Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.286.604
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Guild Wars 2!
crash11 kaže...
zv'jer2 kaže...
Bugzapper kaže...
crash11 kaže...

Zaboravite 6.mj, ništa od toga ;)

Znas nesto sto mi ne znamo ili ?

Meh.. sere kvake. {#}

Vidit ćemo...

Nije u tom stvar, bilo tko može reć sve što si ti rekao...

Di je pokriće?

Bezveze.

{#}

LoL EU: Ferinus
15 godina
neaktivan
crash11 kaže...
zv'jer2 kaže...
Bugzapper kaže...
crash11 kaže...

Meh.. sere kvake. {#}

Vidit ćemo...

pametario si i oko velicine beta clienta, tako da nisi bas "vjerodostojan" izvor informacija....

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 14:16 (Zmalamuth).
16 godina
Langsdorff kaže...

Ovakve stvari se pisalo i o GW, a ja nisam baš imao nekakvih problema s balavcima i kretenima u igri. Ako netko radi gluposti, kikaš ga iz tima, uzmeš nekog drugog i bok.

Eee, pa o tome i govorim. Pa se ispostavi da je i drugi kreten pa i on ode ili ga moraš kikati pa i treći isto tako pa ti onaj koji je ok poludi pa i on ode i na kraju se sve raspadne. Ovo je klasičan primjer iz "današnjeg" Wow-a, (nekad prije, u samim početcima, wow nije bio takav).

Iako se "žito od kukolja" može odvojiti odnosno možeš ih ignorirati (pogotovo u GW2 kako vidim) ipak bi bilo bolje da ih što manje ima. Uostalom, poznato je da i prosječan MMO može biti dobar i zanimiljiv ukoliko imaš dobro on-line ekipu.

13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Svaki MMO je takav u početku. Nakon nekoliko godina igranja se djeca i mulci skroz razbahate, a ostatak ekipe ipak ima nekakve minimalne zahtjeve prema suigračima. Na primjer, u počecima Guild Warsa nije bilo pretjerano važno što ele nema elite i trčkara uokolo kao E/R jer mu se ima peta, što wamo ne radi apsolutno nikakav damage već umire od Shatter Ench i degena od kojega ga njegov Healing Hands neće spasit, što ranger diže minione i slične gluposti. Kasnije, kada se od ljudi očekuje da su shvatili mehaniku igre, skillove, klase i sinergiju skillova - ovakve stvari ne prolaze. Ja sam bez imalo problema kickao škvadru kojoj je okej koristit Healing Breeze protiv poisona i bleedinga i škvadru kojoj je Armor of Regeneration sasvim prihvatljiv elite za zahilat spike.

Neke stvari se jednostavno ne rade.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Dal je još uvjek pay pal nedostupan za napravit pre purchase preko njihove stranice

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zmalamuth kaže...
crash11 kaže...
zv'jer2 kaže...
Bugzapper kaže...
crash11 kaže...

Meh.. sere kvake. {#}

Vidit ćemo...

pametario si i oko velicine beta clienta, tako da nisi bas "vjerodostojan" izvor informacija....

Jesi siguran?

17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
crash11 kaže...
zv'jer2 kaže...
Bugzapper kaže...
crash11 kaže...

Meh.. sere kvake. {#}

Vidit ćemo...

Nije u tom stvar, bilo tko može reć sve što si ti rekao...

Di je pokriće?

Bezveze.

{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 14:49 (crash11).
17 godina
neaktivan
deathlegend kaže...

dokad se moze kupit pre purchase da bi se moglo beti pristupit

Do izlaska igre. Osim ako ne prepune kapacitete, onda ce pauzirati na neko vrijeme prepurchase dok ne dobiju nove kapacitete.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
13 godina
odjavljen
crash11 kaže...

Evo ti pa slini...

1.) Ta slika mi nis ne znaci, mogao si ju sa interneta skinut.

2.) Klijent se mogao "sluzbeno nesluzbeno" skinut sa gw2 stranice te se sa njim mogu skinut i sve datoteke na slici.

3.) Cak i da jesi u beti, pogledaj stavak 4.

4.) Zasto bi netko morao sliniti nad tim, ionako cemo mi koji smo kupili prepurchase igrat il' ovaj il' slijedeci vikend

I opet nisi nikakve informacije dao, tu samo blesave emoticone stavljas umjesto postenih recenica.

Katawa Shoujo - GOTY 2012
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 16:24 (chromadef).
17 godina
Guild Wars 2!

Evo jedne postene recenice: upravo sam jeo pecenice, sira i kapule, sve domace!

Da ne bude off topic potpun, sinovi mi igraju odbojku sa kutijom GW1, pokusavaju pojest kutiju, ostre zubice koji nisu jos izasli :)

Kad ce vise taj GW2.... {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 17:29 (Virty).
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

U zadnje vrijeme nisam imao problema u Gw, ionako su svi skupljali HoM gluposti pa se moglo radit sve i svuda je bilo ljudi, da ne kazem da ima buildova i PvE only skillova takvih da cijelu igru skoro mozes solo sa hero/henchmen prec.

Ipak, bilo je ranije problema sa debilima koji bi naprosto odlazili nakon sto bi 2 puta umrli ili stogod, jer eto debilizirali su se i nisu obavljali svoj posao i naprosto ode na pola instance i mos se slikat. Desavalo se u prophecies kad si se moro attunat tj. infusat armor, da se ta misija trcala i nakon infuse nitko nije htio dovrsit misiju, 6 puta sam pokusavo dok konacno nisam dobio team za zavrsit ju,

Da ne spominjem koliko puta sam moro ici sa rangerom da pokupim barage.

Bit ce takvih momenata i u gw2, ali puno manje jer team ima 5 ljudi i ne treba ti za nista osim za dungeone - valjda cete naci guild sa 4 normalna clana koji ce igrat sa vama, te za pvp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2!

Vec je nas 4 frenda kupilo igru i organiziramo ekipu za dungeone :D jos nam jedan fali. Bit ce ovo jedan prekrasan MMO. Jedva cekam. Jos kad opalimo WvWvW bit ce lovi ga majstore. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Mogli bi i napraviti hrvatski guild :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Kao što je to kolega Domagoj već rekao, lako sa organizaciom samo da izađe igra već jednom{#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Guild Wars 2!

Ja već neko vrijeme slinim u čošku i čekam da igra izađe.

Vjerojatno će mi i dva frenda kupit igru tak da pol ekipe već imam a pare se budu skupile taman dok ne izađe...Samo treba dočekat da izađe ,a još da me u betu pozovu...ehh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

Mi smo takodjer uzeli, ima dosta ekipe odavde za normalan guild. Problem je samo sto sam 2010. oko bozica slinio, racuno kako izlazi 2011. do ljeta

cijelo proljece smo gledali nove postove na GW2 homepageu

doslo ljeto racunali smo bozic 2011.

Doso 7-8 mjesec i prvi ingame filmici, pricalo se o "skorom releasu", mi vec bili sigurno bozic 2011, eventualno 1-2 mjesec 2012. s obzirom na hype, "najkasnije oko Uskrsa 2012."

Doso Uskrs, najavilo prepurchase, KONACNO KUPILI!!!!!! sad se nabrijavamo na ljeto tj. 6. mjesec

Imam neki osjecaj da cemo opet ostat razocarani i cekat.... cekat.... cekat.

Mislim jebo takvu igru... ne zato sto me igra ili tim zivcira. Vec cisto sto toliko cekam, da jednom kad dodje ne znam hocu li moc jest i spavat... Mislim da ce to biti opasno po moje zdravlje... iskkreno to mislim :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2!

Kako smo nabrijani na prokletu igricu to nisu istine :) Samo se hranim svakodnevno sa youtubom i fejs stranicom i citam sve zivo :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Pojednostavili su mesmera, jesu majke mi... Znam predobro klasu ovo sa ovim hologramima mi nikako ne leži...

:(

A nema ni ritualiste... Iako sam ga prestao igrati nakon SoS updatea bez obzira što je bio top dmg... Nema GvG:( Mislim, dosta stvari, pa čak i ta j***na Random Arena...  Svejedno kupim, ali mi dosta stvari liči na #dumbdown! Volio bih da se varam...

0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

Mislim da se varas, nema GvG, ali je tu zato WvWvW gdje ce tvoj guild morat derzat tj. osvajat realni fort i branit ga od realnih guildova na open world mapi u realnom vremenu, umjesto organiziranog 8v8

Zna se da postoje 2v2 i 5v5 arene, battlegroundi ili kako ih vec hoces zvati. Ima li vecih? mislim da ne.

Nije bas dumbdown jer ces morat biti jako aktivan i pazit svaki CD. Ne da toga nije bilo u GW, ali tamo su se otprilike znali buildovi, iso si sa time i uglavnom spamo skil... Ovdje ces non stop morat mijenjat oruzja/attunemente i koristit spelove koji ce ti biti potrebni u odredjenom trenutku.

Znam da je slican koncept koristenja skilova postojao u Gw, ali nekako mi ovo ipak djeluje kompleksnije i vise skill oriented. Tko nece znati swapat izmedju setova/atunementa bit ce opako ogranicen.

Takodjer postojanje underwater PvP-a unosi potpuno novu komponentu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
...

Nije bas dumbdown jer ces morat biti jako aktivan i pazit svaki CD. Ne da toga nije bilo u GW, ali tamo su se otprilike znali buildovi, iso si sa time i uglavnom spamo skil... Ovdje ces non stop morat mijenjat oruzja/attunemente i koristit spelove koji ce ti biti potrebni u odredjenom trenutku.

Znam da je slican koncept koristenja skilova postojao u Gw, ali nekako mi ovo ipak djeluje kompleksnije i vise skill oriented. Tko nece znati swapat izmedju setova/atunementa bit ce opako ogranicen.

Takodjer postojanje underwater PvP-a unosi potpuno novu komponentu.

Stavio je netko onaj clanak Guild Wars 2: Separating Wheat From Chaff, upravo to pise u njemu.

"My Thief is useless in World versus World!

I wasn’t particularly surprised when I heard people saying this in the Mists. Where large open spaces are concerned, there is the expectation that ranged professiones will always dominate. This, in many ways, is true. However, what the individuals I encountered were failing to understand or appreciate was the necessity to change weapon sets where appropriate and adapt to the situation. Like a ranged profession in Battle of Khylo, a map that has narrow streets and few open spaces, ranged professions are forced to adopt a skirmish approach with shortbow or melee weapons. Similarly, a thief has the ability to use dual pistols or shortbow in WvW (the thief’s shortbow has some wonderful area of effect skills) if they want to remain at range. What was also clear was that many thieves were failing to think of clever ways to utilise their skills. Instead they were rigidly sticking to a melee playstyle and wondering why they were being eaten alive from a distance.

Infiltrator’s Arrow, coupled with Steal and Shadowstep, are three methods of quickly closing distance if you wish to maintain a melee playstyle. Using Shadow Refuge, Roll for Initiative, Withdraw or Blinding Powder are also wonderful escape tools after your initial assault. Combing these skills will easily see you enter and exit quickly and is a combination of skills I used them regularly for that purpose with great effect.

It appeared to me that many look upon the thief’s shortbow or pistol/pistol setup with displeasure as they perhaps assume their damage is significantly reduced or it doesn’t fit their preconceived image of the ‘stealth’ profession. All I could say to that is if a thief still insists on only using melee skills without the supporting skills to dip in and out of combat quickly, there is always the option to undertake additional WvW objectives, such as recruiting an ogre camp." - {#} na zadnju recenicu.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
16 godina
Guild Wars 2!

Pa to je upravo to. Ljudi su navikli igram thiefa, dualwieldat cu daggere i silovat castere... Hoces, ali u WoW-u, ne ovdje. Ovdje ces fino swapat izmedju oruzja i imat ostale skilove takve da se mozes brzo kretat po battlefieldu i po potrebi uskakat i bjezat, slowat, cripplat, poisonat itd.

Jedva cekam!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2!

Malo gledam uokolo cijene za igru,da vidim gdje je najjeftinije i na gameflyu datum izlaska piše 4.10.2012. ,a na gamestopu piše 26.6.2012.

S tim da je na gamestopu 60 dolara,ali nepiše koja verziaj (eu ili usa) i pre-purchase je.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 8:45 (mancekk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Rhodin kaže...

Pa to je upravo to. Ljudi su navikli igram thiefa, dualwieldat cu daggere i silovat castere... Hoces, ali u WoW-u, ne ovdje. Ovdje ces fino swapat izmedju oruzja i imat ostale skilove takve da se mozes brzo kretat po battlefieldu i po potrebi uskakat i bjezat, slowat, cripplat, poisonat itd.

Jedva cekam!

Iste te stvari radi Assassin u GW. Nije to samo klasa za mindless farmanje i SC. {#}

15 godina
Langsdorff kaže...
Rhodin kaže...

Jedva cekam!

Iste te stvari radi Assassin u GW. Nije to samo klasa za mindless farmanje i SC. {#}

zanimljivo je kako je odmah maknut video gdje je thief u roku od 5sec, al doslovno smazao mesmera, stun, 6k crit, 5k crit 5k, crit, bogec je pokušao pobjeć i bacio hil međutim ovaj je skočio na njega i zabio ga instant, nakon što sam bio prokomentirao da je "super balansirano" u roku 2 sata video je maknut...

naravno da nisu za grupni fight jer su (po meni) roguovi/thiefovi oduvjek bili za izdvojene mete, nikad za neku gužvu kao recimo warriori, ali da se jedan caster, u navedenom slučaju mesmer, nije imao apsloutno nikakve šanse izvuć... takvih sranja iz wowa mi je pun racku bio, nadam se da će to rešit...

17 godina
neaktivan
mancekk kaže...

Malo gledam uokolo cijene za igru,da vidim gdje je najjeftinije i na gameflyu datum izlaska piše 4.10.2012. ,a na gamestopu piše 26.6.2012.

S tim da je na gamestopu 60 dolara,ali nepiše koja verziaj (eu ili usa) i pre-purchase je.

Pa to su sve nagadanja, ljudi moji, dok iz ArenaNeta ne dode sluzbena objava, ovo gledam kao da niti ne pise.

15 godina
Zoki B kaže...
Langsdorff kaže...
Rhodin kaže...

Jedva cekam!

zanimljivo je kako je odmah maknut video gdje je thief u roku od 5sec, al doslovno smazao mesmera, stun, 6k crit, 5k crit 5k, crit, bogec je pokušao pobjeć i bacio hil međutim ovaj je skočio na njega i zabio ga instant, nakon što sam bio prokomentirao da je "super balansirano" u roku 2 sata video je maknut...

naravno da nisu za grupni fight jer su (po meni) roguovi/thiefovi oduvjek bili za izdvojene mete, nikad za neku gužvu kao recimo warriori, ali da se jedan caster, u navedenom slučaju mesmer, nije imao apsloutno nikakve šanse izvuć... takvih sranja iz wowa mi je pun racku bio, nadam se da će to rešit...

Davno su prošla vremena kada je rogue doslovno owno sve zivo i mrtvo, igram rogu od bete i sjecam se kada sam mogao lv14 warriora zabiti bez da me udari. to je davno izbalansirano i danas je rogue ono sto u biti i je, single target burst klasa. Thief u gw1 mi nikako nije legao a kako mi se do sada po vidjenom cini nece mi ni u gw2 leci.

Tada si mogao samo po izgledu lika (opreme koju nosi) znati o kakvim se igracima radi i koliko muke truda i vremena su ulozili u to. Danas kada je svaki mmo casual nastrojen taj prestiz je nestao sto posebno gw1 naglasuje gdje je po meni imao super ideju da je skill vazniji od gear.a (uvijek je i bio) ali su gear po meni totalno zapostavili.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 13:18 (smiglcro).
13 godina
protjeran
Zoki B kaže...
Langsdorff kaže...
Rhodin kaže...

Jedva cekam!

Čovjek bi pomislio da apsolutno ništa nisu naučili iz GW i stvari koje je Assassin radio u svojim počecima. U GvG-u je bio one-man split team i bez ikakvih problema je radio kaos iza linija. Piknem si ench, fraer mi ga skine, poisona me, opali mi KD, odmah daze na to i ja se kao squishy monk mogu pozdravit s castanjem jer me interrupta svakim udarcem. Kad mu ja dosadim (dok ležim mrtav na podu) ode si do Mesmera kojemu ni Distortion ne pomaže jer mu ga fraer skine prvim skillom u combou. Nevjerojatno mi je da šest godina kasnije čitam kako Thief radi iste stvari. Kao da netko u ArenaNetu ima gadan fetiš na ove ninja profesije.

13 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
Zoki B kaže...
Langsdorff kaže...
Rhodin kaže...

Jedva cekam!

Davno su prošla vremena kada je rogue doslovno owno sve zivo i mrtvo, igram rogu od bete i sjecam se kada sam mogao lv14 warriora zabiti bez da me udari. to je davno izbalansirano i danas je rogue ono sto u biti i je, single target burst klasa. Thief u gw1 mi nikako nije legao a kako mi se do sada po vidjenom cini nece mi ni u gw2 leci.

Neznam dali mislis na rogua u wowu ili na thiefa u GW2,ali ako mislis na WOW roguove onda nisi bas upravu,u trenutnom patchu rogue-ovi su OP,mogu te ladno stunlockovati i ubit prije nego sto ti uradis ista,pogotov ako imaju nove legendary dagere,koje nazalost svaka budala moze nabaviti.Naravno ima slucajeva gjde to nije tako nemoze bas svaku klasu ali dobru vecinu nazalost moze.

Treat men generously or destroy them completely. For small wounds they will seek vengeance, for great ones they cannot.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 13:16 (Exprince).
15 godina
Exprince kaže...
smiglcro kaže...

Neznam dali mislis na rogua u wowu ili na thiefa u GW2,ali ako mislis na WOW roguove onda nisi bas upravu,u trenutnom patchu rogue-ovi su OP,mogu te ladno stunlockovati i ubit prije nego sto ti uradis ista,pogotov ako imaju nove legendary dagere,koje nazalost svaka budala moze nabaviti.Naravno ima slucajeva gjde to nije tako nemoze bas svaku klasu ali dobru vecinu nazalost moze.

Ne igram wow vise od godinu dana tako da ne pratim patcheve, danas svaka šuša moze imati odlican gear, to mi se zgadilo, vise ne mozes raspoznati tko je tu kvalitetan igrac. Stunlock - dead je uvijek bio moguc ako ti naleti lik s odlicnom opremom a ti tek skupljas plave za instancu. Ja pricam o jednako opremljenim likovima!

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
13 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
Exprince kaže...
smiglcro kaže...

Ne igram wow vise od godinu dana tako da ne pratim patcheve, danas svaka šuša moze imati odlican gear, to mi se zgadilo, vise ne mozes raspoznati tko je tu kvalitetan igrac. Stunlock - dead je uvijek bio moguc ako ti naleti lik s odlicnom opremom a ti tek skupljas plave za instancu. Ja pricam o jednako opremljenim likovima!

Slazem se ali nazalost tu lezi problem koji je ako sve bude u redu ce rjesit GW2...oprema.WOW previse zavisi od opreme i kad neki jadni igrac upadne prvi put u PVP zgaze ga,kao ogroman PVP igrac duboko se nadam da ce GW2 imati dobar i balansiran PVP.

Treat men generously or destroy them completely. For small wounds they will seek vengeance, for great ones they cannot.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice