Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.285.570
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Guild Wars 2!

NIst', ceka se sluzbeni izlazak pa da ju onda kupim... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
SimeKZ kaže...

PLace mi se jer ne zivim u Zagrebu da sam si mogo narucit. Nisu narucili niti jedan viska ocito u algoritam, nadam se da je neko odusto i da ce bit koja viska da mi frend to uzme. A ovo na netu je cista pljacka, ocito cu na kraju morat cekat 6mj da izade full pa da jednostavno tak kupim, drugacije nejde... Kad oni vise u algoritmu nece narucivat. 

Pljacka? Hm, i ja sam bio pomalo razocaran, da, ali onda sam napravio malu racunicu.

Dakle, recimo WoW (ili bilo koji drugi monthly fee MMO). Osobno, sam ga igrao nekih 4 godine, malo manje.

Vanilla i TBC skupa kostaju oko ~150$. Sad tu jos uracunaj mjesecnu pretplatu od 12 ili 13 eura, ne znam tocno. Recimo da ga igras godinu dana. Samo na pretplatu ti dakle otpada 12*12 eura = 144 eura. Mislim da dalje ne treba niti racunati. Sad uzmi u obzir da neki ljudi i danas igraju WoW jos od izlaska tamo 2005. Ukljucujuci pretplatu i sve ekspanzije, dodes do, ovako napamet rekao bih vrtoglavih ~2000$!!!

Sad ja vas pitam, 2000$ vs. 55 eura koliko kosta GW2? S tim da kad kupis GW 2 kupio si ga jednom i imas ga dozivotno. Igras trenutno najbolji MMO na trzistu, nesto slicno u povijesti se nije ni pojavilo, do kraja zivota (ako nista drugo bar dok je igra ziva :D) za 55 eura, dok za apsolutno svaki drugi MMO (f2p ne racunam) placas pretplatu, a sve su pretplate iste, 12 ili 13 eura. Uz igru naravno. Znaci platis 50 eura igru recimo i jos za nekih 2-3 mjeseca igre moras iskesirati dodatnih 35-40 eura. Puno izgleda odjednom iskesirati 55 eura, ali kad to ide po 10-ak mjesecno niti se ne skuzi, ali se vrlo brzo nakupi.

Ovo je zapravo dosta subjektivna stvar. S jedne strane zbilja nije fer jer po valjda apsolutno svakoj tecajnoj listi na svijetu 60$ nikako ne moze niti u jednom svemiru biti 55 eura. Dok s druge strane pak pogledas koliko te zapravo neke druge igre opljackaju za nesto vec videno i prozvakano na desetke puta, samo u novom ruhu pa ti onda ovo vise i ne izgleda tako lose.

Tako da, sve ovisi kako se gleda. S jedne strane zbilja nije fer, ali s druge kad pogledas, to vise i nije toliko strasno. Osobno, nakon ove racunice, skloniji sam se prikloniti ovoj drugoj strani.

SimeKZ kaže...

NIst', ceka se sluzbeni izlazak pa da ju onda kupim... 

Nadam se da se vidimo ingame :)

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 15:39 (1domagoj1).
13 godina
Guild Wars 2!

I ja se nadam. Pratim razvoj te igre od kad su je najavili i onda ne uspijem nikak organizirat u algoritmu te seme. Al sad kuzis nebi to bio problem kad bi ja narucio i sam platio, nego treba rec' nekom doma da moraju pljunut 400kn za igricu :D Mislim dam ja svoju paru, ali odma bi bilo fck off :D :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Ja sam još sretan što imam brata s karticom pa mi nije problem uzimat igre bez da roditelji znaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

kupljen DDE :p sad se ceka 20. ^^ ....

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png

0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

Congratulations!

You've registered your Guild Wars 2 account!

Look for an e-mail from ArenaNet with information about upcoming Beta Eventsand Headstart Access.

We'll see you in-game!

Predivan dar za rođendan ! {#}

Moj box od GW2 je na španjolskom, kao i svi ostali koje sam vidio u Algoritmu u Os. Dali je vaš na engleskom ?

Nije tolko ni bitno al me zanima. Bitno je da sam ja dobio KOD.

Jel se probao ko logirat na forum ?

https://forum.guildwars.com/forum

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 16:22 (AmonZero).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

napokon dosao doma i uzeo preko kartice, ocito im nes ne valja taj paypal,steta ali nema veze, vazno da je igrica tu....i naravno vidimo se u igri :)

btw zna netko kad bi mogli ocekivat game client ? posto u mailu kazu da ce ga uskoro poslat

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 16:19 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Mariossa kaže...

ovi sto su uzeli u Algoritmu danas svoj primjerak, koliko su vam naplatili? ovih 349 ili su digli na 55€?

Rekao bih 350 kn, bilo bi zbilja nekorektno od njih da su digli cijenu, a da ne pricam koliko bi im ugled srusilo.

349,00 kn za standard ed.

Moguci problem je sto na kutiji izvana i unutra sve na francuskom lol. Ak cu imat francuski voice-over i tekst ubit cu nekoga u algoritmu (pitao odma na salteru, kaze lik samo takve kutije smo dobili) {#}

17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Moj box od GW2 je na španjolskom, kao i svi ostali koje sam vidio u Algoritmu u Os. Dali je vaš na engleskom ?

LOL spanjolski box u Osijeku?? urnebes, moj iz ZG je francuski.. pogle post iznad

16 godina
AmonZero kaže...

Congratulations!

You've registered your Guild Wars 2 account!

Look for an e-mail from ArenaNet with information about upcoming Beta Eventsand Headstart Access.

We'll see you in-game!

Predivan dar za rođendan ! {#}

nije li to forum za za GW jedinicu? 

jos nema gw2 foruma .... http://www.mmo-champion.com/threads/1113726-Is-there-a-guildwars2-forum

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 17:05 (blankyboy).
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Zasto se nemoze preko paypala narucit, jel zna netko?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Pre-Purchasano, iščekujem GW2 već godinama. Ne postoji niti jedna stvar koja mi se ne sviđa trenutno u igri, jedino sam malo skeptičan glede mikrotransaction storea i kako će radit taj sistem gold>gem, gem>gold.

Dal ima kakav Cro ili Balkan guild u pripremi već ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U teoriji ima gw2 forum od danas, ali još nije proradio..

http://forum.guildwars2.com/

14 godina
Guild Wars 2!

Ako kupim na Amazonu sad box, dobijem beta access itd jel tako?

http://key-storm.com/ ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ili je tolika navala da je forum nenamjerno Ddosan :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel tko skužio gdje se možemo ulogirati u naše račune??

Osim neradećeg foruma, negdje mora biti account management..

15 godina
neaktivan

@OriginalEXE

mislim da da

(ps

zao mi je sta ovo radim i sta ova poruka zapravo nema veze s ovom temom al mi nis drugo nije preostalo:
OriginalEXE daj mi molimte odgovori vec jednom na privatne poruke ili mi posalji neki broj na kojega ces se javiti hvala)

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 17:29 (tonjon).
14 godina
tonjon kaže...

@OriginalEXE

mislim da da

(ps

zao mi je sta ovo radim i sta ova poruka zapravo nema veze s ovom temom al mi nis drugo nije preostalo:
OriginalEXE daj mi molimte odgovori vec jednom na privatne poruke ili mi posalji neki broj na kojega ces se javiti hvala)

Ej sorry radi nejavljanja, daj mi pošalji na mail šta već šalješ a ne preko privatnih, idem sad van radit, oko osam sam natrag.

http://key-storm.com/ ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV
17 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Jel tko skužio gdje se možemo ulogirati u naše račune??

Osim neradećeg foruma, negdje mora biti account management..

Koliko sam ja skuzio, doci ce nam mail u vezi toga?

Jer ja sam se ulogiral i na NCSoft i nista, samo mi je GW account tamo.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
17 godina
Guild Wars 2!

Do....... mi cekat fix glede PayPala pa san kupia sa karticom.

Zdravi i veseli bili do sljedece bete {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

samo jedno pitanje... kad se napravi taj prepurchase, kakve se ''povlastice'' dobiju?

jer ako sam dobro shvatio igra izlazi u jesen, a vidim ljudi pricaju da je guild wars 2 account created. jer buduci da ne mozete igrati igru kakva vam je to baza?

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

samo jedno pitanje... kad se napravi taj prepurchase, kakve se ''povlastice'' dobiju?

jer ako sam dobro shvatio igra izlazi u jesen, a vidim ljudi pricaju da je guild wars 2 account created. jer buduci da ne mozete igrati igru kakva vam je to baza?

Early acces, znaci 3 dana headstart i svi beta eventovi...

17 godina
Obi Wan kaže...

Imas tu info: https://buy.guildwars2.com/

17 godina
Virty kaže...
Obi Wan kaže...

znao sam da je nekakva glupost...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

trebam pomoc oko ovoga

What's  up with the four digits at the end of the display name

di da to nadjem

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Astrais kaže...

trebam pomoc oko ovoga

di da to nadjem

Nemoraš to nigdje nać. To ti se samo generira tako da te može razlikovat ukoliko se netko registrira pod istim imenom.

Na onaj forum što sam posto se uopce nemogu logirat. Može li mi netko reći što trebam unijeti u određeno polje prilikom login-a ?

Probao: 1 polje mail 2. šifra 3. nick (koji sam odrabrao prilikom registracije) i neće.

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Na onaj forum što sam posto se uopce nemogu logirat. Može li mi netko reći što trebam unijeti u određeno polje prilikom login-a ?

Probao: 1 polje mail 2. šifra 3. nick (koji sam odrabrao prilikom registracije) i neće.

To je Guild Wars JEDAN (1) forum i nema veze sa današnjom kupnjom (osim ako nisi pod istim imenom kupio GW1)..

15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
Astrais kaže...

trebam pomoc oko ovoga

di da to nadjem

Nemoraš to nigdje nać. To ti se samo generira tako da te može razlikovat ukoliko se netko registrira pod istim imenom.

Imam i ja taj problem.te cetri znamenke mi se pojave i nista.trazi ih ponovo

17 godina
Obi Wan kaže...
Virty kaže...
Obi Wan kaže...

znao sam da je nekakva glupost...

Sta fali, imas pristup betama, 3 dana raniji pocetak... meni sasvim dovoljno.

Ionako bi kupio igru, platim je ranije, amen! :)

13 godina
Guild Wars 2!

VI koji ste kupili, jeste dobili download link, key ili nesto slicno na e-mail ? Ima sta novog ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice