A jeb-iga,taman stavim na racun tacno 80$ za DE deluxe sinoc,i onda se probudim danas i skontam da nemam dovoljno para pa moram kupiti obicnu verziju :(
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja cekan poziv iz Algoritma,nadam se da zele bit pristojni pa ne zovu tako "rano" :P
Haha meni nazvali tocno otprilike kad si to posto Idem kasnije oko 4 to pokupit
Čekaj, danas je prvi službeni dan kad se može naručiti, a algoritam više nemože??
jel netko uspio narucit sa njihove stranice sa paypalom ?
Ja cekan poziv iz Algoritma,nadam se da zele bit pristojni pa ne zovu tako "rano" :P
Haha meni nazvali tocno otprilike kad si to posto Idem kasnije oko 4 to pokupit
Ja cam narucia CE pa neznam jeli isti vrag kao i standard.Still no call.
Upravo zvao algoritam u Zadru i dobili su GW2 ko je napravio prepurchase
Iako kad sam radio prepurchase nisu uopće uzimali moje podatke.
Thanks for purchasing Guild Wars 2! Your receipt will be emailed to you shortly.
E dajte mi jos samo recite, tamo kod prvog koraka gdje su me pitali jel imam GW account, stavio sam da imam i pod email stavio ime@ncsoft, jel su na to misili ili?
Kaze mi gospoda iz Algoritma Split da CE jos nije dosa,samo standard.
Jave mi se cim stigne CE.
Evo cijelo jutro pokusavam narucit preko paypala i neradi,neznam dali da pokusam neki support kontaktovat ili jednostavno da cekam pa da vidim sta ce se desit.
Kontaktira san suport ima 2 ure i ofc, nema odgovora
Vrag odnija prisu
Dal mi netko može objasniti, kako algoritam daje igre a nije izašao još GW2?
Sry ako sam noob ali nisam nikada algoritam koristio.
Dal mi netko može objasniti, kako algoritam daje igre a nije izašao još GW2?
Sry ako sam noob ali nisam nikada algoritam koristio.
Otidji na Algoritmove stranice, procitaj i bit ce ti jasno :)
Evo cijelo jutro pokusavam narucit preko paypala i neradi,neznam dali da pokusam neki support kontaktovat ili jednostavno da cekam pa da vidim sta ce se desit.
Malo pricekaj, pa onda vidi. Ako ne, onda salji. Bar bi ja tak.
Kontaktira san suport ima 2 ure i ofc, nema odgovora
Vrag odnija prisu
Mislim da su danas itekako zaposleni . Neki frajer je na FB-u napisal da je u general chatu u WoW-u rekel da je pocel pre-purchase i da su ljudi poludjeli i odmah krenuli uzimati. Valjda ce uspjeti odgovoriti...
Anivej, "Congratulations! You've registered your Guild Wars 2 account!" - vidimo se ljudovi ingame ;)
ovi sto su uzeli u Algoritmu danas svoj primjerak, koliko su vam naplatili? ovih 349 ili su digli na 55€?
ovi sto su uzeli u Algoritmu danas svoj primjerak, koliko su vam naplatili? ovih 349 ili su digli na 55€?
Rekao bih 350 kn, bilo bi zbilja nekorektno od njih da su digli cijenu, a da ne pricam koliko bi im ugled srusilo.
Rekao bih 350 kn, bilo bi zbilja nekorektno od njih da su digli cijenu, a da ne pricam koliko bi im ugled srusilo.
A zašto je boxed izdanje jeftinije nego da kupuješ digital download sa GW stranice (350 kuna naspram 55 Eura= 415 kuna)?
To je zbog preordera ili što?

u biti nije boxed klasicni sa dvdom i to, unutra samo dobijes komad papira sa uputama za napravit account i digitalni download igre, ne dodje dvd s igrom :P
Kaj si dobio sa kutijom?
Samo kod za registraciju??
Daj napiši kad se registriraš..
Na kraju mi dosadilo pa sam odlucio uzeti preko kreditne kartice.Sve je proslo bez ikakvih problema tako da preporucujem ljudima ako ste u mogucnosti da koristite samo karticu direktno.
znaci kartica radi ? ma meni tak svejedno, samo sto sam na poslu pa jedino mogu sa paypal... vidjet doma onda uf
Dal ima ikakvih podataka o datumu izlaza igre?
Dal ima ikakvih podataka o datumu izlaza igre?
Ne.
Inače, vidio sam link da će se standardna edicija moći nadograditi na deluxe za naknadu naravno..
For those of you asking, yes you will be able to upgrade from standard to Digital Deluxe, it will be linked within your account! ^AT
@GuildWars2 As in buying the Deluxe (€75) and adding that to the standard (€55)? Or upgrading by paying €25?
@daantjee_93 there will be an upgrade option that you pay a small fee for. ^AT
PLace mi se jer ne zivim u Zagrebu da sam si mogo narucit. Nisu narucili niti jedan viska ocito u algoritam, nadam se da je neko odusto i da ce bit koja viska da mi frend to uzme. A ovo na netu je cista pljacka, ocito cu na kraju morat cekat 6mj da izade full pa da jednostavno tak kupim, drugacije nejde... Kad oni vise u algoritmu nece narucivat.
Do kad ce se sve moc izvrsit pre-purchase?(samo danas ili?)
PLace mi se jer ne zivim u Zagrebu da sam si mogo narucit. Nisu narucili niti jedan viska ocito u algoritam, nadam se da je neko odusto i da ce bit koja viska da mi frend to uzme. A ovo na netu je cista pljacka, ocito cu na kraju morat cekat 6mj da izade full pa da jednostavno tak kupim, drugacije nejde... Kad oni vise u algoritmu nece narucivat.
Net nije pljačka ako je 60kn više..
Sjeti se da NE plačaš pretplatu pa tako godišnje uštediš i preko 1000kn..
Do kad ce se sve moc izvrsit pre-purchase?(samo danas ili?)
Pre-purchase u algoritmu više nije dostupan, ali nema razloga da ANet zatvori pipu..
Naravno bilo bi najbolje da naručiš prije prvog beta vikenda koji neće biti prije 20.4. ako ne i kasnije..