.

Priznaj da nisi uspio ovo napisati ozbiljnog izraza lica. {#}

JackIsBack kaže...

Stunlock rougov je bila kap koja je napunila čašu (govorim za wow). Druga kap koja je prelila je kada su mu dali combo heal. Tada sam i prestao igrati wow.

Na prve znakove blizzardove politike balansa klasa (malo nerfaj pa malo boostaj) bice bye bye GW2. Jednostavno mi se ne da trošiti vrijeme i živce na vjetrenjaće.

U tom slučaju možeš odmah otkazat preorder i kompletno odustat od GW2. {#}

U GW1 su nakon godina nerfanja, boostanja, balansiranja, ponovnog nerfanja i ne-nerfanja OP stvari masu skillova podijelili na PvE i PvP verzije.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 14:46 (Langsdorff).
13 godina
odjavljen
Guild Wars 2!

Vjerojatno su htjeli napisat When it's done

Katawa Shoujo - GOTY 2012
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Langsdorff kaže...

U tom slučaju možeš odmah otkazat preorder i kompletno odustat od GW2. {#}

U GW1 su nakon godina nerfanja, boostanja, balansiranja, ponovnog nerfanja i ne-nerfanja OP stvari masu skillova podijelili na PvE i PvP verzije.

Pa budem, nakon što se osobno uvjerim da i "next generation MMO" pati od istih boljki kao i 10 godina stari MMO {#}.

Balansiranja nije nužno zlo i biti će ga sigurno ali ako to bude ono što je blizz radio u wowu (sezona lockova pa sezona druida pa sezona "insert class") u tom slučaju  {#} za Arena Net i next gen MMO.

13 godina
neaktivan
JackIsBack kaže...

Pa budem, nakon što se osobno uvjerim da i "next generation MMO" pati od istih boljki kao i 10 godina stari MMO {#}.

Balansiranja nije nužno zlo i biti će ga sigurno ali ako to bude ono što je blizz radio u wowu (sezona lockova pa sezona druida pa sezona "insert class") u tom slučaju  {#} za Arena Net i next gen MMO.

Naravno da ce biti nebalansirano, jer se jednostavno nemoze ili jako tesko, balansirat za sve verzije pvp-a. Sto je mozda balansirano u 5vs5 biti ce kaos u world pvp-u i obrnuto.

Predpostavljam da ce se fokusirat na 5vs5 zbog zelje da gw2 postane dio esl-a.

17 godina

guild wars 2 se moze balansirati ako su ostali pri ideju iz guild wars 1... isti spell ali 2 razlicita efekta u pve i pvp okruzenju.

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

kolko sad vidim na stranici na pre purchase više kod opcija za paypal nema Croatia,valjda bude u skoro vrijeme taj problem sa paypalom riješen da stignem na betu

0 0 hvala 0
15 godina

Sa twitera @guildwars2

To dispel a rather odd rumour, there is no stress test this coming Friday (20th)

{#}

17 godina
Jalovski kaže...

Sa twitera @guildwars2

To dispel a rather odd rumour, there is no stress test this coming Friday (20th)

{#}

Sram ih bilo, nece ni biti ovaj mjesec, imam predosjecaj {#}

13 godina
Guild Wars 2!

Pretjeruju... imaju preko milijun sigurnih korisnika i nista ne daju. Niti imalo informacija o tijeku stress testa nista. Njih i you will get your download link soon, when it will be finished i ostale brije... mi se penju lagano... 

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

Ljudi godinama cekam ovu igru i sad se vas par napalilo hoce biti ovaj ili slijedeci tjedan.

Bit ce ovaj mjesec beta i bit ce ove godine release. Da, svim nam je dosta, ali dajte najte bit na iglama... malo chill.

Do sada su imali NDA i kontrolirali su tko ide u betu, ovaj put moraju biti 100% sigurni da ce sve radit, vjerojatno provode sad detaljna istrazivanja po pitanju svega.

Sto bi rekli da je sutra beta i svi se krenemo spajat a ono serveri prebukirani, rusi se, pada sustav? Ili krene download a svima brzina 30Bps. Koliko biste se onda zalili i pljuvali po Arenanetu?

Ja radije pricekm jos tih tjedan dana pa da sve radi taj vikend.

Takodjer vec je bio jedan stress test i dobili su neke podatke, ne treba im novi svaki tjedan.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Virty kaže...
Jalovski kaže...

Sa twitera @guildwars2

{#}

A joj , a ja vec sve otpilio za ovaj vikend. Kao nema me:-(( 

17 godina

Rade oni stres test svojim potencijalnim musterijama, sve mi se cini :)

Inace, svejedno mi je kad ce izaci, samo nek je ove godine {#}

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Ne sjećam se kad me zadnji put držo ovolki hajp zbog neke igre. {#}

LoL EU: Ferinus
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 22:49 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Virty kaže...
Jalovski kaže...

Sa twitera @guildwars2

{#}

Stress test =/ Beta Weekend Event

Oce BWE biti ovaj vikend ili iduci tak mi je svejedno, cekam od Press Release - March 27, 2007{#}

13 godina
Guild Wars 2!

Na kraju bude 2017 :) Until it's finished :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Meni nije najjasnije otkud toliki hype i iščekivanje GW2 u škvadre koja je skakutala po WoW-u godinama. Recimo, da je najavljen WoW2 mene se to uopće ne bi ticalo, niti bih bio imalo uzbuđen oko novog grindfesta. Iz istih razloga nisam toliko uzbuđen niti oko Diabla...

1 2 hvala 0
15 godina
Langsdorff kaže...

Meni nije najjasnije otkud toliki hype i iščekivanje GW2 u škvadre koja je skakutala po WoW-u godinama. Recimo, da je najavljen WoW2 mene se to uopće ne bi ticalo, niti bih bio imalo uzbuđen oko novog grindfesta. Iz istih razloga nisam toliko uzbuđen niti oko Diabla...

Možda jer žele probat nešto novo,malo drugačije?

Možda im je dosadio WoW....

13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Da su htjeli probat nešto novo i drugačije su bez beda mogli španat i originalni GW. {#}

3 0 hvala 0
15 godina
Langsdorff kaže...

1. Nemoj biti toliko ogranicen, stalno dijelis ekipu na wow i ne wow fanove, daj se ostavi tih djecjih gluposti i provokacija, probao sam tonu mmorpg.ova i zadrzao se na onom koji mi je najbolje sjeo, meni wow tebi gw1, ti sada zelis reci da sam manje vrijedan od tebe i da ne zasluzujem igrati gw2 jer nisam gw fan kao ti. jel ima koji tvoj post ikakvog cilja osim kur..enja i izdr....anja po ostalim igracima?

2. Zato što je gw2 pobrao sve ono što valja i treba, dodao puno toga novoga i izbacio sve boljke i gluposti od kojih pate mmo naslovi do sada, barem tako obecavaju i koliko sam vidio po snimkama toga se i dosta drze.

3. Zato sto je gw2 po gameplay.u daleko blizi wow.u nego gw1 i trebas biti mutav ili gw fanboj da to ne vidis.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Ne dijelim vas ja, dijelite se sami svojim neprestanim vajnanjem i prenošenjem očekivanja s WoW-a na GW2. Ja samo primjećujem da WoW igrači imaju gadnih problema u utvrđivanju razlike između kvalitetnih igrača i kvalitetne opreme. I ne, nikako ne cijenim ovaj pokušaj podmetanja da sam rekao nešto što nisam. Ostavi se tih dječjih pokušaja - ako nije uspjelo dvojici odjednom, ne bude ni tebi.

GW2 mehanika mi se ipak čini bližom GW mehanici, ne WoW-u. Iako igraču daje pristup daleko većem broju skillova dok igra, cijela stvar se i dalje bazira na jednakoj opremi čime se naglasak stavlja na snalažljivost, poznavanje i skill igrača. Moraš bit ili zadrt ili WoW fanboy da ne razlikuješ kvalitetnog igrača od igrača u kvalitetnoj opremi. Oh, wait...

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 11:18 (Langsdorff).

1 0 hvala 0
15 godina
Langsdorff kaže...

Ne dijelim vas ja, dijelite se sami svojim neprestanim vajnanjem i prenošenjem očekivanja s WoW-a na GW2. Ja samo primjećujem da WoW igrači imaju gadnih problema u utvrđivanju razlike između kvalitetnih igrača i kvalitetne opreme. I ne, nikako ne cijenim ovaj pokušaj podmetanja da sam rekao nešto što nisam. Ostavi se tih dječjih pokušaja - ako nije uspjelo dvojici odjednom, ne bude ni tebi.

GW2 mehanika mi se ipak čini bližom GW mehanici, ne WoW-u. Iako igraču daje pristup daleko većem broju skillova dok igra, cijela stvar se i dalje bazira na jednakoj opremi čime se naglasak stavlja na snalažljivost, poznavanje i skill igrača. Moraš bit ili zadrt ili WoW fanboy da ne razlikuješ kvalitetnog igrača od igrača u kvalitetnoj opremi. Oh, wait...

Nekad davno su samo top pvp igraci imali rank 14 i imali opremu koju iskljucivo donosi taj top rank, po tome si ih mogao raspoznati iz mase ostalih igraca, isto se i odnosilo na raidere koji su imali recimo naxx40 gear, bilo ih je malo, znalo se tko su na serveru i kakav skill imaju. U zadnjih 5 godina se to promijenilo, svima je postalo dostupno gotovo sve i vise ih se ne moze tako razlikovati. mmorpg.ovi su se prilagodili casual igracima, gw2 radi to isto.

gw2 je blizi wow.u jer je napokon postao mmo a ne kvazi sranje di si sam u svijetu a ostatak ekipe vidis samo u gradu. uveli su profesije, nesto sto svaki mmo ima. open world bossove, pvp se vise ne svodi na 5on5 arenu nego masovne wvwvw bitke. nema vise instant lv20 pvp likova sa glupim modelom otkljucavanja skillova kroz pve.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Oprosti, ali meni je urnebesno smiješno kada netko za WoW PvP govori kako treba skilla i u istoj rečenici GW naziva kvazi-sranjem. Znaš li ti što uopće riječ "kvazi" znači?

Koliko znaš o GW po kojem pljuješ najbolje govori ovaj komentar o 5v5 arenama. Naime, GW nikada nije imao neparan broj igrača u PvP timovima. Tebi je model otključavanja skillova kro PvE glup, ali hej - meni je jednako tako glupo korištenje riječi "skill" i "kvaliteta" za nešto što je gear-based button-mashing.

0 1 hvala 0
15 godina
Langsdorff kaže...

Oprosti, ali meni je urnebesno smiješno kada netko za WoW PvP govori kako treba skilla i u istoj rečenici GW naziva kvazi-sranjem. Znaš li ti što uopće riječ "kvazi" znači?

Koliko znaš o GW po kojem pljuješ najbolje govori ovaj komentar o 5v5 arenama. Naime, GW nikada nije imao neparan broj igrača u PvP timovima. Tebi je model otključavanja skillova kro PvE glup, ali hej - meni je jednako tako glupo korištenje riječi "skill" i "kvaliteta" za nešto što je gear-based button-mashing.

Trolas bezveze, wow arena pvp itekako zahtjeva skill, svi koji su se posvetili tome to jako dobro znaju, poznavanje svih klasa i skillova je imperativ.

Zato ne pricaj gluposti oko toga je wow pvp ni skill buton smash, samo dokazujes svoje fan boj stav. gear based button mashing... daj odrasti

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Kaaaaad će jaooo, nemrem čekat više.

Ajd još malo pa i taj Diablo 3 da mi malo popuni vremensku rupu dok čekam GW2.

A za vas WOW fanboje...Igram WOW 5 godina, a livat ću ga u roku milisekunde za GW2.

Što se PVPa tiče, da treba znat svoju klasu, malo taktike i imat nešt u glavi, al uz to WOW-ov PVP je button-smashing.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 13:03 (Radament).

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
smiglcro kaže...

Trolas bezveze, wow arena pvp itekako zahtjeva skill, svi koji su se posvetili tome to jako dobro znaju, poznavanje svih klasa i skillova je imperativ.

Zato ne pricaj gluposti oko toga je wow pvp ni skill buton smash, samo dokazujes svoje fan boj stav. gear based button mashing... daj odrasti

Uopće ne trolam i sasvim sam odrastao, hvala na pitanju.

Činjenica ostaje da mi nijedan igrač koji je s WoW prešao na GW nije rekao da mu je za PvP trebalo skilla i da je GW PvP daleko zahtjevniji. Pričaj ti o fanboyizmu koliko hoćeš, ali za igrati monka ili mesmera u GW treba daleko više skilla.* Osim što si ograničen brojem skillova s kojima možeš napraviti build, oprema ne igra nikakvu ulogu budući da svaka profesija nosi svoju max opremu. Dakle, svi su na istim startnim pozicijama i stvar se ne svodi na to tko je više rejdao ili kupovao od Kineza, već tko stvarno ima skill i zna što radi.

* Čak i u PvE-u. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 13:16 (Langsdorff).
15 godina
Langsdorff kaže...
smiglcro kaže...

Uopće ne trolam i sasvim sam odrastao, hvala na pitanju.

Činjenica ostaje da mi nijedan igrač koji je s WoW prešao na GW nije rekao da mu je za PvP trebalo skilla i da je GW PvP daleko zahtjevniji. Pričaj ti o fanboyizmu koliko hoćeš, ali za igrati monka ili mesmera u GW treba daleko više skilla.* Osim što si ograničen brojem skillova s kojima možeš napraviti build, oprema ne igra nikakvu ulogu budući da svaka profesija nosi svoju max opremu. Dakle, svi su na istim startnim pozicijama i stvar se ne svodi na to tko je više rejdao ili kupovao od Kineza, već tko stvarno ima skill i zna što radi.

* Čak i u PvE-u. {#}

Svaki tim u wow pvp arena turniru ima na izboru max opremu, koju gema po svom izboru, odnosno slaze si statse, pa si slaze spec s kojim ce igrati da upotpuni svoj team. poznavanje SVIH skillova od SVIH klasa je obavezno ako zelis nesto postici u pvp.u. ti likovi koji tebi dolaze nisu nikada presli 1800 rejting.a ako i toliko. mislim o cemu mi pricamo pogledaj te turnire, pogledaj kako se igra. nemas pojma o cemu pricas, nikakvi kinezi ni broj rejdova nema utjecao, kao ni sam gear jer svi imaju MAX gear... odi prouci malo neke stvari prije nego pocnes prosipati bisere. i pokazi mi jednog igraca koji je igrao hc wow i presao na gw? odnosno neka se predstavi ovdje. dajte vise vi i dizanje tog gw.a u nebesa, pomirite se s cinjenicom da je gw prosjecan mmo kojeg je na trenutke dizao pvp koji su sjebali. o cemu mi tu pricamo pogledajte broj igraca wow.a i gw.a danas i scenu koja se vrti iza tih naslova. gw1 mi nema nista za ponuditi, od gw2 ocekujem jako puno toga i lijecenje svih boljki iz jedinice, ako to ne naprave cekati cu slijedece next gen mmo... u cemu je frka?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice