GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 570.054
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Svi koji žele doadatne performanse na GTA IV neka si isključe clip capture. Na slabijim konfiguracijama razlika je očita.

Phenom 9850, Gigabyte ma78g-ds3h, Gigabyte 4850 1GB ddr3, kingmax 2GB 800Mhz

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: GTA za PC?
kako da se vratim na stari patch onaj v1.0.1.0 tako nesto
17 godina
neaktivan
GTA za PC?
Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina... Sticks and stones may break my bones, but chains and whips exite me.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Evo pitanje da ne otvaram novu temu.

Zašto mi je igra gotova a prišo sam samo 64 posto.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PC Street Hacker kaže...

Evo pitanje da ne otvaram novu temu.

Zašto mi je igra gotova a prišo sam samo 64 posto.

Zato što nisi prešao sve stuntove, nisi pobio sve leteće štakore, nisi rješio sve mini-misije itd.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
16 godina
neaktivan

Hvala na pomoći

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
16 godina

bok svima, evo ja sam danas skinuo gta4 sastoji se od dvije .iso datoteke okvirno 7 i 8 gb probao sam ih otovriti s rarom neće, kaže da je datoteka oštećena, probao otvoriti s power iso, isto datoteka oštećena, probam s demon tools lite i on otvori i pokrene instalaciju pojavi se prozor kao na slici, klinem na accept on prozor spusti u programsku traku i za 3 sekunde ga ponovo vrati na desktop kao da nisam ni kliknio, probam opet kliknuti ista stvar, dali netko možda zna u čemu je caka???

hvala

gta4 početak instalacije gta4 početak instalacije
MBO: asus m2n-vm hdmi CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+ blak edition (13*200) 2600Mhz + AC Freezer 64 Pro RAM: 2*1 gb ddr2 800Mhz Kingmax HDD: Seagate 250gb NS, 7200 SATA-II GRAF: gainward hd4850 GOLDEN SAMPLE, 512mb NAPAJANJE: feel II 400w
16 godina
neaktivan
McNEKONTROLIK kaže...

bok svima, evo ja sam danas skinuo gta4 sastoji se od dvije .iso datoteke okvirno 7 i 8 gb probao sam ih otovriti s rarom neće, kaže da je datoteka oštećena, probao otvoriti s power iso, isto datoteka oštećena, probam s demon tools lite i on otvori i pokrene instalaciju pojavi se prozor kao na slici, klinem na accept on prozor spusti u programsku traku i za 3 sekunde ga ponovo vrati na desktop kao da nisam ni kliknio, probam opet kliknuti ista stvar, dali netko možda zna u čemu je caka???

hvala

koruptirani fileovi - upotrijebi SFV file ako ga ima u folderu i nadi krivca
ako ne - downloadiraj ponovo
C2D e8400 | 4GB DDR2 @ 800MHz | Radeon HD4850 | CL X-FI ExtremeMusic Windows Vista & Windows 7
16 godina

Evo samo da se pohvalim da sam za ovaj post od našeg divnog moderatora dobio žuti karton! Ja se unaprijed ispričavam za svoju neupućenost, ali meni nije jasno što je to u mom postu toliko TEŠKO PIRATSTVO, da zaslužuje ŽUTI KARTON!?

NAXEEM postoje stranice gdje se mogu skinuti original igre uz nadoknadu i u mom postu NIGDJE NEpiše jesam li ja skinuo piratsku ili original verziju igre, i nema nikakvog spominjanja piratstva te sukladno tome NEMA ni osnove da mi se dodjeli žuti karton!

Na ovom forumu ima puno postova koji izravno spominju piratstvo za razliku od mog koji s piratstvom nema veze nego S PROBLEMOM PRI INSTALACIJI IGRE, ali ja nemam pravo nikoga prozivati (JER KORISTIM PIRATSKE WIN CoolCoolCool), niti mi je to namjera (samo sam želio ukazati na NEDOSLJEDNOST našeg moderatora koji vjerojatno i sam kući ima PIRATSKU verziju winNamigiva) mi smo se svi na ovome forumu okupili da bi svojim znanjem, iskustvom i domišljatošću pomogli jedni drugima u riješavanju problema s kojima se  susrećemo, pa ako se tu zalomi i malo piratstva NIJE GREDA, jer 99% ekipe na ovom forumu nebi ni moglo koristi svoja računala ni biti na forumu, jer nemaju svi milju kn da bace na oriđiđi win,i još 500-tinajk kn na oriđiđi igre i samim time nebi mogli pomoći ovo ostaloj polovici koja ih navodno ima!

E ako naš moderator to neshvaća, možda bi bilo bolje da mjesto  prepusti ga nekom tko bi ga obavljao s razumijevanjem!

HVALA                                                                                                                                               JA

MBO: asus m2n-vm hdmi CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+ blak edition (15,5*200) 3100Mhz + AC Freezer 64 Pro RAM: 2*1 gb ddr2 800Mhz Kingmax HDD: Seagate 250gb NS, 7200 SATA-II GRAF: gainward hd4850 GOLDEN SAMPLE, 512mb NAPAJANJE: feel II 400w
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

ja bi nešto reko za post iznad:

dam se kladiti da 2/3 foruma koristi original windowse. možda jesu nekad koristili na jedan tjedan da isprobaju vistu kada je izašla. no nema veze.

xfire: ravingrabbid MSN: fgrabant@hotmail.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
McNEKONTROLIK kaže...

Evo samo da se pohvalim da sam za ovaj post od našeg divnog moderatora dobio žuti karton! Ja se unaprijed ispričavam za svoju neupućenost, ali meni nije jasno što je to u mom postu toliko TEŠKO PIRATSTVO, da zaslužuje ŽUTI KARTON!?

NAXEEM postoje stranice gdje se mogu skinuti original igre uz nadoknadu i u mom postu NIGDJE NEpiše jesam li ja skinuo piratsku ili original verziju igre, i nema nikakvog spominjanja piratstva te sukladno tome NEMA ni osnove da mi se dodjeli žuti karton!

Na ovom forumu ima puno postova koji izravno spominju piratstvo za razliku od mog koji s piratstvom nema veze nego S PROBLEMOM PRI INSTALACIJI IGRE, ali ja nemam pravo nikoga prozivati (JER KORISTIM PIRATSKE WIN CoolCoolCool), niti mi je to namjera (samo sam želio ukazati na NEDOSLJEDNOST našeg moderatora koji vjerojatno i sam kući ima PIRATSKU verziju winNamigiva) mi smo se svi na ovome forumu okupili da bi svojim znanjem, iskustvom i domišljatošću pomogli jedni drugima u riješavanju problema s kojima se  susrećemo, pa ako se tu zalomi i malo piratstva NIJE GREDA, jer 99% ekipe na ovom forumu nebi ni moglo koristi svoja računala ni biti na forumu, jer nemaju svi milju kn da bace na oriđiđi win,i još 500-tinajk kn na oriđiđi igre i samim time nebi mogli pomoći ovo ostaloj polovici koja ih navodno ima!

E ako naš moderator to neshvaća, možda bi bilo bolje da mjesto  prepusti ga nekom tko bi ga obavljao s razumijevanjem!

HVALA                                                                                                                                               JA

...e tu si se malo zaje...
ako si čitao pravila tamo ti izričito piše što se smije, a što ne, tako da nije naxeem kriv što tako stoji u pravilima (nije ih on pisao)...
sad se samo moli da ne popapaš još koji kartonček radi verzala...

Brzo na pravila i pročitaj!

edit: kažeš da u tvom postu nigdje ne piše jesi li skinuo piratsku verziju:

"bok svima, evo ja sam danas skinuo gta4 sastoji se od dvije .iso datoteke"  <<- e tu piše...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 5:19 (TOMs).
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

SVE što digneš s neta a ne platiš je piratsko !!!

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA za PC?

Nigdje nije rekao je li platio ili ne... tako da možda je, a možda i nije...

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

a možda je kupio na steamu...
xfire: ravingrabbid MSN: fgrabant@hotmail.com
16 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...
sk8 4 life kaže...

a možda je kupio na steamu...
 e jdg Viče
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
16 godina

Pa mene samo zanima koliko si ti imao iz hrvatskog i gdje si naučio čitati kad moram biti toliko bezobrazan, gdje u toj rečenici koju si citirao piše da je to pitratska verzija, ako nisi znao imaju stranice na kojima moraš platiti to što skineš, i samim time to više nije piratstvo, npr. otiđi i skini nod 32 s službene stranice i da bi ga skinuo moraš platiti 400-tinajk kn, i po tebi i našem moderatoru sad tko je god platio i skinuo nod 32 s interneta ili bilo koji drugi program ili igru ispada da je to ilegalno skinuo! Ako niste znali nisu originali samo na cd ili dvd mogu se dobiti i online! Ali nije to poanta svega, poanta je da u mom postu nigdje izričito nepiše da sam ja ilegalno skinuo igru, niti se spominje piratstvo ili potiče piratstvo ili bilo šta u vezi piratstva zbog čega se treba dodjeliti žuti i zbog čega sam ja dobio žuti prema tome, moderator je pretpostavio da je to ilegalno i na osovu svoje pretpostavke meni dodjelio žuti karton, a u pravilima nigdje nepiše (moderator na osnovu svojih pretpostavki treba djeliti žute kartone) žuti karton mogu dobiti zbog verzala i to je ok, nitko se netreba derati, ali ovako bezveze djeliti žute  samo da se djeli i to za postove koji to nisu zaslužili (a ima puno onih koji jesu pa nisu dobili - nedosljednost) nije fer!!!

p.s.

ovo se odnosilo na post od: TOMs

MBO: asus m2n-vm hdmi CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+ blak edition (15,5*200) 3100Mhz + AC Freezer 64 Pro RAM: 2*1 gb ddr2 800Mhz Kingmax HDD: Seagate 250gb NS, 7200 SATA-II GRAF: gainward hd4850 GOLDEN SAMPLE, 512mb NAPAJANJE: feel II 400w
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 15:10 (McNEKONTROLIK).
16 godina

Gdje piše da ja nisam platio???

Utome i je cijela stvar, da piše tako, onda bi mi s pravom dodjelio žuti a ovako je to već upitno i moglo je komotno proći i bez žutog!

16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Ima li tko ideju kako riješiti problem sa sjenama??

...grafička Sapphire HD 4670 i

...driveri Catalyst 9.1

...Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
GTA za PC?

ljudi, tema bi trebala pod lock ili u smece, gta iv izasao i za PC ajmo sada

P.S na zadnji post, sta nevalja sjenama?! tako trebaju biti, zamisli stvarni zivot bez toga

Left 4 Dead Fan
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 17:27 (Bes7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bes7 kaže...

ljudi, tema bi trebala pod lock ili u smece, gta iv izasao i za PC ajmo sada

A tko si ti da govoriš što treba!NISI MODERATOR KAO ni ja NOVAČE!
"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"http://i44.tinypic.com/1z3at89.jpg
16 godina
protjeran
GTA za PC?

evo ja stavio sad GTA IV na nov PC grafa nVidia GeForce 9600 GT sve uredu

Left 4 Dead Fan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

sjene trepere!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
GTA za PC?

trepere? i govorio sam za sjene, sjene su ti normalne!!!!!!!

Left 4 Dead Fan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bes7 kaže...

trepere? i govorio sam za sjene, sjene su ti normalne!!!!!!!

da....trepere...to tebi izgleda normalno...pogledaj one na zgradi...daj savjet ili idi.
16 godina

kod tebe su jako ružne sjene. na kakvim postavkama igraš?

16 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

kod tebe su jako ružne sjene. na kakvim postavkama igraš?

Medium....

...igra je update-ana na 1.0.2.0 verziju.
16 godina

stavi si sjene na najviše pa probaj onda.

16 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

stavi si sjene na najviše pa probaj onda.

Sjene na cesti su prestale treperiti ali na zgradama opet isto.
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

McNEKONTROLIK ispeci pa reci...

skinuo si *.iso datoteku - kaj je to nego piratsko? Ako skinem i platim nod32 preko neta sigurno neće biti zapakiran u .iso!!!!

AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TOMs kaže...

McNEKONTROLIK ispeci pa reci...

skinuo si *.iso datoteku - kaj je to nego piratsko? Ako skinem i platim nod32 preko neta sigurno neće biti zapakiran u .iso!!!!

ma lol, nema veze!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice