Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.404.002
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
16 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
win4crazzy kaže...
DarkoKwon kaže...

Dam 60 eura za igru, znaci mogao sam hlace, patike, majicu uzeti za taj novac, dam za igru, hajd nema veze i na kraju ne mogu igrati online, stalno izbacuje zbog nekih rockstart unknown erora.

još ne ubace misije nakon misija, kakav bezobrazluk 

Pa i mogli bi ubaciti koju naknadnu misiju i za off line ne bi im k.... otpao ili ti misliš da bi?

Sada pred kraj imam vrhunske misije Michael glumi taxistu sa svojim autom i razvaža okolo svakakvo smeće i usput brani lokal od pljačkaša a tako isto i Franklin s tim da on dovozi i cugu u lokal kad je ponestane ujutro.

Vrhunske misije nema što. :p

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Hebemu mater.

Ova Blitz Play misija katastrofa.

Svaki puta kad pobijem murjake i idem uci u Garbage Truck da ga odem unistit igra se crasha...probao izgasit pa upalit landing page, probao bacat bombe iz kamiona, probao cistit cfg i settings bin....

Izgleda da cu morat skipat, a prije ne znam koji patch mi se igra nije crashala, nego sam morao izaci na samom kraju misije 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm

0 0 hvala 0
14 godina
Dragička kaže...

Ljudi jel ima neki način da 2 osobe igraju story odvojeno na 1 kompu???

ako imas na steamu, onda mozda steam family sharing

I always tell the truth, even when I lie.
15 godina
wtf, jednostavno napravi dva savea
One ring to bring them all and in the darkness bind them
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Evo ja odigrao u komadu 300minuta, kako sam riješio onaj stuttering odma milina igrat. Uživancija igrat race sa 30 playera. 

Utrka 30 igrača Utrka 30 igrača
Be Water My Friend
Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
bruslii kaže...

Evo ja odigrao u komadu 300minuta, kako sam riješio onaj stuttering odma milina igrat. Uživancija igrat race sa 30 playera. 

ma to je biznis ... čim defragmentiraš odmah je ljepota od igre :)

Keep calm because Valar Morghulis !!!
14 godina
doky01akablava kaže...

Nije mi jasna jedna stvar kao npr.ovaj video.

Frend ima R9 270x VaporX overclockana,Phenom II x4 920 na 3.1 GHZ,8 gb ddr3 rama i na very high + fxaa izvlaci cca 40-50 fps kako gdje.

Ovaj tip sa r7 260x i phenom II x4 965 3.4 izvlaci skoro isti fps na 1920x1080

Neznam baš kak to ide... jer ja kad teksture stavim na very high ram usage mi ode u crveno i igram mi se crasha nakon nekog vremena... jer sa very High i FXAA mi treba 2250MB rama na grafi...na high mi treba 2150MB i uzrokuje crash

11 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Nije mi jasna jedna stvar kao npr.ovaj video.

Frend ima R9 270x VaporX overclockana,Phenom II x4 920 na 3.1 GHZ,8 gb ddr3 rama i na very high + fxaa izvlaci cca 40-50 fps kako gdje.

Ovaj tip sa r7 260x i phenom II x4 965 3.4 izvlaci skoro isti fps na 1920x1080

Pa 920 je slabiji procesor, dzaba ti je graficka ako je cpu bottleneck kao sto je slucaj kod tvog frenda, za puno koristenje 270x je preporucen neki fx6, za 280x fx8, a r9 290x nebi ni stavljao na amd jer nikad nece bit zakucana na 99% konstantno, tu bi rade isao na i5 4570k

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2015 9:05 (alien20).
17 godina
Ja imam 1GB Vrama i trenutno mi je na 2250. Znaci 1250 megabajta u crvenom i imam igrivih 45 fpsa, dropa u gradu do 30, dok izvan potegne do 60 bez problema. Sve mi je normal osim teksture very high, teselacija max, onda one djidje za ljude i varijaciju i distancu sve max, refleksije high, fxaa i to je to mislim.
11 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
Ja imam 1GB Vrama i trenutno mi je na 2250. Znaci 1250 megabajta u crvenom i imam igrivih 45 fpsa, dropa u gradu do 30, dok izvan potegne do 60 bez problema. Sve mi je normal osim teksture very high, teselacija max, onda one djidje za ljude i varijaciju i distancu sve max, refleksije high, fxaa i to je to mislim.

koji gpu? nije vram toliko ni bitan koliko gpu

EDIT: Dali netko igra gta V na windows 10?

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2015 9:10 (alien20).
17 godina
Gtx 560ti. Jos radi na 80%. Proc je athlon x4 750k na 4.3Ghz. Crasha se samo nekad dok imam duge sesije.
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo bencha moje konfe u GTA 5.

Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
ukay1000 kaže...

Zašto biš teselaciju stavio na maksimalno, a razlika između Normal i Very High je apsurdna!?

Bolje probaj dignut Shader na High jer je puno ljepše nego na Normal

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2015 12:42 (doktor1).
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Da li je neko uspio spojiti joystick od ps2 ili 1 sa onim nastavkom za usb?

vecina igara radi sa tim adapterom al mi tu ne zeli

http://www.vesalia.de/pic/usbps23adapter2.jpg

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

skini x360ce , trebalo bi radit onda

12 godina
Grand Theft Auto V PC

proradilo je sa tim programom,hvala 

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2015 15:33 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel se zna kad bi mogli doc modifikacije auta, ono pravi modeli?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC
Be Water My Friend
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Evo i ja da iznesem moje skromno mišljenje o ovoj igri. Prije nekih pola godine do godinu sam bio ubijeđen da ću kupiti igru, međutim, pošto znam da nemam vremena da igram online, niti mi je zanimljivo da igram bez prijatelja, odlučio sam da sačekam crack i sve što ide uz njega i da isprobam kako će to raditi, a ako ne bude normalno, da kupim igru. Problem je također i moja konfiguracija, pa sam već počeo planirati od kupovine 3570k i5 procesora do kupovine 280x (ili 3xx u istom rangu kada izađe). Nisam ni htio skidati ništa zbog mnogobrojnih bugova, sve dok danas nije izašo update v5 i crack v4, pa sam odlučio da i to isprobam. Problem je bio na samom početku, igra se constantno crashala na istom dijelu prve misije, ali sam ga naknadno uspio riješiti.

Oduševljen sam! Igra je maestralna! Isti osjećaj kao kada sam prvi put igrao GTA III u jednom klubu na tek izašlom PS2, isti osjećaj kao kada sam vidio da Vice City radi na mom Intel Celeronu 1,7ghz i grafičkoj sa 32MB radne memorije, isti osjećaj(jesam naporan hahahha) kao kad je San Andreas uspješno instaliran na tom istom celeronu, koji je bio pojačan sa ati 9200 grafičkom sa 128MB i sa ukupno 256MB RAMa. GTA II na playstationu je meni bio bolji u to vrijeme od GTA IV u svoje vrijeme. Ne znam zbog čega, možda zbog loše optimizacije na PCu, ili nečeg drugog, a vjerovatno i do moje 2600xT grafičke koja nije mogla kvalitetniju grafiku od mediuma, a na njemu je izgledalo sve loše.

Sve mi se sviđa! Dobro eto, jedino su možda mogli malo realniju napraviti vožnju auta i onaj pogled iz auta, ali valja ostaviti nešto i za nastavke. Možda smješno, ali nekad jedna od glavnih stvari i motiva da što više proživim na ovom kratkotrajnom životu je, osim pronalaska vanzemaljaca i otkrivanja tehnologije da posjetimo najbliže galaksije :D, da vidim kako će izgledati neki GTA VI , GTA X, za 20 godina itd... Na čemu ćemo tad igrati, hoće li nam dosta biti 100GB RAMa, i 10TB prostora za igru na HDDu, ili će biti neke nove tehnologije, ako nas u međuvremenu ne istrijebi neka bolest, vidjet ćemo.

Ja o svemu, a premalo o igri... možda jer sam je igrao svega 2 sata, a za tih 2 sata nisam prešao ni onu drugu misiju, ako se može nazvati misijom, da odem da se ošišam haha. 2 sata sam samo hodao razgledao.. izgubljen, grad je prevelik. Gdje je onaj što reće da je igra dosadna i da se nema šta raditi? Takve treba banovati, bez puno razmišljanja, permanently. Vozim se pored nekakvih garaža, umalo ne udarih mačku, hahaha, a nazad kad sam se vraćao, pacovi (ili miševi, ne znam stvarno...) ispred mene trče, pa je li moguće da su i to dodali?! Trenutno nemam više ništa da pričam jer nisam puno toga ni vidio, a i neka nisam. Meni je merak, što kažu Bosanci, da što duže igram igru i igram je sa merakom, a ne sa ciljem da je završim čitavu u nekom rekordnom roku.

Za kraj moram reći da sam se potajno nadao da neću imati problema sa fpsom i ostalim stvarima i sada sam vrlo, vrlo zadovoljan. Na ovoj mojoj, već zastarjeloj konfiguraciji, na svim medium(jel ono medium, ili normal, nije ni bitno hajd) postavkama, u Full HD rezoluciji, igra je zakucana na 30fps i taj fps ne opada nikada, možda je jednom opao, slučajno valjda haha, na 29 i to je to. Ne želim i ne treba mi bolja grafika. Možda jednom mi bude dosadno i počnem čačkati i isprobavati kolko može moja grafička podnijeti, a da fps ne opadne, do tad nema potrebe da se poigravam. Možda uskoro kupim 3570k ako naleti nešto jeftino, a za grafičku ću minimalno sačekati 3xx i neke povoljnije cijene, jer nisam uopšte gamer i ne treba mi ni jedna druga igra sem ove i FIFE(PES-a). Eto valjda nisam nikoga smorio, a vala koga jesam, valjda je prekinuo čitati do sad, tako da bezveze pišem ovo, eh.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2015 17:26 (AdisTM87).
Moj PC  
14 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2015 17:48 (KiCo77).
Moj PC  
25 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

LJUDI KOJI IGRATE ONLINE !

Jel imate ovaj problem u Freeroam-u ?

Dakle, problem je što kad igram Online, i uđem u neki puni session, ili polupuni session (svejedno), svi igrači redom leftaju nakon 5-10 minuta igranja, i to odjednom (samo počne pisat iznad mape : left, left, left, left, left, left , left, left...) -.- i ostanem samo ja. užasno frustrirajuće.

Inače, na Bnetu sam (11mbps down., 1 mbps up.). Otvorio sam portove za GTAO na routeru. Upalio Upnp. Ugasio firewall. Ništa. Uvijek završim solo u sessionu. Navodno nisam jedini ---- https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/203642817-GTA-Online-PC-server-splits-everyone-leaves-or-I-am-disconnected

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2015 17:35 (AngryBird).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

hahahha živa istina. Ja sa svojom konfom igram sve na max (osim grass quality i msaa ugašen) na zaključanih 40,8 FPS-a, i šta mi fali.

14 godina
AngryBird kaže...
KiCo77 kaže...

hahahha živa istina. Ja sa svojom konfom igram sve na max (osim grass quality i msaa ugašen) na zaključanih 40,8 FPS-a, i šta mi fali.

19,2 FPS-a

Battlelog : Dom1natoRRR | Xfire : dgrubesa14 | YouTube : dgrubesa1990 | Facebook : p4wner
14 godina
Grand Theft Auto V PC

ajde ljudi već sam vas pitao da mi kažete kako će raditi na mojoj konfi kad već svima drugima dajete prognozu... evo upravo se instalira pa ću i sam vidjeti ali dajte koju predpostavku čisto da vidim koliko ste blizu bili...

ja ciljam na ultra postavke :) 40-60fps ;)

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2015 18:33 (sylar951).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
p4wner kaže...
AngryBird kaže...
KiCo77 kaže...

19,2 FPS-a

ja sam console seljak, meni ne treba više :P

16 godina
AngryBird kaže...

A u koliko se fpsa konzole vrte? 40,8? lol

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
12 godina
Grand Theft Auto V PC

svaki put kad udjem u igru je windowed da li se moze stavit da ostane fullscreen?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dennocro kaže...

svaki put kad udjem u igru je windowed da li se moze stavit da ostane fullscreen?

Imao sam i ja taj problem, uspio sam nekako alt enter

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
AngryBird kaže...

u 30 FPS, al svejedno 40 FPS-a nije daleko od 30 fps-a, samo je malo fluidnjije.

a ovo 40,8, tak mi pokazuje Riva tuner program dok igram...

16 godina
AngryBird kaže...
Mitch kaže...
AngryBird kaže...

u 30 FPS, al svejedno 40 FPS-a nije daleko od 30 fps-a, samo je malo fluidnjije.

a ovo 40,8, tak mi pokazuje Riva tuner program dok igram...

Ma sve 5 bitno da se uziva u igri

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice